Blue Finance

Blue FinanceBlue Finance Oy on Suomessa toimiva ja suomalaisten omistama rahoituslaitos, joka on myöntänyt erilaisia lainoja jo vuodesta 2011 alkaen. Kyseessä on suomalainen pikalainayhtiö, joka toimii kuluttajan kannalta vastuullisesti sekä joustavasti. Se ei esimerkiksi myönnä lainoja maksuhäiriömerkinnän saaneille kuluttajille. Eräpäivien siirtäminen palvelussa on mahdollista, sekä mahdollisessa perintätilanteessa Blue Finance pyrkii aina ensiksi sopimaan maksusuunnitelmasta yhdessä asiakkaan kanssa. Blue Finance tarjoaa kattavan määrän erilaisia lainatuotteita, joihin kuuluvat pikavippi sekä myös joustoluotto. Yritykseltä voi hakea lainaa kaikki Suomen kansalaiset, jotka ovat täysi-ikäisiä.

Hae lainaa Blue Financeltä

Onko Blue Finance luotettava?

Blue Finance Oy löytyy Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteristä, ja on toiminut pikalaina ja pikavippimarkkinoilla aina vuodesta 2011 lähtien. Yrityksen toimintaa valvotaan siis viranomaisten taholta, ja kaikkien sen toimintojen tulee täyttää tiukat vaatimukset. Kyseessä on siis täysin luotettava rahoituslaitos. Blue Finance Oy:llä on toimisto, joka sijaitsee Turussa. Yritykseen saa yhteyttä viikon joka päivänä aamusta iltaan joko sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Muistathan, että voit aina perua netin välityksellä saamasi lainan 14 päivän kuluessa sen myöstämisestä, mikäli et ole tyytyväinen lainaan.

Bank lyhyesti

 • Rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin
 • Hyvin toimiva asiakaspalvelu kattavilla aukioloajoilla
 • Tilinavausmaksu on 0 € sekä pikavipillä että joustoluotolla
 • Pikavipin summa 100 – 700 €
 • Pikavipin vuosikorko 96 % (8 % kuukausitasolla)
 • Pikavipin toimituspalkkio lainattavasta pääomasta on 15 %
 • Eräpäivän muuttaminen maksaa 10 €
 • Kuluton pikavippi 14 päivän maksuajalla
 • Joustoluottoa nostettavissa 2000 € asti
 • Joustoluoton voi maksaa takaisin kuukausierissä
 • Kuukausierien suuruus on 20 % käytetyn luoton summasta
 • Kuukausiluottoon liittyy 15 % nostoprovisio
 • Joustoluoton todellinen vuosikorko tyypilliselle 2000 euron lainalle 12 kuukauden maksuajalla on 255,4 %. Joustoluoton takaisinmaksuaika on 1 – 34 kuukautta. Joustoluotto sopii hyvin hieman isompiin hankintoihin, vaikkapa lomamatkan maksamiseen.

Blue Finance Lainaa

Blue Finance pikavipit

Pikavippi on hyvä keino hakea hieman joustavuutta arjen yllättäviin menoihin, kuten esimerkiksi erääntyneen laskun maksamiseen, tai ruokakauppareissulle ennen palkkapäivää. Pikavippiä Blue Financelta on mahdollista saada sadasta eurosta 700 € asti. Kyseessä on kertaluontoinen laina. Pikavipin hakeminen onnistuu nopeasti, ja myös siihen liittyvä hakemus on lyhyempi kuin joustoluottoon liittyvä. Pikavipille tarjotaan 12 kuukauden takaisinmaksuaika. Silloin laina maksetaan takaisin kuudessa erässä. Tämä tarkoittaa tietysti sitä, että joka toinen kuukausi on maksuvapaa. Tämä siis siinä tapauksessa, että maksat lainan takaisin tällä vuoden takaisinmaksuajalla. Mikäli valitset nopeamman takaisinmaksuajan, tulee sinulle vähemmän kuluja.

Blue Finance tarjoaa uusille asiakkaille automaattisesti summaltaan 100 – 300 € pikavippiä ilman kuluja. Mikäli haluat maksaa pikavipin takaisin sitä pidemmällä aikavälillä, tulee siitä kuluja sisältävä pikavippi automaattisesti 14 päivän jälkeen. Pikavipit ovat hyviä vaihtoehtoja arjen yllättäviin menoihin, kuten esimerkiksi erääntyneiden laskujen maksamiseen tai vaikkapa kauppareissulle juuri ennen kuin tilipäivä koittaa. Pikavippiä voi hakea mihin kellonaikaan tahansa. Tileille lainoja maksetaan 7 – 23 välillä. Pikavippihakemukseen ei tarvita mitään liitteitä. Pikalaina saapuu parhaassa tapauksessa tilillesi 5 minuutin sisällä lainan myöntämisestä.

Blue Finance joustoluotto

Blue Finance tarjoaa asiakkaille joustoluottoa aina 2000 € asti. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva eli jatkuva luotto. Luoton raja on tuo 2000 €, voit halutessasi nostaa osan tai koko summan kerrallaan. Kun olet maksanut luoton takaisin, siirtyy se uudelleen käytettäväksi. Kyseinen laina toimii siis hieman samaan tapaan kuin luottokortti. Voit nostaa haluamasi summan luottotililtä ja maksaa sen kerralla tai erissä.

