Matkalutto

MatkaluottoMatkaluoton luottopalvelujen tarjoajana toimii Aasa Oy, joka on täysin suomalainen rahoitusyhtiö. Yritys on tarjonnut jo monille suomalaisille asiakkailleen luotettavia ja joustavia lainoja. Matkaluoton toimintaperusteena onkin, että yritys pyrkii tarjoamaan eri kokoisille kotitalouksille helpotusta rahoituksen hankkimiseen, tarjoamalla nopeasti käsiteltäviä ja joustavia luottopalveluita ilman vakuuksia. Matkaluoton lainaa on mahdollista saada kerralla aina 10 000 euroon asti, ja takaisinmaksuajat sekä muut lainan yksityiskohdat on mahdollista räätälöidä sopimaan omiin tarpeisiinsa. Useimmiten yleisimmät Matkaluoton lainat ovat kuitenkin 2 000 euron ja 5 000 euron välillä.

Matkaluotto korostuu edukseen kilpailijoidensa joukosta myös sillä seikalla, että luottopalveluiden myöntämisen lisäksi, he myös tarjoavat vakuutusmahdollisuuden myöntämilleen luotoille. Tämä kertoo yrityksen eettisestä toiminnasta, sekä erottaa yrityksen muista kilpailijoista, sillä nopeasti myönnettävien lainojen ja pikavippien keskuudessa on suhteellisen harvinaista löytää vakuutusta lainalleen. Yritys pyrkii myös pitämään hintatasonsa edullisena, karsien hinnastostaan useita erilaisia palvelumaksuja, ja näin ollen pyrkien tarjoamaan selkeät ja läpinäkyvät hinnat asiakkailleen. Aasa Oy noudattaa myös kaikessa toiminnassaan ja luotonannossa ECRC:n määräämiä ehtoja vastuulliselle luotonannolle. Tämän lisäksi yritys myös noudattaa tietenkin lainsäädäntöä, ja kuluttajaviranomaisten suosituksia liittyen luotonantopalveluihin.

Kaikki pikavipit

Onko Matkaluotto luotettava?

Kokonaan suomalaisena rahoitusalan yrityksenä Aasa Oy on varteenotettava vaihtoehto lainanantajaksi, sillä yrityksellä on jo monia tyytyväisiä suomalaisia asiakkaita, joille he ovat tarjonneet joustavia asiakaskohtaisia luottoja. Yritys on sitoutunut noudattamaan luotonannossaan ja toiminnassaan ECRC:n kriteereitä vastuulliselle luotonannolle. Yritys noudattaa myös tietenkin voimassaolevaa lainsäädäntöä, sekä kuluttajaviranomaisten suosituksia ja ehtoja luotonannolle. Kaikilla Matkaluoton lainoilla on kuluttajaviranomaisten ehtojen mukainen 14 päivän lainan peruutusoikeus. Kaikki asiakkaiden tiedot on suojattu, ja mitään henkilökohtaisia tietoja ei luovuteta niin pankkien kuin muidenkaan rahoitusyhtiöiden välillä.

Matkaluotto lyhyesti

  • Joustava luottopalvelu erilaisten kotitalouksien tarpeisiin
  • Kokonaan suomalainen rahoitusyhtiö
  • Kertaluottoa jopa aina 10 000 euroon asti
  • Mahdollisuus ottaa lainan lisäksi lainavakuutus lainalleen
  • Luoton hakemiseen ei tarvita vakuuksia
  • Lainasumma tilille jopa saman päivän aikana

