Nextrahoitus

NextRahoitusNextRahoitus on yritys, joka tarjoaa yksinkertaisia kulutusluottoja kuluttajille, joita on myös helppo hakea. NextRahoituksen avulla on myös mahdollista hakea yhdistelylainaa tai vaikka luottokorttia eri pankeista. NextRahoituksen hakemuksen kautta asiakkaan hakemusta lainalle käsittelee jopa 20 pankkia, ja tämän vuoksi vastaukset tulevat aina nopeasti. Yritys käsittelee vuosittain yli tuhansia suomalaisia lainahakemuksia. Suomessa toimiva Freedom Rahoitus käsittelee Suomen lainsäädön mukaisesti NextRahoituksen kautta haetut lainat, ja toimenpiteestä ei synny asiakkaalle minkäänlaisia lisäkuluja. Käytännössä siis NextRahoitus markkinoikin Freedom Rahoituksen erilaisia luvanvaraisia lainanvälityspalveluita.

Freedom Rahoitus, joka toimii lainanmyöntäjänä NextRahoitukselle, on yritys joka kilpailuttaa ja vertailee erilaisia tarjouksia eri lainoista. Yritys tekee yhteistyötä jopa yli 20 eri luotonmyöntäjän kanssa, ja näin ollen takeet juuri sopivimman lainan löytämiseen asiakkaalle ovat suuret.

Yritys sai alkunsa jo vuonna 1983 Manchesterissa, jolloin yrityksen tavoitteena oli pyrkiä nousemaan parhaaksi laina- ja rahoitusmarkkinoiden toimijaksi. Kymmenisen vuotta tästä, vuonna 1999 yritys rantautui lopulta Pohjoismaihin, ja aloitti toimintansa ensiksi Ruotsissa, toiminimellä Bolånservice. Vuonna 2003 yritys koki uudistuksia, ja niiden mukana nimi vaihtui Freedom Financeksi, kuin myös pääkonttori vaihtui Skånen Ängelholmiin. Tästä pari vuotta eteenpäin yritys laajensi toimintaansa Norjaan, jossa aloitti toiminimellä Centum, ja vuosi Norjan debyytin jälkeen, Freedom Rahoitus avasi ovensa vuonna 2008 myös suomalaisille asiakkaille. Tämän jälkeen vuonna 2013 Freedom Financen osti sijoitusyhtiö H.I.G Capital, mutta yrityksen visio ei tästäkään horjunut vaan tähtäys pysyi edelleen samana; olla laina- ja rahoitusmarkkinoiden paras toimija. Vuonna 2015 yritys lanseerasi uuden Zmarta -nimisen tuotemerkin Pohjoismaissa lukuunottaen Suomen, ja tuotteen suosionsa vuoksi yritys perusti Zmarta Groupin, jonka alle koottiin kaikki yrityksen tuotemerkit saman katon alle. Freedom Rahoitus -tuotemerkki jatkaa kuitenkin vieläkin entisellään, niin tuotteen kuin nimensäkin alla, vaikka toimiikin nykyään edellä mainitun Zmarta Groupin alaisena. Vuonna 2016 myös suuri mediajätti huomasi yrityksen potentiaalin, ja Bauer Media Group osti Zmarta Groupin, ja toimii näin nykyisenä Freedom Rahoituksen omistajana.

NextRahoituksen tarjoama laina on nokkela yhdistelmä eri lainoja, jotka NextRahoitus kilpailuttaa asiakkaansa puolesta. Näin ollen käyttäen NextRahoituksen palvelua, on mahdollista yhdistää monet pienet lainat, kuten pikavipit, yhdeksi lainaksi, jota on helpompi hallita pienemmillä koroilla. Koska lainoja on mahdollista yhdistellä, on lainaa mahdollista saada NextRahoituksen kautta jopa 50 000 euroon asti, kuitenkin pienimmillään 500 euroa.

Hae lainaa

Onko NextRahoitus luotettava?

