NordCredit

NordCreditNordCredit on suomalaisen Lainasto Oy:n ylläpitämä lainapalvelu, joka tarjoaa joustoluottoa joustavalla maksuajalla. Lainasto kuuluu osana GF Money Consumer Finance Oy -nimiseen suomalaiseen yritykseen, joka on tarjonnut yli 50 000 asiakkaalle rahoitusratkaisuja sitten vuoden 2011. Lainasto pyrkii toiminnassaan tarjoamaan mahdollisimman monipuolisia rahoitusratkaisuja sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Kaikkia Lainaston tarjoamia rahoitusratkaisuja yhdistää niiden turvallisuus, luotettavuus, helppo saatavuus sekä vakuudettomuus.

Onko NordCredit luotettava?

NordCredit on Lainasto Oy:n ylläpitämä lainapalvelu. Lainasto Oy kuuluu Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin (Y-tunnus: 2382033-5). Kyseessä on siis luotettava ja turvallinen luottoja myöntävä palvelu. Lainasto on ollut toiminnassa suomalaisilla lainamarkkinoilla jo vuodesta 2011 saakka. Kyseessä on suomalaisessa omistuksessa ole turkulainen yritys.

Voit myös peruuttaa tekemäsi lainasopimuksen Suomen kuluttajansuojalain mukaisesti 14 päivän kuluessa sopimuksen solmimisesta. Lainan peruuttaminen tulee tehdä kirjallisesti, myös sähköposti riittää lainan peruuttamiseen.

NordCredit lyhyesti

 • NordCredit on joustavilla maksuehdoilla varustettu joustoluotto
 • Ikäraja lainan hakemiseen 18 vuotta.
 • Joustoluotto 2 000 – 3 000 € luottorajalla vapaasti käytössäsi
 • Maksuaikaa joustoluotolle 3 – 34 kuukautta.
 • Voit nostaa lainaa 100 – 3 000 € kerrallaan.
 • Maksat kuluja ainoastaan käyttämästäsi lainasta
 • Kun lyhennät lainaa, saat sen taas uudelleen käytettäväksi
 • Voit nostaa lainaa tilillesi mihin kellon aikaan tahansa
 • Kuukausikorko lainalle 5 %
 • Voit hakea lainaa ilman takaajia ja vakuuksia
 • Voit maksaa lainan takaisin joko erissä tai kerrallaan
 • Kuukausierän suuruus on maksimissaan 220 €
 • Lainatarjouksen pyytäminen on palvelussa ilmaista
 • Esimerkkilaina: Tyypilliselle 2 000 € lainalle 22 kuukauden luoton todellinen vuosikorko on 135,52 % käyttäen 12 kuukauden tasaerälyhennystä.

NordCredit lainaa

NordCredit lainatuote

NordCreditin tarjoama lainatuote on NordCredit Joustoluotto. Se on joko 2 000 € tai 3 000 € luottorajalla varustettu joustava ja jatkuva-aikainen laina. Saatavilla olevan luottorajan suuruus riippuu sekä hakijan tuloista että maksukyvystä. Kun laina on myönnetty sinulle, voit tehdä nostoja joustoluottotililtä 100 € tarkkuudella aina luottorajaan saakka. Lainan maksaminen takaisin onnistuu joko minimieriä hyväksi käyttäen tai koko summa kerralla.

Lainan kokonaiskustannukset riippuvat aina laina-ajasta. Mitä nopeammin maksat ottamasi lainan takaisin, sitä edullisemmiksi lainan kulut muodostuvat. Kuukausierien suuruus on minimissään 50 € ja maksimissaan 160 € (2 000 € luottorajalla) tai 220 € (3 000 € luottorajalla). Ensimmäisen laskun lainasta saat noin kuukauden kuluttua lainan ottamisesta.

Kenelle tahansa saattaa arjessa tulla eteen tilanne, jossa lainaa tarvittaisiin nopeasti. Tällaisissa tilanteissa voidaan hakea vaikka pikavippiä, joka onkin hyvä lainatuote silloin, kun rahan tarve on akuutti ja tiedetään, että laina voidaan maksaa takaisin esimerkiksi seuraavasta palkasta. Toinen hyvä lainatuote tällaisiin tilanteisiin on joustoluotto, joko tarjoaa nimensä mukaisesti enemmän joustavuutta kuin perinteinen kertaluontoinen pikavippi. Pikavipit ja joustoluotot ovat viime vuosien aikana tulleet yhä suositummiksi lainatuotteiksi.

Joustoluotto on siitä hyvä lainatuote, että se antaa sinulle käyttöösi koko 2 000 tai 3 000 € luottorajan yhdellä hakemuksella. Jos tarvitset lainaa esimerkiksi 100 €, voit tehdä lainahakemuksen, nostaa haluamasi 100 €. Jos tulevaisuudessa rahan tarve pääsee yllättämään, on sinulla jo voimassa oleva lainasopimus NordCreditin kanssa, ja voit helposti nostaa lisää luottoa aina luottorajan puitteissa. Kun lyhennät lainaa, siirtyy takaisinmaksamasi osuus taas käytettäväksi luottotilille, ja voit tarvittaessa nostaa sen.

