Eurovippi

EurovippiEurovippi on netissä toimiva palvelu, josta on mahdollista hakea pikavippiä. Palvelua ylläpitää FourFinance Global S.A., jonka muita Suomen markkinoilla toimivia lainapalveluita ovat muun muassa Finncredit, CreditGuru, Vikinglaina, Forbes sekä Avippi. Eurovippi tarjoaa lainatuotteena 20 – 2250 € vertaislainaa, johon saa maksuaikaa kuukaudesta kolmeen kuukauteen. Laina ei siis tule suoraan yritykseltä, vaan yritys toimii lainaajan sekä sijoittajan välisenä palveluna. Sama lainatuote on tarjolla myös muissa FourFinance S.A.:n lainapalveluissa. Palvelun kautta lainaa voivat hakea kaikki täysi-ikäiset Suomen kansalaiset.

Eurovippi sopii hyvin nuorille lainanhakijoille. Useimmat palvelut, josta pikavippi on mahdollista hakea pitävät ikärajana 20 ikävuotta. Eurovipin kautta lainaa voivat hakea myös 18 vuotta täyttäneet.

Kannattaa pitää mielessä, että Eurovipiltä otettu laina tulee maksaa takaisin aina yhdessä erässä, olipa lainan eräpäivä sitten mikä tahansa. Eli siis esimerkiksi kahden kuukauden laina maksetaan yhdellä kertaa 60 päivän kuluttua lainan ottamisesta, eikä osamaksulla kuukausittain kuten yleensä pikavipit maksetaan.

Hae lainaa

Onko Eurovippi luotettava?

Eurovipin takana toimii Sveitsiin rekisteröity FourFinance Global S.A. Kyseinen yritys tarjoaa Eurovipin lisäksi myös muita Suomen markkinoilla toimivia lainapalveluita. Yritys toimii Etelä-Suomen aluehallintaviranomaisen valvonnan alaisena. Tämä takaa toiminnan ammattitaitoisuuden sekä luotettavuuden. FourFinance Global S.A. luotonantajarekisterin numero on 2013/PH481A.

Muistathan myös, että sinulla on kuluttajana oikeus peruuttaa netin kautta ottamasi pikavippi tai kulutusluotto 14 päivän kuluessa lainan ottamisesta. Voit perua lainan, mikäli palvelu ei vastannutkaan luvattua. Lainan perumiseen vaaditaan kirjallinen ilmoitus siihen palveluun, josta laina on otettu.

Eurovippi lyhyesti

  • Tarjolla vertaisluotto
  • Pikalainan summa 20 – 2250 €
  • Lainan eräpäivä valinnan mukaan 7, 14, 30, 60 tai 90 päivän kuluttua lainan ottamisesta.
  • Pikavipit on mahdollista saada heti tilille.
  • Vuosikorko 19 %
  • Nostopalkkio 30 % lainan summasta
  • Esimerkkilaina: 500 € laina 30 päivän maksuajalla. Takaisinmaksettava summa 659,53 €. Vuosikorko 49 % ja välityspalkkio lainasta on 150 €

Eurovippi pikavipit

Lainatuotteet, joita Eurovippi tarjoaa ovat pikavippejä niiden lyhyiden maksuaikojen johdosta. Pikavippi on yleensä netin kautta otettava pikalaina, jonka summa vaihtelee normaalisti kymmenistä euroista muutamiin tuhansiin euroihin. Maksuaikaa pikavipeillä on yleensä muutamia kuukausia.

Eurovippi tekee poikkeuksen muihin lainapalveluihin verrattuna, sillä sen kautta otettuja lainoja ei voi maksaa takaisin osamaksulla kuten yleensä. Koko laina tulee siis maksaa kerralla takaisin yhdessä erässä. Tämä ominaisuus saattaa tuoda joillekin asiakkaille haasteita, mutta toisaalta se saattaa sopia toisille paremmin.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Pikavippiä palvelusta voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet. Hakijan on asuttava vakituisesti Suomessa. Lainan myöntämiseen vaaditaan myös suomalainen pankkitili. Sen lisäksi hakijalla tulee olla omiin nimiin rekisteröity puhelinliittymä. Puhelinliittymä tai numero ei saa olla salainen. Lainan hakijan tulee olla oikeustoimikelpoinen, eikä hakijalla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Samalla hakijan tulee osoittaa olevansa kykeneväinen maksamaan laina sovitussa ajassa takaisin. Tähän sopii esimerkiksi palkkakuitti tai tiliote.

