Euroloan

EuroloanEuroloan on suomalainen vuodesta 2007 toiminnassa ollut kulutusluottoja tarjoava yritys. Yhtiö uskoo vahvasti suomalaiseen osaamiseen, ja siksi yrityksen kaikki toiminnot sijaitsevatkin Suomessa. Yritys tarjoaa kuluttajille erilaisia lainatuotteita aina 100 eurosta 10 000 euroon saakka. Lainaa voi siis hakea useaan elämäntilanteeseen, kuten esimerkiksi asunnon remontoimiseen, auton hankkimiseen tai vaikkapa erääntyvien laskujen maksamiseen.

Palvelusta löytyy ympäri vuorokauden auki oleva suomenkielinen asiakaspalvelu. Sen lisäksi kaikki asiakkaat saavat oman my.euroloan -tilin, jonka kautta asiointi onnistuu mihin tahansa kellon aikaan vuoden jokaisena päivänä.

Kaikki pikavipit

Onko Euroloan luotettava?

Euroloan Consumer Finance Oyj on suomalainen rahoituspalveluita tarjoava yritys, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 2007 asti. Yrityksellä on Etelä-Suomen Aluehallintaviraston myöntämä lupa tarjota kulutusluottoja kuluttajille. Lupa on myönnetty tarkan selvityksen jälkeen. Selvityksessä tutkitaan aina yrityksen luotettavuus sekä luottotoiminnan tuntemus.

Sinulla on myös kuluttajana aina oikeus perua netin kautta ottamasi pikavippi tai kulutusluotto 14 päivän kuluessa luoton ottamisesta siinä tapauksessa, että luotto ei vastannutkaan luvattua. Lainan perumiseksi on otettava palveluun yhteyttä kirjallisesti. Yleensä tähän riittää sähköposti. Sinun tulee lainan peruutettuasi palauttaa lainaamasi summa, sekä maksaa korko ajalta, jonka laina oli tililläsi.

Euroloan lyhyesti

 • Ikäraja lainan hakemiselle: 20 vuotta
 • Lainan summa: 100 – 10 000€
 • Lainan maksuaika: 1 – 36 kuukautta
 • Lainan hakeminen onnistuu netin kautta noin 5 minuutissa
 • Luottopäätös tulee minuuteissa
 • Pikavippi heti tilille onnistu
 • Ei kiinteää kuukausikulua tai piilokuluja
 • Suomalainen lainoja tarjoava yritys, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 2007
 • Voit räätälöidä maksuajan itsellesi sopivaksi
 • Pikavipit voi hakea ilman takaajia tai vakuuksia
 • Ensimmäinen nosto tulee tapahtua klo 7-23 välillä, tämän jälkeen voit nostaa luottoa mihin vuorokaudenaikaan tahansa
 • Saan nostot hetinosto-ominaisuuden avulla aina heti tilille.
 • Voit maksaa luottotililtä laskuja suoraan suomalaisille pankkitileille
 • Todellinen vuosikorko eri lainatuotteilla 4,9 %–50 %. Tyypilliselle Euroloan asiakkaalle todellinen vuosikorko on 14,90 %.

Euroloan lainaa

Euroloan lainatuotteet

Euroloan tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia luottoja, lainoja ja pikavippejä. Kaikkien niiden hakeminen onnistuu helposti netistä löytyvän helpon hakemuksen avulla. Lainan hakeminen on aina täysin ilmaista, ja lainahakemus on nopea täyttää. Lainahakemukseen ei tarvitse mitään liitteitä, kuten yleensä pankista haettaviin lainoihin tarvitsee. Tästä syystä lainan hakuprosessi on huomattavasti nopeampi kuin perinteisissä pankkilainoissa.

Euroloan antaa lainapäätöksen sinulle hakemuksen jättämisen jälkeen usein jopa vain minuuteissa. Kuluja sinulle syntyy vasta siinä vaiheessa, kun käytät saamaasi lainaa. Niihin ei siis sisälly mitään piilokuluja. Erilaisia lainatuotteita yrityksellä on tarjolla muutama erilainen.

Pikalaina

Pikalaina on nopea netin kautta haettava laina, jonka summa on sadasta eurosta aina 500 euroon asti. Koska kyseessä on melko pieni summa, on siihen vaadittava hakemus normaalia lyhyempi sekä nopeampi täyttää. Saat myös luottopäätöksen sille heti. Hakemuksen tekeminen onnistuu netin kautta mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Ensimmäisen noston lainasta voi kuitenkin tehdä ainoastaan 07 – 23 välisenä aikana. Sitä seuraavat nostot onnistuvat myös yöaikaan. Pikalainassa todellinen vuosikorko on korkeimmillaan 50 %.

Joustoluotto ja luottotili

Mikäli arjessa tulee eteen tilanne, jossa tarvitaan akuutisti rahaa lyhyellä aikavälillä, voit silloin hakea Euroloanin luottoa tai lainaa. Joustoluottoa voit hakea aina 10 000 € saakka, täysin ilman vakuuksia tai takaajia. Kyseinen luotto ja lainapalvelu on siis jatkuva, eli toistaiseksi voimassa oleva. Voit siis itse päästä nostettavan summan, eikä sinun suinkaan tarvitse nostaa koko luottosummaa kerralla. Joustoluoton hakeminen onnistuu helposti netin kautta ilman, että sinun tarvitsee liittää hakemukseen erillisiä liitteitä. Lainapäätöksen palvelusta saat heti.

