Rahalaitos

LainapalveluArvosanaLainasummaKorkoLaina-aikaIkäraja
Rahalaitos
Rahalaitos
500 - 70.000 €4.99% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt

RahalaitosJuuri itselleen sopivan lainan löytäminen voi olla todella haastavaa ja ajanvievää puuhaa, ja lisäksi lainojen luotettavuudesta, hinnoittelun tasosta tai vaikka piilokuluista voi olla vaikea ottaa selvää, ja varmistua mikä laina olisi itselleen juuri paras. Markkinoilla on myös tarjolla todella paljon erilaisia lainoja, ja erilaisissa lainamuodoissa voi olla myös suuria eroja myös asiakkaan kannalta etenkin lainan kannattavuudessa. Siksi voikin olla hyvä vaihtoehto käyttää lainanvälittäjää, joka etsii useiden lainojen joukosta parhaimmat lainat asiakkaan käyttöön. Näin lainanhakuprosessia on mahdollista vauhdittaa, ja asiakkaalla ei myöskään ole pelkona, että onkohan lainanantaja mahdollisesti luotettava, koska kaikki lainanvälittäjän lainanantajat ovat käyneet läpi ammattilaissilmän seulonnan, ja lainanvälittäjä tarjoaa vain entuudestaan tuttuja ja vakavaraisia lainapalveluita.

Rahalaitos tekee lainanhaun ja itselleen sopivan lainatuotteen löytämisen vaivattomaksi ja helpoksi, sekä lyhentää kilpailutukseen käytettävää aikaa huomattavasti, kun koko lainanhakuprosessin voi saada hoitumaan vain muutamissa minuuteissa. Olit sitten vailla pikavippiä tai yrityslainaa lainaa, Rahalaitoksen tarjoamat lainanantajat ovat kaikki varteenotettavia vaihtoehtoja, kun haluaa tehdä edullisia päätöksiä kulutuslainojen kanssa. Lainahakemukselle saatavista lainatarjouksista ei myöskään ole velvollisuutta sitoutua sopimaan lainaa sillä istumalla, jos mikään tarjouksista ei miellytä hakijaa. Rahalaitoksen avulla onkin siis mahdollista hakea lainoja niin pienempiä kuin suurempiakin lainasummia, ja erilaisia lainoja on saatavilla useanlaisia, niin kulutusluotosta joustoluottoon kuin esimerkiksi yrityslainoihin.

Hae lainaa

Onko Rahalaitos luotettava?

Rahalaitos on sitoutunut toimimaan vastuullisesti. Rahalaitoksen taustalla olevalle Eone Oy -yritykselle on myönnetty erittäin arvostettu AAA-luokan luottoluokitus jo useana vuotena peräkkäin. Kyseiseen luottoluokitukseen yltää Suomessa ainoastaan 3,6 % kaikista yrityksistä. Eone Oy toimii siis vastuullisten toimintaperiaatteiden mukaan. Sinulla on myös aina kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus netistä ottamaasi lainaan. Lainan perumiseksi sinun tulee olla yhteydessä lainapalveluun sähköpostin välityksellä.

Hae lainaa

Rahalaitos lyhyesti

  • Suomalainen rahoitusalan yritys, joka on keskittynyt lainojen kilpailutukseen
  • Kilpailuttaa monia erityyppisiä lainoja asiakkaan puolesta
  • Useita yhteistyökumppaneita
  • Valikoimassa joustoluottojen lisäksi mm. pikavipit ja yrityslainat
  • Lainaa mahdollista hakea aina 500 – 70 000 euron väliltä
  • Jo tuhansia suomalaisia asiakkaita

Rahalaitos Lainaa

Rahalaitos lainatuotteet

Rahalaitos ei siis itsessään tarjoa mitään lainatuotetta, sillä yritys on erikoistunut välittämään ja kilpailuttamaan lainoja. Rahalaitoksen avulla asiakas voi kilpailuttaa useita lainoja, kuten vakuudettomia autolainoja, matkalainoja ja pikalainoja. Tämän lisäksi palveluista löytyy myös esimerkiksi yhdistelylainoja, eli lainoja joiden avulla on mahdollista yhdistellä aiempia hakijan lainoja yhdeksi lainaksi, ja näin säästää kokonaiskuluissa kuten korkokuluissa ja tilinhoitomaksuissa. Rahalaitoksen palvelun avulla voi lainaa hakea aina 500 eurosta alkaen aina jopa 70 000 euroon asti. Rahalaitoksen välittämien lainojen takaisinmaksu aika riippuu aina lainanantajasta, mutta ajat vaihtelevat yleensä 6 – 120 kuukauden välillä.

