Käyttöraha

KäyttörahaKäyttöraha.fi on suomalainen yritys, joka on toiminut jo vuosia rahoitusalan parissa. Yrityksen tavoitteena on tehdä lainanhausta helppoa kuluttajille, ja tarjota joustavia luottoja ihmisten erilaisiin tarpeisiin, oli kyseessä sitten matka, kiperä rahanpuute, tai vaikka suurempi hankinta. Käyttöraha lupaa tarjota yhtä markkinoiden edullisimmista kulutusluotoista.

Käyttöraha.fi toimii yhdessä yhteistyössä rahoitusalalla jo hieman pidempään toimineen Komplett Bank -pankin kanssa. Komplett Bank on Norjasta kotoisin oleva pankki, joka on erikoistunut tarjoamaan kuluttajille jälleenrahoitus -palveluita sekä kulutusluottoja. Komplett Bankin tarjoamat luotot ovat vakuudettomia, ja pankki pyrkii tarjoamaan kaikki luottonsa edullisilla ehdoilla asiakkailleen. Tämä norjalainen pankki on perustettu vuonna 2014, ja se toimii Norjan finanssivalvonnan toimiluvalla kotimaassaan. Komplett Bank on myös liittynyt Norjan pankkien talletussuojarahaston jäseneksi. Tämän lisäksi tietenkin Käyttöraha toimiessaan Suomessa, on sitoutunut noudattamaan Suomen peruslakeja sekä lainoihin ja rahoitusalaa koskevia lakeja ja säännöksiä.

Hae lainaa

Onko Käyttöraha luotettava?

Käyttöraha on sitoutunut noudattamaan kuluttajasuojalain määräämää lainojen 14 päivän peruutusoikeutta. Käyttörahan asiakkaalla on siis oikeus peruuttaa laina, mikäli hän kokee sen aiheelliseksi. Laina on mahdollista peruuttaa 14 päivän sisällä lainan sopimuksen allekirjoittamisesta.

Käyttöraha.fi panostaa sivuillaan myös tietoturvaan. Sivuilla on käytössä salattu yhteys, eli https – yhteys, joka suojaa kaiken sivuille saapuvan ja sivuilta lähettävän tiedon kaikissa prosesseissa. Näin ollen asiakkaiden henkilö- ja maksutiedot ovat turvassa.

Hae lainaa

Käyttöraha lyhyesti

  • Suomalainen yritys joka toimii yhteistyössä Norjalaisen Komplett Bank -pankin kanssa
  • Tarjoaa oikeasti joustavaa lainaa asiakkailleen
  • Laina aina 1000 – 50 000 euron väliltä
  • Ei määrättyä takaisinmaksuaikaa – asiakas maksaa lainaa takaisin oman aikataulunsa mukaan
  • Henkilökohtainen luottoraja, jolta on mahdollista nostaa lainaa omien tarpeidensa mukaan

Käyttöraha Lainaa

Käyttöraha lainatuotteet

Käyttörahan lainatuote pyrkii olemaan joustava laina, joka on tarkoitettu kuluttajille heidän erilaisiin äkillisempiin rahantarpeisiin. Monet ottavat lainaa esimerkiksi suurempiin kodin hankintoihin kuten putkiremonttiin, entisöintiin, uuteen autoon tai auton suurempaan huoltoon, tai shoppailurahaksi tai ulkomaanmatkaa varten. Käyttöraha on nimensä mukaisesti tarkoitettu käytettäväksi, ja joustavuutensa puolesta se sopii moneen tarkoitukseen. Käyttörahan luotto poikkeaa myös muista pikalainoista sen suuruudellaan, sillä lainaa on mahdollista nostaa 10 000 ja 50 000 euron väliltä. Useimmiten pikalainat tarjoavat ainoastaan pienempiä summia pienemmillä luottokatoilla, mutta Käyttörahan palveluiden avulla on mahdollista laina suurempiakin summia, joka taas monipuolistaa lainan käyttötarkoituksia. Käyttöraha ylpeileekin sillä, että se on markkinoiden joustavin kulutusluotto. Lainalle ei ole minkäänlaista lyhennyspakkoa, ja asiakas saa myös itse päättää takaisinmaksuaikataulunsa sopimaan omaan arkeensa. Kulutusluottoa hakiessa Käyttörahalta myönnetään asiakkaalle luottoraja, ja asiakas voi tämän hänen henkilökohtaisen luottorajansa puitteissa aina niin nostaa kuin lyhentääkin lainaansa haluamansa verran. Lainalle maksetaan korkoa ainoastaan nostetusta luottomäärästä.