Joustoluotto toimii hieman samaan tapaan kuin luottokortti. Luotto on netissä käytettävissäsi aina silloin kun tarvitset. Voit tehdä siitä nostoja pankkitilillesi silloin kun rahan tarve iskee. Maksat kuluja lainasta käyttämästäsi osuudesta etkä suinkaan koko luottorajasta. Lainaamasi summan voit maksaa takaisin joko kerralla tai erissä. Takaisin maksamasi luotto palautuu taas käyttöösi my.euroloan palveluun, ja voit nostaa sen taas tarvittaessa uudestaan. Euroloan tarjoaa myös palvelun, jonka avulla on mahdollista maksaa laskuja suoraan palvelusta niin, että sinun ei tarvitse erikseen nostaa rahaa ensin omalle tilillesi, vaan maksetun laskun summa lisätään ottamasi luoton määrään.

Koska kyseessä on jatkuva luotto, voit hakea luottopäätöksen jo valmiiksi etukäteen. Näin pystyt nostamaan luotolta heti rahaa aina silloin, kun akuutti rahantarve iskee. Hakemuksen tekeminen sekä luottopäätös ovat täysin ilmaisia, eikä niistä aiheudu mitään kustannuksia ennen kuin luottoa käytetään.

Luoton ja lainojen todellinen vuosikorko on henkilökohtainen, 4,9 % – 50 %, keskimäärin 14,9 %. Lyhennyserien määrä on 3 – 36kk, lainasummasta riippuen. Hae luottopäätös valmiiksi!

Euroloan kulut, korot ja maksut

 • Lainan tilinhoitomaksu 0 – 7,90 € niiltä kuukausilta kun laina on käytössä.
 • Luoton nimelliskorko on 0 – 12 %.
 • Lainojen ja luoton todellinen vuosikorko on henkilökohtainen ja se vaihtelee 4,9 % – 50 %, ollen keskimäärin 14,9 %. Lainan viitekorko on 0,5 %.
 • Luoton nosto pankkitilille ja laskun maksaminen luottotililtä maksaa 3,90 € + 0 – 19,5 %.
 • Ei kiinteää kuukausi- tai vuosimaksua

 

Kuka voi hakea pikavippiä

Pikavippiä voi hakea kuka tahansa vähintään 20 vuotta täyttänyt henkilö, joka on hoitanut raha-asiansa mallikkaasti. Luottotietojen pitää siis olla kunnossa, eikä esimerkiksi maksuhäiriömerkintöjä saa löytyä, jotta laina voidaan myöntää. Hakijan tulee olla Suomen kansalainen, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Lainan myöntämistä varten tarvitaan suomalainen pankkitili nettipankkitunnuksilla. Tunnistautumista varten tarvitaan nettipankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Kuinka pikavippiä haetaan?

Lainan ja pikavipin hakeminen on palvelussa tehty helpoksi. Lainan hakemusta tehdessä sinun ei tarvitse liittää mitään liitetiedostoja hakemukseen. Käyttäjän tunnistus tehdään joko mobiilivarmenteella tai nettipankkitunnuksia hyväksi käyttäen. Luottopäätös palvelusta tulee nopeasti sen jälkeen kun hakemus on täytetty. Lainan hakeminen onnistuu kokonaan netin välityksellä, ja itse hakuprosessi etenee nopeasti.

Kun siirryt palvelun sivulle, voit valita lainalaskurista haluamasi lainan määrän. Tämän jälkeen pääset täyttämään itse lainahakemusta, johon sinun tulee täyttää huolella henkilökohtaiset tietosi. Tunnistautuminen tapahtuu nettipankkitunnuksilla tai mobiilivarmennetta käyttäen. Tämän jälkeen sinun tulee hyväksyä ehdot ja lähettää hakemus. Kun olet jättänyt hakemuksen saat pian lainatarjouksen. Sen jälkeen voit kirjautua omalle my.euroloan sivullesi, jonka kautta pystyt tekemään nostoja mihin kellonaikaan tahansa. Maksat kuluja vain käyttämästäsi lainasta, eli itse lainatarjouksen hyväksymisestä ei aiheudu sinulle mitään kuluja. Voit pitää myönnetyn lainan siis valmiina äkillisiä rahanmenoja varten.

Pikavippi heti tilille?

Pikavippi on mahdollista saada heti tilille, mikäli sinulla on pankkitili Nordeassa, Osuuspankissa tai Danske Bankissa. Aktiaan ja säästöpankkeihin maksussa on arkisin noin 30 minuutin viive, muulloin maksu näkyy seuraavana arkipäivänä. Kaikkiin muihin pankkeihin nostettu laina siirtyy 1 – 2 pankkipäivän kuluessa.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Euroloan asiakaspalvelu palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden viikon joka päivänä. Nettisivuilta löytyy myös näppärä chat-palvelu, joka toimii nopeasti. Chat on avoinna päivittäin kello 08 – 22. Palvelustta löytyy myös kattava usein kysytyt kysymykset -osio, josta löytyy paljon tietoa. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 010 2171 011 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@euroloan.fi.

Kaikki pikavipit


Viimeksi päivitetty 2024-05-04 Tommi Mäkinen (Lainando)