NextRahoituksen myöntämät lainat käsittelee Freedom Rahoitus, joka käsittelee kaikki lainahakemukset Suomen lainsäädännön mukaisesti. Lainoille kuuluu myös kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus, jonka aikana lainan hakija voi vielä peruuttaa lainan näin halutessaan.

NextRahoitus lyhyesti

  • Yritys mediajätti Bauer Media Groupin omistuksessa
  • Tarjoaa lainatuotteena Yhdistelylainaa
  • Yhdistelylainan avulla voi yhdistää useat pikavipit ja esimerkiksi luottokortit yhdeksi lainaksi
  • NextRahoitus etsii kuluttajan puolesta parhaan lainayhdistelmän
  • NextRahoitus kilpailuttaa yhteensä noin 20 luotonantajaa etsiessään parasta lainatarjousta

Hae lainaa
NextRahoitus Lainaa

NextRahoitus lainatuotteet

NextRahoituksen tarjoama lainatuote on nimeltään NextRahoitus Yhdistelylaina. Nimensä mukaisesti laina onkin siis laina, joka ei koostu vain yhdestä, vaan useammasta lainasta, yhdistellen jokaisen lainan parhaat puolet yhdeksi paketiksi. Yksin lainojen kokoaminen ja tarkka tutkiminen on varmasti hankalaa, ja helposti useampien lainojen ottaminen tulee myös kalliiksi, jos ei osaa löytää oikeita lainoja. NextRahoitus auttaa kuluttajaa löytämään parhaat lainat, ja kokoaa asiakkaan puolesta valitut lainat yhteen helpottaakseen talouden hallitsemista.

Esimerkiksi tilanteissa, jossa kuluttajalla on käytössään useampi luottokortti hintavilla koroilla, on NextRahoituksen yhdistelylaina kannattava. Usean luottokortin sijaan kaikki lainat voi koota NextRahoitukseen yhdeksi lainaksi, ja näin säästää jopa huomattavia summia kuukausittain. Yhdistelylaina siis yksinkertaisesti tarkoittaa, että kuluttaja siirtää kaikki velkansa yhdeltä taholta keskitetysti toiselle taholle. Lainan etuna onkin siis, että monet pikavipit ja luottokortit on mahdollista yhdistää; näin kuluttaja voi säästää niin kalliissa koroissa, palvelumaksuissa, kuin myös yksinkertaisesti lainojen hallitseminen helpottuu, kun kaikki löytyy samasta paikasta. Freedom Rahoituksen tarjoama Yhdistelylaina on aina kilpailutettu useamman lainantarjoajan välillä, ja tämä takaa lainalle erittäin nopean käsittelyajan. Yhdistelylaina on tarkoitettu esimerkiksi suuriin kodin hankintoihin, kuten remonttiin, tai vaikka matkaan. Laina on myös suosittu vastavalmistuneiden kesken, elämän ensimmäisiin itsenäisiin vuosiin. Yhdistelylainaa on mahdollista hakea 500 – 50 000 euron väliltä, eli laina sopii niin pienempiin kuin suurempiinkin tarpeisiin. Nopeasti saatavien lainojen keskuudessa Yhdistelylainan maksimisumma on suuri, verrattuna muihin pikavippi -tyyppisiin lainoihin. Lainahakemus on helppo täyttää nettisivuilla, ja Yhdistelylainan hakemuksen lähettämisen jälkeen Freedom Rahoitus kilpailuttaa kaikki 20 yrityksen kanssa yhteistyössä toimivaa rahoitusalan yritystä, ja tarjoaa asiakkaalleen parhaimmat vaihtoehdot suoraan lainatarjouksina.

Kuinka voi hakea pikavippiä?

