Omalaina

LainapalveluArvosanaLainasummaKorkoLaina-aikaIkäraja
OmaLaina
Omalaina
500 - 60.000 €4.90% - 20.00%1 - 20 v18 vHae Nyt

OmalainaOmaLaina.fi on täysin kotimainen palvelu, joka on keskittynyt rahoitusalan palveluihin, ja yrityksen päätoimenkuvana on toimia luotettavana lainojen kilpailuttajana kuluttajille. Yritys toimii yhteistyössä useiden rahoitusalan yritysten kanssa, ja yhteistyökumppaneihin kuuluu esimerkiksi monia vakavaraisia rahoituslaitoksia ja suomalaisia pankkeja

OmaLainan periaatteena on, että palvelun avulla on helppo etsiä itselleen juuri sopiva lainatarjous, ja kilpailuttaa helposti monia rahoituspalveluita yhdellä hakemuksella. Yritys etsii asiakkaan puolesta parhaimman lainatarjouksen, ja kilpailutuksen voittanut yrityksen yhteiskumppani ottaa yhteyttä asiakkaaseen lainatarjouksellaan. Lainojen kilpailutus kuulostaa helposti hitaalta puuhalta, mitä se helposti onkin, kun kuluttaja lähtee kilpailuttamaan lainoja itse, ja joutuu näin tutustumaan tarkasti myös jokaisen kilpailuttamansa lainan ehtoihin. Omalainan palvelun yhtenä suurena etuna onkin kilpailutuksen nopeus; asiakkaan on mahdollista saada paras lainatarjous jopa jo saman päivän aikana. Lainaa antava osapuoli on aina Omalainan yhteistyökumppani, ja näin ollen sen tausta on myös selvillä ja yritys luotettava. Laina solmitaan aina myös suoraan asiakkaan ja lainanantajan välille, joten Omalainan palvelua käyttäessä, ei kilpailutuksesta synny edes kuluja asiakkaalle. Omalainan lainavaihtoehtoihin kannattaakin siis tutustua ihmeessä tarkemmin.

Hae lainaa

Onko Omalaina luotettava?

Yritys on valinnut yhteistyökumppanikseen ainoastaan tunnettuja sekä luotettuja rahoitusalan yrityksiä sekä pankkeja, ja on omakätisesti selvittänyt yritysten taustat. Tämä takaa sen, että kaikki lainatarjoukset tulevat ainoastaan luotetuilta osapuolilta, ja asiakkaalla ei ole pelkoa siitä, että lainatarjouksissa olisi sen suurempi jujuja tai piilotettuja hintoja. Poiketen valtaosasta muista lainojen kilpailuttajista, OmaLaina on listannut kaikki yhteistyökumppaninsa sivuillaan, joka myös tuo läpinäkyvyyttä yrityksen toimintaan.  Yrityksen yhteistyökumppaneihin kuuluu esimerkiksi Aasa, Collector Bank, Lainaamo, Yritysluotto.fi, ja monia muita pankkeja ja kotimaisia rahoitusalan yrityksiä.

Tämän lisäksi myös yrityksen tietoturva on hallussa, sivut käyttävät SSL -suojausta suojattuun verkkoyhteyteen, ja myös kaikki asiakkaan henkilötiedot on suojattu, eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Ehkä yhtenä tärkeimpänä osana yrityksen luotettavuutta on myös se, että lainoille on voimassa Kuluttajaviranomaisten määrittämä 14 päivän lainan palautusoikeus.

