Lainaa 200 €

LainapalveluArvosanaLainasummaKorkoLaina-aikaIkäraja
Ferratum
Ferratum
1 - 4.000 €19.97%0 - 10 v21 vHae Nyt
Saldo
Saldo
300 - 2.000 €13.90% - 19.90%12 - 80 kk18 vHae Nyt
Vippi
Vippi
100 - 2.000 €13.90% - 19.90%3 - 41 kk18 vHae Nyt
Haenyt
Haenyt
500 - 50.000 €4.50% - 38.00%1 - 15 v20 vHae Nyt

Silloin, kun rahan tarve on akuutti, eikä ole aikaa odottaa seuraavaan palkkapäivään, voi pikavippi olla hyvä ratkaisu rahan tarpeen korjaamiseen. Pikavipin pystyt hakemaan netistä helposti ja vaivattomasti, ja laina on mahdollista saada omalle tilille vieläpä saman päivän aikana. Pikalainat ovat nopeita ja helppoja lainoja, joiden avulla on mahdollista saada joustoa omaan talouteen. Pikalaina sopii hyvin arjessa vastaan tulevien yllättävien menojen kattamiseen.

Pikavipin hakeminen netistä onnistuu usein erittäin helposti ja nopeasti, eikä kyseessä ole mitenkään vaikea toimenpide. Mikä pikavipin hakemisessa sen sijaan on haastavaa, on halvimman lainan löytäminen netin laajasta valikoimasta. Voitkin käyttää helppoa lainavertailuamme, jonka avulla löydät parhaiten juuri sinun tarpeitasi vastaavan edullisen lainapalvelun ja lainatuotteen.

Sivustoltamme löydät suurimman osan Suomen markkinoilla tarjolla olevista pikavipeistä, kulutusluotoista sekä joustoluotoista. Vertailumme avulla löydät useita eri vaihtoehtoja lainapalveluista. Voit sivujemme kautta helposti lukea muiden käyttäjien kokemuksia ja arvostelut, jotta et takuulla maksa 200e lainasta liikaa, tai tule valinneeksi huonoa lainapalvelua. Nyt sinun tarvitsee käyttää entistä vähemmän aikaa lainan hakemiseen netistä, sillä lainavertailustamme löydät helposti ja nopeasti edullisen pikavipin.

Lainaa 200 euroa nopeasti netistä

Pikavippi – Lainaa 200e

Pikavipit ja pikalaina tarkoittavat niiden nimien mukaisesti pieniä ja nopeita lainoja. Niiden avulla on helppo saada apua arjessa vastaan tulleisiin tilanteisiin, joissa rahaa tarvitaan nopeasti ja äkillisesti. Jos vaikka tarvitset rahaa ruokakaupassa käyntiin juuri ennen palkkapäivää, tai jos autosi tai vaikka jääkaappisi hajoaa, voi silloin pikavippi olla paljon kaivattu apu tuomaan joustoa henkilökohtaiseen talouteen. Pikavipeissä summat ovat yleensä kohtuullisen pieniä, ja ne vaihtelevat muutamasta kymmenestä eurosta muutamaan sataan euroon. Lainasumman ollessa näin pieni, pystytään laina maksamaan takaisin usein jo seuraavasta palkasta. Tyypillisesti pikavippien laina-aika vaihteleekin kuukaudesta noin kolmeen kuukauteen. Pikavippiyrityksiä löytyy nykyään Suomen markkinoilta useita kymmeniä, ja tämä on ehdottomasti kuluttajalle edullinen tilanne, sillä pikavippiyhtiöt joutuvat näin kilpailemaan asiakkaista.

Pikavipeille on vuosien mittaan ehkä tullut hieman huono maine. Markkinoilla kilpailun kiristyminen sekä lainsäädäntöön tulleet rajoitukset, jotka koskevat pikavippejä. Vuonna 2013 lakiin asetettu korkokatto joka koskee alle 2 000 € lainoja pakotti pikavippiyrityksiä muuttamaan toimintatapojaan. Oikein käytettynä pikavipit ja pikalainat ovat erinomaisia lainatuotteita, joiden avulla arjen yllättävistä tilanteista pystytään selviytymään.

