Lainaa 1000 €

LainapalveluArvosanaLainasummaKorkoLaina-aikaIkäraja
Sortter
Sortter
1.000 - 60.000 €2.00% - 20.00%1 - 20 v20 vHae Nyt
Zmarta
Zmarta
1.000 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Etua
Etua
500 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 18 v18 vHae Nyt
OmaLaina
Omalaina
500 - 60.000 €4.90% - 20.00%1 - 20 v18 vHae Nyt
Rahalaitos
Rahalaitos
500 - 70.000 €4.99% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Haenyt
Haenyt
500 - 50.000 €4.50% - 38.00%1 - 15 v20 vHae Nyt

Lainan tai kulutusluoton hakeminen on nykyään erittäin helppoa, sillä internet on tuonut lainapalvelut kaikkien helposti saataville. Usein lainan hakemisessa ei aiheudu ongelmia, mutta halvimman ja parhaan lainan löytäminen laajasta valikoimasta saattaa usein tuottaa vaikeuksia. Siksi olemmekin listanneet sivuillemme lähes kaikki Suomen markkinoilla toimivat lainapalvelut, jotka myöntävät pikavippejä ja pikalainoja. Lainavertailumme avulla löydät helposti edullisimman ja sinulle parhaiten sopivan lainan. Sivustolla esittelemme kaikki Suomen markkinoiden suosituimmat pikavipit. Voit helposti valita edullisimman pikavipin selaamalla lainatarjoajien listaa.

1000 laina netistä

Pikavippi ja pikalaina ovat nimensä mukaisesti pieniä ja nopeita lainoja. Niiden avulla saadaan helposti ja nopeasti apua arjen yllättäviin ja äkillisiin menoihin, joiden kattamiseen säästöt tai tulot eivät riitä. Pikavipin voi tietysti käyttää juuri niin kuin itse haluaa, mutta useimmiten sitä käytetään kriittisten kulujen kattamiseen. Laina 1000 € on erittäin hyvin toimiva tapa esimerkiksi suurempien ostosten rahoittamiseen. Netin kautta tonnilaina on helppo hakea puhelimen tai tietokoneen avustuksella. Laina netistä on helppo hakea vaikka kotisohvalta käsin.

Saatat miettiä, myöntävätkö lainapalvelut lainaa myös sinulle. Varmin tapa asian selvittämiseen on tietysti kokeilla asiaa. On kuitenkin olemassa muutamia seikkoja, jotka usein kertovat onko lainan saaminen mahdollista. Pikavipin tai minkä tahansa lainan saamiselle netistä vaaditaan vähintään 18 vuoden ikä. Suuri osa lainapalveluista vaatii vielä tätä korkeampaa ikää. Toinen kriteeri laina saamiselle on puhtaat luottotiedot, maksuhäiriömerkintöjä ei saa tiedoista löytyä, muuten lainaa ei yleensä saa. Kolmas yleinen kriteeri lainan saamiseksi on vakituinen osoite Suomessa. Jos nämä kolme vaatimusta täyttyy, on silloin 1000 euron laina todennäköisesti mahdollista saada.

Suuremmissa lainoissa lainan saamisen vaatimus on säännölliset tulot, joiden avulla lainaa pystytään lyhentämään. Siksi tonnin laina vaatiikin esimerkiksi eläke- tai palkkatuloja. Säännöllisten tulojen todistamiseksi sinun on yleensä lähetettävä lainapalveluun liitteenä palkkakuitti, tiliote tai muu todista tulojen olemassa olosta. Lainaa ei kannata hakea sellaisissa tilanteissa, joissa menoja on enemmän kuin tuloja tai jos kuukausittaisista tuloista ei jää mitään käteen. Tällaisissa tapauksissa lainan hakemista tulee miettiä erityisen tarkkaan, sillä tällöin on olemassa suurempi riski joutua ongelmiin velan takia. Kannattaa aina laskea, kuinka paljon pystyt lyhentämään lainaa kuukausittain. Myös pienempien tulojen avulla lainan lyhennys onnistuu, kunhan valitaan riittävän pitkä maksuaika, jonka avulla maksueristä tulee riittävän pienet. Pitkän maksuajan haittapuolena on tosin se, että silloin lainan korkokustannukset pääsevät nousemaan suuremmiksi kuin lyhyellä maksuajalla.