Käyttöraha onkin aidosti joustava luotto, joka myönnetään Käyttörahan asiakkaille ilman että heiltä vaadittaisiin sen kummemmin erinäisiä vakuuksia luotolle. Käyttörahalle ei myöskään ole määritelty mitään tiettyä laina-aikaa ennalta, vaan asiakas saa itse päättää lainalleen haluamansa laina-ajan; tämä tekee Käyttörahasta oikeasti joustavan luoton. Jos asiakas esimerkiksi tahtoo, hänen on mahdollista olla haluaminaan kuukausina lyhentämättä lainaa lainkaan, ja maksaa ainoastaan kuukausittainen korko ja tilinhoitomaksu, joka on 5 euron suuruinen jokaista tiliä kohden. Käyttörahan joustoluottoa on myös mahdollista käyttää yhä uudelleen ja uudelleen, sillä takaisin maksettu pääoma nostattaa jälleen asiakkaalle määrättyä luottorahaa, josta voi taas käytettävän luoton vapautuessa nostaa lisää luottoa itselleen. Käyttörahaa voisi ajatellakin ehkä enemmän hieman luottokorttimaisena vararahastona, jolla ei ole yhtä aggressiivisia korkoja kuin mitä nykypäivän pikavipit tai muut pikalainapalvelut veloittavat. Käyttörahan joustoluottoa haettaessa asiakkaan henkilö- ja maksutietojen tarkistamisen jälkeen asiakas saa Käyttörahalta lainatarjouksen. Asiakas voi tässä vaiheessa itse päättää haluaako hyväksyä tarjouksen, hylätä sen, vai mahdollisesti pyytää Käyttörahalta uutta lainatarjousta erilaisilla ehdoilla. Palvelun käyttö ja Käyttörahan tilin pitäminen ei velvoita tai sido asiakasta mihinkään, ja on täysin maksutonta. Lisämaksuja veloitetaan ainoastaan erillisistä lisäpalveluista. Hinnasto Käyttörahan palveluille kannattaa tarkistaakin Käyttörahan omilta verkkosivuilta, jossa hinnat on eritelty selkeästi jokaiselle palvelulle.

Yhtenä esimerkkinä Käyttörahan lainasta ja korkotasosta olisi esimerkiksi, jos asiakas ottaa 10 000 euron lainan 5 vuoden ajanjaksolle, tulee korko olemaan tälle kyseiselle lainalla 12,6 %. Todellinen vuosikorko lainalle 14,9 %, ja lainatilin avausmaksulle kuluja kertyy yhteensä 95 euroa. Käyttöraha veloittaa asiakkaaltaan myös 5 euroa kuukaudessa tilinhoitopalkkiota. Tästä yhteissummaksi tulee 233 euroa takaisin maksettavaa summaa per kuukausi, jos takaisinmaksuajaksi on määritetty 60 kuukautta. Todellinen vuosikorko vaihtelee 5,2 % ja maksimissaan 29,2 % välillä. Käyttörahan tarjoama laina on siis oikein kilpailukykyinen muiden pikalainojen kanssa joustavuutensa lisäksi myös korkotasossa ja kuluissa. Ennen lainanottopäätöstä kannattaakin asiakkaan vertailla useita lainoja, ja etsiä niistä kaikkein sopivin itselleen. Käyttörahan laina on sopiva monenlaiseen taloudelliseen tilanteeseen sekä erilaisiin käyttötarkoituksiin, mutta kuluttajan kannattaa olla aina tietoinen sen hetkisestä markkinoiden tilanteesta, ja kilpailuttaa lainat ennen lopullista päätöksen tekoa.  Käyttörahan sivuilta löytyy budjetointia helpottava lainalaskuri, jonka avulla voi hieman vertailla minkälaisella lainasummalla ja takaisinmaksuajalla tulisi maksaa mitäkin kuukausittain takaisin. Laskuri on kuitenkin vain suuntaa antava, ja tarkemmat tiedot lainasta näkee Käyttörahan henkilökohtaisesta lainatarjouksesta.