Eurovippi vertaislaina

Eurovipin lainauspalvelu toimii niin, että varsinainen lainan myöntävä toinen osapuoli on aina toinen ihminen. Eurovippi on siis palvelu, jonka kautta lainaa voi hakea toisilta ihmisiltä. Kyseistä lainamuotoa kutsutaan vertaislainaksi. Asiakkaan ja lainan antajan tiedot säilyvät palvelussa salassa. Käytännössä siis se, että laina tulee toiselta ihmiseltä ei näy mitenkään. Eurovippi palvelu pystyy yhdistämään turvallisesti sijoittajat sekä lainaa hakevat kuluttajat. Kyseessä on melko uusi palvelu Suomen markkinoilla, ja se onkin hyvä tapa yhdistää sijoittajat ja lainaa tarvitsevat kuluttajat.

Eurovippi veloittaa välityspalkkiota 30 % lainattavasta summasta. Sen lisäksi kuluna on vuotuinen 49 % korko. Koron euromääräiseen summaan vaikuttaa siis se, kuinka kauan laina on käytössä. Eurovippi pikavippi voidaan hakea mihin tahansa tarkoitukseen, eikä lainan ottamisen perusteita tarvitse esitellä missään vaiheessa. Pikavipit sopivat lainatuotteina hyvin arjen yllättäviin tilanteisiin, joissa rahaa on saatava äkkiä. Tällaisessa tapauksessa pikavipin hakeminen saattaa olla hyvä vaihtoehto. Kannattaa aina olla realistinen oman taloustilanteensa kanssa ja pitää huoli siitä, että saa maksettua ottamansa pikavipin takaisin sovitun aikataulun mukaisesti. Mikäli laskuja jää rästiin, voi seurauksena olla maksuhäiriömerkintä, joka vaikeuttaa esimerkiksi vuokra-asunnon hankkimista ja jopa puhelinliittymän hankkimista.

Kuinka pikavippiä haetaan?

Eurovippi pikavipin hakeminen sujuu nopeasti netin välityksellä. Lainapäätös palvelusta tulee myös nopeasti. Parhaassa tapauksessa rahat tulevat tilille jopa 15 minuutissa myöntävästä lainapäätöksestä.

Lainan hakeminen toimii hyvin samaan tapaan kuin normaalin pikavipin hakuprosessi. Ensimmäisessä vaiheessa suoritetaan palveluun tunnistautuminen nettipankkitunnuksia käyttämällä. Seuraavassa vaiheessa täytetään hakemukseen lisätiedot sekä tarvittavat liitteet, joiden avulla todistetaan lainan hakijan riittävät tulot sekä maksukyky. Viimeisessä vaiheessa lainan hakijan tulee vahvistaa puhelinnumero, johon sitten lähetetään salainen PIN-koodi. PIN-koodin avulla voidaan kirjautua palveluun myöhemmin, ja sen avulla on myös mahdollista hakea lisälainaa jatkossa helposti vaikka kännykän kautta.

Kokonaisuudessaan lainan hakeminen sujuu helposti ja odotetusti. Lainahakemuksen täyttämisessä ei kestä montaa minuuttia, ja myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat tulevat nopeasti tilille kello 7 – 23 välillä.

Pikavippi heti tilille?

Pikavipin tilisiirto tapahtuu nopeasti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Pikavipit maksetaan tilille heti, kun myönteinen lainapäätös on saatu. Rahat siirretään välittömästi tilille päivittäin kello 7 ja 23 välisenä aikana. Pankkien välisissä tilisiirroissa saattaa kestää 1 -2 pankkipäivää. Lainan hakijalle ilmoitetaan tekstiviestillä heti, kun lainasumma on maksettu tilille.

Yhteystiedot

Eurovippi asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimen välityksellä, tai palvelun sivuilta löytyvän chat-toiminnon avulla. Asiakaspalvelu on auki arkisin kello 10 – 15 välisenä aikana. Puhelinnumero asiakaspalveluun on 0600 03 065. Kannattaa huomioida, että puhelu on maksullinen ja sen hinta on 1,98 €/min + pvm. Eurovippi palvelun tarjoaa FourFinance Global S.A. jonka osoite on PL 323 00121, Helsinki.

Hae lainaa


Viimeksi päivitetty 2024-05-04 Juha Koronen (Lainando)