Lainankilpailuttaja

LainanKilpailuttajaLainanKilpailuttaja on nimensä mukainen palvelu, joka auttaa asiakkaitaan löytämään itselleen parhaat vakuudettomat lainat, ja nopeuttamaan lainojen seulontaa ja sekä luotettavien lainapalvelujen valitsemista. Yritys toimii yhdessä kahden muun rahoitusalan yhtiön kanssa; Salus Group:in sekä Eone Oy:n kanssa. Lainakilpailuttaja markkinoi ja käyttää hyväkseen molempien palveluiden luvanvaraisia LainanKilpailutuspalveluita. LainanKilpailuttajan palvelun ja yhteistyökumppanien avulla on mahdollista kilpailuttaa lainahakemus todella monella eri rahoitusyhtiöllä ja pankilla. Kun laina kilpailutetaan useassa paikkaa, on mahdollista löytää yksilöidympi ja paremmin asiakkaan tarpeisiin sopiva laina, kuin että kilpailuttaisi lainan vain muutamalla yrityksellä tai mahdollisesti ainoastaan yhden yrityksen sisällä. LainanKilpailuttajan sivuilla luvataankin, että jokainen asiakas tulee tavoittamaan lainahakemuksellaan jokaisessa tapauksessa ainakin vähintään 20 rahoituspalvelua. Kaikki nämä rahoituspalvelut on mahdollista tavoittaa myös täysin maksutta, sillä Lainakilpailuttajan käyttäminen on asiakkailleen täysin ilmaista, oli kyseessä sitten millaisen lainan hakeminen hyvänsä. Lainakilpailuttajan kautta asiakas pääsee käsiksi markkinoiden sen hetkisiin parhaisiin lainatarjouksiin, ja lainoja voi hakea aina 500 – 60 000 euron suuruisille summille.

Hae lainaa

Onko LainanKilpailuttaja luotettava?

LainanKilpailuttajan palvelu on ollut suomalaisten suosima jo pitkään, ja palvelu pyrkiikin tarjoamaan laadukasta ja turvallista palvelua. Tämä näkyy niin tietoturvassa kuin myös asiakkaiden oikeuksien huomioinnissa. Kaikki yrityksen sivustot ja liikenneyhteydet ovat suojattuja, ja tietojenvälitys salattu SSL -tekniikalla, jotta ulkopuoliset eivät pääse käsiksi asiakkaiden arkaluontoisiin tietoihin. Tämän lisäksi kaikki tiedot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti, ja asiakkaan tietoja ei koskaan anneta eteenpäin, ellei viranomainen taho sitä vaadi. Tämän lisäksi yritys on myös sitoutunut noudattamaan Kuluttajaviraston laatimia ehtoja ja määräyksiä lainatuotteille. Lainakilpailuttajan kautta haetut lainantarjoajat ovat aina luotettavia tahoja hyvällä maineella, ja tämän lisäksi kaikki palvelun kautta haettavat lainat noudattavat kuluttajan peruutusoikeutta lainalle. Hakijan on mahdollista peruuttaa laina aina 14 päivän sisällä lainan allekirjoittamisesta.

LainanKilpailuttaja lyhyesti

  • Suomalainen rahoitusalan yritys, joka nimensä mukaisesti kilpailuttaa lainoja asiakkaan puolesta
  • Yritys toimii yhteistyössä kahden rahoitusalanyhtiön kanssa
  • Yhteistyön avulla kilpailutettavia lainantarjoajia on jopa yli 20
  • Lainaa mahdollista hakea aina 500 – 60 000 euron väliltä
  • Kaikki Lainakilpailuttajan kautta haetut lainat ovat vakuudettomia

Hae lainaa
LainanKilpailuttaja lainaa

LainanKilpailuttaja lainatuotteet

Lainojen kilpailuttamisen suurimpana etuna on ehkä ajan säästäminen, sen lisäksi että lainoja kilpailuttamalla voi tehdä suuriakin säästöjä. Jos on jo valmiiksi hakemassa lainaa netistä, on varmasti etsimässä itselleen sitä halvinta ja edullisinta vaihtoehtoa itselleen. Netissä on kuitenkin tarjolla jo ainakin yli 100 erilaista suomalaista lainapalvelua, ja näiden joukosta luotettavan palvelun ja halvimman lainan löytäminen voi olla todella haastavaa.

