Pikavippi heti (2024)

LainapalveluArvosanaLainasummaKorkoLaina-aikaIkäraja
Ferratum
Ferratum
1 - 4.000 €19.97%0 - 10 v21 vHae Nyt
Saldo
Saldo
300 - 2.000 €13.90% - 19.90%12 - 80 kk18 vHae Nyt
Vippi
Vippi
100 - 2.000 €13.90% - 19.90%3 - 41 kk18 vHae Nyt
Haenyt
Haenyt
500 - 50.000 €4.50% - 38.00%1 - 15 v20 vHae Nyt

Pikavippi heti tilille netistä

Kuten monet varmaan tietävätkin, on pikavippi nykyisistä lainamuodoista nopein. Se on siis oiva apu silloin, kun pikavippi heti tarvitaan. Saatat olla esimerkiksi tilanteessa, jossa palkkapäivä koittaa muutaman päivän päästä mutta tarvitset rahaa kiireellisesti esimerkiksi lääkärissä käyntiin tai ruokakaupassa asiointiin. Tällaisissa tapauksissa pikavippi heti tilille 24h saattaa olla oiva apu rahatilanteeseen.

Pikavippien kanssa kannattaa olla tarkkana, sillä lainaa ei pääsääntöisesti kannata ottaa, ellei se ole aivan pakollista. Jos pikavippejä käyttää elämän ylimääräisten ja tarpeettomien menojen kattamiseen, voi tuloksena olla vaarallinen velkakierre ja maksuhäiriömerkintä. Suomen lakia muutettiin pikavippien osalta vuonna 2013, ja tämä lakiin tullut korkokatto estää pikavippien korkeat korot. Vaikka pikavipin ottaminen onkin nykyään turvallista, kannattaa lainan tarve aina miettiä tarkkaan. Kyseessä on kuitenkin aina laina, josta aiheutuu sinulle kuluja.

Lainaa haettaessa kannattaa aina pitää mielessä ainakin se, tarvitaanko pikavippiä todellakin heti ja juuri nyt, ja myös se, että riittääkö pikavippi kattamaan rahan tarpeen ja että pystytkö maksamaan lainan pois sovitussa aikataulussa ilman, että siitä aiheutuu paljon rasitusta kuukausittaiselle taloudellesi.

Lainaa heti tilille 24h

Mistä pikavippi 24h heti tilille? Usein pikavippi on oikea ratkaisu silloin, kun rahantarve on äkillinen ja akuutti. Pikavippi on kaikista lainatuotteista nopein sen vakuudettomuuden sekä nopean nettihakemuksen ansiosta. Pikavipin avulla lainaa on mahdollista saada nopeasti tilille.

Pikavipin lisäksi toinen nopea vaihtoehto on joustoluotto. Usein se saattaa olla jopa pikavippiä nopeampi tapa, etenkin jos haluat saada lainaa tilillesi yöaikaan. Jos sinulla on joustoluottotili jossain palvelussa, voit nostaa pikavippi 24/7 kyseiseltä luottotililtä. Useat palvelut tarjoavat joustoluottoa, josta on mahdollista nostaa rahaa kellon ympäri.

Pikavipin ja joustoluoton lisäksi myös kulutusluotto on nopea lainatuote. Kulutusluottojen ja pikavippien erona on lainan summa. Yleensä pikavippien summat liikkuvat muutamasta sadasta eurosta noin kahteen tuhanteen euroon, kun taas kulutusluoton summat ovat tätä korkeampia. Kulutusluottoa on mahdollista hakea netin kautta jopa 50 000 € saakka. Erityisesti suuremmat kulutusluotot saattavat kuitenkin olla hitaampia, niissä raha saattaa tulla tilille vasta muutaman pankkipäivän kuluessa. Jos rahantarve on siis akuutti, on pikavippi heti 24h hyvä vaihtoehto.

