Laina Apteekki

Laina-ApteekkiLaina-Apteekki on suomalainen yritys, joka on erikoistunut kuluttajalainojen kilpailuttamiseen. Laina-Apteekin missiona on löytää asiakkailleen juuri heille sopivin laina suomalaisilta lainantarjoajilta.

Yritys onkin siis perustettu auttamaan suomalaisia, kun he haluavat helposti ja vaivattomasti kilpailutta lukuisia lainamahdollisuuksia verkossa, ja löytää lainojen joukosta järkevimmät ja luotettavimmat lainat ja pikavipit. Laina-Apteekilla on useita suomalaisia yhteistyökumppaneita, kuten vakavaraisia pankkeja ja suomalaisia luotonmyöntäjiä. Yrityksen nimi perustuu siihen, että heidän lainatarjouksesta tulevat kuin apteekin hyllyltä, eli lainanhakuprosessiin on panostettu niin, että koko prosessi etenee nopeasti loppuun saakka, ja turvallisessa ympäristössä. Lainatarjousten kilpailuttaminen Laina-Apteekin avulla on myös täysin maksutonta. Myös hakemusten lähettäminen ei velvoita vielä asiakasta sitoutumaan lainanottoon, vaan asiakas voi rauhassa tutustua saamiin tarjouksiin, ja joko valita mieluisansa lainan, tai jos mieluista lainaa ei löytynyt, voi hän hylätä saamansa lainatarjoukset.

Näytä kaikki lainapalvelut

Onko Laina-Apteekki luotettava?

Laina-Apteekki tarjoaa ainoastaan luotettujen lainanantajien lainoja, ja onkin näin ollen saavuttanut luotetun aseman lainojen kilpailuttajana. Laina-Apteekin kautta löydetyt lainat noudattavat kuluttajasuojalain ehtoja, ja näin ollen kaikille lainoille on voimassa 14 päivän peruutusoikeus, joka lasketaan lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Kaikki lainat toimivat myös Suomen lainsäädännön mukaisesti, ja noudattavat kuluttajasuojalain yleisiä ehtoja lainatuotteille.

Laina-Apteekki lyhyesti

  • Suomalainen, luotettu rahoitusalan yritys
  • Kilpailuttaa kuluttajille suunnattuja lainoja
  • Lainat suoraan kuten apteekin hyllyltä asiakkaalle
  • Lainaa aina 500 eurosta alkaen 50 000 euroon asti

Laina-Apteekki lainaa

Laina-Apteekki lainatuotteet

Laina-Apteekin kautta on mahdollista kilpailuttaa erilaisia lainantarjoajia, kuten pankkeja ja verkossa toimivia rahoitusalan yrityksiä. Laina-Apteekin kautta lainaa voi hakea aina 500 eurosta alkaen aina 50 000 euroon asti. Maksimimäärä lainalle on suhteellisen suuri, sillä useimmiten verkossa tarjotut lainat, jotka etenkin toimitetaan pikaisesti, ovat rajattu huomattavasti pienempiin summiin. Joten kalliimpaa lainaa etsiessä, esimerkiksi suurempaan remonttiin tai kalliimpaan hankintaan ajatellen, Laina-Apteekin tarjoama kilpailutus voi olla todella osuva vaihtoehto. Kuitenkin pankeilla ja rahoitusyrityksillä on tarjolla erilaisia lainoja, ja tarjolla olevien lainojen enimmäissummat kuin myös vähimmäissummatkin voivat vaihdella suuresti. Tämän lisäksi myös jokainen pankki toteuttaa oman pankkikohtaisen arvionsa lainanhakijasta, ja hänen maksukyvykkyydestään, ja tämän perusteella tekee lainatarjouksen asiakkaalle.