Itse pikavipin hakeminen suoritetaan lainapalvelun kautta. Pääset lainapalvelun sivuille lainavertailumme kautta klikkaamalla punaista ”Hae nyt” -painiketta. Lainapalvelun sivuilla voit tutustua tarkemmin valitsemaasi lainaan ja hakea tätä lainaa täyttämällä lainahakemuksen. Lainapalveluiden sivulla tehdään tunnistus pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta hyväksi käyttämällä. Usein lainahakemukseen tarvitaan liitteeksi todisteet vakituisista kuukausittaisista tuloista. Selvitystä tuloista ei kuitenkaan aivan kaikissa tapauksissa tarvita, etenkään piienempien lainasummien kohdalla. Voit tehdä lainahakemuksen useampaan eri palveluun, sillä lainahakemuksen jättäminen kaikkiin sivustojemme palveluihin on täysin ilmaista. Kun olet saanut eri palveluista lainatarjouksia, voit sitten rauhassa tutustua näiden ehtoihin ja hintoihin, ja valita parhaiten juuri sinun tapaukseesi sopivan lainan.

Pikavipin takaisinmaksuaika

Koska pikavippien summat ovat tyypillisesti melko pieniä, on niissä usein myös lyhyt takaisinmaksuaika. Kun takaisinmaksuaika on ainoastaan kuukauden mittainen, ei pikavipin korkokustannukset näin pääse nousemaan järkyttävän suuriksi. Ennen pikavipin hakemista on aina varmistuttava siitä, että pystyt maksamaan lainan sovitussa ajassa takaisin. Usein pikavipin takaisinmaksuaika vaihtelee kuukaudesta noin kolmeen kuukauteen. Nyrkkisääntönä kannattaa pitää sitä, että otettu laina kannattaa maksaa takaisin niin nopeasti kuin vain mahdollista. Näin lainan korkokustannukset pysyvät mahdollisimman pieninä. Lainan takaisinmaksuaikataulu tulee kuitenkin sovittaa omaan taloudelliseen tilanteeseen siten, että lainan takaisinmaksamisesta ei aiheudu kuukausittaiselle taloudelle liian isoa rasitetta. Pidemmän takaisinmaksuajan avulla pystytään lainan kuukausittaisia lyhennyseriä pienentämään.

Netissä on nykyään useita kymmeniä eri yrityksiä ja vippipalveluita, joiden joukkoon mahtuu sekä kalliita että edullisia lainan tarjoajia. Useat erityisesti uusista pikavippiyrityksistä pyrkivät haalimaan uusia asiakkaita tarjoamalla täysin korotonta ja kulutonta lainaa ensimmäisen kuukauden ajaksi. Tällaiset tarjoukset ovat yleensä voimassa ainoastaan palveluiden uusille asiakkaille. Jos otat uutena asiakkaana tällaisen lainan kautta esimerkiksi 200e vipin, tarkoittaa se sitä, että sinun tulee maksaa lainasta takaisin tasan 200 €. Tällaisten lainojen kanssa kannattaa kuitenkin olla erittäin tarkkana, ja lukea lainojen ehdot erityisen tarkasti. Tällaisissa lainoissa kuluttomuuden ja korottomuuden ehtona on usein se, että laina tulee maksaa takaisin kokonaisuudessaan ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Jos lainaa ei jostain syystä kykenekään maksamaan takaisin ensimmäisenä eräpäivänä, joutuu lainasta maksamaan korkoa, kuluja tai molempia.

Ennen lainan hakemista kannattaa tehdä tarkka selvitys omasta taloudellisesta tilanteesta, jossa selvität kuukausittaiset tulot sekä menot. Näin sinulle selviää, kuinka suuria kuukausittaisia eriä pystyt maksamaan lainasta takaisin. Tämän perusteella pystyt siis miettimään sitä, kuinka suuren lainan pystyt mahdollisesti ottamaan. Talouteen kannattaa aina jättää hieman pelivaraa, jotta yllättävät tilanteet eivät taas johda uuden lainan ottamisen tarpeeseen. Tämä saattaisi nimittäin johtaa vaaralliseen lainakierteeseen.

