Lainaamo

LainaamoLainaamo Oy on Suomessa perustettu rahoitusyhtiö erikoistunut kuluttajalainoihin. Yrityksen tarjoamia tuotteita ovat erilaiset kulutusluotot suunnattuna pääosin yksityishenkilöille. Yrityksen voisi luokitella myös erityisrahoitusyhtiöksi, sillä tavallisen lainoista koostuvan tuotetarjonnan lisäksi Lainaamolla on erityinen lähestymistapa rahoituspalveluille. Kaikki Lainaamon tarjoavat palvelut on kohdistettu erittäin laajalle asiakaskunnalle, ja pääosin lainat on tarkoitettu kuluttajille, jotka etsivät ratkaisua väliaikaiseen rahantarpeeseen.

Kaikki Lainaamon tarjoamat kulutusluotot ovat täysin vakuudettomia lainanhakijalle. Luottoja on mahdollista hakea Lainaamolta vähintään 500 euron ja enimmillään 20 000 euron väliltä. Lainojen maksuajan voi asiakas päättää itse sopimaan parhaiten omaan takaisinmaksusuunnitelmaansa, ja lainoille on mahdollista saada joustavasti enintään 10 vuoden laina-aika. Lainaamon lainoja on helppo hakea netissä, täyttämällä yrityksen sivulta löytyvä hakukaavake lainalle. Lainaamon periaatteena on, että kaikki lainapäätökset ilmoitetaan heti asiakkaalle, kirjaimellisesti lähes heti lainahakemuksen lähettämisestä. Lainaamo aina kuitenkin varmistaa jokaisen asiakkaansa maksukyvyn tarkasti, jotta voi toimia maksullisen luotonannon periaatteiden mukaisesti, mutta pyrkii aina todella nopeaan ja tehokkaaseen toimintaan lainahakemuksia käsitellessä.

Yritys on palvellut jo yli 70 000 suomalaista toimintansa aika, ja kotimainen yritys on myös rekisteröitynyt Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Lainaamo Oy itsessään on erilaisia vertaislainoja sekä joukkorahoitusta tarjoavan Fellow Finance Oyj:n tytäryhtiö. Emoyritys tarjoaa myös kuluttajalainojen lisäksi monipuolisia yrityslainoja sekä laskurahoitusta.

Hae lainaa

Onko Lainaamo luotettava?

Lainaamo on palvellut jo yli kymmeniä tuhansia suomalaisia asiakkaita, ja on toiminnassaan sitoutunut noudattamaan Suomen Kuluttajasuojaviraston määräyksiä, joihin sisältyy myös lainojen 14 päivän peruutusoikeus. Lainan sopimuksen allekirjoittamisesta kaikki Lainaamon lainat on mahdollista peruuttaa 14 päivän sisällä. Yritys on myös rekisteröitynyt Aluehallintaviraston luotonantajarekisteriin.

Lainaamo lyhyesti

  • Kotimainen erityisrahoitusyritys
  • Vertaislainoja ja joukkorahoitusta tarjoavan Fellow Finance Oy:n tytäryhtiö
  • Laaja valikoima erilaisia lainatuotteita tarjolla
  • Kaikki luotot vakuudettomia
  • Jo yli 70 000 suomalaista asiakasta

Hae lainaa
Lainaamo lainaa

Lainaamo lainatuotteet

Lainaamolla on todella useita lainatuotteita tarjolla, mikä onkin harvinaista, sillä verkossa toimivien rahoitusyhtiöiden tarjoamat lainat on usein rajattu vain yhteen tai korkeintaan muutamaan lainatuotteeseen. Sen sijaan Lainaamolla on tarjolla niin kulutusluotto, peruslaina, remonttilaina, matkalaina, joustoluotto, keittiöremonttilaina, kuin myös pikavipit.

