Fleksiluotto

FleksiluottoFleksiluotto on uusi lainapalvelu, jonka takana on tunnettu suomalainen yritys 4Finance Oy. Yrityksellä on myös muita lainapalveluita, joista tunnetuimpiin kuuluu Vivus. Fleksiluotto eroaa Vivus palvelusta siinä suhteessa, että Vivus tarjoaa kuluttajille pikavippiä ja Fleksiluotto nimensä mukaisesti joustoluottoa. Vivuksella on pikavipillä siis kiinteä takaisinmaksuaika. Joustoluotto taas on toistaiseksi voimassa oleva luottosopimus, josta voi nostaa luottorajan puitteissa lainaa.

Joustoluotosta on maksettava joka kuukausi minimilyhennys. Tämä selviää sivulta löytyvällä laskurilla. Voit myös maksaa lainasi pois sovittua aikataulua nopeammin. Näin pystyt säästämään lainan kuluissa.

Kaikki pikavipit

Onko Fleksiluotto luotettava?

Fleksiluotto ja sen takana oleva suomalainen 4Finance Oy on rekisteröity Etelä-Suomen Aluehallintaviraston luotonantajarekisteriin. Jotta yritys pystyy liittymään rekisteriin, tulee sen täyttää tiukat kriteerit, joissa tarkastellaan yrityksen toiminnan vastuullisuutta sekä ammattitaitoa. Koska yritys löytyy rekisteristä, voidaan sanoa että kyseinen lainoja tarjoava palvelu on luotettava.

Sinulla on myös kuluttajana aina 14 päivän peruutusoikeus netin kautta ottamistasi lainoista ja pikavipeistä. Lainan voit perua siinä tapauksessa, mikäli se ei vastaa sovittua. Lainan perumiseen vaaditaan kirjallinen ilmoitus palveluun, josta pikavippi on otettu.

Fleksiluotto lyhyesti

 • Ikäraja lainan hakemiselle 20 vuotta
 • Joustoluotto 2100 € luottorajalla
 • Voit nostaa lainaa silloin kun haluat
 • Maksat kuluja ainoastaan käyttämästäsi lainasta
 • Tilin avaus ja nostokulu 0 €
 • Esimerkki tyypillisestä 2100 € lainasta: luottoraja 2100 €, luoton laina-aika 12 kuukautta. Takaisinmaksueriä 12 kappaletta, luoton kokonaiskustannukset ovat tällöin 1156 €. Kokonaissumma on 3256 €, nimellinen vuosikorko 102 % ja lainan todellinen vuosikorko 166,21 %.

Kun haet joustoluottoa, saat silloin käyttöösi täysin virtuaalisen tililuoton. Luoton raja on 2100 €. Kun nostat lainaa omalle tilillesi, maksat lainasta kuluja ainoastaan siitä summasta mitä nostat lainaa. Kaikki nostot palvelusta ovat täysin ilmaisia. Kun maksat käyttämäsi luoton takaisin siirtyy se taas tarvittaessa käytettäväksi.

Jotta saat omia Fleksiluotto kokemuksia, tulee sinun ensin hakea pikavippiä palvelusta. Kun haet lainaa, sinun tulee ensin tehdä lainahakemus. Palveluun tunnistaudutaan käyttäen hyväksi nettipankkitunnuksia. Kun saat myönteisen luottopäätöksen, voit tehdä ensimmäisen noston palvelusta. Rahat siirtyvät tilillesi nopeimmassa tapauksessa jopa vain 15 minuutin sisällä asiakaspalvelun ollessa auki, riippuen hieman käyttämästäsi pankista.

Joustoluoton luottoraja on 2100 euroa. Luotto on käytössäsi milloin vain sitä tarvitset. Voit tehdä nostoja luottorajasi puitteissa helposti netin kautta. Joustoluotossa on joustava takaisinmaksuaikataulu. Sinun tarvitsee maksaa joka kuukausi lainastasi ainoastaan minimilyhennys.

Fleksiluotto on nyt Vivusjousto

Fleksiluotto-palvelu muutti vähän aikaa sitten nimensä Vivusjoustoksi. Palvelu jatkuu täysin samana, pelkästään palvelun nimi on muuttunut. Vivusjouston kautta pystyy nostamaan vakuudetonta joustoluottoa 2 000 – 3 000 € luottorajalla.

Kuka voi hakea pikavippiä

Fleksiluotto myönnetään Suomen kansalaisille, jotka täyttävät tietyt ehdot. Ehdot on tiivistettynä alla.

 • Hakijan pitää olla Suomen kansalainen
 • Lainan hakijan pitää olla vähintään 20-vuotias
 • Hakijalla pitää olla vakituinen osoite Suomessa
 • Hakijan tulee suorittaa tunnistautuminen Tupasin ja Instatorin välityksellä
 • Hakijalla tulee olla suomalainen pankkitili.

Näiden lisäksi 4Finance Oy varaa oikeuden jakaa lainaa hakevien tietoja sen palveluiden välillä, eli jos olet aikaisemmin hakenut pikavipit Vivukselta, on tämä tieto myös Fleksiluotto-palvelussa.

Pikavippi vai joustoluotto?

