Lainaaverkossa

Lainaa VerkossaLainaa Verkossa on tällä hetkellä yksi Suomen johtavista rahoitusalan yrityksistä sekä lainan tarjoajista, jotka tarjoavat lainoja asiakkailleen täysin vakuudetta. Yrityksen liikeideana on tarjota kuluttajille vakuudettomia lainoja, jotka ovat myös joustavia ja voidaan räätälöidä asiakkaiden tarpeisiin. Yritys pyrkii ottamaan huomioon kotitalouksien erilaiset tilanteet ja tarpeet, ja aina keskustelemaan yhdessä sopivimmasta lainasta, ja räätälöimään lainan sen ehtoineen juuri asiakkaalle sopivaksi ja asiakkaan näköisesti. Yritys tahtoo myös antaa apua kiperiin tilanteisiin, jolloin takaisinmaksu voi olla hankalaa yllättävien menojen vuoksi; tällaisiin tilanteisiin yritys myöntää joustavaa luottoa, jolle on mahdollista määrittää lyhennysvapaita kuukausia, ja näin keskeyttää lainan takaisinmaksu hetkellisesti asiakkaan valitsemanaan ajankohtana. Yritys panostaa myös turvallisuuteen, ja käsittelee kaikki hakemukset tietoturvallisesti sekä luottamuksellisesti. Yritys myöntää erisuuruisia lainoja, mutta on pääosin keskittynyt hieman pienempien lainojen myöntämiseen. Tarjolla olevien lainojen haarukka on 500 eurosta aina 6 000 euroon, ja suurempia lainoja on mahdollista hakea myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, suurempien lainanmyöntämismahdollisuuksien vuoksi.

Hae lainaa

Onko Lainaa Verkossa luotettava?

Kaikkia lainoja koskee Kuluttajasuojalautakunnan ehdot kuluttajille tarkoitettujen lainojen peruutusoikeudesta. Asiakkailla on mahdollisuus siis peruuttaa laina 14 päivän aikana lainan allekirjoittamisesta. Tämän lisäksi yritys käsittelee kaikki hakemukset korkean tietoturvan puitteissa salatuilla yhteyksillä, sekä sitoutuu käsittelemään kaikki hakemukset luottamuksellisesti, eikä luovuta asiakkaiden henkilötietoja eteenpäin muuta kuin viranomaisten pyynnöstä.

Lainaa Verkossa lyhyesti

  • Yksi Suomen suurimmista vakuudettomien lainojen tarjoajista
  • Keskittyy räätälöimään lainat jokaisen asiakkaan tarpeisiin
  • Laaja valikoima erilaisia lainatuotteita