Lainaamon tarjoama kulutusluotto on tarkoitettu Suomessa pysyvästi asuville niin arjen kuin vapaa-ajan menojen rahoittamiseen joustavasti. Esimerkkejä kulutusluoton käyttökohteisiin on esimerkiksi sisustus, lomamatka, autonkorjaus tai vaikka kodin remontti. Lainaamon tarjoama kulutusluotto on täysin vakuudeton, ja lainaa voi hakea aina 500 euron ja 20 000 euron väliltä. Lainaamon kulutusluotto on kertaluotto, mutta asiakkaan on mahdollista korottaa luottoa, jos tämä koetaan tarpeelliseksi. Kulutusluoton maksueriksi on mahdollista valita niinkin pieni kuukausierä, kuin 26 euroa kuukaudessa. Tämän lisäksi lainakorko yksilöidään jokaisen asiakkaan mukaisesti, ja korot ovat alkaen 5 %. Riippuen lainan summasta, on lainalle mahdollista ottaa laina-aikaa jopa 10 vuotta. Lainaamon kulutusluotto on mahdollista saada jo samana päivänä, kun lainahakemus on lähetetty. Jos asiakas haluaa maksaa luottoa etukäteen takaisin, on tämäkin mahdollista, kokonaan ilman kustannuksia. Luoton maksaminen etukäteen onkin hyvä tapa vähentää luotosta aiheutuvia kokonaiskustannuksia. Lainaamon kulutusluoton hyvänä puolena on myös se, että lainalle on mahdollista valita lyhennysvapaita kuukausia joustavasti, kunhan sopii lyhennysvapaista kuukausista etukäteen Lainaamon kanssa. Lainan korottaminen on myös mahdollista kolmen kuukauden jälkeen lainan ottamisesta, kunhan asiakas on hoitanut lainansa siihen mennessä moitteetta. Lainaamon peruslaina ja pelkkä luotto toimivat lähes samalla periaatteella kuin kulutusluotto, ja asiakkaalle annetaan aina henkilökohtainen lainatarjous räätälöityine etuineen.

Lainaamo remonttilaina ja matkalaina

Lainaamon tarjoama remonttilaina on myös kokonaan vakuudeton kulutusluoton kaltainen kertaluotto, jota on mahdollista korottaa asiakkaan niin halutessaan. Remonttilainaa on mahdollista hakea 20 000 euroa kerrallaan. Lainalle suunniteltu maksuohjelma on tehty joustavaksi, ja maksuaika on mahdollista sopia asiakkaan talouteen sopivaksi. Takaisinmaksu lainalle hoituu kätevästi tasaerissä, joita maksetaan kuukausittain vähintään 25 euroa per kuukausi, ja tarpeen tullessa lainalle on myös mahdollista sopia lyhennysvapaita kuukausia. Lainaamon sivuilta löytyvän lainalaskurin avulla on helppoa laskea itselleen sopivan kokoinen remonttilaina, ja tutustua takaisinmaksuehtoihin. Keittiöremonttilaina on käytännössä sama kuin remonttilaina, mutta suunnattu nimenomaan keittiön remontointeihin.

Lainaamon matkustukseen tarkoitettu matkalaina on ainoastaan kuluttajille suunnattu kulutusluotto. Matkalainaa on mahdollista nostaa aina 500 eurosta jopa 20 000 euroon asti. Lainaamon matkalainalla on mahdollista joko maksaa tiedossa oleva matka, tai vaikka hakea matkarahaa matkan aikana käytettäväksi. Matkalainaa on myös mahdollista maksaa takaisin joustavasti ja hyödyntäen takaisinmaksussa lyhennysvapaita kuukausia. Matkalaina on hyvä vaihtoehto esimerkiksi, jos löytää houkuttelevat äkkilähdöt, mutta palkkapäivä on vasta tuonnempana, tai muissa väliaikaisissa rahoitustarpeissa lomille.

