Vippi

LainapalveluArvosanaLainasummaKorkoLaina-aikaIkäraja
Vippi
Vippi
100 - 2.000 €13.90% - 19.90%3 - 41 kk18 vHae Nyt

VippiVippi.fi-palvelu kuuluu yhteen suomalaisen Tact Finance Oyj:n tarjoamiin lainapalveluihin, ja toimii pienyrityksenä Tact Finance Oyj:n alaisena. Tact Finance Oyj taas itsessään on osa isompaa Tact Grop -konsernia, jonka päätoimisto sijaitsee tällä hetkellä Turussa. Tact Group -konsernilla on tällä hetkellä työllistettynä noin 30 työntekijää, jotka ovat kaikki kouluttautuneita rahoitusalan ammattilaisia. Tact Group -konserni on erikoistunut erilaisiin rahoitusalan palveluihin, niiden kehittämiseen, sekä myös rahoituspalveluiden ohessa automatisointiin. Suomen lisäksi konsernilla on toimintaa niin Puolassa kuin Pohjoismaissa Ruotsissa. Konsernilla asiakkaita on jo yli neljäsataa tuhatta. Tact Group tarjoaa lainapalveluita vuoden jokaisena päivänä jopa 24 tuntia vuorokaudessa. Turun päätoimiston lisäksi Suomessa toimipisteitä löytyy Helsingistä, ja Euroopassa toimistoja sijaitsee Tukholmassa, Tallinnassa, Luxemburgissa kuin myös Varsovassakin. Konserni on koko ajan kasvava Fintech -yritys, joka pyrkii kehittymään koko ajan, ja yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkailleen erilaisia joustavia lainatilejä ja luottoja. Lainatilit on suunnattu yksityishenkilöille, kun taas vakuudettomat luotot on suunnattu yrityksille. Tact Group pitää titteliä yhtenä Suomen nopeimpana vuorokauden ympäri auki olevana rahoitusalan yrityksenä. Aukioloajat vuorokauden ympäri perustuvat yrityksen kehittelemään automatisoituun lainaprosessiin.

Vippi.fi:n palvelu osana Tact Groupia on perustettu vuonna 2006. Perustamisesta lähtien pelkästään Vippi.fi:llä on ollut jo satoja tuhansia suomalaisia asiakkaita, joita yritys on palvellut päivittäisiin raha-asioihin liittyvillä rahoituspalveluillaan. Yritys pyrkii tarjoamaan niin hinnoiltaan kilpailukykyisiä kuin myös monipuolisia rahoitusratkaisuja asiakkaidensa erilaisiin rahoitustarpeisiin. Vippi.fi-lainapalvelu tarjoaakin asiakkaidensa yksilöllisiin tarpeisiin erisuuruisia lainoja, alkaen 500 eurosta jopa 2000 euron lainoihin, ottaen aina asiakkaidensa maksukyvyn huomioon.

Hae lainaa

Onko Vippi.fi luotettava?

Tact Finance Oyj:n alla toimiva Vippi.fin lainapalvelu on turvallinen kumppani luottopalveluille, sillä yritysmuotona konserni lisää Vippi.fin toimintaan läpinäkyvyyttä. Myös uusien sijoittajien mukana viranomaisvalvonta yritykselle on lisääntynyt, ja sijoittajien myötä yritys on myös pystynyt alkamaan tarjota yhä edelleen monipuolisempia ja joustavia rahoituspalveluita.

Yrityksen toiminnan peruskivinä toimii luotettavuus ja vastuullisuus. Yritys onkin vastuullinen luotonantaja, joka jokaisen lainan kohdalla tarkistaa aina kaikki lainan hakijoiden perus- ja maksutiedot maksukyky mukaan lukien. Näin yritys varmistaa myös maksukyvyn lisäksi sen, että se tarjoaa asiakkaalleen henkilökohtaisen sekä asiakkaan omaan tilanteeseen sopivimman lainaratkaisun. Yritys kertoo luotettuna toimijana avoimesti palveluidensa kaikki kulut ja tiedot nettisivuillaan. Tämän lisäksi yritys myös noudattaa European Coalition for Responsible Credit, eli ECRC:n, kriteereitä vastuulliselle luotonannolle. Kriteereihin voi tutustua tarkemmin ECRC:n sivuilla, tai kysymällä lisää Vippi.fi:n auttavaisesta asiakaspalvelusta. Vippi.fi:n tarjoama tililuotto noudattaa kuluttajalautakunnan sääntöjä 14 päivän peruutusoikeudesta. Asiakkaalla on siis mahdollisuus peruuttaa laina 14 päivän sisällä lainan myöntämisestä.