Pikavippi heti tilille

Kun olet hakemassa lainaa 200 € netistä, on tämän suuruinen pikavippi heti tilille mahdollista saada. Markkinoilta löytyy useita nopeita palveluita, jotka käsittelevät lainahakemuksia nopeasti. Lainahakemuksia käsitellään yleensä palvelun aukioloaikojen puitteissa, joten nopean lainan saamista helpottaa se, jos haet lainaa palvelun ollessa auki. Yöllä palveluihin jätetyt lainahakemukset käsitellään yleensä seuraavana aamuna. Nopeista lainapalveluista saat luottopäätöksen yleensä heti. Pelkästään lainan hakeminen ei vielä sido sinua mihinkään, vaan voit aina tutustua rauhassa sinulle tarjotun lainan kuluihin ja ehtoihin, ennen kuin hyväksyt lainapäätöksen. Hyväksyttyäsi lainapäätöksen maksaa lainapalvelu summan tilillesi. Se, kuinka nopeasti laina tulee tilillesi riippuu hyvin pitkälti siitä, käytätkö samaa pankkia lainapalvelun kanssa. Arvosteluistamme voit lukea arviot siitä, kuinka nopeasti kukin lainapalvelu maksaa lainat tileille. Jos sinun pankkitili on samassa pankissa kuin lainapalvelun tili, siirtyy laina yleensä tilillesi välittömästi. Jos tilit ovat eri pankeissa, kestää lainasumman siirtymisessä silloin yleensä yhdestä kahteen pankkipäivää.

Ole varovainen pikavippien kanssa

Myös summiltaan pienet pikavipit saattavat helposti johtaa tilanteeseen, jossa lainaa käytetään edellisen lainan takaisinmaksamiseen. Tämä johtaa aina lopulta velkakierteeseen, ja todennäköisesti luottotietojen menetykseen. Luottotietojen menetys johtaa usealla elämän osa-alueella elämän vaikeutumiseen, ja siksi maksuhäiriömerkintöjen saamista kannattaa aina välttää. Jos huomaat, että joudut pikavippisi kanssa takaisinmaksuvaiheessa ongelmiin, eivätkä rahasi riitäkään lainan takaisinmaksuun, kannattaa silloin aina ottaa yhteyttä palveluun, josta otit lainan. Useimmissa tapauksissa on mahdollista neuvotella lainalle uusi, hieman joustavampi takaisinmaksuaikataulu.

Jos olet päätynyt tilanteeseen, jossa sinulla on usea kallis pikavippi, voi silloin hyvä vaihtoehto olla yhdistelylaina. Yhdistelylainan avulla voit yhdistää useat kalliit pikavipit yhdeksi suuremmaksi pankkilainaksi, jossa on pikavippejä edullisempi korko. Tällöin uudella lainalla kuitataan olemassa olevat pikavipit, ja tämän jälkeen sinun tarvitsee ainoastaan huolehtia yhden lainan lyhentämisestä. Yhdistelylainan hakeminen onnistuu nykyään usean eri palvelun kautta.

Vakuudeton laina

Pikavipit ovat tyypiltään vakuudettomia lainoja. Vakuudettomuus tarkoittaa sitä, että lainan hakemiseen ja saamiseen sinulta ei vaadita mitään kiinteää omaisuutta, jonka asetat pantiksi lainan maksamisen takeeksi. Vakuudettomuus mahdollistaa pikavippien nopeuden ja sen, että pikavippi on mahdollista saada tilille jopa saman päivän aikana. Pankkilainat taas puolestaan ovat tyypillisesti lainoja, joihin vaaditaan vakuus. Pankkilainoissa sumat ovat yleensä pikavippejä suurempia. Siksipä pankki haluaakin saada jonkinlaisen vakuuden siitä, että laina myös maksetaan takaisin. Yleensä vakuutena toimii lainalla ostettava asia, joka voi olla esimerkiksi auto, asunto tai talo. Jos lainan ottaja joutuu taloudellisiin vaikeuksiin, eikä selviä lainan takaisinmaksusta, siirtyy tämä omaisuus pankin haltuun. Tämän lisäksi suuremmissa summissa käytetään vielä myös henkilötakaajaa. Henkilötakaaja siis takaa lainan, ja jos lainan ottaja ei selviä lainan takaisinmaksusta, siirtyy se silloin lainan taanneen henkilön maksettavaksi. Vakuuden ja takaajien tarkastaminen sekä pitkät lainaneuvottelut tarkoittavat usein sitä, että pankkilainan saaminen kestää huomattavasti kauemmin kuin vaikkapa pikavipin. Pikavippien vakuudettomuuden takia pikavipeissä on tyypillisesti korkeampi korko, sillä lainapalvelut joutuvat sen avulla paikkaamaan niiden pankkeja suurempia luottoriskejä.