Rahalaitoksen kautta lainat ovat kaikki vakuudettomia asiakkaille. Niitä on myös nopeaa hakea, ja useimmissa tapauksissa lainat ovat myös mahdollista saada nopeasti tilille. Useimmiten lainat jotka vaativat vakuuksia lainanmyöntämiselle, ovat hitaita hakea, sillä hakuprosessi on pitkäkestoisempi, kun lainanmyöntäjän tulee myös selvittää vakuudet ja lainan takaajan tiedot. Sen sijaan vakuudettomat lainat ovat saatavilla parhaimmassa tapauksessa jopa saman päivän aikana hakemuksen vastaanottamisesta. Vakuudettomalla lainalla voi mahdollisesti rahoittaa esimerkiksi yllätyksellisiä kuluja ja ylimääräisiä menoja, jotka saattavat vaatia äkillistä ja yllättävää budjettia. Tyypillisiä käyttötarkoituksia lainalle voisi olla esimerkiksi keittiöremontti, auton huolto, ajokortti, suuremmat tapahtumat, tai vaikka matka ulkomaille tai äkkilähtö lomalle. Rahalaitoksen nopeiden ja joustavien lainojen avulla voi päästä toteuttamaan omia unelmiaan ilman että joutuu odottelemaan.

Lainojen kilpailuttaminen

Lainan nostaminen onnistuu yleensä lähes heti lainan valinnan ja sopimuksen kirjoittamisen jälkeen. Prosessi toimii käytännössä niin, että asiakkaan lähetettyä hakemus lainalle, tarkastetaan se Rahalaitoksella. Tämän jälkeen lainahakemus lähetetään usealle lainantarjoajalle, ja lainanantajat tarkastavat maksutiedot, ja muut tiedot asiakkaan talouteen liittyvät tiedot. Kun asiakkaan maksukyky on saatu arvioitua, lähetetään asiakkaalle useilta lainantarjoajilta erilaisia lainatarjouksia. Tarjoukset riippuvat aina lainantarjoajista, ja siksi lainan ehdoissa voi olla eroja eri lainanantajien välillä. Siksi jokaiseen lainatarjoukseen kannattaakin tutustua huolellisesti, ja vasta tutustuttuaan jokaiseen tarjoukseen tehdä päätös lainasta. Kiireisissä tapauksissa voivat nopeinten tulleet lainatarjoukset olla hyvä vaihtoehto lainanhakijalle, ja useimmissa tapauksissa nopeasti saatavien lainatarjousten rahat maksetaan nopeasti asiakkaan tilille, jopa saman päivän aikana. Toisaalta kuitenkin tarjoukset, joissa kestää hieman kauemmin, voivat olla merkittävästi edullisempia. Siksi jos vain aika riittää, kannattaa muistaa, että maltti on sopimuksen allekirjoittamisessa.

Pelkän kilpailuttamisen lisäksi Rahalaitoksen asiakkailla on myös mahdollisuus nostaa lisää vakuudettomia lainoja itselleen. Etenkin lainoja kilpailuttavien yritysten joukossa tällainen mahdollisuus on harvinainen ja monikaan lainanvälittäjä ei sellaista tarjoa, joten yrityksen voisi sanoa olevankin yksi edelläkävijöistään. Jos asiakas haluaa hakea lisää lainaa ilman vakuuksia, myönnetään hakijalle henkilökohtainen limiitti luotolle. Tämän limiitin puitteissa voi hakija nostaa lainaa niin paljon kuin tahtoo, kunhan summa on pienempi kuin saatu luottolimiitti. Ehtona lisäluotolle on, että asiakas on jo maksanut vähintään osan aiemmista lainoista takaisin rahoitusfirmalle.

