Komplett Bank

Komplett BankKomplett Bank norjalainen rahoitusalan yritys, joka tarjoaa kuluttajille joustavan kulutusluoton. Yritys on Suomen markkinoilla melko uusi, sillä se aloitti toimintansa helmikuussa 2024. Lainatuote, jota Komplett Bank tarjoaa, on 1 000 – 50 000 € joustava kulutusluotto. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että voit lyhentää lainaa täysin haluamaasi tahtiin. Joka kuun aikana sinun tulee maksaa vähintään koron osuus sekä 5 € suuruinen tilinhoitomaksu.

Hae lainaa

Onko Komplett Bank luotettava?

Komplett Bank on norjalainen pankki, joka aloitti toimintansa vuonna 2014. Se on myöntänyt useiden vuosien ajan kulutusluottoja pohjoismaisille asiakkaille, ja nyt vuodesta 2024 lähtien myös Suomessa. Yrityksen nettisivuilla asiointi on turvallista suojatun SSL-yhteyden ansiosta.

Komplett Bank on luotettava rahoituslaitos, joka toimii Norjan finanssialaa valvovan Bankenes Sikringsfondin alaisuudessa. Tämä listaus takaa sen, että pankki täyttää kaikki rahoitusalalla vaaditut tiukat vaatimukset ammattimaisen toiminnan kannalta. Bankenes Sikringsfond takaa myös sen, että kuluttajien rahat ovat suojattuja kaikissa tapauksissa, myös siinä tapauksessa jos pankki menee konkurssiin. Muistathan myös, että kuluttajana sinulla on aina 14 päivän ajan peruutusoikeus netin kautta ottamallesi pikavipille. Pikavippi on mahdollista perua kirjallisella ilmoituksella mikäli laina ei vastannutkaan luvattua.

Komplett Bank kuuluu osana Komplett Group -nimiseen konserniin. Yritys on yksi johtavista verkkokauppa-alan toimijoista pohjoismaissa. Sen brändeihin kuuluvat muun muassa Komplett.no, Komplett.se, Blush, Bildeler sekä Comtech.

Hae lainaa

Komplett Bank lyhyesti

 • Ikäraja lainan hakemiselle 23 – 64 vuotta
 • Lainatuote on kulutusluotto / perinteinen pankkilaina
 • Kulutusluoton suuruus: 1 000 – 50 000 €
 • Ei kiinteää laina-aikaa
 • Voit hakea kulutusluottoa heti ilman vakuuksia ja takaajaia
 • Saat nopean lainapäätöksen heti hakemuksen jätettyäsi
 • Ei piilokuluja
 • Lainojen korko 4,9 – 19,99 % (korko on sidottu 3kk:n Euribor-indeksiin)
 • Helppo verkon kautta täytettävä lainahakemus
 • Ei kiinteää kuukausilyhennystä. Sinun tarvitsee maksaa vähintään lainan korko ja kulu joka kuukausi.
 • Vapaavalintainen lainaturvavakuutus kulutusluotolle.
 • Lainan uudelleenkilpailuttaminen sekä lainojen yhdistäminen onnistuvat palvelun kautta
 • Esimerkkilaina: 7200 € laina, haluttu takaisinmaksuaika lainalle on 5 vuotta. Esimerkkilainan korko on 14,3 %. Todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 16,9 %. Kokonaiskustannus lainalle 10415 €, eli kulut ovat yhteensä 3215 €.

Komplett Bank lainaa

Komplett Bank lainatuote

Komplett Bank tarjoaa lainatuotteena kuluttajille joustavan kulutusluoton. Kun haet pikavippiä, sinun tarvitsee määrittää ainoastaan haluamasi lainan summa. Lainan lyhennys onnistuu minimierissä. Näistä ilmoitetaan arvio lainaa hakiessasi. Lainaa voit maksaa takaisin täysin omassa tahdissasi. Mutta tietysti mitä nopeammin lainan maksaa takaisin, sitä vähemmän korkokuluja ehtii syntyä.

Kulutusluotto on vakuudeton, eli sinulla ei tarvitse olla vakuuksia tai takaajia lainan saadaksesi. Lainan hakijalla tulee olla vakituiset tulot, joista täytyy toimittaa todiste lainaa hakiessa. Todistukseksi kelpaa esimerkiksi palkkakuitti, eläkeote tai tiliote.

Lainahakemuksen tekeminen palvelussa on täysin ilmaista eikä se sido vielä sinua mihinkään, sillä sinun ei tarvitse hyväksyä sinulle tarjottua lainatarjousta.

Lainan hinta koostuu tilin avausmaksusta, kuukausittaisesta tilinhoitomaksusta sekä lainan nimelliskorosta. Nimelliskoron suuruus riippuu useasta eri tekijästä ja on aina hakijakohtainen. Lainan avausmaksu riippuu lainan summasta. Tilinhoitomaksu on aina 5 € / kk. Lainan todellinen vuosikorko ottaa huomioon kaikki lainaan liittyvät korot sekä kulut. Lainalle aiheutuu lisäkustannuksia, mikäli haluat saada itsellesi paperisen laskun. Myös maksusuunnitelman muutokset ovat maksullisia.