Lainaamo Joustoluotto

Lainaamon tarjoama joustoluotto, on helppo ja joustava tapa rahoittaa yllättävät tilanteet ja erilaiset äkilliset menot. Joustoluottoa on mahdollista hakea erilaisiin tarpeisiin kuten esimerkiksi häihin, suurempiin hankintoihin, tai vaikka remonttiin. Joustolainaa on mahdollista hakea aina 20 000 euroon asti, ja takaisinmaksuaikaa saa aina 10 vuoteen asti. Parasta Lainaamon joustoluotossa on se, että asiakas saa itse päättää takaisinmaksuerien suuruuden, ja lainalle on myös mahdollista käyttää lyhennysvapaita kuukausia. Joustoluotolle on myös mahdollista hakea korotusta milloin tahansa. Kaikki luoton kulut on myös ilmoitettu selkeästi Lainaamon sivuilla, eikä luottoon kuulu minkäänlaisia piilo- tai lisäkuluja. Lainaamon joustoluotto on itse asiassa niin joustava, että luoton maksuajalle on myös mahdollista hakea pidennystä. Kaikki joustoluoton korot ovat kiinteitä, joten maksuerät pysyvät myös aina saman kokoisina.

Lainaamon tarjoama pikavippi on nopea vaihtoehto arjen lisärahoitukseen. Usein rahantarve saattaa yllättää äkisti niin, ettei ole aikaa esimerkiksi alkaa kilpailuttamaan lainoja. Lainaamo kuitenkin tahtoo tarjota järkeviä lainoja asiakkailleen jopa kiireisemmissäkin tilanteissa, ja tähän akuuttiin rahapuutteeseen onkin kehitetty Lainaamon pikavippi. Vippiä voi hakea verkossa täytettävällä kaavakkeella, ja lainatarjous lähetetään takaisin asiakkaalle heti asiakkaan tietojen tarkastuksen jälkeen. Pikavipin rahat on mahdollista saada omalle tililleen jo saman päivän aikana.

Pikavippi heti tilille?

Lainaamon lainat toimitetaan pääosin saman päivän aikana asiakkaan tilille. Riippuen lainan suuruudesta ja tyypistä, nopeudessa saattaa olla eroja, mutta useimmissa tilanteissa lainahakemukset käsitellään heti, ja lainatut rahat ovat saatavilla asiakkaan tilillä saman päivän aikana. Jos laina on akuutti, kannattaa hakea Lainaamon pikavippiä, joka on tarjolla olevista vaihtoehdoista nopein.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Lainaamon lainoja voi hakea yli 20 -vuotiaat henkilöt, jotka asuvat vakituisesti Suomessa lainanhakuhetkellä. Lainaa hakeakseen hakijalla tulee myös olla pankkitili jossain suomalaisessa pankissa, ja tämän lisäksi verkkopankki -tunnukset, jolla voi tunnistautua verkossa. Hakijalla ei myöskään tule olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainojen hakemiseen ei vaadita vakuuksia tai takaajia. Vakuuksien sijaan Lainaamon riskiasiantuntijat tekevät luottokelpoisuusarvion hakijalle hänen antamien tulomeno -tietojensa mukaan, ja hakijan takaisinmaksukyky arvioidaan. Tarkemmat vaatimukset ja hakuehdot kannattaa tarkistaa Lainaamon verkkosivuilta, jossa ne ovat saatavissa kokonaisuudessaan. Henkilökohtaiset lainaehdot hakija saa Lainaamon lähettämässä lainatarjouksessa, johon kannattaa tutustua huolella.

Yhteystiedot

Lainaamoon voi ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Lainahakemukset tulee lähettää yrityksen verkkosivuilta löytyvän hakukaavakkeen avulla. Tarkemmat yhteystiedot Lainaamoon löydät alta. Lainaamo Oy, Ratakatu 1 b A 10, 00120 Helsinki. Puhelinnumero: 075 756 86 01, sähköposti: lainahakemus@lainaamo.fi

Hae lainaa


Viimeksi päivitetty 2024-05-04 Juha Koronen (Lainando)