Limiittilainat

LimiittilainatLimiittilainat on suomalainen rahoituspalveluihin erikoistunut yritys, joka on palvellut jo useita tuhansia asiakkaita monivuotisen toimintansa aikana. Yritys pyrkii tarjoamaan joustavia lainoja, joustavuudella tarkoittaen asiakkaalle vapautta valita käytettävä lainasumma sekä takaisinmaksuaika. Yritys on erikoistunut pienempiin lainasummiin, ja suurin lainan määrä, jota heiltä voi hakea, onkin 2 250 euron laina. Laina ei kuitenkaan toimi aivan perinteisesti, vaan lainasummaa haettaessa asiakkaalle myönnetään ikään kuin lainakatto, ja asiakas voi joustavasti itse nostaa lainaa tämän katon puitteissa, aina tarvitsemansa määrän.

Asiakkaalla on myös mahdollisuus maksaa lainaa takaisin oman aikataulunsa mukaisesti. Limiittilainat -yritysnimi tuleekin siitä, että lainalla on tavallaan limiitti, jonka puitteissa nostettava laina on täysin joustava asiakkaalle. Yritys ylpeilee myös nopealla asiakaspalvelullaan, ja lupaa tarjota lainan useimmissa tapauksissa lähes saman tien. Tämän vuoksi yrityksen tarjoama lainapalvelu onkin oikein sopiva vaihtoehto niille, ketkä etsivät nopeasti saatavaa lainaa tai pikavippiä, tai tilanteissa, jossa ei ole aivan varma, kuinka paljon lainaa tulisi tarvitsemaan, mutta ei myöskään tahdo nostaa liian suuria määriä vain varmuuden vuoksi. Yrityksen lainatuote tarjoaakin juuri täydellisen ratkaisun tällaisiin tarpeisiin.

Katso kaikki lainafirmat ja uudet lainat

Onko Limiittilainat luotettava?

Limiittilainat pyrkii olemaan vastuullinen lainantarjoaja, etenkin pikavippipalveluiden joukossa, jotka ovat helposti imagoltaan jo hieman huonossa maineessa. Yritys kuitenkin pyrkii olemaan kaikessa toiminnassaan läpinäkyvä, joka näkyy myös yrityksen selkeässä hinnastossa, ja siinä, että jo lainaa hakiessa on lainan kokonaiskustannukset korkoja myöten helposti esillä ja laskettavissa lainahakemusta täyttäessä internetissä. Tämän lisäksi yritys toimii tietenkin Suomen lakien mukaisesti, ja noudattaa Kuluttajaviranomaisten määräyksiä rahoituspalveluihin liittyen, ja näin ollen myös Limiittilainojen pikavipille on voimassa 14 päivän palautusoikeus lainasopimuksen solmimisesta. Jos sinulla on kysymyksiä tai jokin askarruttaa mieltäsi liittyen yrityksen toimintaan, kannattaa olla yrityksen asiakaspalveluun yhteydessä, sillä asiantunteva asiakaspalvelu auttaa mielellään erilaisissa kysymyksissä.

Limiittilainat lyhyesti

  • Lainasumma tilille todella nopeasti
  • Nimensä mukaisesti limiittilaina
  • Asiakkaalle myönnetään lainakatto, jonka puitteissa voi nostaa lainaa tarpeen mukaan
  • Lainasumma aina 2250 euroon saakka
  • Helppo hakea lainaa toistamiseen
  • Pikavipit tilille jo saman päivän aikana

Limiittilainat lainatuotteet

Yritys on keskittynyt tarjoamaan nopeita lainatuotteita, ja heidän päätuotteensa onkin Limiittilainat Pikavippi. Vippi on tarkoitettu erilaisiin kiireisempiin rahantarpeisiin, kuten vaikka pienempiin hankintoihin, tai äkilliseen matkustuskuluun. Limiittilainojen pikavippiä on mahdollista nostaa jopa niin pieni summa kuin vain 20 euroa, joka on suhteellisen harvinaista jopa pikavippien joukossa. Pienien summien suhteen onkin siis yritys ainoa laatuaan. Toisaalta yritys ei ole keskittynytkään suurempiin lainasummiin, ja siksi suurin summa, joka on mahdollista saada lainattua, onkin vain 2 250 euroa. Limiittilainan laina ei kuitenkaan toimi perinteisenä lainana, vaan yrityksen nimen mukaisesti valittu laina summa on limiitti tai ikään kuin katto lainalle, ja asiakas voi nostaa lainaa vapaasti haluamiansa summia tämän lainakaton puitteissa. Tämä mahdollisuus tekee lainasta aidosti joustavan, ja takaa sen, ettei lainaa tarvitse missään vaiheessa nostaa ylitse sen, mitä oikeasti tarvitsisi. Tämän lisäksi tuotteen hyvänä puolena on, että jos asiakas on jo kerran saanut Limiittilainan pikavippiä, voi hän milloin tahansa halutessaan kirjautua palveluun uudelleen, ja hakea uutta lainaa vaikka edellisestä olisi kulut aikaakin. Koska asiakkaan tiedot ovat jo tallella, käy lainan myöntäminen vielä helpommin ja nopeammin, kuin ensimmäisellä kerralla. Toisen lainan hakemiseen on edellytyksenä ainoastaan se, että ensimmäinen laina tulee olla kokonaan maksettu takaisin asiakkaan valitseman maksuaikataulun puitteissa. Ensimmäisen lainan maksamisen jälkeen kannattaakin säilyttää omat Limiittilainojen käyttäjätunnukset, sillä lainaa on aina helpompi hakea uudelleen samasta paikasta, kun jälleen alkaa kilpailuttamaan uusia, tuntemattomia lainapalveluita.