Vippi.fi lyhyesti

  • Toimii suuremman Tact Group -konsernin alaisena
  • Tarjoaa henkilökohtaisia, edullisia tililuottoja
  • Tililuoton myöntäminen toimii yhtä nopeasti kuin pikavippien ottaminen
  • Luoton saa keskimäärin 5 minuutissa
  • Tarjoaa pitkät takaisinmaksuajat luotoilleen
  • Noudattaa European Coalition for Responsible Credit -kriiteerejä vastuullisena luotonantajana

Vippi Lainaa

Vippi.fi:n lainatuotteet

Vippi.fi:n tarjoama Vippi -lainatuote on uudistettu versio yrityksen tarjoamasta pikavipistä, mutta toimii aivan kuten aiemmatkin pikavipit. Vippi on onnistunut palvelemaan tyytyväisiä asiakkaitaan jopa yli 10 vuotta, tarjoamalla monenlaisia rahoituspalveluita tarjoamaan apua asiakkaittensa arkeen. Palveluna Vippi pyrkii panostamaan niin nopeuteen kuin myös yksinkertaisuuteen; lainan hakeminen on nopeaa, ja hakuprosessista on pyritty tekemään mahdollisimman yksinkertainen, kuin myös lainaa koskevista säännöistä ja hakuprosessista. Nopeimmillaan lainaa on mahdollista hakea vain 5 minuutissa, ja tämän 5 minuutin aikana rahat ovat jo asiakkaan tilillä. Vipin nopeus perustuu yrityksen kehittelemään automatisoituun lainahakemusprosessiin, joka myös mahdollistaa lainahakemuksen prosessoinnin vuoden jokaisena päivänä, jopa 24h. Pikavippi on siis mahdollista saada tilille alle 5 minuutissa, vuorokauden ympäri. Lainaprosessin jälkeen rahaa on mahdollista nostaa tilille tekstiviesteillä, ja tekstiviesteillä nostetut summat ilmestyvät myös heti asiakkaan tilille.

Asiointi onnistuu myös Vipin nettipalvelussa, jossa on myös mahdollista ajastaa nostot haluamalleen kellonajalle ja päivälle. Vippi tarjoaa siis asiakkailleen mahdollisuuden mahdollisimman edulliseen lainaan pidemmälläkin maksuajalla, ja asiakkaan on mahdollista nostaa lainaa myös pienemmissä kuukausierissä kertalainan mukaan. Nykypäivän pikavipit ovat muuttuneet aiemmista pienlainoista joustavaksi tililuotoksi. Luottotililtä on mahdollista nostaa rahaa pieninä lainoina asiakkaan asettaman luottorajan, esimerkiksi 500 tai 2 000 euron rajan puitteissa.

Vippi.fi:llä on tarjolla myös tililuotto

Vippi.fi:n tarjoaman tililuotto -lainatuotteen avulla on mahdollista löytää itselleen perinteistä lainaa edullisempi vaihtoehto. Tililuotto toimii siis nopeutensa puolesta pikavipin omaisesti, mutta hinnaltaan tililuotto on lähempänä perinteisiä lainoja kuin muita pikavippejä. Myös sen sijaan että asiakas joutuisi nostamaan monia pikavippejä useilta rahoitusyrityksiltä, tarjoaa Vippi yhden ja saman paikan, josta voi nostaa useita vippejä asiakkaan omalta joustoluottotililtä nopeasti ja ympäri vuorokauden. Myös sen sijaan että Vippi.fi houkuttelisi uusia asiakkaita tilapäisillä ja vaihtuvilla tarjouksilla, Vippi on keskittynyt tarjoamaan aina edullisen ja saman hintaisen luottotuotteen, jo yli 10 vuoden kokemuksella rahoitusalan palveluista suomalaisille.