Hae lainaa
Lainaa Verkossa lainaa

Lainaa Verkossa lainatuotteet

Yritys tarjoaa kahta lainaa, jotka on jaettu koon mukaan. Lainaa Verkossa tavallinen laina, on lainatuote pienemmille summille, ja Lainaa Verkossa suuri laina on tarkoitettu hieman suurempiin lainoihin. Tavallista lainaa voi hakea summilta, jotka ovat vähintään 500 euron mutta korkeintaan 3 000 euron suuruisia. Suuri laina on tarkoitettu tätä suuremmille summille, eli noin 3 000 eurosta aina 6 000 euroon asti. Molemmille lainoille on mahdollista saada jopa 60 lyhennysvapaata päivää vuodessa, joka tekee lainoista todella joustavia ja antaa hieman väljyyttä takaisinmaksuun. Lainaa Verkossa -yrityksellä ymmärretään, että kiperinä hetkinä liikkumavara on tärkeää, ja siksi sitä on mahdollista saada takaisinmaksuun juuri silloin kuin sitä eniten tarvitsee. Yhtenä jaksona lainanmaksu on mahdollista keskeyttää korkeintaan 30 päiväksi, kaksi kertaa vuodessa. Näinä aikoina lainasta ei tarvitse maksaa lainkaan lyhennyksiä. Lainoihin ei myöskään kuulu minkäänlaisia ylimääräisiä kuluja, jotka tekevät lainoista suhteellisen houkuttelevia. Hinnoissa ei ole piilokuluja, ja hinnasto löytyy selkeästi yrityksen verkkosivuilta. Tämän lisäksi asiakkaalle lähetetyssä ja räätälöidyssä lainatarjouksessa on juuri asiakkaalle tarjotut ehdot ilmoitettu tarkasti. Asiakkaan tahtoessaan, on lainaa myös mahdollista maksaa etukäteen milloin tahansa. Etukäteen tehdystä takaisinmaksusta ei veloiteta minkäänlaisia lisäkuluja. Vastaavasti lyhennysvapaista jaksoista ei myöskään veloiteta lisää, ja lainan ottamisenkaan ei tule mitään lisäkuluja tai palvelumaksuja. Suuremmatkin lainat aina jopa 6 000 euroon asti, on mahdollista myös saada todella nopeasti yrityksen kautta. Lainatarjoukset lähetetään yleensä aina heti asiakkaalle hakemuksen lähettämisestä. Itse hakemuksen lähettäminen on myös todella nopeaa, keskimäärin asiakkailla kestää ainoastaan 4 minuuttia hakukaavakkeen täyttämisessä ja lähettämisessä.

Suurta lainaa, eli lainaa jonka määrä on 3 000 ja 6 000 euron välillä, on mahdollista hakea myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija nostaa huomattavasti mahdollisuuksia saada myönteinen päätös lainalle. Kun lainanhakijalla on rinnakkaishakija yhdessä hakemassa lainaa, hajaantuu lainan riski huomattavasti, ja näin ollen lainanantajan on helpompi myöntää suurempaakin lainaa hakijalle. Rinnakkaishakijan tulee sitoutua lainan koko summaan, ja niin hakijan kuin rinnakkaishakijan tulee molempien allekirjoittaa lainahakemus henkilökohtaisesti. Tapauksissa, joissa lainanhakija ei pystyisikään maksamaan lainaa kokonaan takaisin itse, jää rinnakkaishakijan velvoitteeksi hoitaa lainanmaksu. Tämän vuoksi myös rinnakkaishakijan tulee olla tietoinen velvollisuuksistaan. Useimmiten rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi oma avio- tai avopuoliso, samassa taloudessa asuva henkilö, tai esimerkiksi täysi-ikäisen henkilön vanhemmat tai sukulaiset.

Lainaa Verkossa lainaesimerkki

Esimerkkinä esimerkiksi 3 000 euron lainasta 5 vuoden maksuajalle olisi, että lainalle tulisi nimelliskorkoa 26,4 prosenttia. Tällöin todellinen vuosikorko lainalle on 29,84 %. Korkoprosentteihin ja niiden lisätietoihin on mahdollista tutustua tarkemmin henkilökohtaiseen lainatarjoukseen liitetyssä sopimuksesta, tai yleisiin korkotietoihin yrityksen verkkosivuilla. 5 vuoden lainana 3 000 eurolle koostuisi kuukausittainen takaisinmaksuerä suuruudeltaan 91 euroa. Tähän kuukausierään ei tule mitään muita lisäkuluja, vaan asiakas maksaa joka kuukausi saman määrän. Lisäksi asiakas voi halutessaan käyttää lyhennysvapaata aikaa lainalle, silloin kun takaisinmaksu tekee tiukkaa. Lyhennysvapaita päiviä on 90 päivää vuodelle, ja asiakkaan tulee ainoastaan ilmoittaa näistä etukäteen, jotta voi käyttää päivät milloin haluaa. Kokonaiserä kyseiselle lainalle, jonka asiakas tulee lopulta lainaa maksamaan takaisin, olisi 5 432 euroa.

