Everyday

EverydayEveryday on suomalaisen OPR-Vakuus Oy:n ylläpitämä rahoituspalvelu. Kyseisen yrityksen palveluita ovat myös esimerkiksi Pikavippi.fi sekä Ostosraha. Everyday tarjoaa erilaisia joustavia rahoitustapoja suomalaisille yksityishenkilöille. Sen palvelusta voi hakea esimerkiksi joustavaa luottotiliä, sekä sen avulla voit tehdä verkkomaksuja.

Tililuotto on joustavuutta lisäävä jatkuva laina. Saat siihen jopa 2000 € luottorajan. Pikalainaa voit nostaa tuon rajan puitteissa aina haluamasi määrän silloin kun tarvitset. Lainaa voi nostaa kätevästi netin kautta tai vaikka tekstiviestillä.

Everyday pikavipin käytöstä maksat ainoastaan nostamastasi lainasta, et koko luottorajasta. Eli jos nostat vaikka 100 € lainaa, maksat korkoa ja kuluja ainoastaan tuosta summasta etkä koko luottorajasta. Kyseessä onkin siis perinteistä pikavippiä monipuolisempi ja joustavampi laina. Kun pikavippi on kertaluotoinen laina, on joustoluotto jatkuvasti käytössäsi silloin kun sitä tarvitset. Kun olet maksanut käyttämääsi joustoluottoa takaisin palveluun, saat sen uudelleen käyttöösi.

Hae lainaa

Everyday luotettava?

Everyday-palvelun takana on suomalainen OPR-Vakuus Oy, jonka laajaan palveluvalikoimaan kuuluu myös muita rahoituspalveluita, jotka on suunnattu niin kuluttajille kuin myös yrityksille. Yritys on ollut toiminnassa jo vuodesta 2005 alkaen ja toimii vastuullisten toimintaperiaatteiden mukaan yhteensä viidessä eri EU-maassa.

OPR-Vakuus Oy on rekisteröity luotonantajien rekisteriin, jota ylläpitää Etelä-Suomen Aluehallintavirasto. Kyseessä on siis luotettava kulutusluottoja tarjoava yritys. Muistathan myös, että sinulla on kuluttajana oikeus perua netin välityksellä ottamasi kulutusluotto tai pikavippi 14 päivän kuluessa lainan ottamisesta. Voit perua lainan siinä tapauksessa, jos se ei vastannutkaan luvattua. Peruuttamista varten sinun tulee tehdä kirjallinen ilmoitus lainan perumisesta, ja maksaa korko siltä ajalta kun laina oli tililläsi käytössä.

Hae lainaa

Everyday lyhyesti

 • Ikäraja lainan hakemiselle on 21 – 75 vuotta.
 • Pikavippi summaltaan 20 – 2000 euroa.
 • Maksuaikaa lainalle keskimäärin 45 päivää.
 • Myös osamaksu onnistuu palvelun kautta
 • Lainapäätös on mahdollista saada vartissa
 • Nostoprovisio 15 %, sen lisäksi kuukausikorko 5 % jäljellä olevasta saldosta.
 • Ei kuukausittaista tai vuosittaista maksua
 • Noston eräpäivä on seuraavan kalenterikuukauden lopussa
 • Takaisinmaksu erissä tai kerralla
 • Maksat aina kuluja vain siitä summasta, jonka nostat tilillesi käytettäväksi.
 • Mikäli et nosta lainaa omalle tilillesi, et myöskään maksa kuluja.
 • Pikalaina täysin ilman takaajia ja vakuuksia
 • Voit tehdä maksuttoman lainahakemuksen netin kautta
 • Lainahakemuksen voi jättää milloin tahansa
 • Joustoluotto on perinteistä pikavippiä joustavampi lainatuote
 • Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 800 euron lainalle on tyypillisesti 99,69 %.

Everyday Lainaa

Everyday joustoluotto

Everyday tarjoaa lainatuotteen, joka on tyypiltään jatkuva tililuotto. Sen nimi on joustoluotto. Joustoluotto tarjoaa 20 – 20 000 € suuruisen luottorajan ilman kuukausittaisia tai vuosittaisia maksuja tai muita erilaisia piilokuluja. Joustoluotto on hyvä vaihtoehto esimerkiksi luottokortille ja se tarjoaa enemmän joustoa kuin kulutusluotot sekä pikavipit. Voit nostaa palvelusta lainaa luottorajan puitteissa tai maksaa ostoksia verkon kautta luotolla. Everyday luottorajan muuttaminen onnistuu helposti verkkopalvelun kautta.

Lainapäätöksen palvelusta saa nopeasti, ja useimmissa tapauksissa rahat ovat käytettävissä 15 minuutin kuluttua lainan hakemisesta. Kun käytät joustoluottoa, maksat silloin kuluina vain nostoprovision sekä kuukausittaisen koron. Muita kuluja palvelussa ei ole ollenkaan. Pienin summa, mitä lainaa voi nostaa on 20 €, muuten summan voit valita euron tarkkuudella. Lainan nostaminen onnistuu kerralla tai useissa pienissä erissä päivittäin kello 8 ja 22 välisenä aikana. Lainaa voit nostaa helposti netin kautta, tekstiviestillä tai Everyday mobiilisovellusta käyttämällä.

Takaisinmaksuaikaa luotolle saa keskimäärin 45 päivää. Laskun käytetystä luotosta saat seuraavan kuun puolessa välissä ja eräpäivä laskulle on sen kuukauden lopussa. Tämän lisäksi Everyday tarjoaa osamaksumahdollisuuden. Tätä hyväksi käyttämällä voit maksaa käyttämäsi luoton takaisin kuukausittaisilla erillä, joiden suuruus on vähintään 20 €. Kuukausikorko osamaksua käytettäessä on 5 % luotosta jäljelle jäänen saldon suuruudesta.