Lainaa 200 helposti netistä

Pikavippien lisäksi netistä pystyy hakemaan myös kulutusluottoja sekä joustoluottoja. Kulutusluotto on pikavippiä summaltaan suurempi laina. Tyypillisesti kulutusluotoissa lainan summat vaihtelevat noin tuhannesta eurosta aina 60 000 € saakka. Takaisinmaksuaika kulutulusluotoille vaihtelee muutamasta kuukaudesta muutamaan vuoteen, riippuen paljon tietysti lainattavasta summasta. Suurille kymmenien tuhansien kulutusluotoille on mahdollista saada maksuaikaa aina 15 vuoteen saakka. Nimensä mukaan kulutusluotot käytetään yleensä kuluttamiseen, ja erilaisten harkittujen hankintojen tekemiseen. Esimerkiksi kodin sisustaminen, remontointi, uusien kodinkoneiden hankinta ja lomamatkat ovat tyypillisiä kohteita kulutusluotoille. Kulutusluottoa voidaan käyttää myös esimerkiksi auton huolto- tai korjauskustannuksien kattamiseksi tai vaikkapa uuden auton hankintaan.

Kulutusluottojen ohella toinen suosittu lainatuote, joka on tarjolla useissa eri netin lainapalveluissa, on joustoluotto. Joustoluotto on jatkuva-aikainen laina, jossa et hae lainaa kiinteää summaa, vaan haet luottotiliä, jossa on tietty luottoraja. Tältä luottotililtä voit sitten tehdä nostoja haluamallasi summalla. Sinun ei siis tarvitse nostaa koko luottorajaa kerralla, vaan voit tehdä myös sitä pienempiä nostoja.

Ota lainaa 200 pikavippinä vastuullisesti

Lainan ottamisen tarve tulee aina harkita tarkkaan, ennen kuin haet lainaa netistä. Kannattaa aina ennen lainan hakemista miettiä sitä, onko laina todella tarpeellinen, vai voisiko lainalla suunnitellun hankinnan tehdä vaikka hieman myöhemmin, kun on ensiksi säästänyt rahaa sitä varten. Näin pystyt ehkä välttämään lainan ottamisen. Jos kuitenkin tulet siihen tulokseen, että laina on viisasta ottaa, kannattaa silloin aina miettiä, kuinka paljon pystyt ottamaan lainaa. Tämä onnistuu siten, että selvität kuukausittaiset tulot ja menot, ja lasket niiden perusteella kuinka suuria eriä pystyt lyhentämään lainaa kuukausittain. Tämä antaa hyvän arvion siitä, kuinka suuren lainan voit ottaa, ja myös sen kuinka pitkän takaisinmaksuajan tarvitset lainalle. Kannattaa aina ottaa lainaa aina ainoastaan sen verran kuin tarvitset, sillä lainasta aiheutuu aina kuluja. Siksi ylimääräisen lainan ottaminen ei kannata. Laina kannattaa myös pyrkiä maksamaan takaisin niin nopeasti kuin mahdollista.

Kun lainan summa on selvillä, kannattaa sen jälkeen tehdä lainavertailua. Lainavertailun voit suorittaa joko täyttämällä eri palveluissa lainahakemuksia, ja vertailemalla sitten saamiasi lainatarjouksia. Tätä helpompi tapa on tehdä lainavertailu helposti sivustomme kautta. Olemme listanneet suurimman osan Suomen markkinoilla olevista pikavipeistä sivuillemme, ja voitkin helposti vertailla lainojen kuluja ja ehtoja keskenään. Osa palveluista tosin tarjoaa henkilökohtaiset kulut lainoille, ja tällaisissa tapauksissa ainoa tapa lainan kulujen selvittämiseen on tehdä ilmainen lainahakemus palveluun. Lainojen hinnoissa ja ehdoissa on paljon eroja, ja siksi lainavertailu kannattaakin tehdä aina, myös pienempiä summia lainatessa, kuten esimerkiksi 200e laina netistä.


Viimeksi päivitetty 2024-06-30 Tommi Mäkinen (Lainando)