Lainaa 1000 € netistä joustoluottona

1000 euron laina heti tilille onnistuu myös joustoluottona normaalin pikavipin sijasta. Joustoluotossa haet joustotiliä, jolla on tietty luottoraja. Yleensä luottoraja tililuotoilla pyörii 2 000 € molemmin puolin. Kun joustoluotto on myönnetty sinulle, voit nostaa tililtä lainaa omalle pankkitilillesi haluamasi summan, esim. 1000e laina onnistuu tällöin helposti. Loppu luottorajasta jää käytettäväksi myöhemmin, jos vaikka satut tarvitsemaan lainaa myöhemmin. Tililuoton takaisin maksaminen onnistuu joko yhdessä tai useammassa erässä riippuen hieman valitusta palvelusta sekä lainan suuruudesta. Useat palvelut tarjoavat ensimmäisen noston joustoluotolta ilman korkoa, kunhan laina maksetaan takaisin viimeistään ensimmäisenä eräpäivänä.

Pikavippi 1000 € netistä

Pikavippejä kutsutaan usein myös nimellä pikalaina, ja nimensä mukaan ne ovat nopeasti netistä haettavia lainoja. Ne toimivat hyvin samaan tapaan kuin muutkin lainatuotteet. Yleensä pikavippien lainasumma on pienehkö, muutamista sadoista euroista yleensä noin 2 000 € saakka. Koska pikavipit ovat vakuudettomia lainoja, pystyy lainan hakemaan ja saamaan erittäin nopeasti netin välityksellä. Nopeuden ja vakuudettomuuden haittapuolena pikavipeissä on usein pankkilainoja korkeammat korkokulut.

Pikavippien tapauksessa korko on ilmoitettu usein kuukausittaisena korkona periteisen vuosikoron sijaa. Tämä johtuu siitä, että lainoissa on yleensä lyhyt maksuaika, joten kuukausittainen korko kertoo paremmin lainan kustannukset. Lainojen hinnoissa on usein suuriakin eroja, siksi eri lainapalveluita kannattaa verrata keskenään ennen lainan ottamista. Näin pystyt varmistumaan siitä, että et tule vahingossa maksaneeksi lainastasi liikaa.

Nimensä mukaan pikavipeillä on usein kohtuullisen lyhyt maksuaika, joka on tyypillisesti muutamasta kuukaudesta vuoteen, riippuen lainan summasta. Suomalaisten suosituin pikavipin summa on 500 €, ja takaisinmaksuajan pituus kolme kuukautta. Vaikka pikavipeissä lainan korko saattaa olla pankkilainaa korkeampi, ei korkoa ehdi kertyä kovin pitkältä ajalta kun lainan takaisinmaksusta huolehditaan sovitun aikataulun mukaisesti.

Laina 1000 € kulutusluottona

Pikavippien lisäksi netistä voi hakea myös kulutusluottoa. Kulutusluotto on nimensä mukaan kuluttamiseen tarkoitettu laina. Se eroaa pikavipistä siten, että sen summa on yleensä suurempi ja maksuaika pidempi. Pikavipit ja kulutusluotot eroavat ominaisuuksiltaan usein merkittävästi. Kun pikavippejä käytetään yleensä äkillisten ja arvaamattomien menojen kattamiseen, toimii kulutusluotto paremmin sellaisiin tilanteisiin, jossa hankinta on tarkkaan harkittu. Monessa tapauksessa pikavippi tulee kustannuksiltaan kalliimmaksi kuin pikavippi. Jos laina on saatava heti tilille, on silloin pikavippi yleensä paras ratkaisu, kun taas ei niin kiireellisissä rahan tarpeissa kulutusluotto on yleensä edullisempi ratkaisu. Siksi lainan käyttötarkoitus onkin syytä pitää mielessä aina silloin, kun lainaa ollaan hakemassa.

