Luottoraha

LuottoRahaLuottoraha on suomalaisen C Finance Oy:n tarjoama kulutusluottoja myöntävä palvelu. C Finance Oy on ollut toiminnassa rahoitusmarkkinoilla jo vuodesta 2005 lähtien. Yrityksellä on toimisto Helsingissä, ja Suomen lisäksi yritys toimii Ruotsissa FlexLimit ja Meddelandelån Sverige Ab -palveluiden alla.

Yrityksen toimintaperiaatteisiin kuuluu se, että luottoa myönnetään aina ainoastaan asiakkaille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa kunnolla ja joiden maksukyky riittää lainan takaisin maksamiseen. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että palvelussa on käytössä Instantor -analyysi, jonka avulla voidaan selvittää asiakkaan maksukyky perinteisiä menetelmiä paremmin. Yritys toimii yhteistyössä suomalaisten pankkien sekä rahoitusalan viranomaisten kanssa.

Uusille asiakkaille LuottoRaha tarjoaa ensimmäisen noston aina 1 000 euroon saakka täysin ilman nostokuluja. Palvelusta voivat hakea luottoa kaikki 20 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset. Palvelun tarjoamat lainat ovat täysin vakuudettomia, eli lainan hakemiseen ei tarvita esimerkiksi henkilötakaajia. Hakijan luottokelpoisuus tarkistetaan aina lain vaatimalla tavalla lainan haun yhteydessä.

Hae lainaa

Onko LuottoRaha luotettava?

C Finance Oy on tarjonnut suomalaisille kuluttajille erityyppisiä luottoja jo vuodesta 2005 asti. Yritys toimii Etelä-Suomen Aluehallintaviranomaisen valvonnan alaisena. Se kuuluu myös Aluehallintaviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin. Rekisteriin liittymisen vaatimuksena on, että yritys täyttää tiukat vaatimukset, joiden avulla voidaan varmistua yrityksen vastuullisuus sekä ammattitaito.

Muistathan myös sen, että kuluttajana sinulla on aina kuluttajasuojalain mukaan 14 päivän peruutusoikeus netin kautta ottamassasi lainassa. Pikavipit voit perua kirjallisella ilmoituksella palveluun. Yleensä tähän riittää sähköposti palveluun. Sinun tulee lainan peruttuasi palauttaa lainaamasi summa, sekä maksaa korko siltä ajalta kun laina oli tililläsi.

Hae lainaa

LuottoRaha lyhyesti

 • Ikäraja lainan hakemiselle: 20 vuotta.
 • Lainasumma: 2 000 € jatkuva luotto
 • Jatkuva luotto, takaisin maksettu luotto siirtyy taas uudelleen käytettäväksi.
 • Maksuaika lainalle: 6 – 24 kuukautta.
 • Jatkuva luottotili, jonka hakeminen ei vaadi takaajia tai vakuuksia
 • Voit maksaa luoton joko kerralla tai joustavasti osamaksulla.
 • Lainan hakeminen on ilmaista ja onnistuu helposti netin kautta
 • Maksat kuluja aina ainoastaan käyttämästäsi luotosta.
 • Luottopäätös tulee heti lähetettyäsi hakemuksen
 • Selkeä kulurakenne ilman piilokuluja
 • Palvelusta on mahdollista hakea maksuvapaata kuukautta
 • LuottoRaha on toiminut Suomen markkinoilla jo vuodesta 2005
 • Todellinen kulut huomioiva vuosikorko 2000 € luotolle on 109,28 %.

Luottoraha Lainaa

LuottoRaha lainatuote

LuottoRahan tarjoama lainatuote on kulutusluotto. Se on jatkuvasti käytössäsi oleva luottotili, jonka luottoraja on 2 000 €. Voit hakea pikavippiä helposti netin kautta ilmaiseksi. Luoton saamiseen ei vaadita takaajia tai vakuuksia. Luottosopimus palvelussa on aina 2 000 €. Voit tehdä nostoja haluamasi suuruisissa erissä ja luottorajan puitteissa. Sinun ei ole pakko käyttää koko luottosummaa kerralla, vaikka voit tietysti tehdä sen halutessasi. Maksat kuluja aina ainoastaan käyttämästäsi luotosta, et koko luottorajasta. Pienin nosto, mitä kulutusluotolta voi tehdä on 50 €.

Kulutusluotto on jatkuva ja voimassa toistaiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että kun maksan luoton takaisin, palautuu se taas uudelleen nostettavaksi. Jatkuva luotto on kertalainaan verrattuna joustavampi lainatuote, sillä luottotili on aina käytettävissäsi ilman, että sinun tarvitsee tehdä uutta lainahakemusta. Voit tehdä luotolta noston aina silloin, kun yllättävä rahantarve iskee. Voit siis pitää luottotiliä eräänlaisena varalähteenä rahalle.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Luottoa voivat hakea kaikki suomalaiset, jotka täyttävät tietyt ehdot. Ehdot lainan saamiselle on esitelty alla.