Omalaina lyhyesti

  • Lainoja asiakkaan puolesta kilpailuttava kotimainen yritys
  • Vain luotettavia yhteiskumppaneita; kaikki yhteistyökumppanit mainittu sivuilla
  • Täysin ilmainen palvelu
  • Mahdollisuus löytää ja saada lainasumma tilille saman päivän aikana
  • Lainaa aina 100 – 60 000 euron väliltä
  • Erikoistunut kuluttajalainoihin mutta tarjoaa myös muuan muassa yrityslainat ja pikavipit

Omalaina lainaa

Omalaina lainatuotteet

Omalainalla ei ole omaa yhtä lainatuotetta, vaan yritys on erikoistunut kilpailuttamaan lainapalveluita asiakkailleen. Yrityksellä on noin reilu 20 yhteistyökumppania, joilla kaikki lainahakemukset kilpailutetaan. Palvelun kautta on mahdollista hakea todella monipuolisesti lainoja, aina 100 eurosta alkaen jopa 60 000 euroon asti. Pääosin palvelun yhteistyökumppanien tarjoamat lainat ovat kuluttajalainoja, mutta joukosta löytyy myös muutama oikein varteenotettava yrityslainoja tarjoava palvelu. Lainahakemus on helppo täyttää yhdellä kaavakkeella Omalainan nettisivuilla, ja vastaanotettu hakemus käsitellään aina reaaliajassa. Lainojen kilpailutus on myös nopeaa, sillä useimmiten asiakas saa alustavan lainapäätöksen takaisin heti.

Omalainan yhteistyökumppaneista löytynyt edullisin luotonantaja välitetään asiakkaalle, ja asiakas voi halutessaan edetä solmimaan lainasopimusta luotonantajan kanssa. OmaLainan kilpailutetuista lainoista lähetetään asiakkaalle aina edullisin lainanantaja, joka on hyväksynyt asiakkaan lainahakemuksen. Eli ikävää tilannetta, jossa asiakkaalle annetaan edullinen laina, mutta lainansopimistilanteessa lainanantaja ei päätäkään myöntää lainaa, ei voi syntyä käytettäessä Omalainan kilpailutuspalveluita. Asiakas säästyy siis itse suurelta vaivalta ja työltä lainojen kilpailuttamisessa ja vaivannäössä ottaa selvää jokaisen lainan ehdoissa.

Lainanhakuprosessi ja lainan takaisinmaksu

Itse lainanhakuprosessi onnistuu helposti niin, että sen jälkeen kun asiakas on saanut lainatarjoukset, ja päättää hyväksyä sen, asiakas kirjautuu palveluun sisään ja tunnistautuu omilla pankkitunnuksillaan suoraan luotonantajan järjestelmässä. Asiakkaan tiedot on välitetty jo valmiiksi lainatarjouksen lähettäneelle taholle, joten tässä vaiheessa asiakkaan tarvitsee enää vain ainoastaan vahvistaa lainahakemus omilla pankkitunnuksillaan. Tunnistautumisen jälkeen riippuu hieman lainantarjoajasta kuinka nopeasti rahat ovat saatavissa tilille, mutta useimmissa tapauksessa lainasumma on käytännössä saatavilla tilillä jo heti saman päivän aikana, riippuen hieman myös asiakkaan pankin käytännöistä. Lainan maksamiseen tilille kuluu kuitenkin korkeintaan kolme arkipäivää. Kaikki yöaikaan solmitut lainat kuitenkin maksetaan seuraavana arkipäivänä, sillä Suomen laki estää lainojen maksamisen yöaikaan. Lainojen takaisinmaksu riippuu myös hieman lainanantajasta, useimmat lainanantajat myöntävät noin vuoden lainoja. Kuitenkin Omalainan yhteistyökumppaneiden joukossa on myös lainantarjoajia, jotka myöntävät suurempia lainoja pidemmillä takaisinmaksuajoilla, kuten esimerkiksi kolmeksi tai viideksikin vuodeksi.

Pikavippi heti tilille?

