Netistalainaa (2024)

NetistäLainaaNetistäLainaa on suomalaisen Top Finance Oy:n kulutusluottoa tarjoava yritys. Se on toiminut rahoitusmarkkinoilla jo vuodesta 2010 alkaen. Se tarjoaa erilaisia joustavia rahoitusratkaisuja niin yrityksille kuin myös kuluttajille. Top Finance käyttää järjestelmissään lähes kokonaan automatisoitua järjestelmää, joka tekee luottopäätökset.

Hae lainaa

Onko NetistäLainaa luotettava?

Top Finance Oy on suomalainen vakavarainen, nopeasti kasvava sekä luotettava yksityisessä omistuksessa oleva rahoitusalan yritys, joka on ollut markkinoilla jo useiden vuosien ajan. Sen joustavat rahoitusratkaisut käyttävät hyväkseen edistyksellisiä rahoitusteknologioita.

Top Finance Oy on rekisteröity Etelä-Suomen Aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin. Jotta rekisteriin pääsee liittymään, on yrityksen täytettävä tiukat kriteerit, joiden avulla voidaan varmistaa yrityksen ammattitaito sekä luotettavuus.

Sinulla on kuluttajana aina 14 päivän peruutusoikeus netin kautta otettuihin pikavippeihin. Voit perua netistä ottamasi pikavipit 14 päivän aikana lainan ottamisesta kirjallisella ilmoituksella palveluun.

Hae lainaa

NetistäLainaa lyhyesti

 • Lainatuotteena toistaiseksi jatkuva joustoluotto.
 • Luottoraja joustoluotolle 2250 €.
 • Lainan maksuaika 1 – 34 kuukautta.
 • Todellinen kulut huomioiva vuosikorko 2250 € luotolle 12 kuukauden saman suuruisissa lyhennyserissä on 117,18 %.
 • Lainan hakeminen ja lainasopimuksen tekeminen on täysin maksutonta
 • Saat lainapäätöksen saman päivän aikana
 • Nostoprovision suuruus on enintään 12,5 %. Nimellinen kuukausikorko on 5,95 %.
 • Tilinhoitomaksu 9 €/kk.
 • Selkeä kulurakenne, ei piilokuluja.
 • Saat korotonta maksuaikaa noin 40 päivää.
 • Voit lyhentää joko kerralla tai tasaerissä 50 – 250 €.
 • Kuluja syntyy ainoastaan käyttämästäsi luotosta.

NetistäLainaa Lainaa

NetistäLainaa joustoluotto

NetistäLainaa tarjoaa lainatuotteena joustoluottoa, jonka luottoraja on 2 250 €. Joustoluotto on käytettävissäsi milloin vain. Voit siis nostaa myönteisen lainapäätöksen saatuasi lainaa silloin kun haluat tai satut tarvitsemaan lainaa. Ensimmäiselle nostolle minimisumma on 100 €, tämän jälkeen voit nostaa haluamasi suuruisia summia.

Joustoluoton lainasopimus on jatkuva ja toistaiseksi voimassa oleva. Takaisin maksamasi luotto siirtyy siis taas käytettäväksi uudestaan. Luoton hakeminen ja luottopäätös ovat palvelussa täysin ilmaisia. Kuluja syntyy siis vasta siinä vaiheessa, kun käytät luottoa. Voit maksaa luoton takaisin joko kokonaan kerralla tai tasaerissä. Lainan takaisinmaksu kuukausierissä osamaksuna onnistuu myös. Takaisinmaksuaika luotolle on 1 – 34 kuukauteen. Saat käyttämästäsi luotosta kuukausittaisen laskun.

Suurin kuukausierän suuruus on 250 € ja pienin 50 €. Luottoa tulee lyhentää vähintään 12,5 % luoton avoinna olevasta saldosta. Todellinen kulut huomioiva vuosikorko 2 250 € lainalle 12 kuukauden maksuajalla kuukausittaisissa tasaerissä on 117,18 %. Toisessa lainaesimerkissä voimme ottaa tarkasteluun 200 € lainan, joka maksetaan takaisin kerralla kuukaudessa. Kuluja tälle lainalle tulee 12,5 % nostoprovisiosta sekä 9 € kuukausittaisesta tilinhoitomaksusta. Maksat siis lainasta yhteensä 234 €.

NetistäLainaa joustoluotto on selkeästi hinnoiteltu lainatuote, jossa ei ole piilokuluja. Kaikki kulut ovat näkyvissä sivustolta löytyvän laskurin avulla. Sivuilla on myös lainan hinnasto, johon on lisätty kaikki lainaan liittyvät kulut. Saat lainalle keskimäärin 40 päivää nimelliskorotonta maksuaikaa. Lainan maksaminen ennenaikaisesti onnistuu täysin ilman lisäkuluja. Voit myös maksaa halutessasi isompia kuukausieriä, jolloin korkokustannukset pienenevät samalla kun lainan takaisinmaksuaika lyhenee. Kun maksat lainaa takaisin, siirtyy takaisinmaksettu summa taas luottoon käytettäväksi.

