Forbes Finland

Forbes FinlandForbes Finland on suomalainen mutta kansainvälistynyt yritys, joka tarjoaa päälainatuotteenaan nopeaa pikavippiä hieman pienemmille summille. Forbes Finlandin pikavippiä on helppo hakea, ja pikavipit myönnetään lähes kaikissa tilanteissa todella nopeasti; vain minuuteissa. Yritys on myös sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa anonymiteetin sekä muut tiedot, ja tarjoaa lainapalveluita turvallisesti suojatulla järjestelmällä ja salatuilla yhteyksillä. Yrityksen liikeideana on toiminnallaan tarjota helppoja ja etenkin nopeita pikavippejä henkilöille, jotka hakevat lainaratkaisua pienemmille summille kiireisesti. Forbes Finlandin lainat ovat suuruudeltaan 20 – 2 050 euron välillä. Yritys toimii yhteistyössä Suomen suurimpien pankkien kanssa.

Yrityksellä on käytössään ammattitaitoinen rahoitusalanhenkilökunta ja osaava asiakaspalvelu. Yrityksen visiona on tarjota Suomen nopeimmat pikavipit asiakkailleen, ja siksi yritys onkin pyrkinyt panostamaan asiakaspalvelun lisäksi erityisen nopeaan palveluun ja hakemusten käsittelyyn loppuun asti. Lainaa voi hakea helposti verkkokaavakkeen avulla, jonka voi täyttää Forbes Finlandin sivuilla. Isona plussana Forbes Finlandin sivut toimivat myös moitteettomasti mobiilialustoilla, joten lainaa voi myös hakea vaivattomasti älypuhelimilla tai tableteilla. Lainatun summan lopullinen lasku postitetaan asiakkaalle kirjeitse, mutta halutessaan Forbes Finlandin laskut ovat myös mahdollista toimittaa asiakkaalle sähköpostitse, asiakkaan niin halutessaan.

Katso kaikki lainafirmat ja uudet lainat

Onko Forbes Finland luotettava?

Forbes Finlandin pikavippi kuuluu kuluttajasuojalautakunnan piiriin, ja näin ollen kuluttajalle kuuluu kuluttajasuojalain mukainen oikeus Forbes Finlandin tarjoaman lainan peruuttamiseen vielä lainasopimuksen saamisen jälkeen. Lainalle tehty sopimus on mahdollista peruuttaa 14 päivän sisällä luottopäätöksen saamisesta, tai siitä, kun asiakas on saanut haltuunsa lainasopimuksen postitse. Lainan voi peruuttaa lähettämällä peruutusilmoitus kirjeitse Suomen Rahoitusyhtiö Oy:lle, joka hoitaa Forbes Finlandin antamia lainoja. Tietenkin Forbes Finlandin myöntämiä lainoja koskee myös muut kuluttajalautakunnan asettamat määräykset sekä ehdot jotka koskevat asiakkaan oikeuksia rahoituspalveluihin liittyen.

Forbes Finland lyhyesti

  • Pikavippi heti tilille
  • Pikavipin hakeminen onnistuu vuorokauden ympäri
  • Pienin mahdollinen lainasumma 20 euroa
  • Lainan määrä valittavissa väliltä 20 – 2 050 euroa
  • Syytä lainalle ei kysytä

Katso kaikki lainafirmat ja uudet lainat

Forbes Finland lainatuotteet

Forbes Finland tarjoaa Forbes Finland pikavippi -lainatuotetta nopeisiin kertalainoihin. Pikavippi on lainatuote, jolla voi lainata Forbes Finlandilta pienempiä summia. Pikavippiä on mahdollista saada 20 – 2250 euron välinen summa kerrallaan, ja lainasumma maksetaan asiakkaan tilille lähes välittömästi. Lainan hakeminen ei edellytä asiakkaalta niin takaajaa lainalle, kuin myöskään mahdollisia vakuuksia. Ilman pakollisia takaajia tai vakuuksia laina onkin hyvä vaihtoehto elämän erilaisiin tilanteisiin kuten suurempiin hankintoihin, ulkomaanmatkaan, harrastukseen, tai muihin odottamattomiin yllättäviin hankintoihin. Lainahakemus pikavipille on mahdollista lähettää ForbesFinlandille milloin tahansa verkkokaavakkeen avulla, ja se otetaan vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, myös viikonloppuisin. Kaikki Forbes Finlandin tarjolla olevat pikavipit ovat pikaluottoja, eli käytännössä siis pikavipille ei ole mahdollista valita pidempää maksuaikaa. Forbes Finlandin luotoille on mahdollista valita eräpäivä joko 7, 14, 30 tai maksimissaan 90 päivän päähän lainan ottamisesta.