NextRahoituksen tarjoamaa Yhdistelylainaa on helppo hakea netissä yrityksen sivuilla. Sivuilta löytyy myös kätevä laskuri, jonka avulla voi vertailla ja hahmottaa suurin piirtein haluamansa lainan suuruutta, sekä lyhennysaikaa. Laskuri näyttää myös suuruutta ja lyhennysaikaa korreloivan kuukausittaisen maksuerän, jota muuntelemalla on asiakkaan helppo hahmottaa, kuinka paljon on valmis maksamaan lainaa takaisin joka kuukausi, ja näin ollen minkä suuruinen laina, ja mille ajalle, olisi realistinen. Lainamäärän päättämisen jälkeen tulee hakijan täyttää omat yhteystietonsa, ja lähettää hakemus. Hakemuksessa tulee selventää omaa taloustilannettaan vastaamalla tiettyihin kysymyksiin. Hakemuksen lähettämisen jälkeen NextRahoituksella käydään hakemus tarkasti läpi, ja NextRahoituksen puolesta Freedom Rahoitus alkaa etsimään parhaita lainatarjouksia jopa 20 yhteistyökumppaninsa tarjoamien lainojen joukosta. Asiakas saa yleensä ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiinsa heti, mutta kannattaa odottaa noin päivä, kunnes kaikki lainatarjoukset on saatu. Asiakas valitsee itselleen näistä mieluisimman, ja voi näin allekirjoittaa lainahakemuksen, mikäli asiakkaalle on annettu myönteinen päätös lainan myöntämiselle. Kun asiakas on allekirjoittanut lainasopimuksen, saa hän lainaamansa rahat tilille lähes heti. Näin helppoa on Yhdistelylainan hakeminen.

Tarvitsenko vakuuksia lainaan?

NextRahoituksen tarjoama Yhdistelylaina on täysin vakuudeton. Käytännössä tämä siis tarkoittaa lainaa ilman vakuuksia, eli sitä, että asiakkaalta ei vaadita lainan myöntämistä varten hänen omaisuuttaan vakuudeksi lainalle, jos ei siitä jostain syystä pystyisikään suoriutumaan. Vakuuksien sijaan päätös lainan myöntämiselle tehdään luotonmyöntäjien toimesta, jotka hakemushetkellä arvioivat lainan hakijan taloudellisen tilanteen, riskiprosentin, sekä takaisinmaksukyvyn.

Pikavippi heti tilille?

NextRahoituksen lainat myönnetään aina nopeasti, ja voisikin sanoa että NextRahoituksen asiakkaan on mahdollista saada pikavippi heti tililleen. Hakuprosessia voi asiakas itse nopeuttaa sillä, että täyttää lainahakemuksen huolellisesti, ja vastaa tarkasti hakemuksessa esitettäviin kysymyksiin. Jos hakemuksesta mahdollisesti puuttuu tietoja, ottaa NextRahoituksen lainaneuvoja asiakkaaseen yhteyttä, ja pyytää tarvittavat tiedot. Tästä toimenpiteestä ei ole haittaa, mutta se pidentää lainahakemuksen käsittelyaikaa. Yleensä lainojen käsittelyaika on alle vuorokausi, ja ensimmäiset lainatarjoukset saa asiakas heti hakemuksensa jättämisen jälkeen. Kaikki tarjoukset lainalle saapuvat asiakkaalle yleensä noin 1 – 2 arkipäivän sisällä. Näistä tarjouksista asiakas valitsee itselleen mieluisimman lainatarjouksen, ja lähetettyään mahdolliset tarvittavat liitteet luotonmyöntäjälle, myönnetään lainan hakijalle lopullinen päätös lainasta. Myönteisen päätöksen saamisesta lainattu summa maksetaan asiakkaan tilille yleisimmin 1 – 3 arkipäivän sisällä.

Yhteystiedot

Yhteyttä NextRahoitukseen voit ottaa sähköpostitse, sillä yrityksen puhelinpalvelu ei tällä hetkellä näytä olevan käytössä.  Alta löydät NextRahoituksen yhteystiedot: Mikonkatu 15 B, 00100 Helsinki, sähköposti: info@nextrahoitus.fi.

Hae lainaa


Viimeksi päivitetty 2024-05-04 Juha Koronen (Lainando)