Kun haet netistä pikavippiä, saat yksinkertaisen lainahakemuksen täytettyäsi lainatarjouksen yleensä välittömästi tai miltei välittömästi. Tämän jälkeen voit käydä läpi saamasi tarjouksen, ja jos hyväksyt sen maksetaan vippi 24h tilille palvelun aukioloaikojen mukaan. Kannattaa tarkistaa lainapalvelun aukioloajat nettisivuilta ennen kuin hyväksyt lainan, jos haluat että saat lainan vielä saman päivän aikana. Myös se, missä pankissa tilisi on vaikuttaa lainan nopeuteen. Suurimpiin ja yleisimpiin pankkeihin maksut siirtyvät yleensä välittömästi, pienempien pankkien tileille vipit siirtyvät yleensä vasta seuraavana pankkipäivänä.

Nopea pikavippi netistä

Kuinka nopea vippi oikeastaan sitten onkaan ja mitä tarkoittaa heti? Pikavippi heti ei tarkoita sitä, että rahat olisivat nappia painamalla tililläsi. Tästäkin huolimatta prosessi on erittäin nopea. Lainan nopeus riippuu useasta eri seikasta, pääsääntöisesti siitä kuinka nopeasti lainapalvelu käsittelee lainoja sekä siitä, kuinka nopeasti rahat siirtyvät pankkitilillesi sen jälkeen, kun laina on käsitelty. Lainapalveluiden välillä on paljon eroja siinä, kuinka nopeasti lainahakemuksia käsitellään. Toisissa lainapalveluissa käsittely on lähestulkoon välitöntä, kun taas toisissa palveluissa käsittelyssä saattaa kestää vuorokauden verran. Kun vertailet eri lainapalveluita keskenään, kannattaa siis kiinnittää huomiota lainojen käsittelyaikoihin, erityisesti silloin, kun vippiä heti olisi hyvä saada.

Pikavippi nopeasti onnistuu parhaiten, kun valitset lainapalvelun joka käsittelee lainoja nopeasti, haet lainaa palvelun aukioloaikojen puitteissa ja kun sinulla on pankki suuressa ja yleisessä pankissa. Lainapalveluihin voi lähettää hakemuksia yleensä vuorokauden ympäri, mutta palvelun aukioloaikojen ulkopuolella lähetetyt hakemukset käsitellään vasta seuraavana aamuna. Tämän lisäksi laki määrää, että uusia pikavippejä ei saa maksaa asiakkaiden tileille kello 23 ja 07 välisenä aikana.

Ilmainen pikavippi 24h heti tilille

Useat palvelut mainostavat ilmaisia pikavippejä, mitä ne ovat? Tällaisia todellakin on olemassa, ja ilmaisissa pikavipeissä sinun ei tarvitse maksaa lainasta ollenkaan korkoa tai kuluja. Yleensä tällainen laina on voimassa ainoastaan palveluiden uusille asiakkaille. Käytännössä tämä siis tarkoittaa sitä, että sinun tarvitsee maksaa lainasta ainoastaan se summa, minkä lainasit. Jos siis nostat tilillesi vaikkapa 150 € pikavipin, maksat takaisin tasan saman summan eli 150 €. Ilmaisia pikavippejä on tarjolla usealla eri rahoitusyhtiöllä.

Ilmaisia ensilainoja käytetään markkinointikeinona, ja niiden avulla pyritään hankkimaan lisää asiakkaita palveluun. Ja kun käyttäjille tulee hyviä kokemuksia ilmaisesta pikavipistä, ehkäpä he ovat valmiita joskus myöhemmin ottamaan myös normaalin pikavipin, jos palvelu toimii niin kuin kuuluukin. Ilmaisissa ensilainoissa lainan summa on yleensä rajoitettu johonkin tiettyyn summaan, ja laina-aika on yleensä myös rajattu. Useimmissa tapauksissa pikavippi tulee maksaa ensimmäiseen eräpäivään mennessä pois, muuten lainasta aiheutuu kuluja.

Pikavippien suosio

Pikavipeistä on tullut viime vuosien aikana entistä suositumpia lainamuotoja. Yhä useammat suomalaiset ovat tietoisia pikavippien hakemisen mahdollisuudesta. Pikavippien ottaminen on yleistä erityisesti nuorten ihmisten parissa. Pikalainoihin ja pikavippeihin luottavat myös muutkin ihmiset kuin pelkästään vai nuoret. Pikavippien hakemin on erittäin helppoa ja yksinkertaista, prosessi on todella nopea ja kaiken lainan hakemiseen liittyvän voi hoitaa helposti vaikka älypuhelinta hyväksi käyttäen.