Takaisinmaksuaika ja hinnastoesimerkki

Takaisinmaksuaika Limiittilainojen lainoille on myös joustava, ja asiakas voi halutessaan valita itselleen sopivimman takaisinmaksuajan aina 7, 14 tai 30 päivän väliltä. Suuremmille lainasummille on myös mahdollista valita takaisinmaksuajaksi joko 60 tai 90 päivää, joten takaisinmaksuajan vaihtoehdot riippuvat siis hieman lainasummasta; tarkemmat tiedot kannattaa vahvistaa yrityksen asiakaspalvelusta. Toisena todella suurena kilpailuetuna on yrityksen aukioloajat, tai tarkemmin sanottuna lainanmaksuajat. Limiittilainojen pikavippi on mahdollista saada tililleen lainahakemuksen lähettämisestä lähes saman tien, viikonpäivästä riippumatta klo 7 – 23 välillä jokaisena päivänä vuodesta. Kellonaikojen ulkopuolella hakemusta ei voida käsitellä, mutta aikaraja on huomattavasti laajempi, kuin monilla muilla pikavippejä tarjoavilla yrityksillä. Toisena lisäjoustavuutta tuovana tekijänä toimii myös Limiittilainojen palvelussa se, että tyypillisen sähköposti- tai internetissä täytettävän lainanhakukaavakkeen lisäksi, Limiittilainojen pikavippiä on mahdollista hakea myös tekstiviestillä, eli lainan hakeminen onnistuu siis käytännössä kätevästi missä ja milloin vain.

Esimerkkinä hinnastosta voisi toimia esimerkiksi 2 000 euron suuruinen laina, jolle on valittu takaisinmaksuajaksi 90 päivää. Lainan nimellinen vuosikorko on 49%, kun taas lainan todelliset kulut huomioiva vuosikorko olisi 239,10%. Nostopalkkiota lainasta veloitetaan 30%. Korkojen ja nostokulujen yhteislaskelmana kokonaishinta lainalle tulisi olemaan 2 845 euroa, mikäli laina maksetaan valitun maksuajan puitteissa, eli 90 päivän aikana kokonaan takaisin.

Pikavippi heti tilille?

Limiittilainojen tarjoaman pikavipin käsittelyaika on todella nopea, ja yritys pyrkiikin pitämään tämän yhtenä selkeimmistä kilpailueduistaan. Limittilainan pikavippiä on mahdollista saada saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä, kunhan hakemus on jätetty hakemusten käsittelyaikana, eli klo 7 – 23 välillä, minä tahansa viikonpäivänä. Jos hakemus on jätetty käsittelyajan ulkopuolella, käsitellään vastaanotettu hakemus heti, kunhan yrityksen laina-asiantuntija saapuu paikalle seuraavana päivänä. Useimpien pikavippien hakemusten käsittelyajat ovat huomattavasti suppeammat, joten Limiittilaina on myös tällä saralla yksi erittäin varteenotettavista pikavippien tarjoajista.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Limiittilainojen pikavippiä on mahdollista hakea jos on täyttänyt yli 18 vuotta. Henkilön tulee myös löytyä Suomen Väestörekisteristä, ja tämän lisäksi hänellä ei saisi olla maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissaan. Pikavippiä voi hakea helposti joko yrityksen internet -sivuilla täyttämällä hakukaavake pikavipille, tai mahdollisesti myös lähettämällä pikavippihakemus sähköpostitse yrityksen asiakaspalveluun. Tämän lisäksi pikavippiä on myös mahdollista hakea jopa tekstiviestitse; palvelu jota monetkaan pikavippien tarjoajat eivät enää tarjoa. Tekstiviestitse voi pikavippihakemuksen lähettää kätevästi missä ja milloin vain, ja päätös lainahakemuksesta vahvistetaan myös hakijalle kätevästi tekstiviestitse.

Tarvitsenko vakuuksia lainaan?

Limiittilainojen pikavippi ei edellytä lainan hakijalta minkäänlaisia vaatimuksia, kunhan hakija täyttää yrityksen asettamat yleiset ehdot hakijalle; eli hakijan tulee olla yli 18 -vuotias ja asua pysyvästi Suomessa. Myönteisen lainapäätöksen saaminen ei myöskään edellytä hakijalta vakuuksien sijaan takaajaa, sillä hakijalta edellytetään, että hän on täysikäinen
ja vastuussa omista kustannuksistaan niin, että on kyvykäs maksamaan lainan kokonaisuudessaan ja ajallaan takaisin.

Jos sinua askarruttaa kelpoisuus hakijaksi tai haluat kysyä tarkemmin lainan ehdoista, kannattaa olla yhteydessä yrityksen asiakaspalveluun, joka osaa neuvoa tarkemmin, ja varmasti pyrkii löytämään yhteisen ratkaisun jokaiseen pulmatilanteeseen tai kysymykseen.

Yhteystiedot

Limiittilainat toimii P2P Finland -yritysnimen alla Helsingissä, ja yrityksen asiakaspalveluun on mahdollista ottaa yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse. Sähköpostilla viestin voi lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@limiittilainat.fi, mutta sivustolta löytyy myös viestikenttä, jonka avulla on mahdollista lähettää viesti, johon vastataan takaisin sähköpostitse. Sähköpostikyselyiden käsittely vie useimmiten yhdestä arkipäivästä pariin arkipäivään. Yrityksen puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 10 – 15, ja asiakaspalvelun tavoittaa numerosta 0600 922 42.

Katso kaikki lainafirmat ja uudet lainat


Viimeksi päivitetty 2024-05-04 Tommi Mäkinen (Lainando)