Luotto 1000 € netistä vakuudettomana lainana

Vakuudeton laina tarkoittaa sitä, että lainan vakuudeksi ei tarvita mitään kiinteää omaisuutta. Vakuudellisissa lainoissa tällainen vaaditaan. Hyvä esimerkki vakuudellisesta lainasta on asuntolaina, jossa ostettava asunto toimii lainan vakuutena. Jos asuntolainan takaisinmaksun kanssa tulee ongelmia, siirtyy ostettu asunto pankin haltuun. Lisäksi asuntolainoissa käytetään vielä henkilötakaajaa, jonka maksettavaksi laina lankeaa, jos lainan ottaja ei pystykään maksamaan lainaa takaisin. Vakuudellisissa lainoissa lainan myöntäjän luottoriski on pienempi, sillä vaikka lainan ottanut henkilö joutuu takaisinmaksussa ongelmiin, on lainalla vakuus, jonka avulla pankki saa katettua luottotappion. Vakuudettomissa lainoissa ei ole ollenkaan vakuutta, joten lainan myöntävällä taholla on suurempi riski sille, että lainaa ei makseta ollenkaan takaisin. Tätä korkeampaa korkokustannusta kattamaan käytetään korkoa. Siksi pikavipeissä ja muissa vakuudettomissa lainoissa on perinteisiä pankkilainoja korkeampi korko.

Lainaa 1000 heti tilille

Netissä on tarjolla kymmeniä erilaisia lainapalveluita, jotka kaikki mainostavat pikavippejä heti tilille. Se, kuinka nopeasti rahat oikeasti tulevat tilille riippuu parista eri muuttujasta. Näitä ovat esimerkiksi pikavipin summa sekä pankki, jossa sinulla on tili. Ennen kuin pikavippi myönnetään sitä hakeneelle henkilölle, tarkistetaan lainan hakijalta tulot sekä luottotiedot. Näiden tarkistusvaiheiden takia pikavippi ei tule aivan välittömästi tilille. Useimmista lainapalveluista pikavippi on mahdollista saada omalle tilille tunnin sisällä. Nopeimmat lainapalvelut maksavat hyväksytyn lainan heti tilille, jonka jälkeen se on noin 15 minuutin kuluttua lainan hakijan tilille. Tietysti maksun nopeus riippuu siitä, missä pankissa lainapalvelulla on tili, ja jos sinun pankkitili on samassa pankissa. Jos tilit ovat eri pankeissa, kestää lainan saamisessa yleensä yhdestä kahteen pankkipäivää.

Jotta 1000e laina tulisi tilillesi mahdollisimman nopeasti, on lainahakemukseen hyvä liittää todiste säännöllisistä tuloista. Todisteena voi käyttää esimerkiksi palkkakuittia, tiliotetta tai eläkeotetta. Joissain tapauksissa pienemmät pikavipit myönnetään helpommin heti. Kannattaakin siis aina hakea lainaa pelkästään sen verran, kuin mitä sitä tarvitaan. Jos tiedät, että tulet tulevaisuudessa tarvitsemaan lainaa heti tilille, voit silloin hakea myöntävän luottopäätöksen joustoluotosta, ja nostaa lainaa tililuotolta sitten kun sitä tarvitset.

Netin kymmenistä eri luottopalveluista useat mainostavat itseään nopeina palveluina. Suuri osa lainapalveluista lupaa lainaa heti tilille. Vertailumme mukaan nopeimmista lainapalveluista pikavipit on mahdollista saada tilille noin kymmenen minuutin kuluessa. Jos haet summaltaan suurempaa kulutusluottoa, saattaa silloin lainan saamisessa vierähtää 1 – 2 pankkipäivää. Esimerkiksi 10000 laina tulee hitaammin tilille kuin 1000 euroa. Kun toimitat lainaan tarvittavat liitteet jo lainahakemuksen mukaan, voit nopeuttaa lainan saamista merkittävästi.