Viime vuosien aikana pikavippejä koskevat lait ja säädökset ovat kiristyneet, mikä tarkoittaa parempia ehtoja ja turvaa kuluttajille. Lakimuutokset ovat vähentäneet esimerkiksi harhaanjohtavia tietoja lainojen markkinoinnissa, kohtuuttomia vaatimuksia lainoissa sekä pikavippien ennen korkeita korkoja. Pikavipeistä on siis viime vuosien aikana tullut suosittu lainamuoto, ja ei ole ihme että sen suosio kasvaa. Erilaisia syitä lainan hakemiselle voi olla useita. Nopeana lainatuotteena pikavippi sopii hyvin arjen yllättäviin ja äkillisiin rahanmenoihin. Vippi heti onnistuu usean eri lainapalvelun kautta. Pikavippiä hakiessa kannattaa aina vain muistaa varmistaa se, että lainan pystyy maksamaan takaisin sovitussa aikataulussa ja siten, että siitä ei aiheudu liikaa rasitetta omalle tai perheen taloudelle.

Pikavippien hakemisen helppous

Pikavippiä on erittäin helppo ja nopea hakea netin välityksellä, ja koko prosessi lainan hakemisesta sen pankkitilille saapumiseen on erittäin kätevä ja nopea. Lainan hakijan ei tarvitse vierailla konttorissa tai käydä lainaneuvotteluissa, eikä myöskään lainan hakemiseen tarvitse täyttää yhtään paperia, sillä kaikki onnistuu helposti netin välityksellä. Sinun tarvitsee ainoastaan täyttää helppo lomake netissä, jonka täyttämiseen ei mene kuin muutama minuutti. Lainan tarvetta tai käyttökohdetta ei tarvitse kertoa lainapalvelulle.

Pikavippi nopeasti

Usein kun laina heti tilille 24h on vaatimuksena, on pikavippi yleensä lähestulkoon ainoa vaihtoehto. Pikavippi on mahdollista saada omalle pankkitilille saman päivän aikana, parhaassa tapauksessa jopa noin 15 minuutissa. Kun olet hyväksynyt sinulle tarjotun lainatarjouksen, maksetaan rahat yleensä heti tilille. Riippuen hieman käyttämästäsi pankista siirtyvät rahat sitten tilillesi nopeasti. Koko prosessin läpikäymisessä ei siis mene kauaa, joten esimerkiksi myöhästyneet laskut voidaan maksaa ennen kuin ne erääntyvät, tai lääkäriin päästään äkillisessä tilanteessa käymään jo ennen palkkapäivää. Pikavipit heti onnistuvatkin usein pelastamaan tilanteen silloin, kun rahantarve on äkillinen ja akuutti. Kun haet lainaa vaikka nyt heti vippi tulee parhaassa tapauksessa tilille jo 15 minuutin kuluessa.

Lainan saaminen on helppoa

Yksi syy pikavippien ja pikalainojen suosioon on se, että lainan saa melko matalilla kriteereillä. Perinteisesti lainoihin vaaditaan kiinteää omaisuutta vakuudeksi, tai vaihtoehtoisesti henkilötakaaja. Pikavippien kohdalla tällaisia vaatimuksia ei kuitenkaan ole, ja usein vaatimuksena on pelkästään säännölliset tulot sekä riittävä ikä. Näin useammat ihmiset pystyvät saamaan pikavippiä verrattuna perinteisiin pankista saataviin lainoihin. Lainapalveluita löytyy netistä useita, mikä tarkoittaa sitä, että useimmille lainanhakijoille löytyy varmasti sopiva palvelu. Pikavippi heti ilman luottotietoja on kuitenkin asia, joka ei yleensä onnistu. Jos luottotiedot on menettänyt, on silloin hyviä vaihtoehtoja lainan pyytäminen pankista tai joidenkin kuntien tarjoama sosiaalinen luotto.