NordCredit hinnasto

NordCreditillä joustoluoton hinta muodostuu kuukausikorosta sekä nostoprovisiosta. Lainahakemuksen jättäminen palveluun on ilmaista. Kulut lainalle muodostuvat seuraavasti:

 • Luoton nostoprovisio on 14 % nostettavasta luoton summasta
 • Lainan kuukausikorko 5 %
 • Lainan vuosikorko on siis 60 %
 • Lainan todellinen vuosikorko riippuu aina nostettavan lainan suuruudesta sekä takaisinmaksuajasta
 • Esimerkkinä tyypilliselle 2 000 € lainalle 12 kk takaisinmaksulla käyttäen lyhennystä tasaerissä todellinen vuosikorko on 135,62 % ja takaisin maksettava kokonaissumma 3086,91 €.

Kuka voi hakea pikavippiä?

NordCredit joustoluottoa voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet, jotka täyttävät tietyt perusehdot. Lainan hakijalta vaaditaan moitteettomasti hoidetut raha-asiat, eli maksuhäiriömerkintöjä ei saa löytyä. Lainaa hakevalla tulee olla vakituinen asuinosoite Suomessa. Lisäksi lainan saamiseen vaaditaan suomalainen pankkitili verkkopankkitunnuksilla sekä toimiva matkapuhelinliittymä. Verkkopankkitunnusten sijaan myös mobiilivarmennetta voidaan käyttää palvelussa tunnistautumiseen.

Kuinka voi hakea pikavippiä?

NordCredit joustoluoton hakeminen sujuu helposti ja nopeasti netin kautta. Lainahakemuksen jättäminen palveluun on ilmaista. Siirry ensin palvelun sivuille. Sen jälkeen voit klikata palvelussa vihreää ”HAE HETI” -painiketta, jonka jälkeen pääset täyttämään lainahakemuksen. Lainahakemuksen täyttämiseen menee 5 – 10 minuuttia.

Tämän jälkeen pääset tunnistautumaan palveluun käyttämällä mobiilivarmennetta tai verkkopankkitunnuksia. Sinun tulee toimittaa NordCreditille todiste tuloistasi. Tulotodisteena toimii esimerkiksi viimeisin vahvistettu verotuspäätös, uusin palkkakuitti, eläkepäätös tai tiliote viimeisen kolmen kuukauden ajalta. Tulotodisteen voi lähettää palveluun suoraan lainahakemuslomakkeen kautta, sähköpostin välityksellä, kuvaviestinä, WhatsApp-viestinä tai poistin kautta.

Lainahakemukseen syötetään henkilötiedot, ja voit sen jälkeen valita haluamasi luottorajan. Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat yleensä lainapäätöksen pian. Laina myönnetään vasta sitten, kun NordCredit on saanut tulotodistuksen sinulta. Se kannattaakin siis varata tietokoneelle tai puhelimeen sähköisessä muodossa. Näin voit liittää sen suoraan lainahakemukseen ja saat lainapäätöksen heti. Kun olet täyttänyt lainahakemuksen huolellisesti, saat palvelusta lainapäätöksen välittömästi, olettaen että palvelu on auki. Jos teet lainahakemuksen palvelun aukioloaikojen ulkopuolella, saat päätöksen lainasta seuraavana aamuna.

Tarvitsenko vakuuksia lainaan?

NordCreditin tarjoama joustoluotto on täysin vakuudeton laina, jonka hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai henkilötakaajia. Tämän ansiosta lainan hakeminen ja nostaminen sujuu nopeammin kuin perinteisten pankkilainojen kohdalla.

Kun perinteisissä lainassa lainan hakemiseen vaaditaan useita neuvotteluja pankissa ja useiden erilaisten paperilomakkeiden täyttämistä, onnistuu sen sijaan NordCredit joustoluoton hakeminen helposti ja vaivattomasti netin välityksellä. Koko lainan hakuprosessi hoituu noin kymmenessä minuutissa.

Pikavippi heti tilille?

NordCreditin tarjoama joustoluotto on erittäin nopea, ja usein laina siirtyykin saman päivän aikana. Kun olet saanut palvelusta myönteisen lainapäätöksen, maksetaan ensimmäinen hakuprosessissa ilmoittamasi lainasumma tilillesi heti hakuprosessin päätteeksi.

Kun sinulla on NordCreditistä voimassa oleva lainasopimus, pystyt tekemään nostoja mihin kellonaikaan tahansa. Jos sinulla on pankkitili Aktiassa, Nordeassa, Osuuspankissa, POP-Pankissa, Säästöpankissa tai Tapiolassa, siirtyvät rahat tilillesi saman päivän aikana. Danske Bankin tileille rahat siirtyvät välittömästi arkipäivinä kello 7 – 17 välisenä aikana, muina aikoina rahat näkyvät seuraavana pankkipäivänä. Muiden pankkien kohdalla lainan siirto vie yhdestä kahteen pankkipäivää. Aina kun on mahdollista, kannattaa tulot ja menot ennakoida. Näin voit tehdä nostopyynnön NordCreditille jo vaikka päivää tai kahta ennen, kuin rahan tarve tulee kohdalle.

NordCredit tarjoaa mahdollisuuden tehdä joustoluottotililtä nostoja lähettämällä tekstiviestin. Alkuperäinen lainahakemus on kuitenkin tehtävä internetin kautta palvelun sivuilla. Mutta kun sinulla on olemassa oleva luottosopimus, voit tehdä luottotililtä nostoja pankkitilillesi lähettämällä tekstiviestin.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

NordCredit asiakaspalvelu palvelee asiakkaita maanantaista perjantaihin kello 8 – 22 välisenä aikana. Viikonloppuisin asiakaspalvelu on auki kello 12 – 20. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai käyttämällä sivuilta löytyvää Chat-palvelua. Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@lainasto.fi ja puhelinnumero 0600 30 6000.


Viimeksi päivitetty 2024-05-04 Teemu Virtanen (Lainando)