Saldo

LainapalveluArvosanaLainasummaKorkoLaina-aikaIkäraja
Saldo
Saldo
300 - 2.000 €13.90% - 19.90%12 - 80 kk18 vHae Nyt

SaldoSaldo on suomalainen yritys, jonka visiona on tarjota kulutusluottoja suomalaisille erilaisiin arjen tarpeisiin ja hankintoihin. Yritys toimii isomman Tact Finance Oyj –konsernin alaisena, joka myös emoyhtiönä on keskittynyt tarjoamaan kulutusluottoja asiakkailleen.

Saldolla on palvellut jo yli satoja tuhansia suomalaisia asiakkaitaan niin pienemmissä kuin suuremmissakin tarpeissa rahoitukselle, ja yritys on ollut toiminnassa jo kymmenisen vuotta. Yritys pyrkii tarjoamaan vaivattomia, matalan kynnyksen joustavia lainapalveluita, jotka tukevat suomalaisten elämää joko arjessa tai erityishankinnoissa.

Yritys tarjoaa erilaisia lainatuotteita eri elämänvaiheisiin, ja pyrkii kustomoimaan lainat aina jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti sopiviksi. Lainatuotteita löytyy niin joustavaa lainaa pienempiin eriin ja nopeasti käytettäväksi otettavaksi, kuin myös kulutusluotto –tuotteita noin muutamien tuhansien eurojen lainoihin. Saldon lainahakemukset ovat myös helposti täytettävissä, joten lainahakemukset sujuvat myös mutkattomasti yrityksen kanssa. Saldo pyrkii myös aina tarjoamaan asiakkailleen lainatarjoukset ja päätökset lainan myöntämisestä heti hakemuksen jättämisen jälkeen. Saldon tärkeimpinä arvoina on luotettavuus niin hyvinä kuin huonoina hetkinäkin, ja yritys pyrkii tarjoamaan luotettavaa ja turvallista palvelua asiakkailleen missä ja milloin vain. Yritys onkin suunnitellut lainansa juuri suomalaista arkea silmällä pitäen, ja toimii joustavilla henkilökohtaisilla maksuaikatauluilla, palvellen asiakkaitaan jokaisena päivänä viikonloput mukaan lukien.

Hae lainaa

Saldo lyhyesti

  • 100% suomalainen yritys
  • Toiminut Suomessa jo 10 vuotta
  • Yli satoja tuhansia asiakkaita
  • Päälainatuotteina Joustoluotto ja Kertaluotto

Saldo Lainaa

Onko Saldo luotettava?

Saldo on täysin suomalainen rahoitusalan yritys, joka toimii osana suurempaa Tact Finance Oyj –konsernia. Saldolla on palvellut jo satoja tuhansia asiakkaita Suomessa, ja pyrkii laajentamaan toimintaansa koko ajan. Yritys pyrkii toiminnassaan avoimuuteen, ja pitää yhtenä toimintansa pääpilareista luotettavuutta. Saldon tarjoamilla jokaisella lainasopimuksella on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus, joten asiakkailla on myös mahdollisuus lainan ottamisen jälkeen harkita päätöstään, ja peruuttaa se kahden viikon sisällä, jos kokee, ettei lainan otto sittenkään ole kannattavaa.

