Tietoa Lainando palvelusta

LainandoTätä sivustoa ja palvelua ylläpitää Lainando. Palvelumme on suunnattu kaikille kuluttajille, jotka haluavat saada lisää tietoa netin kautta tarjottavista pikavipeistä, joustoluotoista ja kulutusluotoista. Sivustoltamme löydätkin tuhdin tietopaketin eri lainatuotteista ja niitä tarjoavista palveluista.

Palvelumme käyttäminen on täysin maksutonta, ja palvelua voivat käyttää kaikki, jotka haluavat löytää netin kautta otettavan nopean lainan mahdollisimman edullisesti ja parhailla ehdoilla varustettuna. Sivustomme avulla on mahdollista säästää paljon aikaa lainojen vertailussa.

Palvelun tarkoitus

Sivustoltamme löytyvää sisältöä käytetään eri lainayritysten lainojen markkinointiin. Kun haet lainaa sivustomme avulla, saamme siitä mainostuloja lainoja tarjoavilta yrityksiltä. Mainostuloista huolimatta pyrimme aina tarjoamaan puolueetonta tietoa, joka hyödyttää aina käyttäjiä ja lainoja etsiviä kuluttajia. Lainavertailuissamme käytetään aina todellisia yritysten ilmoittamia hintoja eri lainoista. Emme pyri ohjaamaan kuluttajia ottamaan lainaa miltään tietyltä lainan tarjoajalta, vaan tavoitteenamme on tehdä vertailua eri yritysten välillä. Lainoja tarjoavat yritykset eivät pysty ostamaan parempia pisteitä tai sijoituksia lainojen vertailussa.

Tavoitteenamme on aina taata käyttäjille mainostuloista riippumatonta ja puolueetonta tietoa. Sen avulla kuluttajat ja käyttäjämme pystyvät tekemään valistuneita päätöksiä, ja pystyvät valitsemaan parhaiten itselleen sopivan lainatuotteen. Hyvän käyttäjäkokemuksen sekä palvelun hyödyllisyyden avulla pystymme myös varmistamaan sen, että pystymme tarjoamaan käyttäjille hyvää palvelua myös jatkossa ja tulevaisuudessa.

Palveluntarjoajien listaukset

Lainando pyrkii tarjoamaan mahdollisimman kattavan listauksen Suomen markkinoilla toimivista pikavippejä, joustoluottoja ja kulutusluottoja tarjoavista palveluista. Aivan kaikki palvelut eivät kuitenkaan löydy vertailustamme. Tämä saattaa johtua siitä, että yritykset tarjoavat lainatuotteita useiden eri tuotemerkkien alla, tarjoten kuitenkin samoja lainatuotteita. Käyttäjille ei siis ole hyötyä siitä, että listaamme saman lainatuotteen usean eri nimisen palvelun kautta.

Joskus myös markkinoille tulee uusia lainoja tarjoavia palveluita, joista emme ole vielä saaneet tietoa. Pyrimme aina kuitenkin lisäämään lainantarjoajien palvelut listalle niin pian kuin mahdollista. Poistamme myös listauksestamme sellaiset lainoja tarjoavat yritykset, joiden toiminta ei kestä päivänvaloa. Käyttäjien kannalta ei ole hyödyllistä ottaa lainaa tällaisesta palvelusta.

Virheelliset tai vanhat tiedot

Mikäli satut havaitsemaan arvosteluissamme tai sivustollamme listatuissa tiedoissa virheitä, kannattaa silloin ottaa yhteyttä meihin, jotta pystymme korjaamaan virheellisen tiedon sivullamme mahdollisimman nopeasti. Parhaiten yhteydenotto onnistuu yhteydenottolomakkeen avulla.


Viimeksi päivitetty 2024-06-19 Juha Koronen (Lainando)