 • Hakijan tulee olla vähintään 20 vuotta täyttänyt
 • Hakijan on oltava luottokelpoinen
 • Hakijalla tulee olla suomalainen henkilötunnus
 • Hakijalla on oltava pankkitili suomalaisessa pankissa
 • Hakijan tulee olla hoitanut raha-asiansa moitteettomasti
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijalla tulee olla sähköposti, puhelinnumero sekä nettipankkitunnukset

Lainan hakijan maksukyky tulee olla riittävä lainan takaisinmaksuun sekä elämisen menojen kattamiseen. Lainan hakijan tulot tarkistetaan Instantor-tuloanalyysipalvelua hyväksi käyttäen. Instantor tekee yhteistyötä suomalaisten pankkien kanssa, ja sen avulla saadaan kattava kuva lainan hakijan maksukyvystä.

Kuinka voin hakea pikavippiä?

Perinteisten pankkilainojen hakeminen on yleensä työläs ja pitkä prosessi. Jatkuvan luoton hakeminen LuottoRaha palvelusta sen sijaan onnistuu helposti ja nopeasti netin välityksellä. Lainahakemukseen ei myöskään tarvita liitteitä, mikä entisestään nopeuttaa hakuprosessia. Riittää, kun tunnistaudut palveluun nettipankkitunnuksia hyväksi käyttäen.

Lainan hakeminen onnistuu kokonaisuudessaan netistä löytyvän hakemuslomakkeen kautta. Lainan hakuprosessi etenee seuraavaa kaavaa noudattaen: Siirry palvelun LuottoRaha -sivulle. Klikkaa etusivulta löytyvää keltaista ”Hae luottoa nyt!” -painiketta. Seuraavassa vaiheessa pääset tunnistautumaan verkkopankkitunnuksilla hakemusta varten. Tunnistautumisen jälkeen sinun tulee täyttää hakemukseen henkilökohtaiset tiedot ja hyväksyä luoton ehdot. Tämän jälkeen sinun tulee syöttää Instantor-palveluun verkkopankkitunnukset tuloanalyysiä varten. Tämän jälkeen saat muutaman minuutin kuluttua luottopäätöksen tekstiviestillä. Voit tämän jälkeen tehdä ensimmäisen noston luotolta. Nostosumma voi olla 50 – 2 000 €. Rahojen siirtyminen tilille vahvistetaan tekstiviestillä.

Kuluja sinulle syntyy ainoastaan luoton käytöstä. Eli myönteisen luottopäätöksen jälkeen sinulle ei tule kuluja. Kuluja tulee vasta sitten, kun teet noston palvelusta. Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto tarjotaan ilman nostokuluja aina 1 000 € saakka. Kun olet saanut hyväksytyn luottopäätöksen, voit nostaa rahaa tekstiviestillä tai palvelun nettisivujen kautta.

Pikavippi heti tilille?

Pikavippi on mahdollista saada tilille nopeasti. Mikäli sinulla on pankki Nordeassa, Danske Bankissa, Osuuspankissa, Säästöpankissa, S-Pankissa, LähiTapiolassa tai Handelsbankenissa, siirtyvät rahat pankkitilillesi heti. Muiden pankkien tileille rahan siirrossa kuluu 1 – 2 pankkipäivää.

LuottoRaha tekee luottopäätöksiä sen aukioloaikojen mukaisesti. Aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin kello 9:00-22:00, lauantaisin kello 11:00-18:00 ja sunnuntaisin 14:00-17:00. Mikäli teet hakemuksen näiden aikojen ulkopuolella, käsitellään hakemus seuraavana päivänä.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

LuottoRaha tarjoaa Oma LuottoRaha -nimisen palvelun, jonka kautta voit omalla henkilökohtaisella PIN-koodilla tarkastella omia lainojasi, tehdä nostoja, tarkastella laskuja, muuttaa yhteystietojasi tai maksuaikataulua. Palvelusta löytyy myös chat, jonka avulla voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Lainahakemuksia otetaan vastaan vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä. Hakemukset käsitellään palvelun aukioloaikojen mukaisesti. LuottoRaha asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 09 315 77610 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@luottoraha.fi. Palvelun aukioloajat: maanantaista perjantaihin kello 9:00 – 22:00, lauantaisin kello 11:00-18:00 ja sunnuntaisin kello 14:00-17:00. Yrityksen osoite: C Finance Oy / LuottoRaha, Annankatu 16 B, 00120 Helsinki.

Hae lainaa


Viimeksi päivitetty 2024-05-04 Juha Koronen (Lainando)