Everyday verkkomaksu

Palvelusta löytyy myös mahdollisuus käyttää joustoluottoa erilaisiin ostoksiin verkosta. Maksutapa on käytössä jo yli 5 000 eri verkkokaupassa. Saat tilatun tuotteen siis kotiin ennen kuin sinun pitää maksaa siitä. Kuluja maksutavasta ei synny ollenkaan, jos maksat sen kokonaisuudessaan seuraavan kuun lopussa koittavaan eräpäivään mennessä. Voit myös maksaa verkkokaupassa tekemäsi ostoksen käyttäen hyväksi Everyday joustoluoton osamaksuominaisuutta. Voit hakea palvelusta luottosopimuksen samaan aikaan kun teet ostosta verkkokaupassa. Verkkomaksutapa ei anna sinulle oikeutta tehdä käteisnostoja. Verkkomaksun ominaisuudet lyhyesti:

 • Kertasuorituksena ei aiheuta lisäkuluja, todellinen vuosikorko silloin 0 %
 • Laskun eräpäivä on seuraavan kuukauden lopussa
 • Maksuaikaa keskimäärin samat 45 päivää kuin joustoluotolle
 • Kuukausieriä käyttämällä minimilyhennys on 10 % laskun loppusummasta, aina vähintään 20 €
 • Eräpäivän jälkeen avoimen saldon korko on 5 % kuukaudessa
 • Luottoraja verkkomaksulla on 300 – 2 000 €

Kuka voi hakea pikavippiä

Everyday palvelusta voivat hakea luottoa kaikki 21 – 75 vuotiaat. Hakemuksen tekemiseen tarvitaan muutamia asioita. Lainaa hakeakseen pitää olla käytössä verkkopankkitunnukset sekä sen lisäksi myös mobiilivarmenne. Palvelusta voi hakea lainaa ainoastaan itselleen, ja lainan hakijalla tulee olla pysyvä osoite Suomessa. Hakijan luottotietojen on oltava kunnossa kun joustoluottoa haetaan. Raha-asiat tulee siis olla hoidettuna moitteettomasti.

Minkälaiset kulut Everydayn lainassa on?

Tässä lyhyt selvitys kaikista Everyday pikavipin ja joustoluoton kuluista:

 

 • Kuukausimaksu luotolle 0,00 € / kk.
 • Vuosimaksu luotolle 0,00 € / vuosi.
 • Nostoprovisio 15 % nostetun luoton summasta.
 • Maksuaika luotolle keskimäärin 45 päivää.
 • Todellinen vuosikorko tyypilliselle 800 €:n lainalle on 99,69 %.

Miten pikavippi ja joustoluotto eroavat toisistaan?

Pikalaina sekä pikavippi ovat yleensä netin kautta haettavia kertaluontoisia lainoja, joita tulee erikseen hakea aina silloin kun sitä tarvitsee. Pikavipin suuruus on yleensä muutamasta kymmenestä eurosta muutamaan tuhanteen euroon. Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee muutamasta viikosta pariin vuoteen.

Tähän verrattuna joustoluotto taas on luonteeltaan jatkuva luotto. Sitä tarvitsee siis hakea ainoastaan kerran, jonka jälkeen se on käytettävissä aina heti silloin, kun sitä tarvitaan. Jos esimerkiksi tarvitset juuri nyt lainaa 200 € verran, voit hakea itsellesi joustoluoton sekä nostaa siitä tarvitsemasi 200 € luoton. Maksat silloin kuluja ainoastaan tuosta nostamastasi summasta. Sen jälkeen sinulle jää vielä loppu luottoraja käyttöösi. Voit tehdä lainasta noston myöhemmin kun tarvitset. Kun maksat aikaisemmin nostamasi luoton takaisin, se palautuu takaisin käyttöösi luottoon.

Tarvitsenko vakuuksia lainaan?

Everydayn tarjoama pikavippi ja joustoluotto on täysin vakuudeton laina, etkä tarvitse siihen ollenkaan henkilötakaajaa tai muita vakuuksia. Lainan hakeminen onnistuu helposti ja nopeasti netin kautta.

Pikavippi heti tilille?

Joustoluotto on mahdollista saada nopeasti tilille. Se sopii siis hyvin sellaisiin tilanteisiin, joissa rahan tarve yllättää äkillisesti. Yleensä rahat saapuvat tilille noin 15 minuutissa, usein vielä tätäkin nopeammin. Hyväksytty lainahakemus kello 8 ja 22 välillä takaa sen, että pikavippi heti tilille onnistuu, kunhan sinulla on tili Aktiassa, Handelsbankenissa, Nordeassa, S-Pankissa, Säästöpankissa, Danske Bankissa tai OP:ssä. Mikäli sinulla on tili jossain muussa pankissa kestää rahan saaminen omalle tilille yhdestä kahteen pankkipäivää. Kun pikavippi on maksettu tilillesi, saat ilmoituksen siitä aina puhelimeesi tekstiviestillä.

Yhteystiedot

Everyday asiakaspalvelusta on mahdollista saada apua puhelimitse tai tekstiviestillä. Puhelupalvelu on avoinna arkisin kello 9 – 18 ja se palvelee numerossa 020 741 2030. Sähköpostipalvelu plvelee joka päivä kello 8 ja 22 välillä osoitteessa asiakaspalvelu@everyday.fi. Yrityksen osoite: OPR-Vakuus Oy, Lautatarhankatu 8 B, 00580 Helsinki, Y-tunnus 1993902-6

Hae lainaa


Viimeksi päivitetty 2024-05-04 Teemu Virtanen (Lainando)