Vaikka LainanKilpailuttajalla itsellään ei olekaan omia lainatuotteita tarjolla, lainaa etsiessä palvelu tulee asiakkaan avuksi. Jos asiakas lähtee itse kilpailuttamaan useita lainapalveluita, täytyy toimintaan varata todella paljon aikaa, etsiä lainantarjoajat, ja lähettää lukuisia lainahakemuksia eri sivuilla. Useimmiten yhteen lainapalveluun tutustuminen ja lainatarjouksen pyytäminen vie vähintään 15 minuuttia. Jos siis haluaisi pyytää lainatarjouksia 20 lainantarjoajalta, menisi tähän 20 kertaa 15 minuuttia, eli yhteensä jopa 5 tuntia. LainanKilpailuttaja tarjoaa tähän kuitenkin nopeamman ja vaivattomamman ratkaisun. Yrityksellä on todella hyvä tuntemus Suomen lainapalveluihin, ja se on mukana tällä hetkellä pinnalla olevissa parhaissa lainoissa. Tämän lisäksi yrityksellä on myös jo valmiiksi tehdyt sopimukset useamman alan johtavan toimijan kanssa. Siksi LainanKilpailuttajan avulla asiakas pystyykin kilpailuttamaan 20 yrityksen lainat kerralla, käyttämällä omaa aikaansa hakemuksen lähettämiseen vain muutamia minuutteja.

Käytännössä lainahakemus toimii niin, että päätettyään millaista lainaa asiakas haluaa hakea, valiten kategoriasta esimerkiksi joustoluotot tai pikavipit. Myös määrän ja laina-ajan päätettyään voi asiakas täyttää hakukaavakkeen, johon kirjoittaa ylös yhteistietonsa ja vaatimukset lainalle. Tämä yksi kaavake lähetetään LainanKilpailuttajalle, ja yritys sitten välittää tämän hakemuksen kaikille yli 20 yhteistyökumppanilleen. Näiltä kahdeltakymmeneltä lainantarjoajalta alkaa hakemuksen käsittelyn jälkeen tulla erilaisia tarjouksia hakijan sähköpostiin. Useimmiten nopeimmat lainatarjoukset tulevat jopa jo minuuteissa lainahakemuksen lähettämisestä. Lainakilpailuttajan avulla voi kilpailuttaa lainoja, jotka ovat määrältään 500 euron ja 60 000 euron väliltä.

Useiden lainojen yhdistäminen pankkilainaksi

Tavallisen lainan kilpailuttamisen lisäksi LainanKilpailuttajan tarjoaman palvelun avulla on myös mahdollista hakea yhdistettyä lainaa. Jos hakijalla on jo entuudestaan monia useita pieniä lainoja roikkumassa, voi hän hakea yhtä suurempaa lainaa, jolla maksaa kaikki vanhat lainat pois, ja jäädä maksamaan ainoastaan tämä yksi laina loppuun. Näin on mahdollista säästää todella paljon lainan kustannuksissa, ja näin ollen myös lainanmaksaminen loppuun asti nopeutuu. LainanKilpailuttajan avulla lainojen yhdisteleminen on sekä helppoa että vaivatonta, ja nopeaa. Yhdistellyn lainan hakeminen toimii lähes samalla tavalla kuten tavallisenkin lainan hakeminen. Ennen lainanhakua tulee kuitenkin määrittää summa, joka on tarpeellinen lainalle. Eli kannattaa siis laskea yhteen kaikkien sen hetkisten yhdistettävien lainojen yhteissumma, eli siis jäljellä oleva maksuosuus kokonaisuudessaan. Näin saa helposti selville, minkäkokoista lainaa tarvitsee, ja voi edetä lähettämään lainahakemusta aivan kuten tavallisenkin lainan kanssa.