Kuinka voin hakea pikavippiä?

Vippi -luoton hakeminen on tehty palvelun asiakkaille erittäin nopeaksi ja yksinkertaiseksi. Ensin luoton hakijan tulee päättää ensimmäisen nostonsa suuruus, ja täyttää luottohakemus yrityksen nettisivuilta löytyvällä online -kaavakkeella. Vain yhdellä hakemuksella asiakas saa käyttöönsä Vippi.fi -tililuoton, joka jää asiakkaan käyttöön, ja josta asiakas voi nostaa rahaa aina halutessaan ja tarpeidensa mukaan. Nostoja pystyy tekemään myös helposti tekstiviesteillä.

Tililuottoa on helppo hakea navigoimalla itsensä Vippi.fi:n sivuille, jonka etusivulla voi hakija asettaa lainalle haluamansa summan. Tämä summa on ensimmäisen noston summa, eli ei kokonaismäärä luotolle. Ensimmäisen noston jälkeen asiakas voi nostaa lisää rahaa omien tarpeidensa mukaan. Summan määrittämisen jälkeen voi asiakas jatkaa hakemuksen täyttämiseen, jonka täyttämiseksi tulee ensin tunnistautua omilla verkkopankkitunnuksillaan palveluun. Tämän jälkeen hakijan tulee vastata hakemuskaavakkeen kysymyksiin yksityiskohtaisesti. Hakemuksen lähettämisen jälkeen palvelu prosessoi ja tarkistaa hakemuksen, ja lähettää lainapäätöksen hakijalle heti. Lainapäätöksen ollessa myönteinen hakija saa henkilökohtaisen lainatarjouksen tililuotolle päätöksen ohessa. Päätöksen yhteydessä hakija voi päättää haluaako ensimmäisen nostonsa tilillensä heti, vai ajastaa noston myöhemmälle ajankohdalle.

Tarvitsenko vakuuksia lainaan?

Vippi ei vaadi hakijalta vakuuksia lainan myöntämiseksi. Tililuotto myönnetään Suomessa vakituisesti asuville vähintään 18 -vuotiaille henkilöille. Henkilön tulee todistetusti hoitaa raha-asiansa esimerkillisesti, ja maksuhäirintämerkintöjä ei tulisi olla, jotta laina voidaan myöntää. Luottoraja lainalle määritetään aina henkilökohtaisesti, ja se perustuu yrityksen tekemään riskiarvioon henkilöstä ja hänen maksukyvystään. Vippi-tililuotto on tarkoitettu rahoitusavuksi asiakkaidensa tiukkoihin paikkoihin ja kiperiin taloudellisiin tilanteisiin, mutta silti Vippi.fi ei halua tietenkään asiakkaidensa ottavan luottoa, josta eivät ehkä pystyisi selviämään ongelmitta.

Pikavippi heti tilille?

Pikavippi on mahdollista saada heti tilille, koko hakuprosessin kestäen vain keskimäärin noin 5 minuuttia. Pikavippiä eli tililuottoa on mahdollista hakea vuoden jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Tililuoton hakemusten prosessoinnissa ei myöskään ole minkäänlaisia rajoitteita, vaan automatisoitujen toimenpiteiden avulla hakemukset prosessoidaan heti hakemuksen vastaanottamisesta kellonajasta riippumatta.

Yhteistiedot

Vippi.fi:n voit ottaa yhteyttä alla olevilla tavoin. Puhelimitse asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 7 – 21, ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10 – 18.

Tact Finance Oyj
Lemminkäisenkatu 46
20520 Turku
Puhelin: 010 219 5500
Sähköposti: asiakaspalvelu@vippi.fi

Hae lainaa


Viimeksi päivitetty 2024-06-30 Tommi Mäkinen (Lainando)