Saldon tarjoamat lainatuotteet

Saldolla on tarjolla kaikkiin erilaisiin arjen tarpeisiin tarkoitettu Saldo Joustoluotto, joka on edullinen ja luotettava joustoluotto suomalaisille. Joustoluottoa on mahdollista valita 100 ja 2 000 euron väliltä aina asiakkaan oman luottorajan puitteissa. Jokaiselle asiakkaalle annetaan henkilökohtainen lainatarjous, joka on suunniteltu asiakkaan oma taloudellinen tilanne huomioon ottaen. Joustolainaa on helppo hakea täyttämällä suhteellisen nopea lainahakemus. Hyvänä puolena on myös, ettei asiakkaan tarvitse itse toimittaa Saldolle omia tulostositteitaan, vaan Saldo tarkistaa ja arvioi asiakkaan maksukyvyn asiakastiedon järjestelmästä yhdessä lainahakemuksen ohessa täytettyjen kysymysten kanssa. Joustoluotto toimii ikään kuin samalla periaatteella kuin luottokortti, niin mobiililaitteissa kuin kännykässä ja muilla päätelaitteilla. Joustoluotolta on näin siis helppo siirtää rahaa itselleen, juuri silloin kun itse haluaa, omien tarpeidensa mukaisesti. Joustoluoton perimmäisenä ideana onkin, että koko luottoa ei ole tarkoitus nostaa välttämättä yhdellä kertaa. Lainahakemuksen yhteydessä on mahdollista valita haluttu määrä joustoluottoa, jonka tahtoo heti saada käyttöönsä myönteisen lainapäätöksen saatuaan. Tämä summa maksetaan siis heti asiakkaan tilille, mutta asiakkaalle myönnetty luottoraja jää käyttöön, ja luottorajan puitteissa on mahdollista nostaa luottoa oman tarpeidensa mukaan, omassa tahdissa, silloin ja siellä missä sitä tarvitsee.

Saldo kulutusluotto

Saldon tarjoama toinen lainatuote, Saldo Kulutusluotto, on tarkoitettu pääosin asiakkaiden erilaisiin, niin isompiin kuin pienempiinkin hankintoihin. Lainaa on mahdollista hakea valiten itselleen tarpeellisen summan 1 000 euron ja 10 000 euron väliltä. Saldon tarjoama kulutusluotto onkin varteenotettava auttava käsi tilanteille, jossa tarvitaan koko lainasumma omalle tililleen heti, ja yhdellä kertaa. Kulutusluotolle on myös mahdollista saada pitkä maksuaika, mikä helpottaa suurempienkin luottojen maksukynnystä. Kulutusluottoa voi hakea helposti netissä Saldon sivuilla täyttämällä lainahakemus. Hakemusta aloittaessa tulee määrittää summa, jonka haluaa lainata, ja summan voi määrittää 500 euron tarkkuudella. Lainahakemuksen yhteydessä tulee vastata erilaisiin kysymyksiin, täyttää omat yhteystietonsa, tunnistautua verkkopankin kautta, ja lainahakemuksen yhteydessä asiakas voi myös valita itselleen sopivat kuukausierät lainan takaisinmaksuun. Kuukausierät alkavat jopa 69 eurosta, eli Saldon maksuerät on myös helppo sijoittaa pieninä erinä omaan kuukausibudjettiin. Kulutusluoton voi valita itselleen jopa 80 kuukauden takaisin maksuajalla.

Kulutus luotto sopii hyvin asiakkaille, jotka ovat harkitsemassa ottaa hieman suurempaa lainaa joko arjen tarpeisiin tai mahdollisesti suurempiin hankintoihin, tai vaikka remonttiin. Kulutusluotto mahdollistaa isompien hankintojen tekemisen omalla aikataululla, ja joustaa takaisinmaksussa niin, että maksuaika on mahdollista valita pidemmäksi, ja kuukausierät näin pienemmiksi. Tällaisella luotolla kalliimmatkaan hankinnat eivät horjauta taloutta niin pahasti kerralla, vaan kulut on helpompi jakaa useille kuukausille näin ollen pitäen budjetin tasaisempana. Päätös kulutusluoton myöntämiselle saadaan heti, samoin kuten rahat ovat saatavissa tilille päätöksen jälkeen heti. Kuitenkin, jos rahan tarve ei ole akuutti, on lainan saaminen tilille mahdollista myös ajastaa esimerkiksi siirrettäväksi 6 tunnin tai 48 tunnin kuluttua. Takaisinmaksuaika kulutusluotolle on valittavissa 12 kuukaudesta 18 kuukauteen, ja takaisinmaksuerät on mahdollista sovittaa itselleen 49 euron ja 499 euron väliltä kuukausittain. Kulutusluotto on myös mahdollista maksaa pois yhdellä isommalla erällä, jos asiakas tahtoo maksaa luoton pois aikaisemmin.