Forbes Finlandin lainahakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin, ja hakemus löytyy yrityksen verkkosivuilta. Hakemusta täyttäessä asiakkaan tulee antaa omat henkilötietonsa, sekä tietoja hänen sen hetkisestä taloudellisesta tilanteestaan. Vaikka pikavippiä haetaankin puhtaasti ainoastaan sähköisellä hakukaavakkeella, vaaditaan hakemuksen hyväksymiseen hakijalta henkilökohtainen puhelinnumero. Hakemuksen lähettämisen ja asiakkaan hakemuksen sisältämien tietojen tarkastuksen jälkeen lähetetään asiakkaalle päätös lainasta; lainapäätöksen asiakas saa yleensä välittömästi. Forbes Finlandin pikavippi ei myöskään sisällä lainkaan piilokuluja, vaan kaikki maksut on ilmoitettu etukäteen heidän verkkosivuillaan, ja lainaan liittyvät sekä yleiset yritystiedot löytyvät myös tietenkin tarkemmin henkilökohtaisesta lainahakemuksesta.

ForbesFinland lainan takaisinmaksu

Hakiessaan Forbes Finlandin lainaa pitää asiakkaan suostua sitoutumaan ensin Forbes Finlandin sopimusehtoihin. Sopimusehdot lainasta toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse, ja kyseisiin ehtoihin kannattaakin tutustua tarkasti ennen lainan hyväksymistä. Myös Forbes Finlandin pikavipille aiheutuvat korot ovat suhteellisin matalia verrattuina muihin nopeita pikavippejä tarjoaviin alan yrityksiin. Asiakkaan on myös mahdollista valita haluamansa aika lainan takaisinmaksulle, aina korkeintaan 3 kuukauden päähän lainanotto hetkestä alkaen. Tarkemmin pikavipin koroista aiheutuviin kuluihin sekä takaisinmaksuun liittyviin ehtoihin ja aikoihin voi tutustua Forbes Finlandin verkkosivuilla, tai miksei myös ottamalla yhteyttä yrityksen asiakaspalveluun. Yrityksen sivuilla on myös muutamia esimerkkejä mahdollisista lainoista ja niiden kokonaiskustannuksista, joihin kannattaa myös tutustua. Forbes Finlandin pikavippi on kertalaina, jota ei voi periaatteessa maksaa osissa takaisin, vaan pikavippi tulee maksaa kertamaksun. Tämän vuoksi etenkin suuremmille lainasummille on takaisinmaksu myös järkevää ajoittaa esimerkiksi oman palkkapäivän jälkeen. Lainaa voi myös kuitenkin halutessaan maksaa jo osittain taikasin ennen eräpäivää tekemällä ennakkomaksuja. Lainan maksamisesta erissä ennen eräpäivää ei koidu lainaajalle minkäänlaisia kustannuksia. Lainan lopullinen lasku toimitetaan asiakkaille aina kirjeitse, mutta asiakkaan halutessa lasku sähköpostitse, on sähköinen lasku myös mahdollista saada. Forbes Finlandilta on mahdollista hakea pikavippiä uudelleen vanhana asiakkaana, ja näin pikavipin nopea saanti on varmistettu, sillä yritys tuntee asiakkaan ja hänen maksukyvykkyytensä jo entuudestaan. Kuitenkin uutta pikavippiä voi hakea vasta, kun edellinen pikavippi on maksettu kokonaisuudessaan takaisin. Vanhan lainan kirjaamisessa maksetuksi saattaa kulua hetki, joten uutta lainaa haettaessa heti vanhan jälkeen, kannattaa olla yhteydessä jälleen Forbes Finlandin asiakaspalveluun.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Lainanhakijan tulee olla vähintään 18 -vuotias ja asua Suomessa pysyvästi, sillä hetkellä, kun hakija hakee lainaa. Lisäksi hakijalla tulisi myös olla voimassa oleva henkilökohtainen puhelinnumero suomalaisessa liittymässä. Muina ehtoina hakijalla tulisi myös olla vakituiset tulot, joilla hän pystyy kattamaan menonsa, sekä pystyy todistamaan tulonsa ja sen hetkisen taloudellisen tilanteensa. Forbes Finlandin pikavippiä voidaan myöntää asiakkaan taloustilanteen ja takaisinmaksukyvyn mukaisesti, joten kaikkiin yrityksen esittämiin kysymyksiin tulisi vastata aina mahdollisimman rehellisesti, jotta lainanhakuprosessi sujuisi mahdollisimman nopeasti.