Pikavippi on nimensä mukaisesti nopeasti netin kautta otettava pikalaina, jolla on lyhyt maksuaika. Pikavippi lainatuotteena sopii hyvin arjen äkilliseen rahantarpeeseen, esimerkiksi jääkaapin hajottua, auton korjaamiseen tai kauppareissulle juuri ennen palkkapäivää. Tyypillisesti pikavipeillä on muutaman kuukauden maksuaika. Suomalaisten suosituin summa pikavipille on muutama sata euroa, ja takaisinmaksuaika keskimäärin 90 päivää. Pikavipillä on usein korkeahkot korot, mutta lyhyen laina-ajan ansiosta kulut eivät pääse nousemaan liian koviksi. Pikavippi on aina luonteeltaan kertaluontoinen laina.

Joustoluotto on sen sijaan jatkuvasti voimassa oleva tililuotto. Kun se on kerran myönnetty sinulle, voit tehdä luottotililtä nostoja aina silloin kun rahan tarve yllättää. Maksat kuluja ainoastaan käyttämästäsi luotosta, et koko luottorajasta. Joustoluotto sopiikin hyvin hätävaraksi yllätystilanteiden varalle. Koko luottoraja on käytettävissä jos rahan tarve sattuu yhtäkkiä yllättämään.

Fleksiluotto kulut

Fleksiluotto joustoluottotilin avaaminen on täysin maksutonta. Kuluja syntyy ainoastaan silloin, kun käytät luottoa. Palvelussa tekemistäsi nostoista ei veloiteta mitään. Tilinhoitokustannuksia ei palvelussa myöskään ole. Kokonaiskorko lainalle määräytyykin aina lainan maksuajan sekä lainan lyhennyserien mukaan. Voit pienentää luottosi kustannuksia maksamalla luoton takaisin sovittua aikataulua nopeammassa aikataulussa. Luoton korko on 8,5 % kuukaudessa. Viivästyskorko laskuille on 7,5 %.

Kuluja joudut maksamaan siis aina ainoastaan siitä summasta, mikä olet nostanut pankkitilillesi käyttöösi. Et siis joudu maksamaan koko luottorajasta. Joustoluotto onkin hyvä varalähde rahalle, jota voi käyttää silloin kun lainaa tarvitsee.

Kuinka hakea pikavippiä

Fleksiluotto joustoluottoa voi hakea helposti netin kautta tai vaikkapa puhelimen välityksellä. Hakemuksen täyttäminen onnistuu kuitenkin kaikkein helpoiten varmasti tietokonetta hyväksi käyttäen. Fleksiluotto on hieman erilainen lainatuote kuin perinteiset pikavipit. Kyseessä on siis jatkuvasti voimassa oleva tililuotto.

Sen hakeminen toimii siten, että haet palvelusta luottoa tiettyyn luottorajaan asti. Kun saat palvelusta hyväksytyn luottopäätöksen, voit tehdä nostoja aina saamaasi luottorajaan asti. Sinun ei tarvitse nostaa koko luottorajaa kerralla, vaan voit nostaa myös sitä pienempiä summia tilillesi. Mikäli et käytä heti koko luoton summaa, jää se käytettäväksi myöhempään ajankohtaan. Voit jatkossa tehdä luottorajan puitteissa nostoja luottotililtä milloin vain.

Kuluja sinulle syntyy pelkästään siitä osasta luottoa, jonka olet nostanut tilillesi käyttöön. Voit siis pitää tilin auki Fleksiluotto palvelussa, ja nostaa rahaa tilillesi silloin kun rahantarve iskee. Lainan hakeminen sekä luottotilin avaaminen ovat täysin ilmaisia. Myöskään erillistä tilinhoitomaksua ei ole.

Tarvitsenko vakuuksia lainaan?

Fleksiluotto on laina, jonka hakemiseen et tarvitse ollenkaan vakuuksia tai henkilötakaajia. Voit hakea lainaa helposti netin kautta palvelun sivuilta löytyvällä hakemuksella. Koska takaajia ei tarvita, on hakemuksen täyttäminen erittäin nopeaa ja helppoa, ja myös luottopäätös palvelusta tulee nopeasti.

Pikavippi heti tilille?

Fleksiluotto on mahdollista saada lähes heti tilille. Palvelun takana on tunnettu suomalainen yritys 4Finance Oy, joka tunnetaan myös muiden pikavippipalveluiden pyörittäjänä. Suuri ja suomalainen omistaja takaavat sen, että pikavippi on mahdollista saada tilille niin nopeasti kuin suinkin mahdollista. 4Finance Oy onkin panostanut rahan siirtojen nopeuteen.

Kun teet lainahakemuksen palvelussa, saat luottopäätöksen välittömästi. Tämän jälkeen voit tehdä ensimmäisen noston palvelusta käyttäen hyväksi oman pankkisi nettipankkitunnuksia. Fleksiluotto maksaa rahat tilillesi, ja ne siirtyvät pankistasi riippuen tilillesi 15 minuutissa tai 1-2 pankkipäivässä.

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu sekä lainojen myöntäminen on avoinna arkipäivisin kello 8 – 17. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä joko puhelimella tai sähköpostilla. Puhelinnumero on 0600 418 751 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@fleksiluotto.fi.

Kaikki pikavipit


Viimeksi päivitetty 2024-05-04 Tommi Mäkinen (Lainando)