Lainaa24

Lainaa24Lainaa24 on suomalainen, tarkemmin tamperelainen lainoja kilpailuttava rahoitusalan yritys. Yritys on erikoistunut kilpailuttamaan lainoja useilta eri suomalaisilta pankeilta ja rahoitusalan yrityksiltä, löytääkseen sopivimmat lainavaihtoehdot asiakkailleen. Palvelu on myös täysin kotimainen. Yritys itsessään ei kuitenkaan siis toimi lainanantajana, vaan välittää lainoja muilta lainaa tarjoavilta yrityksiltä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että yrityksen asiakkaan on mahdollista tavoittaa jo pelkällä yhdellä lainahakemuksella suuri määrä luotettavia kotimaisia pankkeja ja rahoitusalan asiantuntijoita. Lainaa24-palvelu etsii myös asiakkaan puolesta halvimmat lainat, joten palvelun käyttäminen säästää siis suuresti aikaa ja rahaa, kun asiakkaan ei itse tarvitse lähetellä useita lainahakemuksia, ja tutustua moniin lainantarjoajiin eri palveluissa. Lainaa24-palvelun käyttö on myös asiakkailleen täysin ilmaista. Yritys toimii yhteistyössä jo Suomen markkinoilla tunnetun lainapalveluiden välittähän, Rahalaitoksen kanssa.

Palvelun alla onkin helppoa verrata erilaisia lainoja, ja selvittää millaisia lainoja olisi mahdollista saada juuri oma taloudellinen tilanne huomioon ottaen. Yleensä kaikki lainat ovat hieman erilaisia ja poikkeavat toisistaan siinä, kuka lainaa hakee, ja millaiset ehdot hakijalle asetetaan, joten paras tapa onkin ottaa selville useiden lainantarjoajien tuomat mahdollisuudet, jotta voi löytää itselleen sopivimman lainan. Palvelun avulla onkin helppoa kilpailuttaa kaikki lainat nopeasti, ja lainojen kilpailuttaminen ei vielä sido mihinkään. Jos tarjouksista ei löydy sopivaa lainaa, on asiakkaalla täysi oikeus kieltäytyä yhdenkään lainan ottamisesta.

Hae lainaa

Onko Lainaa24 luotettava?

Lainaa24-palvelu hyväksyy ainoastaan luotettuja suomalaisia rahoitusalan yrityksiä ja pankkeja yhteistyökumppanikseen, joten kaikki palvelun kautta tarjotut lainat ovat luotettavia. Tämän lisäksi palvelu on sitoutunut noudattamaan Suomen lakia sekä Kuluttajasuojalautakunnan asettamia määräyksiä ja ehtoja lainatuotteille. Lainoille kuuluu myös kuluttajasuojalautakunnan määrittämä 14 päivän lainojen peruutusoikeus, joka on voimassa lainan allekirjoituspäivästä alkaen.

Lainaa24 lyhyesti

  • Suomalainen, Tampereelta käsin toimiva rahoitusalan yritys
  • Ei itse lainanantaja, vaan lainanvälittäjä, joka kilpailuttaa useita lainoja asiakkaan puolesta
  • Lainaa aina 500 eurosta alkaen 70 000 euroon asti
  • Tarjoaa pikalainoja ja yhdistelylainoja

Hae lainaa
Lainaa24 lainaa

Lainaa24 lainatuotteet

Yritys itsessään ei toimi lainanantajana, ei Lainaa24-palvelulla ole omia nimettyjä lainatuotteita, mutta sen sijaan yritys kilpailuttaa useita muita lainoja asiakkaan puolesta, ja näin etsii asiakkaalle juuri parhaan räätälöidyn lainan. Näin ollen myös lainojen ehdot vaihtelevat hieman, ja riippuen lainantarjoajasta, lainan summa ja korot sekä muut ehdot saattavat vaihdella. Lainan lopulliset ehdot riippuvat myös siitä, millaisen lainan hakija lopulta hyväksyy itselleen. Lainaa24 kautta on kuitenkin mahdollista kilpailuttaa lainoja kokoväliltä minimissään 500 eurosta alkaen aina 70 000 euroon asti. Lainan hakija voi myös itse valita millaista lainaa haluaa hakea, kuten esimerkiksi kulutusluottoa tai muuta luottoa, tai vaikka pikalainoja, johon kuuluu esimerkiksi perinteiset pikavipit. Lainoille maksuajaksi voi määrittää joko 1 vuodesta alkaen aina 15 vuoteen asti. Halutessaan kuitenkin on laina mahdollista aina maksaa myös etukäteen, ennen virallista määrättyä maksuaikaa. Jos lainan maksaa etukäteen, voi lainanottaja säästää myös merkittävästi lainan koroissa ja muissa kuluissa. Etenkin pieniä lainasummia, kuten vaikka 500 euroa, ei välttämättä kannata pitää koko vuotta korolla, sillä summa on esimerkiksi helppo jakaa pienempiin kuukausimaksuihin. Tämän lisäksi riippuu myös tietenkin lainanantajasta, millaisia maksuehtoja juuri kyseiselle lainalle on tarjolla.

Useimmiten lähettämällä lainatarjouksen, saa asiakas lähes välittömästi ainakin muutaman lainatarjouksen takaisin sähköpostitse. Jos lainat vaikuttavat lupaavilta ja ehdot ovat kohdillaan, voi asiakas hyväksyä suoraan haluamansa lainan. Jos lainojen ehdot eivät vielä tyydyttäneet asiakasta, tai asiakas haluaa nähdä kaikki vaihtoehdot ennen päätöksentekoa, voi hän odottaa että saa lisää tarjouksia, ja tutustua kaikkiin tarjouksiin rauhassa ennen päätöksentekoa. Useimmiten odottamalla hieman lisää, on asiakkaan ehkä mahdollista saada edullisempia tarjouksia, mutta kuitenkaan näin ei aina välttämättä ole.