Tavallisen lainan lisäksi Laina-Apteekin kautta on mahdollista hakea yhdistelylainaa. Yhdistelylainan avulla on mahdollista yhdistää omia lainojaan, ja näin maksaa vanhoja luottoja pois ja säästää korkokuluissa. Talouden tasapainottamiseksi ei kannata aina hakea yhä uutta ja uutta pientä lainaa, vaan on kannattavampaa hakea yksi suurempi ja tämän vuoksi myös edullisempi laina, jolla voi maksaa vanhat lainat kokonaisuudessaan pois, ja jatkaa vain yhden lainan maksamista loppuun asti. Näin voi säästää suuriakin summia kuukausittaisissa tilinhoito, korko- ja muissa kuluissa. Kun lainakulut onnistuu saamaan kohtuullisiksi, ei uutta lainaa enää jatkossa tarvitse hakea niin kipeästi.

Laina-Apteekki laina yhteishakijan kanssa

Laina-Apteekin lainoja on myös mahdollista hakea yhdessä yhteishakijan kanssa. Yhteishakijalla tarkoitetaan toista henkilöä, jonka kanssa hakee yhdessä lainaa. Yhteislainaa haettaessa mahdollisuudet lainan saamiselle kasvavat suuresti, jos lainaa hakee vähintään yhden ihmisen kanssa yhdessä. Etenkin suuria lainasummia haettaessa yhteishakijan kanssa, korostuu tärkeys rinnakkaishakijalle. Yhteishakija nimittäin lisää riskin jakaantumista, ja näin ollen riski pankille hajaantuu ja muuttuu pienemmäksi, joka tekee pankeista myönteisempiä myöntämään suurempiakin lainoja. Kaikki luotonmyöntäjät harkitsevat aina päätöstään tehdessään lainanhakijan edellytyksiä maksaa laina takaisin, ja suhteuttavat nämä kyvyt myönnettävään lainaan. Jos lainalle on useampi hakija, tarkoittaa tämä myös heti parantunutta maksukykyä lainalle. Siksi päätös rinnakkaishakijalle on pankeille helpompi, ja tällaisissa tilanteissa pankki saattaa myös helposti antaa parempia korkoja ja muita ehtoja.

Useimmiten yhteishakija lainalle löytyy esimerkiksi avio- tai avopuolisosta, tai samassa asunnossa asuvasta henkilöstä. Lainaa on kuitenkin mahdollista hakea esimerkiksi yhdessä omien vanhempien kanssa, kunhan hakija itsekin on täysi-ikäinen. Yhteishakijasta on suuri hyöty etenkin tilanteissa, jos omat tulot sattuvat olemaan pienehköt, mutta asiakas silti haluaa lainaa suurempaa lainaa, kuten esimerkiksi yli 10 000 euron suuruista lainaa.

Rinnakkaishakijan tulee kuitenkin lainaa hakiessa olla tietoinen omasta vastuustaan, ja siitä, että on myös omalta osaltaan vastuullinen lainasta. Jos lainan päähakija jostain syystä joutuisi vaikeuksiin taloutensa kanssa, eikä pystyisikään maksamaan lainaa takaisin, tulee rinnakkaishakijan olla valmis ottamaan lainan takaisinmaksu omalle vastuulleen. Lainan rinnakkaishakija myös sitoutuu aina olemaan vastuussa koko lainan määrästä, eli esimerkiksi osittaiselle summalle ei voi alkaa rinnakkaishakijaksi. Kuitenkaan pelkän lainatarjouksen lähettäminen ei velvoita yhteishakijaa yhtään sen enempää, kuin lainan päähakijaakaan. Sitoutuminen lainaan lopullisesti tapahtuu aina vasta sillä hetkellä, kun lainasopimus allekirjoitetaan. Yhteishakijan tapauksessa lainan allekirjoitukseen vaaditaan niin päähakijan, kuin rinnakkaishakijankin allekirjoitukset henkilökohtaisina.

Pikavippi heti tilille?