Luottolimiitti määritellään aina asiakaskohtaisesti arvioidun maksukyvyn mukaisesti. Käytännössä siis limiitti luotolle toimii niin, että osuus joka on jo maksettu takaisin lainasta, on mahdollista ottaa uudelleen käyttöön, niin että asiakas ei joudu taas täyttämään uudelleen hakulomaketta lainoille. Näin lainanhakijan ei pidä myöskään miettiä riittääkö laina hänen kaikkiin kustannuksiinsa, joten kyseisen palvelun avulla voi myös helposti ehkäistä sitä, että joutuisi ottamaan kerralla liian ison lainan, jos ei ole varma siitä, paljonko lainaa oikeasti tulee tarvitsemaan. Lainasummat ovat kuitenkin aina järkevää pyrkiä pitämään n pienenä, onkin luottolimiitin käyttöön ottaminen helposti kohtuullisempaa, kuin että ottaisi kerralla suuremman lainan. Tällä hetkellä ainoastaan nettilainat ovat toiminnassaan näin joustavia, etenkin verrattuna perinteisiin pankkilainoihin.

Pikavippi heti tilille?

Rahalaitoksen kautta lähetetty lainahakemus välitetään useille eri lainantarjoajille, ja riippuukin kokonaan lainantarjoajasta, miten nopeasti laina on mahdollista saada asiakkaan tilille. Useimmiten hakemuksen lähettämisestä joitakin tarjouksia tulee takaisin asiakkaalle jo lähes heti tai parin tunnin kuluessa, ja yleensä tällaisten tarjousten lainanantajat ovat mahdollistaneen lainan saamiseen itselleen käyttöön jo samaisen päivän aikana, sillä lainanantajat kilpailevat nopeudella. Toisaalta jotkut lainatarjoukset jotka saattavat tulla takaisin asiakkaan sähköpostiin hitaammalla tahdilla, ja useimmiten kaikkien lainatarjousten keskimääräinen lainan saaminen tilille kestääkin noin 1 – 3 arkipäivän välillä. Henkilökohtaisesti saadusta lainatarjouksesta kannattaakin aina tarkastaa kaikki kohdat ja tarkemmat tiedot huolellisesti läpi, sillä ehdoissa on usein myös mainittu, miten nopeasti laina maksetaan asiakkaan tilille sopimuksen allekirjoittamisesta.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Rahalaitoksen lainan hakijan tulee olla täyttänyt 21 vuotta lainaa hakiessaan. Tämän lisäksi hakijan tulisi asua vakituisesti Suomessa, tai olla vähintään pysyvästi kirjoilla Suomessa. Hakijalla ei tulisi olla lainkaan maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalta edellytetään myös säännöllisiä palkkatuloja, tai eläkkeelle jääneiltä säännöllisiä eläketuloja. Hakijan tulee myös pystyä todistamaan tulonsa muun muassa palkkanauhan tai eläkeotteen avulla. Koska lainanhakijoilta ei edellytetä vakuuksia tai takaajaa, tarkistutetaan asiakkaan tiedot aina huolellisesti, ja tietojen perusteella tehdään päätös, myönnetäänkö lainaa, ja minkä suuruista lainaa voidaan myöntää hakijalle kannattavasti. Yhtenä Rahalaitoksen etuna onkin, että kun lainahakemus kilpailutetaan monilla eri lainantarjoajilla, vaikka yksi lainantarjoaja ei tarjoaisikaan haluttua lainasummaa, voi toinen lainanantaja hyväksyä hakemuksen ehdot ja lähettää lainatarjouksen. Eroja lainantarjoajien välillä on nimittäin suuria, joten siksi myös hinnan lisäksi lainojen kattavuus ja monipuolisuus on tärkeätä ottaa huomioon lainaa hakiessa.

Yhteystiedot

Rahalaitos toimii Tampereella osoitteessa Kalevantie 7 C, 33100 Tampere, ja yrityksen asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä joko sähköpostitse osoitteessa info@rahalaitos.fi, tai mahdollisesti kiireellisissä asioissa soittamalla yrityksen asiakaspalvelun puhelinnumeroon 09 2311 3670. Asiakaspalvelun puhelinnumero palvelee asiakkaita ma – to klo 9.30 – 16.30 ja perjantaisin klo 9.30 – 15.00.

Hae lainaa


Viimeksi päivitetty 2024-06-30 Teemu Virtanen (Lainando)