Limiitti

LainapalveluArvosanaLainasummaKorkoLaina-aikaIkäraja

LimiittiLimiitti on suomalaisen Tact Finance Oy:n erilaisia lainatuotteita tarjoava rahoituspalvelu. Sen kautta on mahdollista hakea joustoluottoa. Luottoraja joustoluotolle on 500 – 2 000 €. Tarjolla on myös uusille asiakkaille täysin kuluton laina aina 300 € saakka. Lainoja myönnetään kaikille suomalaisille, joilta löytyy suomalainen pankkitili nettipankkitunnuksilla, ja jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti, eli maksuhäiriömerkintöjä ei saa löytyä.

Limiitti tarjoaa lainatuotteena suomalaisille kuluttajille joustavan lainalimiitin. Kyseessä on tietyllä luottorajalla varustettu luottotili, jolta voi tehdä nostoja aina tarpeen vaatiessa ja luottorajan puitteissa.

Hae lainaa

Onko Limiitti luotettava?

Limiitti kuuluu osana suomalaiseen Tact Finance Oy -yritykseen, joka on osa Tact Group -konsernia. Yritys on ollut toiminnassa jo vuodesta 2006 asti, ja se on siitä lähtien tarjonnut lainaa suomalaisille kuluttajille. Yritys toimii reilujen toimintaperiaatteiden mukaisesti.

Tact Finance Oy toimii Etelä-Suomen Aluehallintaviraston valvonnan alaisena, ja se on rekisteröity aluehallintaviraston luotonantajarekisteriin. Jotta rekisteriin pääsee liittymään, tulee yrityksen täyttää tiukat kriteerit, joiden avulla varmistetaan yrityksen ammattitaito ja luotettavuus erilaisia luottoja myöntävinä rahoituslaitoksina.

Muistathan myös, että sinulla on kuluttajana aina 14 päivän peruutusoikeus netin kautta ottamiisi kulutusluottoihin sekä pikavippeihin. Voit perua ottamasi lainan tuon 14 päivän aikana ottamalla kirjallisesti yhteyttä palveluun. Yleensä tähän riittää sähköposti.

Hae lainaa

Limiitti lyhyesti

 • Ikäraja lainan hakemiselle on 18 vuotta.
 • Lainattava summa 100 – 2 000 €
 • Luottoraja joustoluotolle 500 € – 2 000 €
 • Maksuaika lainalle 3 – 30 kuukautta.
 • Joustoluoton avaamisesta ei peritä kuluja
 • Ei vuosittaisia tai kuukausittaisia maksuja. Mikäli et tee luotolta nostoja, ei kuluja synny.
 • Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto 300 € asti ilman kustannuksia
 • Voit täyttää lainahakemuksen milloin tahansa nettipankkitunnuksia hyväksi käyttäen.
 • Pikavippi heti tilille onnistuu, rahat on mahdollista saada käyttöön noin 15 minuutin kuluessa
 • Rahansiirtoja tehdään kellon ympäri jokaisena viikonpäivänä.
 • Voit lyhentää lainaa joko erissä tai kerralla, kuukausierän suuruus alkaen vain 50 € per kuukausi.
 • Pikavippi ilman takaajia tai vakuuksia
 • Selkeä ja läpinäkyvä kulurakenne ilman piilokuluja

Limiitti lainaa

Limiitti lainatuote

Limiitti palvelun tarjoama lainatuote on nimeltään lainalimiitti. Se on käytännössä 2 000 € luottorajalla varustettu lainatili, josta voit nostaa lainaa omalle pankkitilillesi haluamasi suuruisissa nostoissa. Kun olet saanut palvelusta myönteisen lainapäätöksen, voit tehdä nostoja joko tekstiviestin välityksellä tai nettisivujen kautta.

Nostot, jotka teet lainalimiitiltä maksetaan yleisimpien suomalaisten pankkien tilille vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Voit siis tehdä lainalimiitiltä nostoja missä tahansa ja milloin tahansa. Lainalimiitissä on aina kiinteä laskutuskausi. Laskun eräpäivä on aina kuukauden viimeinen päivä ja lasku lähetetään asiakkaille aina 14 päivää ennen tuota eräpäivää. Voit maksaa lainan takaisin joko kuukausittaisissa erissä tai vaikka koko summan kerralla, oman taloustilanteesi mukaan. Minimilyhennys joka kuukausi on 20 % avoimen luoton määrästä. Minimissään se on kuitenkin vähintään 50 € ja maksimissaan 250 tai 350 € riippuen luoton määrästä.