Koroton laina

Netistä löytyy muutama uusi lainapalvelu, jotka tarjoavat ilmaista lainaa uusille asiakkaille. Tällaiset lainat ovat melko tuore näky Suomen lainamarkkinoilla. Esimerkkejä palveluista, joista lainaa voi nostaa ilman korkoa ovat Ferratum sekä Eurolimiitti. Nämä molemmat tarjoavat uusille asiakkaille kuluttomia ja korottomia lainoja. Tällaisissa lainoissa sinun tarvitsee maksaa takaisin ainoastaan lainaamasi summa. Eli jos lainaat tuhat euroa, sinun tarvitsee maksaa lainasta takaisin tasan tuhat euroa, lainan koron ja kulun ollessa tasan nolla euroa.

Viime vuosien aikana lainamarkkinoille on ilmaantunut uusia lainapalveluita, ja kilpailu asiakkaista on erittäin kovaa. Siksi lainapalvelut pyrkivätkin haalimaan itselleen uusia asiakkaita tarjoamalla näille ilmaisia ensilainoja. Näin asiakkaat todennäköisesti saattavat myös tulevaisuudessa käyttää palvelua, jos kaikki on toiminut niin kuin pitääkin ensilainan aikana.

Kuluttomiin ensilainoihin liittyy yleensä erilaisia ehtoja, joten lainan pieni teksti kannattaa lukea huolella läpi ennen lainan ottamista. Useimmissa tapauksissa laina on koroton ja kuluton sillä ehdolla, että laina maksetaan kokonaisuudessaan takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Jos olet varma maksukyvystäsi, ja siitä että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa, on tällainen koroton ja kuluton laina melko riskivapaa laina.

1000 laina netistä

Pikavippien suosio Suomessa on kasvanut paljon viime vuosien aikana. Lainaa 1000e on helppo ja nopea hakea netin kautta, ja kilpailun ollessa kovaa aiheutuu asiakkaalle etuja alentuneiden hintojen kautta. Luotot, lainat ja pikavipit voit kaikki hakea nykyään helposti ja nopeasti netin kautta. Kun vertailet eri lainapalveluiden hintoja keskenään, pystyt löytämään edullisimman ja parhaiten sinun tarpeisiisi sopivan lainan.

Pikavippi sopii lainatuotteena erityisen hyvin sellaisiin elämän yllättäviin tilanteisiin, joihin usein ei pysty ennalta varautumaan. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi yllättävä lääkärireissu tai ruokakaupassa käynti ennen palkkapäivän koittamista. Myös esimerkiksi auton yllättävä hajoaminen ja sen korjauskulut voidaan kattaa helposti pikavipin avulla. Arjessa yllättävät tilanteet tulevat usein siten, että niihin ei ole osattu varautua. Pikavipin avulla tällaisista tilanteista pystytään selviämään helpommin.

Ennen kuin otat lainan netistä, kannattaa miettiä tarkkaan, onko laina pakko ottaa, vai pystyisitkö selviämään tilanteesta esimerkiksi karsimalla menoja tai säästämällä rahaa ja tekemällä hankinnan myöhemmin. Kannattaa tehdä aina kattava selvitys omasta taloustilanteesta, ja arvioida kuinka suuria lyhennyseriä pystyt maksamaan kuukausittain. Tämän arvion avulla pystyt arvioimaan sen, kuinka suuren lainan ja miten pitkällä maksuajalla voit ottaa. Pääsääntöisesti laina kannattaa maksaa takaisin niin pian kuin mahdollista, sillä siten lainan korkokustannukset eivät pääse kasvamaan suuriksi. Tosin joskus etenkin suuremmissa lainoissa on tarpeen pienentää kuukausierien summaa kasvattamalla laina-ajan pituutta. Sopiva laina-ajan pituus riippuu aina lainan ottajan taloudellisesta tilanteesta sekä lainatyypistä sekä lainan käyttökohteesta. Sopivan lainatyypin löydät vertailemalla eri lainatuotteita. Se onnistuu helposti sivujemme kautta. Kun haluttu lainatuote on tiedossa, voidaan eri palveluiden välillä hintoja vertailla helposti ja nopeasti.


Viimeksi päivitetty 2024-06-30 Juha Koronen (Lainando)