Tietenkin jos asiakas lyhentää lainaa aikaisemmin tai maksaa lainan kokonaisuudessaan aikaisemmin pois, voi hän säästää lainan kokonaiskustannuksissa. Kun lainan maksaa aikaisemmin pois kokonaisuudessaan, vältytään viimeisten kuukausien koroilta, ja näin ollen myös lainan kokonaissummaa pystytään pienentämään. Minimipituus lainalle on vähintään 1 vuosi, mutta laina on mahdollista maksaa tätäkin nopeammin pois, asiakkaan näin halutessaan. Maksimissaan lainan voi ottaa korkeintaan 5 vuodelle. Jos asiakkaan taloudellinen tilanne vaatii lainan jatkamista, on näin mahdollista tehdä olemalla yhteydessä asiakaspalveluun ja neuvottelemalla asiasta. Lainalle voidaan esimerkiksi sopia uusi korkoprosentti ja pidentää lainaa, ja jos lainanmaksu näyttää venyvän ainoastaan muutamilla kuukausilla, voidaan kuukausittaisesta lisämaksusta tai muusta vastaavasta sopia yhdessä asiakaspalvelun kanssa, sillä yritys pyrkii aina tarjoamaan mahdollisimman joustavia lainoja asiakkailleen.

Pikavippi heti tilille?

Itse hakemuksen lähettäminen vie asiakkailta keskimäärin ainoastaan 4 minuuttia, ja hakeminen onkin nopeampaa kuin useimmat pikavipit. Tämän jälkeen yritys käsittelee lainahakemuksen, ja hakemuksen prosessointi pyritään aina toteuttamaan mahdollisimman nopeasti. Useimmiten hakemus saadaankin käsiteltyä jo minuuteissa, ja myönteisen päätöksen jälkeen hakijalle lähetetään lainatarjous sähköpostitse. Kun hakija on tutustunut lainatarjoukseen ja sopimuksen ehtoihin, ja allekirjoittaa hakemuksen, siirretään rahat asiakkaan tilille. Riippuen asiakkaan pankista, rahat tulevat asiakkaan tilille yleensä 1 – 3 pankkipäivän kuluessa.

Kun hakemuksesi on lopullisesti hyväksytty ja lainasopimus allekirjoitettu siirrämme rahat. Pankistasi riippuen saat rahat tilillesi 1-3 pankkipäivän kuluessa. Kiireisissä tilanteissa kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluun ja neuvotella maksun kestosta, sillä yritys mielellään auttaa asiakkaitaan, ja pyrkii löytämään sopivan ratkaisun jokaiselle asiakkaalleen, myös kun lainalla on kiire.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Lainaa hakevan henkilön tulee olla vähintään 22 -vuotias, ja asua pysyvästi Suomessa. Henkilöllä tulee myös olla säännölliset palkka- tai eläketulot, jotka tulee pystyä todistamaan esimerkiksi palkka- tai eläkenauhan avulla. Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainan hakeminen ei edellytä niin vakuuksia kuin myös takaajaa. Yritys tarkistaa aina hakijan henkilötiedot, ja hakijan antamien tietojen perusteella lainanhakijasta tehdään riskiarvio, jossa arvioidaan hakijan realistisuus lainan takaisinmaksun suhteen, sekä takaisinmaksukyky. Tämän riskiprofiilin avulla räätälöidään laina hakijalle sopivaksi, ja myös esimerkiksi korko perustuu tähän profiiliin sekä lainan suuruuteen yhdessä valitun takaisinmaksuajan kanssa.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Yritykseen voi ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@Lainaa Verkossa .fi. Tämän lisäksi verkkosivuilla on kaavake, jonka avulla voi lähettää viestin, johon vastataan joko sähköpostitse tai puhelimitse. Yrityksen yhteystiedot löydät alta. Lainaa Verkossa .fi, Danneskiold-Samsoes Alle 41, DK-1434 Kööpenhamina, Tanska. Sähköposti: asiakaspalvelu@LainaaVerkossa.fi.

Hae lainaa


Viimeksi päivitetty 2024-05-04 Teemu Virtanen (Lainando)