Pikavippien erot

Netistä löytyy useita eri pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat pikavippejä tai pikalainoja. Kaikkien näiden palveluiden välillä ehdot ja lainojen hinnat eroavat merkittävästi. Siksi eri palveluita ja lainoja kannattaakin vertailla ennen lainan ottamista. Näin et tule vahingossa ottaneeksi liian kallista lainaa, kun toisesta palvelusta olisi saanut saman lainan edullisemmalla korolla.

Yksi suurin ero eri lainapalveluiden välillä on lainoille tarjotut korot. Pikavipeissä korot ovat yleensä hieman korkeampia kuin pankkien tarjoamissa kulutusluotoissa. Pikavippien lyhyt maksuaika estää kuitenkin korkokustannusten nousemisen korkeiksi lainasummaan nähden. Useat eri palvelut tarjoavat jopa täysin korottomia kuluja. Tällöin kannattaa kuitenkin tarkistaa lainan kulut, sillä erilaisia nostokuluja tai tilinhoitomaksuja saatetaan silti periä. Toisaalta taas osa palveluista mainostaa, että heillä ei ole ollenkaan tilinhoitomaksuja eikä nostokuluja, mutta tällaisista lainoista saatetaan pyytää korkeampaa korkoa. Myös aidosti ilmaisia eli kuluttomia ja korottomia lainoja löytyy ensilainan muodossa. Pikavippien kanssa kannattaa olla tarkkana lainan takaisinmaksun kanssa, sillä usein myöhästymismaksut ovat erittäin korkeat verrattuna lainan suuruuteen. Pidä siis huoli siitä, että maksat lainan ajoissa takaisin.

Vippi 24h hakeminen netistä

Silloin kun rahantarve on kiireellinen ja akuutti, on pikavippi hyvä vaihtoehto. Pikavippi on nopein olemassa oleva lainamuoto, ja koko lainanhakuprosessi etenee usein helposti ja nopeasti. Pikavippien kohdalla ei vaadita lainaneuvotteluja eikä erillisiä vakuuksia tarvita, eikä henkilötakaajan tietoja ole tarpeellista tarkistaa, on lainaa mahdollista saada nopeasti tilille. Kaikki vipit eivät kuitenkaan ole aivan yhtä nopeita, joten kannattaa olla tarkkana mistä palvelusta lainaa haet. Kun löydät lainan, joka parhaiten sopii sinulle, voit siirtyä palvelun sivuille ja täyttää helpon lainahakemuksen. Usein hakemukseen tulee liittää todiste säännöllisistä tuloista, tällaiseksi sopii vaikkapa tiliote tai palkkakuitti. Tämä on yleensä ainoa liite, joka hakemukseen vaaditaan.

Pikavippi helposti netistä

Pikavipin kohdalla kynnys lainan hakemiselle on huomattavasti pienempi kuin esimerkiksi pankin kautta otettavalle lainalle. Asuntolainan tai autolainan ottamiselle on tietysti aina olemassa perusteet, ja tällöin yleensä myös maksusuunnitelma on olemassa ja kunnossa. Pikavippien kohdalla kynnys lainan hakemiseen on paljon pienempi. Kannattaa kuitenkin pitää aina mielessä, että olipa laina kuinka pieni tahansa, on se aina maksettava takaisin. Lainoihin liittyy aina velvoite takaisinmaksusta. Tämä saattaa helposti unohtua netin kautta pikavippiä hakiessa. Lainaa ei siis kannata hakea turhien ja tarpeettomien hankintojen ja kulujen kattamiseen, vaan lainan käyttötarkoitus on oltava hyvä. Samoin omasta maksukyvystä lainan kohdalla on oltava varmuus. Vanhan pikavipin maksaminen uudella pikavipillä ei koskaan ole suositeltavaa, sillä tämä saattaa helposti johtaa vaaralliseen velkakierteeseen ja maksuhäiriömerkintöihin.


Viimeksi päivitetty 2024-06-30 Tommi Mäkinen (Lainando)