Kuinka voi hakea pikavippiä?

Käyttörahan hakeminen onnistuu helposti Käyttörahan nettisivuilta verkossa. Verkkosivut ovat suojattu SSL -tekniikalla, joka takaa suojatun yhteyden ja näin ollen asiakkaan henkilö- ja maksutietojen salassapidon. Joustavaa käyttörahaa on helppo hakea, kun vain täyttää hakemuksessa vaadittavat tiedot, ja vastaa hakemuksissa kysyttäviin tietoihin hakijasta. Kysymyksiin kannattaa vastata mahdollisimman yksityiskohtaisesti ja tarkasti, sillä Käyttörahan luotonantaja tekee hakijasta arvion kysymysten perusteella. Kysymysten vastaukset ja hakijan tiedot Asiakastietorekisteristä vaikuttavat ensinnäkin lainan myöntämispäätökseen, mutta sen lisäksi myös luottorajan suuruuteen, joka myönnetään asiakkaalle.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Käyttörahan asiakkailta edellytetään vähintään 23 -vuoden ikää. Tämän lisäksi lainaa hakevalla henkilöllä tulee olla säännölliset tulot, jotka henkilö pystyy myös todistamaan. Lainan hakijan tulisi myös olla asunut pysyvästi vähintään viimeiset 36 kuukautta. Käyttörahan luottoa ei myöskään myönnetä henkilöille, joilla on entuudestaan maksuhäiriömerkintöjä. Lainan hakemiseen ei hakija tarvitse minkäänlaisia vakuuksia, eli omaisuutta takaamaan lainan takaisinmaksua. Käyttörahan lainat eivät myöskään edellytä, että lainanhakijalla tulisi olla takaaja hakemalleen lainalle. Käyttörahan luoton myöntäminen perustuu siihen, että jokaisen asiakkaan tiedot tarkistetaan ja arvioidaan tarkasti, asiakkaan hakemuksen saapuessa. Lainan hakijasta tehdään riskiarvio, joka perustuu niin käyttäjän vastaamiin kysymyksiin lainahakemuksen yhteydessä, kuin myös tiedusteluun asiakkaan tiedosta Asiakastietorekisteristä. Näiden tietojen perusteella Käyttörahan luotonantaja arvioi asiakkaan maksukyvyn, ja näin ollen määrittää asiakkaalle lainan luottorajan.

Pikavippi heti tilille?

Käyttörahan luotto luvataan maksaa asiakkailleen jopa 15 minuutin sisällä hakemuksesta. Tämä kuitenkin edellyttää sitä, että hakemus on lähetetty Käyttörahalle, ja asiakkaalle on myönnetty myönteinen lainapäätös. Siitä hetkestä, kun asiakas sähköisesti allekirjoittaa lainatarjouksen omilla verkkopankkitunnuksillaan, siirretään lainatut rahat asiakkaan tilille 15 minuutin kuluessa.  Rahojen siirtämisen kesto saattaa kuitenkin riippua asiakkaan käyttämästä verkkopankista, joten tarkemmat pankkien väliset erot, ja Käyttörahan hyväksymät suomalaiset pankit toimitusaikoineen kannattaa tarkistaa Käyttörahan sivuilta ennen lainan hakemista.

Yhteystiedot

Käyttörahaan on mahdollista ottaa yhteyttä sähköpostitse lähettämällä mailia osoitteeseen info@kayttoraha.fi. Alta löydät Käyttörahan tarkemmat yhteistiedot.

Draivi Media Oy, Osoite: Linnankoskenkatu 1 A 11, 00250 Helsinki, Sähköposti: info@kayttoraha.fi, Y-tunnus: FI-24645516.

Hae lainaa


Viimeksi päivitetty 2024-05-04 Tommi Mäkinen (Lainando)