Matkaluotto lainaa

Matkaluotto lainatuote

Aasa Oy:n tarjoama matkaluotto on joustava lainatuote suunnattuna kotitalouksien erilaisiin yllättäviinkin tarpeisiin. Matkaluoton avulla lainaa voi saada nopeasti, ja jos muut palveluntarjoajat eivät tunnu sopivilta vaihtoehdoilta, kaikki Aasan lainat pyritään räätälöimään henkilökohtaisesti jokaiselle asiakkaalle, joten vaativammallekin hakijalle on Matkaluotolla helposti jotakin tarjottavana. Matkaluottoa on mahdollista hakea yhdellä hakemuksella aina jopa 10 000 euroon asti, mutta yleisimmät lainat ovat aina minimissään 2 000 euron ja 5 000 euron väliltä. Matkaluotto voittaa myös helposti useimmat pikavipit, sillä sen korkotaso on useimmiten alempi, mutta lainaa on mahdollista saada lähes yhtä nopeasti kuin useimpia pikavippejä. Matkaluoton lainaa voi hakea helpolla hakemuksella, jonka täyttäminen onnistuu yrityksen kotisivuilla. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Kun hakemus on lähetetty, se käsitellään ja hakijan tietojen perusteella tehdään lainapäätös, jonka ollessa myönteinen, lähetetään hakijalle lainasopimus allekirjoitettavaksi sähköpostitse. Kun sopimus on allekirjoitettu, toimitetaan lainasumma asiakkaan tilille välittömästi.

Aasa Lainavakuutus

Luottopalveluiden lisäksi Aasalla on tuotevalikoimassaan tarjolla myös vakuutus Aasalta otettuihin lainoihin. Aasan Lainavakuutus on helppo, edullinen ja vaivaton tapa suojata lainoja. Vakuutus onkin erittäin suosittu Aasan asiakkaiden kesken, ja suurin osa lainanottajista käyttää hyödykseen myös Aasan vakuutuspalvelua.

Lainavakuutuksella on mahdollista esimerkiksi varmistaa, että vaikka kuolintapauksen sattuessa, on lainan takaisinmaksu silti turvattuna. Vakuutuksen suoja on mahdollista liittää lainaan jo lainahakemuksen yhteydessä. Jos lainan on kuitenkin jo ehtinyt ottaa, ja haluaa lisätä lainavakuutuksen lainaansa jälkikäteen, onnistuu myös vakuutuksen lisääminen lainalle myöhemmin.

Lainavakuutus toimii ikään kuin henkivakuutus, ja antaa turvaa esimerkiksi kuolemantapauksien varalta, ja antaa turvaa pahinta varten. Vakuutus lainalle ei ole kuitenkaan pakollista, ja vakuutuksen ottaminen ei vaikuta lainan myöntöpäätökseen tai muihinkaan lainalle asetettaviin ehtoihin. Vakuutusmaksua maksetaan kuukausittain, ja maksu on liitetty aina lainanmaksuun, joten maksut hoituvat kätevästi yhdessä. Lainavakuutus on myös mahdollista irtisanoa milloin tahansa asiakkaan niin halutessaan. Lainavakuutuksen voimassaoloaika on asiakkaan 75 ikävuoteen saakka. Esimerkkinä hintatasosta esimerkiksi 9 000 euron lainalle on mahdollista saada vakuutus vain hintaan 18 euroa per kuukausi. Tarkempiin lainan vakuutusehtoihin voi tutustua Aasan nettisivuilla, joilta löydät yhteenvedon vakuutuksesta ja tarkat vakuutusehdot.

Jos olet jo entuudestaan Aasan asiakas, voit ottaa yhteyttä yrityksen asiakaspalveluun joko puhelimitse tai sähköpostitse, ja kysyä tarkempia tietoja ja hintoja Aasan tarjoamista vakuutuksista lainoille.

