Haenyt

LainapalveluArvosanaLainasummaKorkoLaina-aikaIkäraja
Haenyt
Haenyt
500 - 50.000 €4.50% - 38.00%1 - 15 v20 vHae Nyt

HaeNytHaeNyt on tällä hetkellä yksi Suomen kattavimmista lainanvälittäjistä kotimaisilla markkinoilla. Yritys tekee yhteistyötä useiden luotonmyöntäjien, suomalaisten pankkien sekä lainanvälityspalveluiden kanssa, ja onkin koonnut todella laajan verkoston lainanantajia itselleen. Laajalla lainanmyöntäjä -verkostolla yritys pyrkii takaamaan asiakkailleen parhaat tarjoukset ja kattavimman lainatarjonnan.

Hae lainaa

Onko HaeNyt luotettava?

HaeNytin kaikki lainat noudattavat kuluttajalain suojaa asiakkaille, ja kaikilla lainoilla on 14 päivän peruutusoikeus lainasopimuksen saamisesta, eli asiakkaat voivat peruuttaa lainat turvallisesti. Tämän lisäksi mitä tietoturvaan tulee, HaeNyt pyrkii mahdollisimman turvallisiin palveluihin ja suojaamaan heidän järjestelmänsä hyvin. Kaikkien hakemusten tiedot yritys kerää ja käsittelee erittäin luottamuksellisesti, ja tämän lisäksi yrityksen palvelu ja järjestelmä on suojattu SSL -salauksella. Käytännössä SSL -salaus tarkoittaa sitä, etteivät ulkopuoliset pysty pääsemään käsiksi tietoon, sillä se on salattua. SSL -protokollan avulla on mahdollista salata käyttäjä ja palvelun välinen yhteys vahvalla salauksella. Tietoturvan lisäksi on HaeNyt jo osoittautunut myös yrityksenä erittäin luotettavaksi jo monena vuonna. Yritys onkin onnistunut saamaan jo useana peräkkäisenä vuotena korkeimman AAA -luottoluokituksen itselleen.

Hae lainaa

HaeNyt lyhyesti

  • Kymmeniä tuhansia suomalaisia asiakkaita
  • Korkeimman AAA -luottoluokituksen ansainnut yritys
  • Tarjoaa kattavan lainakilpailutuksen yli 20 rahoitusalan lainoille
  • Pikalainojen kilpailutus kuin yrityslainojenkin kilpailutus
  • Pikalaina aina 1 000 – 50 000 euron väliltä
  • Yrityslainat 1 000 – 3 000 000 euron väliltä

Haenyt lainaa

HaeNyt lainatuotteet

HaeNytin lainat ovat vakuudettomia, ja heillä on tarjolla todella monia lainanmyöntäjiä jotka tarjoavat lainoja eri ehdoilla. Niin lainojen määrät, ehdot, kuin kokonaiskustannuksetkin vaihtelevat suuresti eri rahoittajien välillä. Sen vuoksi järkevä kuluttaja vertaileekin mahdollisuuksiaan tarkasti ennen päätöstä lainanotolle. Lainan vertailu on HaeNytillä helppoa, sillä se ei vaadi useiden sivujen läpi käyntiä, vaan yli 20 rahoittajan lainoja voi kilpailuttaa HaeNytin yhdellä lainanhakukaavakkeella. Palvelun avulla on todella vaivatonta ja nopeaa löytää juuri itselleen sopivin laina. Lainahakemuksen lähettäminen on täysin ilmaista, eikä se myöskään sido lainanottopäätökseen, vaan kaikista lainatarjouksista on mahdollista kieltäytyä, jos sopivaa ei löydy. Tavanomaisten lainojen lisäksi HaeNyt tarjoaa myös pikalainoja, sekä myös poikkeuksellisesti yrityslainoja. Yleensä yrityslainoja ja yksityishenkilöille suunnattuja lainoja tarjoavat yritykset toimivat erillään, mutta HaeNyt on päättänyt yhdistää molemmat ja tarjota molempia lainoja.