Kuinka voin hakea pikavippiä?

Pikavippi tai lainahakemuksen voit tehdä helposti menemällä ensin Saldon sivuille, ja aivan ensin tietenkin tutustumalla lainatuotteisiin ja lukemaan niistä hieman tarkemmin. Kun olet päättänyt haluamasi lainatuotteen ja harkinnut sopivan summan itsellesi, voit aloittaa hakemuksen tekemisen valitsemalla päätetyn summan. Lainapäätöksen voi saada luottorajalle, jonka tulee olla 500 euroa tai 2 000 euroa. Joustoluotto on käytettävissä heti, kun yritys on myöntänyt myönteisen lainapäätöksen. Hakemuksessa ei tarvita muuta kuin tunnistautuminen palvelun sivuilla omilla verkkopankkitunnuksilla, ja itse hakemuksessa tulee vastata muutamiin kysymyksiin omista tuloista ja menoista.

Saldolla on myös sivuillaan tarjolla kätevä lainalaskuri, jonka avulla on helppo laskea alustava maksuaika ja vertaille eri lainasummia sekä kuukausieriä. Asiakas voi myös helposti samalla valita lainan lopulliset kulut, mahdolliset halutut oheispalvelut sekä kokonaismäärän. Laskuri on kätevä apuväline ja antaa hyvin osviittaa esimerkiksi lainan takaisinmaksussa. Lopullisen lainatarjouksen asiakas kuitenkin saa vasta sivuilla täytetyllä lainahakemuskaavakkeella.

Tarvitsenko vakuuksia lainaan?

Saldon tarjoama joustoluotto on täysin vakuudeton, eli asiakas ei tarvitse minkäänlaisia vakuuksia lainan nostamiselle. Sen sijaan saldo tarkistaa asiakkaan maksukyvyn asiakasrekisteristä sekä hakemuksen yhteydessä asiakkaalle esitettyjen kysymysten vastausten perusteella. Myös Saldon tarjoama kulutusluotto on vakuudeton, sekä myöskään ei vaadi takaajia luoton ottamiselle. Samoin kuten Saldon joustoluotto, myös kulutusluoton myöntämisen perusteina toimii asiakasrekisteri sekä kysymykset, joihin asiakas on vastannut hakemusta täyttäessään.

Pikavippi heti tilille?

Saldon tarjoamat pikavipit ja täysin vakuudeton joustoluotto ovat saatavissa asiakkaan tilille heti, kunhan asiakas on saanut myönteisen lainapäätöksen. Lainapäätös tosin tehdään myös lähes jokaisessa tapauksessa hetkessä, joten käytännössä joustoluotto on mahdollista saada lähes heti omalle tililleen. Myös Saldon toinen lainatuote, kertaluotto, on mahdollista saada tilille heti, kun myönteinen lainapäätös on saatu. Kertalaina on myös mahdollista ajoittaa siirrettäväksi tilille joko 6 tunnin, tai 48 tunnin päästä, jos tarve lainalle ei ole niin kiireinen.

Yhteistiedot

Voit ottaa yhteyttä Saldoon puhelimitse tai sähköpostilla. Puhelimitse asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 7 – 21 välillä, ja lauantaisin kuin sunnuntaisinkin klo 10 – 18 välillä. Saldon yhteystiedot ovat seuraavat: Tact Finance Oyj, Lemminkäisenkatu 46, 20520 Turku, Puhelin: 010 219 5500 (pvm 0,08 € + 0,06 € / min, mpm 0,08 € + 0,17 € / min), Sähköposti: asiakaspalvelu@saldo.com

Hae lainaa


Viimeksi päivitetty 2024-06-30 Juha Koronen (Lainando)