Kuka voi hakea pikavippiä

Pikavippiä ja kulutusluottoa voivat hakea kaikki kuluttajat, jotka täyttävät muutamat perusvaatimukset. Alla on listattuna vaatimukset lainan hakemiselle lyhykäisyydessään.

 • Lainan hakijan tulee olla täyttänyt 23 vuotta, ja alle 65 vuotta.
 • Hakijalla tulee olla luottotiedot kunnossa, eikä maksuhäiriömerkintöjä saa löytyä.
 • Hakijan on oltava Suomen kansalainen
 • Hakijalta vaaditaan säännölliset tulot, jotka kattavat normaalit menot sekä riittävät lainan takaisinmaksuun.

Kuinka hakea lainaa Komplett Bankilta?

Lainaa voi hakea helposti netin kautta löytyvää hakemuslomaketta hyväksi käyttäen. Lainan hakeminen sujuu seuraavaa kaavaa seuraten: Kun siirryt palveluun, voit täyttää sivustolta löytyvään lainahakemuslomakkeeseen tarvittavat tiedot lainaa varten, eli lainan summan, sekä henkilökohtaiset tietosi kuten osoitteen sekä puhelinnumeron.

Seuraavassa vaiheessa voit valita, haluatko ottaa lainaan vapaavalintaisen vakuutuksen. Tämän vaiheen jälkeen sinun tulee hyväksyä lainan ehdot, tämän jälkeen voit lähettää hakemuksen.

Lainahakemuksen lähetettyäsi saat sähköpostiosoitteeseesi henkilökohtaisen lainatarjouksen, jonka voit joko hylätä tai hyväksyä. Sinun tulee myös toimittaa kaikki tarvittavat liitteet Komplett Bankin palveluun. Jos haet lainaa summalla 1 000 – 2 500 €, riittää todisteeksi kuukauden palkkakuitti. Tätä isommille lainoille tulee sinun toimittaa palveluun vielä yksityiskohtaisemmat tulotiedot, kuten esimerkiksi verotuspäätöksen. Tarkat tiedot hakemukseen tarvittavasta liitteestä löytyy sähköpostissa tulevasta lainatarjouksesta.

Pikavippi heti tilille?

Komplett Bank maksaa lainan tilillesi heti, kun olet hyväksynyt saamasi lainatarjouksen sekä toimittanut tarvittavat liitteet palveluun. Mikäli kyseessä on iso laina, saattaa prosessissa kestää muutama pankkipäivä. Pienet lainat tulevat yleensä heti tilille.

Sinulla ei tarvitse olla ollenkaan takaajia eikä vakuuksia lainaa hakeaksesi. Tämän ansiosta lainan hakeminen on nopeaa sekä vaivatonta, ja luottopäätös tulee palvelusta nopeasti. Voit ladata hakemukseen tarvittavat liitteet jo hakemusta tehdessäsi, näin pystyt nopeuttamaan lainaprosessia. Hakemuksen tekemiseksi tarvitset ainoastaan toiminnassa olevan sähköpostiosoitteen, verkkopankkitunnukset sekä puhelinnumeron. Nopean hakuprosessin ansiosta lainan käsittely vie parhaimmillaan vain muutaman tunnin, ja rahat on mahdollista saada vielä saman päivän aikana.

Voinko yhdistää useat pikavipit yhdeksi pankkilainaksi?

Mikäli sinulla on useampi aikaisempi pikalaina tai pikavippi, voit Komplett Bank palvelussa yhdistää ne yhdeksi, kuluiltaan yleensä edullisemmaksi kulutusluotoksi.

Tililuotoissa ja pikavipeissä on yleensä korkeammat korot kuin kulutusluotoissa. Siksi niiden yhdistäminen saattaa olla taloudellisesti kannattavaa. Komplett Bank tarjoaa yhdistelylainajärjestelyn, jolla tämä onnistuu helposti. Tällöin kaikki hakemukseen ilmoittamasi pikavipit kuitataan kerralla pois, ja sinulle jää lyhennettäväksi Komplett Bankin kulutusluotto.

Lainojen yhdistämistä voit hakea helposti palvelun kautta. Ensin sinun kannattaa tehdä tarkka selvitys olemassa olevista pikavipeistä ja muista lainoista, sisältäen niiden kuukausittaiset lyhennykset. Tämän jälkeen voit katsoa Komplett Bank -sivuilta löytyvällä laskurilla lainan vastaavalle summalle, ja arvioida onko kuukausittainen lyhennyserä pienempi kuin mitä nykyään maksat. Voit sitten hakea lainaa heti, ja saat lainatarjouksen nopeasti sähköpostiisi.

Yhteystiedot

Komplett Bank asiakaspalvelu palvelee sähköpostin sekä puhelimen välityksellä. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 09 424 522 88 ja sähköpostiosoite asikakaspalvelu@komplettbank.fi. Apua on tarjolla arkisin kello 8 ja 16 välillä. Yrityksen osoite on Komplett Bank ASA, PL 7640, 00002 Helsinki.

Hae lainaa


Viimeksi päivitetty 2024-11-17 Juha Koronen (Lainando)