Koska Laina-Apteekki kilpailuttaa useita eri lainantarjoajia, on täysin lainantarjoajasta kiinni, kuinka nopeasti laina on mahdollista saada. Riippuen kuitenkin minkälaista lainaa hakee, on lainatarjouksia mahdollista saada lähes välittömästi sähköpostiinsa hakemuksen lähettämisestä, sekä riippuen lainan ehdoista, myös lainan hyväksymisen jälkeen voi olla mahdollista saada laina heti tililleen. Lainojen ehtoihin kannattaa tutustua aina tarkasti, ja lainatarjouksesta tarkistaa myös ehdot, miten nopeasti laina maksetaan tilille, jos sillä on kiire. Myös hakemuksen tarkka ja huolellinen täyttäminen vähentää hakemuksen käsittelyaikaa huomattavasti, joka nopeuttaa merkittävästi lainahakemuksen edistymistä.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Laina-Apteekin lainoja on mahdollista hakea, jos on yli 18 -vuotias. Lainan hakijan tulee asua vakituisesti Suomessa, ja hänellä tulee olla suomalaisen pankin myöntämät verkkopankkitunnukset tunnustautumiseen verkossa. Tämän lisäksi hakijalla tulisi olla vakituiset tulot jotka eivät ylitä menoja. Lainaa hakevalla henkilöllä ei myöskään saa olla luottohäiriömerkintöjä. Lainahakemukseen on tärkeää merkitä kaikki tiedot itsestään yksityiskohtaisesti ja rehellisesti. Hakemuksessa kannattaa muistaa merkitä kaikki tulot ja menot; myös sivu- ja vuokratulot. Kaikki tämän hetkiset velat, mukaan lukien korttiluotot, tulee myös luetella hakemuksessa. Myös täyttämällä kaikki hakemuksen kohdat oikein kerralla, voi nopeuttaa hakemuksen prosessointia. Koska hakemusta ei voi muuttaa enää jälkikäteen, on tärkeää, että kaikki tiedot menevät kerralla oikein. Tämän lisäksi on hyvä olla kaikki tarvittavat asiakirjat ja dokumentit valmiina lainaa haettaessa. Esimerkiksi lainasummasta ja pankista riippuen, voidaan hakijalta edellyttää hakemukseen erilaisia liitteitä, kuten palkka- tai eläketositteita, tai vaikka uusin veronpäätös tai sen erittelyosa.

Jos Laina-Apteekilta myös soitetaan, ja lainan hakija ei pysty juuri sillä hetkellä vastaan, on kannattavaa soittaa takaisin kunhan pystyy. Kaikki nämä toimenpiteet edistävät hakuprosessia lainalle, ja varmistavat, että lainahakemukset käsitellään mahdollisimman nopeasti, eikä niitä jouduta palauttamaan korjattavaksi asiakkaille. Otathan myös huomioon, että hakuprosessissa on syytä käyttää ainoastaan virallisia dokumentteja omiin tuloihinsa liittyen. Jos jostain syystä dokumenttien hankkimisessa ilmenee ongelmia, auttaa Laina Apteekin henkilökunta ja asiakaspalvelu mielellään, ja etsii yhdessä ratkaisun, kuinka ongelma voidaan selvittää. Ei siis kannata epäröidä asiakaspalveluun yhteyden ottamista.

Yhteystiedot

Laina-Apteekin asiakaspalvelu palvelee asiakkaitaan arkisin klo 9 ja 16 välillä. Asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella voi Laina-Apteekkiin ottaa yhteyttä yhteydenottokaavakkeella, joka löytyy yrityksen kotisivuilta. Yrityksen yhteystiedot löytyvät alta. Oy Salus Group Ab (y-tunnus: 2765805-6), Malminrinne 1B, 00180 Helsinki. Puh. +358 34 109 2000. Asiakaspalvelun puhelinnumero: 03-41 092 000 (avoinna klo 9 – 16 arkisin).

Näytä kaikki lainapalvelut


Viimeksi päivitetty 2024-05-04 Teemu Virtanen (Lainando)