Koska palvelu ainoastaan kilpailuttaa lainoja, riippuu täysin lainantarjoajasta, kuinka nopeasti laina maksetaan asiakkaalle. Useimmiten laina on kuitenkin mahdollista saada lähes heti, ainakin saman päivän aikana. Itse lainojen kilpailutusprosessi on hyvin nopea, ja kunhan asiakkaan lähettämä lainahakemus on vastaanotettu ja käsitelty, se kilpailutetaan kaikilla sopivilla yhteistyökumppaneilla heti. Usein vastaukset tulevat myös lainanantajilta saman tien, ja näin ollen alustava lainapäätös lähetetään asiakkaalle välittömästi. Yleensä myös kaikki lainatarjoukset saadaan kilpailutettua viiveettä, ja niistä edullisin lähetetään asiakkaalle. Jos asiakas on tyytyväinen lainasopimuksen sisältöön ja ehtoihin ja se vastaa hänen odotuksiaan, voi asiakas siirtyä allekirjoittamaan lainasopimuksen, jossa kestää pari minuuttia. Kun lainasopimus on allekirjoitettu, maksetaan rahat asiakkaan tilille, ja ne ovat käytettävissä useimmiten saman päivän aikana. Tarkemmista ja ehdottomista lainanmaksuajoista kannattaa olla yhteydessä lainanantajaan, jos lainalla on kiire, tai haluat varmistua kuinka nopeasti laina on mahdollista saada tilille.

Pikavippien ja nopeiden lainojen joukossa lainojen kilpailutus ei tietystikään ole se nopein vaihtoehto, vaikka Omalainan palvelu tarjoaakin lainatarjoukset takaisin todella nopeasti. Kuitenkin, jos lainalla ei ole todella suuri kiire, saattaa olla järkevämpää antaa hieman aikaa lainan valitsemiselle, sillä tarkkaan harkitulla lainalla voi säästää takaisinmaksukustannuksissa pitkän pennin. Kilpailutus palvelun avulla on kuitenkin nopeampaa kuin että asiakas itse näkisi kaiken työn ja vaivan, ja lisäksi kaikki Omalainan yhteistyökumppanit ovat luotettuja ja vakavaraisia tahoja. Jos lainalla on tulen palava kiire, kannattaa laina ottaa suoraan pikavippiyritykseltä tai muilta nopeasti lainaa tarjoavilta rahoituslaitoksilta, mutta jos lainaa on aikaa odottaa päivä tai pari, on lainan kilpailuttaminen ammattilaisen avulla ehdottomasti todella kannattava vaihtoehto niin lainan turvallisuuden, kuin myös kokonaiskustannusten ja korkojen kannalta.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Omalainan kautta voi hakea ja kilpailuttaa lainoja, jos on vähintään 18 -vuotias henkilö, ja omistaa suomalaisen henkilöturvatunnuksen. Hakijalla tulee myös olla käytössään suomalainen pankkitili, ja verkkopankkitunnukset pankkiinsa, sillä verkkopankkitunnuksia tarvitaan lainan allekirjoittamiseen. Tämän lisäksi hakijalla ei saisi olla häiriömerkintöjä luottotiedoissa, ja hakijalla tulisi olla vakituiset tulot, jotka ylittävät hänen kuukausittaiset menonsa. Myös eläkeläiset voivat hakea lainaa, ja omien tulojen todistamiseksi vaaditaan esimerkiksi joko palkkanauha tai todiste eläkkeestä. Jos sinulla on kysyttävää lainan hakijan vaatimuksista, kannattaa olla yhteydessä Omalainan asiakaspalveluun.

Yhteystiedot

Omalaina toimii kotimaisella yritysnimellä LVS Brokers Oy, ja yrityksen toimisto sijaitsee keskeisellä sijainnilla pääkaupunkiseudulla osoitteessa Jaakonkatu 3 B 7. krs, 00100 Helsinki. Yhteyttä asiakaspalveluun voit ottaa helposti sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@omalaina.fi. Jo rekisteröityneille asiakkaille yritys tarjoaa omat asiakassivut, joiden kautta voi myös lähettää helposti pikaviestejä ja olla yhteydessä yrityksen asiakaspalveluun nopeasti.

Hae lainaa


Viimeksi päivitetty 2024-06-30 Tommi Mäkinen (Lainando)