Joskus rahantarve iskee yllättäen, ja lainalle olisi tarvetta todella nopealla aikataululla. Etenkin tällaisissa tilanteissa sopivan lainan etsimiseen ei ole paljon aikaa hukattavana, ja laina tulisi myös saada mahdollisimman nopeasti tilille. Tällaisissa tapauksissa HaeNytin pikalainojen kilpailutus tulee kyseeseen. Pikalainojen kilpailuttaminen HaeNytin palvelun avulla on todella helppoa ja käy melkein sekunnissa, tai tarkemmin minuuteissa yrityksen verkkosivun kautta. HaeNytin sivuilla tulee täyttää pikalainojen hakukaavake, ja lähettäessä kaavaketta HaeNyt lähettää lainahakemuksen yli 20 yhteistyökumppanilleen. Useimmiten ensimmäiset ja nopeimmat lainatarjoukset asiakas saa jo minuuteissa sähköpostiinsa hakemuksen lähettämisestä, ja näin asiakas pääsee tutustumaan lainoihin jo lähes välittömästi. Tarjouksiin voi tutustua rauhassa, ja jos ensimmäisistä tarjouksista ei löydy sopivaa, voi asiakas odottaa jos uusia lainatarjouksia tulisi lisää myöhemmin. Sopivan lainan löytyessä voi asiakas allekirjoittaa sopimuksen ja saada lainasumman tililleen lainaa koskevien ehtojen mukaisesti. Jos sopivaa lainaa ei tarjouksista löytynyt, voi asiakas huoletta olla ottamatta yhtäkään lainaa. HaeNytin tarjoamille pikalainoille minimimäärä on 500 euroa, ja suurin mahdollinen saatava lainasumma 50 000 euroa. Kaikki lainat ovat vakuudettomia, ja hakemusten jättäminen täysin ilmaista. Laina-ajan voi asiakas itse asettaa joko 1 – 15 vuoden välille. Vaikkakin HaeNytin pienin laina-aika onkin yksi vuosi, on laina aina mahdollista maksaa etukäteen kokonaan pois. Näin asiakas pystyy myös säästämään lainan kokonaiskuluissa.

Lainojen yhdistäminen yhden pankkilainan avulla

Pikavippi heti tilille -tyylisten lainojen kilpailutuksen lisäksi HaeNytiltä on mahdollista hakea yhdistelylainaa. Tämä tarkoittaa sitä, että yhdistelylainalla voi yhdistää esimerkiksi kulutusluotot, pikavipit ja osamaksut yhdeksi kokonaisuudeksi, ja näin ollen yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. HaeNytin yhdistelmälainalla on mahdollista maksaa vanhat lainat pois, ja tämän jälkeen keskittyä maksamaan ainoastaan yhtä lainaa pois kuukausittain. Näin on myös mahdollista pienentää lainanhoitokuluja merkittävästi, kun ottaa huomioon useamman lainan korot, tilinhoitokulut ja mahdolliset laskutuslisät. Yhdeksi lainaksi yhdistetyn lainan kulut jäävät huomattavasti pienemmiksi, ja maksut voidaan hoitaa aina kätevästi kerralla. HaeNytin yhdistelmälainaa voi hakea aina 50 000 euroon asti, ja lainan voi saada parhaillaan jo samana päivänä.

HaeNytin tarjoama kolmas lainatyyppi on yrityslaina. HaeNytin kautta yrityslainaa hakiessa yrityksen koolla tai iällä ei ole väliä, sillä lainaa on mahdollista saada niin aloittelevalla toiminimelle kuin myös suuremmillekin yrityksille. Yrityslainaa on HaeNytin kautta mahdollista hakea aina 1 000 eurosta 3 000 000 euroon asti, eli todella monipuolisesti. Pankkien lisäksi erikokoisia ja eri ehdoilla olevia yrityslainoja sekä luottoja tarjoavat erilaiset nettipohjaiset rahoituspalvelut, joiden avulla on mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia ja suhteellisen nopeasti. HaeNyt kilpailuttaa yrityslainankin kanssa kaikki yhteistyökumppaninsa, ja lähettää lainatarjoukset sähköpostitse. Lainatarjouksen myöntämiseen vaikuttaa pääosin yrityksen edellisten vuosien tilinpäätökset. Useimmiten yrityslainaa on mahdollista saada jopa jo saman päivän aikana, ja lainojen korko vaihtelee lainasta riippuen 10 – 30 % välillä.

Kuka voi hakea pikavippiä?

HaeNytin lainoja voi hakea yli 18 -vuotias henkilö, joka asuu Suomessa pysyvästi. Niin tavalliselle lainalle, pikalainalle kuin yrityslainoillekaan HaeNytillä ei edellytetä erikseen takaajaa tai vakuuksia lainan ottamiselle. Yksityishenkilön lainan kohdalla lainan myöntämiseen vaikuttaa henkilön taloudellinen tilanne, sekä arvioitu lainan takaisinmaksukyky. Hakemuksen yhteydessä annettujen tietojen perusteella hakijasta luodaan riskiprofiili, jonka mukaan päätetään, millaista lainaa hakijalle voidaan myöntää. Lainanmyöntökriteerit vaihtelevat myös lainanmyöntäjien välillä, ja eri yrityksillä saattaa olla suuriakin eroja lainojen myöntämisessä. Myös lainasumman saamisen nopeudessa voi olla suuria eroja, ja se kuinka nopeasti rahat saa tililleen, kannattaakin tarkistaa aina lainasopimuksen ehdoista. Yrityksen lainojen myöntämiseen ei vaikuta yrityksen koko tai ikä, mutta vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa edellisten vuosien tilinpäätökset sekä tulevaisuudelle tehtyjen rahalaskelmien realistisuus.

Yhteystiedot

Yrityksen yhteystiedot löydät alta. Holla Online Oy, Aleksanterinkatu 17 A, 15110 Lahti. Y-tunnus: 2672272-2. Asiakaspalvelun sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@haenyt.fi

Hae lainaa


Viimeksi päivitetty 2024-06-30 Tommi Mäkinen (Lainando)