Lainaa24 lainan hakeminen

Kuitenkin verrattuna siihen, että asiakas hakisi lainaa suoraan tietyltä pankilta tai rahoitusalan yritykseltä tai yksityiseltä lainanantajalta, on tällainen kilpailutus tietenkin hieman hitaampaa. Mutta sen sijaan kuitenkin edut ovat huomattavat niin lainojen ehdoissa, kuin myös kustannusten kannalta. Jos rahan tarve on kuitenkin todella akuutti ja laina täytyy saada tililleen heti, on ehkä parempi hakea lainaa suoraan joltakin yritykseltä. Jos lainanhakijalla kuitenkin on hieman aikaa, tai hän esimerkiksi harkitsee pitkäaikaisesti otettavaa lainaa tai yhdistelylainaa, on lainojen kilpailuttaminen ehdottomasti kannattavaa. Etenkin sillä Lainaa24 kautta lainojen kilpailutus tapahtuu keskimäärin todella nopeasti, ja kaikkien lainatarjousten saamiseen ei yleensä kulu muutamaa päivää kauempaa. Useimmiten tarjoukset tulevat jo päivän sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Yhdistä pikavipit yhdeksi pankkilainaksi

Lainaa24 palvelu tukee myös äsken aiemmin mainittua yhdistelylainaa, eli siis käytännössä useamman lainan yhdistämistä yhdeksi lainaksi. Yhdistelylaina on kätevä tapa yhdistää kaikki vanhat lainat jos niitä on kertynyt, ja uuden pienen lainan lisäksi ottaakin yksi suurempi laina, jolla saa kerralla maksettua kaikki vanhat lainat pois. Näin ollen on mahdollista pienentää myös lainalle koituvia kuukausikuluja kuten korkoa ja tilinhoitomaksuja. Jos aikeessa on päästä esimerkiksi lainakierteestä eroon, on yhdistelylaina yksi hyvä keino tähän. Lainaa24-palvelun kautta on tarjolla useita eri yritysten tarjoamia yhdistelylainoja, joten ei ainoastaan pikalainojen, mutta myös yhdistelylainojen puolesta kannattaa kääntyä Lainaa24-palvelun puoleen, ja kilpailuttaa lainat sen parhaan löytämiseksi.

Pikavippi heti tilille?

Koska palvelun kautta löytyviä lainoja on saatavilla useita erilaisia, riippuu täysin lainasta, kuinka nopeasti se on mahdollista saada omalle tililleen. Palvelun kautta on mahdollista etsiä erilaisia lainoja, joten jos pääsääntöisesti hakee esimerkiksi pikalainoja, myönnetään ne varmasti nopeammin kuin esimerkiksi yhdistelylainat. Tämän vuoksi kannattaa harkita minkälaista lainaa on ensin hakemassa, ja kuinka kiire lainan saamisella on. Useimmiten nopeimmat lainatarjoukset tulevat lainanhakemisesta jo minuuteissa, ja tällaisten tarjousten lainasummat myös usein maksetaan saman päivän aikana lainaajan tilille. Kuitenkin tärkeänä seikkana on myös hyvä ottaa huomioon, että lainat, joiden tarjouksessa kestää pidempään, voivat helposti olla myös alhaisempia kuluiltaan ja koroiltaan. Joten jos lainalla ei ole tulenpalavaa kiirettä, kannattaa ehkä odottaa maltillisesti, että saa ensin kaikki lainatarjoukset, ja vasta tämän jälkeen päättää minkä lainan ottaa, sen jälkeen kun on ehtinyt tutustumaan kaikkiin lainatarjouksiin.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Palvelulla on selkeät ehdot määriteltynä lainanhakijoiden kelpoisuudelle. Lainaa hakevan henkilön tulee ensinnäkin olla vähintään 20 -vuotias. Henkilöllä tulisi myös olla vähintään 7200 euron suuruiset vuositulot. Palkka- tai eläketulojen tulisi myös olla säännölliset, ja todistettavissa esimerkiksi palkkakuittien avulla. Lainaa hakevalla henkilöllä ei tulisi olla lainkaan julkisia maksuhäiriötä, jotta lainaa voidaan myöntää. Hakijan tulisi myös asua vakituisesti Suomessa. Hakijan kannattaa tutustua vaatimuksiin tarkemmin palvelun nettisivuilla, joilta löytyy tarkka kuvaus vaatimuksista. Mitä vakuuksiin ja takaajan tulee, ei kumpaakaan edellytetä lainan saamisen kriteerinä. Tämän sijaan lainanhakijat tulot ja mahdolliset maksuhäiriöt tarkastetaan, ja lainanantajat tekevät arvion lainaajan maksukyvystä saatujen tietojen perusteella. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää täyttää hakukaavakkeet mahdollisimman huolellisesti, sillä huolellisesti täytetty kaavake voi nopeuttaa hakuprosessia merkittävästi, ja myös parhaassa tapauksessa parantaa lainan etuja.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Palveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse asiakaspalvelun aukioloaikoina. Asiakaspalvelu palvelee arkisin ma-to klo 9:30-16:30, ja perjantaisin klo 9:30-15:00. Tarkemmat yhteystiedot löydät alta. Lainaa24.fi, Kalevantie 7 C, 33100 Tampere. Puhelin: 09 2311 3680 (ma-to 9:30-16:30, pe 9:30-15:00). Sähköposti: asiakaspalvelu@lainaa24.fi.

Hae lainaa


Viimeksi päivitetty 2024-05-04 Tommi Mäkinen (Lainando)