Joustoluotto on luonteeltaan jatkuva lainatuote. Sinun ei siis tarvitse lainan takaisinmaksun jälkeen tehdä uutta lainahakemusta, vaan luotto on heti käytettävissä uudelleen. Joustoluotto onkin hyvä varalähde rahalle, sillä maksat aina kuluja ainoastaan käyttämästäsi luotosta. Voit siis nostaa luottoa silloin, kun arjessa tulee vastaan yllättäviä ja äkillisiä menoja.

Kuinka voi hakea pikavippiä?

Pikavipin hakeminen onnistuu helposti ja nopeasti. Lainahakemukseen ei tarvitse liittää mitään liitteitä. Hakijan ei tarvitse kuin täyttää hakemus huolellisesti sekä tunnistautua palveluun käyttäen hyväksi nettipankkitunnuksia. Lainan hakeminen etenee seuraavaa kaavaa seuraten. Ensimmäisessä vaiheessa sinun tulee siirtyä NetistäLainaa sivustolle. Sitten voit valita etusivulta löytyvästä lainalaskurista haluamasi lainan suuruuden. Pääset eteenpäin kun klikkaat ”Hae lainaa” -painiketta.

Seuraavassa vaiheessa pääset täyttämään varsinaisen hakemuksen. Täytä hakemus huolellisesti. Kun hakemus on täytetty, tulee sinun tunnistautua palveluun nettipankkitunnuksia hyväksi käyttämällä. Erillisiä liitteitä hakemukseen ei tarvita. Lopulta pääset tarkistamaan tekemäsi hakemuksen ja lukemaan lainan ehdot. Sinun tulee hyväksyä ehdot ja lähettää hakemus.

Luottopäätöksetn saat palvelusta saman päivän aikana tekstiviestillä. Kun olet saanut myöntävän luottopäätöksen, voit kirjautua NetistäLainaa Online-palveluun, jonka kautta voit tehdä ensimmäisen noston kun haluat. Voit tehdä noston myös lähettämällä tekstiviestin. Lainasta ei aiheudu sinulle kuluja ennen ensimmäisen noston tekemistä. Voit myös peruuttaa saamasi lainapäätöksen 14 päivän kuluessa lainan ottamisesta. Kuluja luotolle syntyy vain käyttämästäsi luotosta, myönteinen lainapäätös ei siis vielä aiheuta sinulle kuluja.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Pikavippiä voivat hakea kaikki suomalaiset kuluttajat, jotka täyttävät seuraavat ehdot:

 • Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias.
 • Hakijan raha-asioiden tulee olla kunnossa, eikä hakijalla saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
 • Hakijalla pitää olla vakituinen osoite Suomessa sekä suomalainen henkilöllisyystunnus.
 • Hakijalla tulee olla suomalainen pankkitili sekä henkilökohtaiset nettipankkitunnukset.
 • Tämän lisäksi hakijalla tulee olla henkilökohtainen matkapuhelinnumero.

Pikavippi heti tilille?

Pikavippi on netin kautta otettava laina, jonka hakeminen on nopeaa, ja useimmissa tapauksissa luottopäätöksen saa nopeasti ja rahat siirretään lainan hakijan tilille välittömästi, kun luottopäätös on hyväksytty. NetistäLainaa on nopea palvelu, josta pikavippi heti tilille onnistuu. Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen, voit tehdä ensimmäisen noston palvelusta. Ensimmäisen noston on oltava vähintään 100 €. Rahat siirtyvät useimmissa tapauksissa hakijan tilille vielä saman päivän aikana. Tämä onnistuu, mikäli hakijan pankkitili on Nordeassa, Osuuspankissa, Aktiassa, Säästöpankissa, Danske-Bankissa, S-Pankissa tai POP Pankissa. Muihin pankkeihin rahan siirtäminen kestää yleensä 1 – 2 pankkipäivää.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

NetistäLainaa palveluun voi jättää lainahakemuksia mihin tahansa kellonaikaan. Hakemuksia käsitellään palvelun aukioloaikojen mukaan, eli maanantaista lauantaihin kello 7 ja 23 välillä ja sunnuntaisin kello 12 – 18. Online -palvelu, johon voit kirjautua omilla tiedoillasi on auki vuorokauden ympäri. Voit hallinnoida palvelussa omia laskuja, muuttaa yhteystietojasi ja tehdä nostoja.

Asiakaspalveluun voit olla yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Asiakaspalvelu on avoinna kaikkina viikonpäivinä kello 8 – 22. Puhelinpalvelu palvelee joka päivä kello 10 ja 15 välillä. Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@topfinance.fi ja puhelinnumero 040 3789 958.

Hae lainaa


Viimeksi päivitetty 2024-11-17 Tommi Mäkinen (Lainando)