Lainojen yhdistäminen (2024)

Mikäli sinulta löytyy useita erilaisia lainoja, osamaksuja sekä luottokorttilaskuja, voi olla että sinun kannattaa yhdistää lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Usein useiden erillisten laskujen kanssa voi olla esimerkiksi eräpäivien seuraaminen vaikeaa, samoin kuin esimerkiksi lainojen jäljellä olevan saldon ylläpitäminen saattaa usein olla kovin hankalaa. Tältä sivulta voit lukea lainojen yhdistäminen kokemuksia, joita muilta käyttäjiltä on tullut lainojen yhdistämisestä. Lainojen yhdistämisellä on mahdollista saada oma talous parempaan tasapainoon kertaheitolla.

Kun lainoja on kertynyt useita kappaleita, kannattaa silloin harkita, jos olisi kannattavampaa yhdistää nuo lainat yhdeksi isommaksi pankkilainaksi. Ihmisiltä saatujen kokemuksien mukaan tärkeimpiä syitä eri lainojen yhdistämiselle ovat useasta lainasta aiheutuvat suuremmat kulut, sekä tarkka kulujen määrän arvioinnin hankaluus. Monesti pienemmissä lainoissa on suuremmat korot sekä muita erilaisia kuluja kuten esimerkiksi kuukausittaisia tilinhoitomaksuja. Usein pienien lainojen korkojen maksaminen tulee kalliiksi, ja kaiken lisäksi useiden lainojen lyhennyksien maksaminen on usein hankalaa ja aikaa vievää puuhaa.

Useiden eri lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi kannattaa suurimmassa osassa tapauksista. Kun sinulla on ainoastaan yksi isompi laina, maksat siitä edullisempaa korkoa kuin useasta eri lainasta. Näin pystyt säästämään rahan lisäksi myös hermojasi sekä myös aikaasi. Kun sinulla on vain yksi laina, saat myös ainoastaan yhden kuukausittaisen laskun useamman laskun sijaan. Tällöin lainoista aiheutuvista kustannuksista on paljon helpompaa pitää kirjaa. Samalla myös oman talouden kokonaisvaltainen hallinta helpottuu huomattavasti. Sinun tarvitsee pitää huolta enää pelkästään yhden lainan maksusuunnitelmasta useamman sijaan. Samalla pystyt suunnittelemaan kulusi ja tulevaisuutesi paremmin. Velkojen yhdistäminen onnistuu nykyään helposti netin kautta. Suuri osa palveluista tarjoaa reilut ja selkeät maksuehdot lainojen yhdistämiseksi. Voit hakea lainojen yhdistämistä helposti missä ja milloin vain, sillä pystyt jättämään lainahakemuksen netin kautta. Usein lainojen yhdistämiseen ei tarvita edes henkilötakaajaa tai vakuuksia.

Lainan yhdistäminen netissä

Netin kautta löydät useita erilaisia rahoituspalveluita, joiden avulla pystyt yhdistämään aikaisemmat kalliit pikavipit yhdeksi suuremmaksi ja edullisemmaksi lainaksi. Sivujemme kautta voit helposti verrata eri palveluita, joita netistä löytyy. Näin pystyt säästämään paljon rahaa, ja voit samalla helpottaa huomattavasti taloutesi seuraamista. Kun yhdistät kaikki ottamasi lainat kerralla yhdeksi isommaksi lainaksi, tarvitsee sinun silloin huolehtia vain yhden laskun maksamisesta kuukausittain. Tämän ansiosta on laina-asioiden ja muiden talousasioiden hoitaminen ja hallinnoiminen huomattavasti entistä helpompaa ja vaivattomampaa.

Kun yhdistät lainat yhdeksi lainaksi jo nyt, valitset kustannustehokkaan ja erittäin fiksun ratkaisun. Palvelumme kautta voit verrata eri lainojen yhdistämisvaihtoehtoja, ja voit saada lainaa tilillesi suoraan jopa vielä saman vuorokauden aikana. Avullamme pystyt valitsemaan parhaiten juuri sinun tarpeisiisi sopivan lainapalvelun, jonka avulla saat lainasi kerralla yhdistettyä.

Lainojen yhdistely

Lainojen yhdistäminen toimii käytännössä niin, että otat netistä yhden isomman lainan, jonka avulla maksat pois kaikki aikaisemmin ottamasi pikavipit, osamaksut ja luottokorttilaskut. Näin lainapääoma siirtyy kokonaan yhdelle lainalle ja laskulle, eikä sinun tarvitse enää huolehtia useiden eri lainojen lyhentämisestä kuukausittain. Kun yhdistät lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi, ja teet näin lainojen uudelleenjärjestelyä, pystyt usein säästämään vaivan lisäksi myös rahaa. Pienemmissä pikavipeissä ja osamaksuissa on usein korkeahkot korot sekä useita erilaisia kuluja kuten esimerkiksi tilinhoitomaksuja. Kun yhdistät lainat yhdeksi lainaksi, maksat silloin näitä kuluja ainoastaan yhdestä lainasti. Saatat pystyä säästämään parhaassa tapauksessa vuoden aikana jopa satoja euroja. Kun hoidat kaikki aikaisemmat pikavipit, lainat sekä luottokorttimaksut, säästät usein paljon rahaa. Siksipä lainojen yhdistämistä kannattaakin harkita jo tänään.

Useat eri lainapalvelut tarjoavat erilaisia laskureita, joiden avulla pystyt arvioimaan tarvitsemasi lainan suuruutta. Voit myös laskea kaikki avoimet lainasi yhteen, samoin kuten niiden kuukausilyhennyksen suuruuden. Tämän jälkeen voit tarkistaa, jos löydät kyseiselle summalle lainan, jossa on pienempi kuukausierä, kuin mitä tällä hetkellä maksat useasta lainasta.