Pikavippi heti tilille?

Forbes Finlandin laina on nopea ja kilpailijoihinsa verrattuna edullinen vaihtoehto pikavipille. Lainaa on asiakkaan mahdollista hakea vuorokauden ympäri ja minä viikonpäivänä hyvänsä, ja tämän lisäksi kaikki myönnetyt lainat maksetaan asiakkaille välittömästi. Useimmiten lainasumman siirrossa lainan hakijan tilille kestää vain minuutista korkeimmillaan viiteen minuuttiin. Kuitenkin yrityksen sivuilta löytyy maininta, että maksut saatetaan mahdollisesti ajoittaa asiakaspalvelun aukioloaikojen väliin eli klo 7 – 23 väliselle ajalle, joten jos harkitset siirtoa aukioloaikojen ulkopuolella, kannattaa olla yhteydessä Forbes Finlandin asiakaspalveluun ja varmistaa heidän menettelynsä.

Tarvitsenko vakuuksia lainaan?

Forbes Finlandin lainoihin asiakas ei tarvitse vakuuksia, kuten esimerkiksi asuntovakuutta tai arvoesineitä. Lainalle ei myöskään edellytetä takaajaa, mutta sen sijaan lainan myöntäminen riippuu lainaa hakevan henkilön luottotiedoista ja sen hetkisestä maksukyvykkyydestä. Forbes Finland tarkastaa asiakkaan luottotiedot samalla tavalla kuin muutkin rahoitusalan lainatuotteita tarjoavat yritykset, ja lainapäätökseen vaikuttaa asiakkaan sen hetkinen taloudellinen tilanne ja oletettu lainan takaisinmaksukyky. Asiakkaasta tehdään riskiprofiili, ja tämän riskiprofiilin mukaisesti harkitaan, onko asiakkaalle mahdollista myöntää lainaa, ilman että siitä syntyisi yritykselle liian suurta riskiä.

Yhteystiedot

Forbes Finlandiin voi ottaa yhteyttä heidän verkkosivuiltaan löytävällä yhteydenottolomakkeella, johon he vastaavat sähköpostitse yleensä muutaman arkipäivän kuluessa. Vaihtoehtoisesti yritykseen voi ottaa yhteyttä suoraan puhelimitse. Forbes Finlandin asiakaspalvelu on auki klo 10 – 15 arkisin, ja Forbes Finlandin lainapalvelu auttaa asiakkaitaan asiakaspalvelua pidemmillä aukioloajoilla lainoihin liittyvissä asioissa klo 7 – 23 välillä jokaisena viikonpäivänä. Forbes Finlandin yhteystiedot löytyvät alta. Forbes Finland, PL 323, 00121 Helsinki. Sähköposti: palvelut@suomenrahoitusyhtio.fi. Lainapalvelu avoinna: kello 7 – 23 joka päivä. Puhelinnumero: 0600 922 42 (2,95 €/min + pvm). Asiakaspalvelun aukioloajat ovat: kello 10 – 15 arkisin.

Katso kaikki lainafirmat ja uudet lainat


Viimeksi päivitetty 2024-05-04 Juha Koronen (Lainando)