Esimerkkilaskelma Matkaluoton lainasta

Esimerkkinä Matkaluoton tyypillisestä lainasta olisi esimerkiksi 3 500 euron luotto, jolle on otettu 24 kuukauden maksuaika. Todellinen vuosikorko lainalle on 47,75%, joten lainan kokonaiskustannukseksi tulisi 5 028,92 euroa. Laina on siis kuukausierissä maksettava kertaluotto. Muita hintaan sisältyviä maksuja on nimelliskorko, joka olisi esimerkiksi 19,9%, ja luoton järjestelykustannuksia kertyy 350 euroa. Tilinhoitomaksua Matkaluotto veloittaa 19 euroa kuukaudessa. Lainan minimiaika on 6 kuukautta, ja maksimi 24 kuukautta, mutta vaikka laina maksettaisiinkin myöhässä takaisin, ei lainan korko muutu. Yllä oleva kuvaus lainasta on esimerkki tyypillisestä Matkaluoton lainasta korkoineen, mutta oman lainan yksityiskohtaiset vuosikorot löytyvät aina lainan sopimuksesta, sekä sen ennakkotiedoista, jotka toimitetaan aina asiakkaalle ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Lainojen kokonaiskustannuksia kannattaakin aina vertailla ennen lainan ottamista, sillä korkot ja todellinen vuosikorko sekä muut kustannukset saattavat muuttaa eri lainojen kokonaissummia todella paljon. Matkaluoton tarjoamat käsittelymaksut ja korot ovat kuitenkin oikein kilpailukykyisiä, joten yrityksen lainoihin kannattaa tutustua tarkemmin heidän sivuillaan, ja lähettää tarjouspyyntö henkilökohtaisesta tarjouksesta.

Kuinka voin hakea pikavippiä?

Kaikki Aasan lainat ovat helppohakuisia, ja niitä voi hakea kätevästi verkosta löytyvällä kaavakkeella. Kriteereinä lananhakijalle on, että hakijan tulee olla vähintään 20 vuotias, ja hänellä ei saa olla rekisteröityjä maksuhäiriötä luottotiedoissaan. Hakijan tulee myös asia vakituisesti Suomessa. Hakemuksen yhteydessä tulee hakijan esittää omat tulotietonsa, ja hänellä tulee olla säännölliset työ- tai eläketulot Suomessa. Työsuhteeksi hyväksytään myös määräaikaiset työsuhteet. Mitä tarkemmin ja yksityiskohtaisemmin hakija antaa tietojaan itsestään, sen nopeammin ja varmemmin laina yleensä voidaan myöntää hakijalle.

Tarvitsenko vakuuksia lainaan?

Aasan lainat eivät edellytä vakuuksia hakijalta. Hakijaa koskee kuitenkin tietyt ehdot, jotka löytyvät aiemmasta kappaleesta, ja tarkemmin eriteltyinä yrityksen kotisivuilta. Jos sinulla on kysyttävää liittyen hakijaan koskeviin ehtoihin, kannattaa olla yhteydessä suoraan Aasan asiakaspalveluun, jossa osaava henkilökunta auttaa mielellään epäselvissä tilanteissa.

Pikavippi heti tilille?

Matkaluoton hakemukset käsitellään aina nopeasti, ja luottoa on mahdollista saada jopa saman päivän aikana, niin että lainattu summa on siis jo asiakkaan käytössä samana päivänä. Hakemuksen käsittelyaika kuitenkin riippuu aina hakemuksesta ja toimitetuista tiedoista. Nopeuttaakseen hakemuksen käsittelyaikaa, kannattaa aina olla rehellinen kaikissa antamissaan tiedoissa, ja kertoa tarkasti omasta taloudellisesta tilanteestaan. Jos lainalla on kiire tai haluat tietää tarkan ajan lainan saamiselle, kannattaa jälleen olla yhteydessä Aasan asiakaspalveluun, sillä he voivat varmasti järjestää asian.

Yhteistiedot

Aasa Oy toimii pääkaupunkiseudulla Helsingissä, osoitteessa Hiomotie 19, 00380 Helsinki. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä joko puhelimitse numeroon 0600 04045, tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse lähettämällä sähköpostia asiakaspalvelun sähköpostiin osoitteeseen asiakaspalvelu@aasa.fi. Tämän lisäksi yrityksen kotisivuilla on käytössä yhteydenottolomake, jonka avulla yritykselle voi lähettää viestin suoraan, johon he vastaavat sähköpostitse. Asiakaspalvelun aukioloaikoina on kotisivuilla myös käytössä asiakaspalvelun online chat, jossa voi kiireisimmät ja lyhyemmät asiat kysyä suoraan asiakaspalvelun henkilökunnalta reaaliaikaisesti.

Kaikki pikavipit


Viimeksi päivitetty 2024-05-04 Teemu Virtanen (Lainando)