Limiitti kulut

Lainalimiittiin liittyviä kuluja ovat nostoon liittyvä nostokulu, luoton korko sekä tilihoitokulu. Näiden hinta määräytyy seuraavan taulukon mukaisesti.

 • Nostokulu luotolle alkaen 9,90 € + 5 % noston summasta
 • Korko on alkaen 1,99% kuukaudessa
 • Tilinhoitokulu 0 – 4,95 € kuukaudessa
 • Lainan todellinen kulut huomioiva vuosikorko vähintään pienimmillään 49,77 % ja korkeintaan 131,66 %.

Kuinka voi hakea pikavippiä?

Jos haet palvelusta pikavippiä ensimmäistä kertaa, on lainan maksimisumma tässä tapauksessa 2 000 €. Vanhat ja hyvin raha-asiansa hoitaneet palvelun asiakkaat voivat hakea lainaa 3 000 €. Lainan hakeminen onnistuu helposti netin kautta löytyvällä lomakkeella. Kun haet lainaa, tulee sinun ensin siirtyä palvelun sivuille. Voit valita etusivulta haluamasi lainan summan. Pääset hakemuksessa eteenpäin klikkaamalla ”Hae lainaa” -painiketta. Saat seuraavassa vaiheessa arvion ensimmäisen kuukausierän suuruudesta sekä lainaan liittyvistä kuluista. Voit täyttää tässä vaiheessa hakemukseen henkilökohtaiset tietosi sekä suorittaa tunnistautumisen käyttäen hyväksi verkkopankkitunnuksia.

Hakemukseen tulee liittää tositteet säännöllisistä tuloista, tai vaihtoehtoisesti voit todentaa luottotietosi käyttäen hyväksi Instantor-palvelua. Tämän jälkeen voit lähettää hakemuksen. Kun Limiitti on käynyt läpi ja hyväksynyt tekemäsi lainahakemuksen, saat rahat tilillesi. Jatkossa lainan nosto onnistuu helposti lähettämällä tekstiviesti palveluun tai vaihtoehtoisesti nettisivun kautta.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Limiitti tarjoaa lainaa kaikille suomalaisille kuluttajille, jotka täyttävät tietyt vaatimukset. Raha-asiat tulee olla kunnolla hoidettuna ja luottotietojen on oltava kunnossa. Mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintä, et voi saada palvelusta lainaa.

 • Lainan hakijan on oltava Suomen kansalainen
 • Hakijalla on oltava vakituinen osoite Suomessa
 • Hakijalta vaaditaan suomalainen pankkitili sekä nettipankkitunnukset

Limiitti käyttää Instantor-palvelua varmistaaksesi tulojesi riittävyyden kattamaan menot sekä luoton takaisin maksamisen. Yritys toimii vastuullisten ja reilujen periaatteiden mukaisesti.

Tarvitsenko vakuuksia lainaan?

Pikavipit ovat yleensä nopeasti netistä otettavia kertaluotoisia lainoja, joihin ei vaadita vakuuksia tai henkilötakaajia. Limiitti lainalimiitti on jatkuvaluonteinen tililuotto. Myöskään sen hakemiseen ei vaadita erillisiä vakuuksia tai takaajia. Tämän ansiosta lainan hakeminen onnistuu netin välityksellä erittäin nopeasti.

Pikavippi heti tilille?

Pikavipit maksetaan tilille lähestulkoon heti nostopyynnön lähetettyäsi. Rahan siirto tapahtuu suosituimpiin suomalaisiin pankkeihin lähes reaaliajassa, viimeistään 15 minuutin kuluttua nostopyynnön jättämisestä.

Saat palvelusta ilmoituksen, mikä rahojen siirrossa on viiveitä tai erilaisia katkoja, joiden takia rahan siirtäminen saattaa viivästyä. Mikäli sinulla on tili Ålandsbankenissa, kestää sinne rahan siirto hieman muita pankkeja pidempään. Ålandsbankenin tileille rahansiirroissa menee 1 – 3 pankkipäivää.

Yhteystiedot

Limitti.fi asiakaspalvelu palvelee asiakkaita viikon jokaisena päivänä. Asiakasapalvelu on auki maanantaista perjantaihin kello 8 -22, lauantaisin kello 10 – 21 ja sunnuntaisin kello 12 – 18.

Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Palvelun sähköpostiosoite asiakaspalvelu@limiitti.fi ja puhelinnumero on 010 219 5500.

Hae lainaa


Viimeksi päivitetty 2024-06-30 Teemu Virtanen (Lainando)