LainanKilpailuttaja lainan hakeminen

Hakemuksen lähettämisen jälkeen asiakas saa taas useita lainatarjouksia sähköpostiinsa, ja voi valita näistä mieluisimman. Jos mieluisaa tarjousta ei löydy, ei yhteenkään tarjoukseen ole velvoitettu sitoutumaan, vaan hakija voi kieltäytyä kaikista hakemuksista. Jos kuitenkin mieluisa laina löytyy, voi hakija yksinkertaisesti allekirjoittaa lainan, ja yhdistetyn lainan tapauksessa maksaa vanhat lainat pois, kunhan saa uuden lainan tililleen. Näin maksettavaksi jää ainoastaan tämä yksi uusi laina, josta maksaa vähemmän korkoja, kuin useasta pienemmästä lainasta. LainanKilpailuttajalla yhdistelylainojen hakeminen kannattaa siksi, että palvelun avulla asiakkaille on tarjolla markkinoiden laajimmat lainatarjonnat. Yhdistelylainan summat voivat olla suuria, joten vain yhdeltä tai muutamalta lainantarjoajalta ei välttämättä saisikaan lainaa. Tämän vuoksi etenkin suurien summien kilpailuttaminen kannattaa aina. Lisäksi suuremmille lainoille valitaan usein pidempi maksuaika, ja maksuajan pidentyessä myös korkojen ja muiden kulujen määrä muuttuu kriittisemmäksi. Tämän vuoksi kannattaa tutustua useaan lainaan ja niiden ehtoihin tarkasti. 20 lainan joukosta löytyy varmasti itselleen juuri sopiva laina. Lainahakemuksen lähettäminen on myös helppoa, ja hakukaavakkeen täyttäminen kestää vain kymmenestä viiteentoista minuuttiin.

Pikavippi heti tilille?

Koska palvelu on erikoistunut kilpailuttamaan useita eri lainoja, on täysin kiinni eri lainojen ehdoista, kuinka nopeasti lainan voi saada tililleen. Kuitenkin yleisesti ottaen netissä haetut lainat ovat huomattavasti nopeammin saatavilla kuin perinteiset lainat. Useimmiten LainanKilpailuttajan kautta voi saada ensimmäiset lainatarjoukset lähes heti, siitä hetkestä, kun lainahakemuksen on jättänyt. Tällaiset nopeasti tulevat tarjoukset usein ovat pikalaina -tyyppisiä lainoja, ja tällaiset laina on myös usein mahdollista saada omalle tililleen nopeasti, useimmiten saman päivän aikana. Jokaiseen lainatarjoukseen kannattaakin tutustua tarkasti, ja lukea lainan ehdoista miten nopeasti lainat on mahdollista saada itselleen.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Lainanhakijan tulee olla täysi-ikäinen ja asua vakituisesti Suomessa. Koska lainalta ei edellytetä vakuuksia tai takaajaa, tulee myös hakijalla olla vakituiset tulot, esimerkiksi palkka- tai eläketulot. Hakijalla ei myöskään saa olla maksuhäirintämerkintöjä. Hakijalla tulisi myös olla käytössä jokin suomalainen pankki, ja pankin verkkopankkitunnukset.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Lainakilpailuttajaan voi ottaa yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse. Yrityksen asiakaspalvelusta vastaa yrityksen yhteystyökumppani Salus Group Oy. Alta löydät yrityksen ja asiakaspalvelun yhteystiedot. LainanKilpailuttaja.fi, WebCube Oy, Taitotie 1, 63300 Alavus, Y-tunnus: 2658911-6. Asiakaspalvelu: Salus Group Oy. Puh: 03-4109 2000 ja sähköposti: info@rahoitu.fi

Hae lainaa


Viimeksi päivitetty 2024-05-04 Juha Koronen (Lainando)