Joustoluottoon liittyviä kuluja syntyy ainoastaan käytetystä luotosta. Joustoluoton takaisin maksaminen onnistuu myös kuukausittaisissa erissä. Kuukausierän suuruus on prosenttiosuus käytetyn luoton summasta. Joustoluottoon liittyy myös nostoprovisio, kuukausikorko sekä laskutuslisä.

Joustoluottohakemuksia voi jättää mihin aikaan tahansa. Hakemukset käsitellään päivittäin 07 – 23 välisenä aikana. Samoin tehdyt nostot suoritetaan tuolla aikavälillä. Hakemuksen lisäksi ei tarvita mitään liitteitä, ja hakemuksen jättäminen on ilmaista.

Kuka voi hakea pikavippiä

Palvelun kautta pikivippiä voivat hakea kaikki suomalaiset jotka ovat vähintään 18-vuotiaita. Hakijan tulee olla hoitanut raha-asiat moitteettomasti, eikä maksuhäirintämerkintöjä saa olla. Hakijalla pitää olla Suomessa vakituinen osoite sekä myös suomalainen pankkitili, johon on liitetty henkilökohtaiset nettipankkitunnukset. Kaikkien joustoluottoa hakevien tulee hyväksyä Instantor luottoanalyysin tekeminen.

Kuinka voin hakea pikavippiä?

Pikavipin ja joustoluoton hakeminen onnistuu kokonaisuudessaan Blue Finance yhtiön nettisivujen kautta. Palveluun tunnistautuminen onnistuu verkkopankkitunnuksia käyttämällä. Hakemuksen täyttämiseen menee noin 20 minuuttia. Lainan hakeminen onnistuu vuorokauden ympäri. Hakemuksia käsitellään kuitenkin aamulla kello 7 alkaen illalla aina kello 23 asti. Hakeminen onnistuu turvallisesti ja luotettavasti, sillä yhtiöllä on käytössä turvallinen SSL-salaus sivustolla. Näin lainan hakuprosessi etenee:

Siirry ensin Blue Financen sivustolle, ja valitse oma rahoitustarpeesi. Klikkaa sitten joko kohtaa ”Nosta nopea 100 – 700 euron pikavippi tästä” tai vaihtoehtoisesti ”Hae uusi joustoluotto 2000 € luottorajalla”. Sen jälkeen pääset rekisteröitymään palveluun oman sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi avulla. Tämän jälkeen palveluun tehdään tunnistautuminen käyttäen hyväksi pankkisi verkkopankkitunnuksia. Tunnistautumisen jälkeen pääset täyttämään itse luottohakemuksen. Täytä hakemus huolella ja hyväksy luoton ehdot. Lainapäätös tulee yleensä 15 minuutin sisällä. Saatuasi myönteisen lainapäätöksen maksetaan laina hakemuksessa ilmoittamallesi tilille. Kun haet joustoluottoa, voit nostaa luotosta haluamasi summan.

Pikavippi heti tilille?

Kun haet pikavippiä, voit saada lainan heti tilillesi. Hyväksytyn lainapäätöksen saatuasi rahat maksetaan tilillesi. Päätöksiä lainoista tehdään viikon jokaisena päivänä aamuseitsemästä illalla kello 23 asti. Mikäli olet asiakkaana seuraavissa pankeissa, siirtyvät rahat sinulle samana päivänä: Nordea, Säästöpankki, Osuuspankki, Aktia, POP-pankki ja S-pankki. Mikä olet asiakkaan Danske Bankissa, siirtyvät rahat tilille joko saman päivän aikana tai seuraavana päivänä. Mikäli tilisi löytyy muista pankeista, kestää rajojen siirtäminen niille 1 – 2 arkipäivää.

Yhteystiedot

Blue Finance palvelee asiakkaita asiakaspalvelun kautta. Palvelu on avoinna arkisin klo 7 – 23, lainahakemuksia voi kuitenkin jättää ympäri vuorokauden. Jos jätät lainahakemuksen yön aikana, se käsitellään seuraavana aamuna.

Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä joko Chatilla, puhelimella, sähköpostilla tai yrityksen nettisivuilta löytyvällä lomakkeella. Blue Finance lupaa vastata kaikkiin sille tulleisiin kysymyksiin arkisin yhden vuorokauden kuluessa. Chat vaihtoehto löytyy yrityksen nettisivuilta vasempaan alareunaan ilmestyvästä Chat-kuplasta. Yrityksen nettisivuilta löydät myös kattavan Usein kysytyt kysymykset -osion, josta löytyy vastaus useimpiin ihmisiä askarruttaneisiin kysymyksiin.

Yhteystiedot

Puhelin: 060 0303 060 (puhelu maksaa 1,95 €/min)

Sähköposti: info@bluefinance.fi

Osoite: Linnankatu 18, 20100 Turku

Hae lainaa Blue Financeltä


Viimeksi päivitetty 2024-09-16 Juha Koronen (Lainando)