Pankista lainaa lainojen yhdistämiseen

Pankki on yksi paikka, josta on mahdollista saada lainaa, jonka avulla luottojen yhdistäminen onnistuu helposti. Laina kokemuksia ihmisillä on pankeista jo pitkältä ajalta, ja niistä on usein mahdollista saada lainaa kohtuullisen matalalla korolila. Nykyään lainojen yhdistämiseen voit hakea lainaa myös helposti netin kautta. Netin kautta lainaa voit hakea esimerkiksi Bank Norwegian tai Komplett Bank -palveluista. Erityisesti Komplett Bank keskustelu on viime aikoina ollut vilkasta, sillä sen kautta on mahdollista hakea lainaa jopa 50 000 € saakka. Useassa eri palvelussa on tarjolla lainalaskuri, jonka kautta lainaa voit hakea helposti ja vaivattomasti. Usein lainapäätös on mahdollista saada nopeasti, jopa välittömästi.

Useissa tapauksissa lainan takaamiseen vaaditaan vakuus, kuten esimerkiksi auto tai auto, joita useilta ei löydy. Nämä rajoittavatkin pankista lainan saamista useassa tapauksessa. Netin kautta on kuitenkin mahdollista hakea lainaa täysin ilman takaajia tai vakuuksia. Silloin sinulla ei tarvitse olla entuudestaan omaisuutta tai henkilötakaajaa. Lainan hakuvaiheessa sinun ei myöskään tarvitse kertoa palvelulle, mihin aiot käyttää lainan. Lainan hakuprosessi sujuu aina täysin luottamuksellisesti, ja tietosi ovat palvelussa turvassa.

Lainojen yhdistäminen kokemuksia lainaajilta

Useilta lainoja ottaneilta henkilöiltä olemme kuulleet erittäin hyviä kokemuksia lainojen yhdistämisestä. Kun on itse lainaaja, kokemuksia saa tietysti paljon lisää. Useimmat ihmisistä yhdistävät lainoja jotta he pystyisivät selkeyttämään omaa taloutta ja samalla myös säästämään rahaa. Lainan yhdistäminen säästää useassa tapauksessa merkittävästi rahaa, ja pienentää eri lainoista aiheutuvia kuluja, sillä lainat yhdistettyäsi sinun tarvitsee enää maksaa kuluja ainoastaan yhdestä lainasta. Samalla talouden hallinta helpottuu huomattavasti, sillä jatkossa sinulla on ainoastaan yksi lasku, josta sinun tarvitsee huolehtia.

Lainan saamiseksi sinulta vaaditaan tiettyjen perusehtojen täyttymistä. Useisiin lainoihin vaaditaan vähintään 23 vuoden ikä, vakituinen osoite Suomessa sekä riittävän suuret säännölliset tulot. Kaikkien hakijoiden luottotiedot myös tarkistetaan, eli niiden tulee olla kunnossa, jotta lainaa olisi mahdollista saada. Näiden lisäksi vaatimuksiin kuuluu yleensä tili suomalaisessa pankissa, toimiva sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

Joustoluotto kokemuksia lainan yhdistämiseksi

Lainan yhdistäminen onnistuu myös joustoluottoa hyväksi käyttämällä. Joustoluotossa on se etu, että useassa tapauksessa se joustaa myös takaisinmaksuvaiheessa. Parhaassa tapauksessa sinua ei ole sidottu ollenkaan tiettyyn laina-aikaan tai tietyn suuruisiin kuukausieriin. Tällöin voit päättää itse juuri parhaiten sinulle sopivan maksuaikataulun. Netin joustavimmissa joustoluotoissa sinun ei tarvitse tehdä lyhennystä lainaan joka kuukausi. Esimerkiksi Komplett Bank tarjoaa joustoluoton, jossa kuukausittain sinun tarvitsee maksaa pelkästään lainan kulut sekä korot. Lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu mitenkään, vaan voit itse päättää, millaisella aikataululla maksat lainan takaisin. Lainan nostaminen onnistuu luottorajan puitteissa myös juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Lainan yhdistäminen onnistuu helposti netissä

Lainojen yhdistely on nykyään erittäin helppoa, ja netistä löytyykin useita eri palveluita, joiden avulla se onnistuu helposti. Jos sinulla on useita erilaisia lainoja ja pikavippejä, kannattaa niiden yhdistäminen aloittaa sillä, että lasket yhteen kaikkien lainojen saldon yhteen. Tämän jälkeen voit summata yhteen kaikkien lainojen kuukausittaiset lyhennyserät yhteen. Kun sinulla on nämä kaksi summaa tiedossa, voit etsiä sivuiltamme löytyvistä lainapalveluista lainaa summalle, joka vastaa yhteenlaskettuja tämänhetkisiä lainojasi. Lainalaskurin avulla näet helposti suoraan kyseisen lainan kuukausittaisen lyhennyserän. Mikäli tämä kuukausierä on pienempi kuin kaikkien lainojesi yhteenlasketut kuukausierät, kannattaa lainat silloin ehdottomasti yhdistää. Laina kokemuksia eri laina- ja pikavippiyrityksistä voit lukea meidän sivuiltamme. Samoin eri lainojen kulujen vertaileminen keskenään onnistuu helposti sivujemme kautta. Näin pystyt säästämään rahaa, kun olet ottamassa netin kautta lainaa.


Viimeksi päivitetty 2024-11-17 Juha Koronen (Lainando)