Rahapalvelu

RahapalveluRahapalvelu on IPF Digital Finland Oy:n ylläpitämä lainapalvelu. Se kuuluu osana kansainväliseen Personal Finance Plc -konserniin. Kyseessä on vakavarainen konserni, joka toimii 13 eri maassa, ja uusia maita tulee mukaan jatkuvalla tahdilla. Suomen markkinoilla yritys tunnetaan erityisesti Credit24 lainapalvelusta, joka hoitaa myös Rahapalvelun asiakaspalvelua. Palvelun taustalla on siis asiantunteva ja erittäin kokenut toimija, eli saat siis asianmukaista ja hyvää palvelua laina-asioihin liittyen.

Yksi Rahapalvelun toiminnan kulmakivistä on palvelun joustavuus. Esimerkkinä tästä Rahapalvelu luoton takaisinmaksuaikaa on mahdollista muuttaa myös lainan ottamisen jälkeen. Yllättävät muutokset elämässä tai taloudellisessa tilanteessa pystytään siis ottamaan huomioon lainan ottamisen jälkeen. Tämä onkin erinomainen ominaisuus, jotka kannattaa pitää mielessä silloin, kun valitset uutta luottopalvelua.

Myös asiakastyytyväisyys on erinomaisella tasolla EPSI Ratingin tekemän tutkimuksen mukaan. Tämä kertoo paljon palvelun luotettavuudesta sekä laadusta. Vuonna 2016 Rahapalvelun taustalla toimiva Credit 24 sijoittui neljänneksi EPSI Rating -tutkimuksessa, jossa testattiin yksityisasiakkaiden tyytyväisyyttä. Esimerkiksi useat suuret pankit jäivät tutkimuksessa Credit24:n jälkeen.

Hae lainaa

Onko Rahapalvelu luotettava?

Rahapalvelun taustalla toimiva Personal Finance Plc konserni toimii tällä hetkellä 13 maassa. Suomessa yritys toimii nimellä IPF Digital Finland. Yhteensä konserni työllistää huimat 7 000 työntekijää. Rahapalvelun nettisivu sekä luottotilin hakeminen toimivat suojatun TLS-yhteyden kautta. Se takaa tietoturvan sekä turvallisuuden lainaa haettaessa.

Hakijan tiedot pidetään salassa Suomen lakeja noudattaen, ja palvelulla on oikeus myöntää pikavipit sekä tililuotot yksityishenkilöille Suomen alueella.

Rahapalvelu lyhyesti

 • Ikäraja lainan hakemiseen: 19 vuotta.
 • Lainasummat: 100 – 4 000 €.
 • Maksuaikaa: 1 – 36 kuukautta.
 • Rahapalvelu tarjoaa ensilainan kuukaudeksi 0 % kuluilla ja 0 € korolla.
 • Kuluton laina on tarjolla uusille asiakkaille
 • Itse palvelu on uusi, mutta taustalla toimiva lainatuotteiden myöntäjä on tarjonnut yli 500 000:lla asiakkaalle luottoa.
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.
 • Luottotili ei sisällä avausmaksua, ja voit nostaa lainaa aina tarvitessasi luottorajan puitteissa.
 • Nostopalkkion suuruus 0 – 6,95 %.
 • Lainan takaisinmaksu tapahtuu joustavasti 1 – 36 kuukaudessa
 • Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko 1 500 € yhdessä erässä nostetulle lainalle joka on on alkaen 49,85 % (korkeimmillaan 153,63 %).

Rahapalvelu lainatuote

Rahapalvelu tarjoaa joustoluottoa 100 – 4 000 € luottorajalla. Maksuaikaa lainalle on tarjolla kuukaudesta 36 kuukauteen. Maksuaikaa on mahdollista muokata elämäntilanteen sekä taloustilanteen mukaan. Sinun ei siis tarvitse alkaa heti huolehtimaan luoton lyhentämisestä, vaan voit halutessasi tehdä vaikka pidempiaikaisen suunnitelman lainan takaisinmaksusta.

Rahapalvelun tarjoama luotto sopii summaltaan ja laina-ajaltaan hyvin esimerkiksi remonttikulujen kattamiseen, tai vaikka lomareissua varten. Jos tarvitset suurempaa lainaa, saattaa sinulle siinä tapauksessa sopia paremmin esimerkiksi suurempi kulutusluotto.

Rahapalvelu lainasumma

Pienin summa, mitä Rahapalvelun kautta voidaan nostaa on 50 €. Tästä syystä sivusto ei sovellu erityisen hyvin niille, jotka kaipaavat todella pientä pikavippiä. Suurin lainasumma on 4 000 €. Suurinta lainasummaa ei kuitenkaan välttämättä myönnetä heti alussa uusille asiakkaille. Uudet asiakkaat saattavat saada alkuun pienemmän luottorajan, ja kun laskut maksetaan ajoissa, voidaan luottoraja nostaa aina 4 000 € saakka.

Lainasummia valitessa kannattaa pitää mielessä se, että kyseessä ei ole pikavippi eli yksittäinen laina, vaan joustoluotto. Sinulle siis myönnetään luottotili, jolta voit tehdä nostoja sinulle myönnetyn luottorajan puitteissa. Voit tehdä useampia pienempiä nostoja, tai vaikka nostaa kerralla koko luottorajan suuruisen lainan.

Rahapalvelu joustoluotolta on siis mahdollista nostaa myös 100 € pienempiä summia. Pienin summa, minkä luottotililtä voi nostaa, on 50 euroa. Voit valita nostosi summan vapaasti 50 € tarkkuudella.

Lainan takaisinmaksuaika

Myös laina-ajan suhteen kannattaa olla tarkkana. Rahapalvelun etusivulta nimittäin saattaa helposti saada hieman harhaanjohtavan kuvan. Laina-aika on nimittäin etusivun laskurissa valittavissa 3 ja 36 kuukauden väliltä. Todellisuudessa kuitenkin lainan hakija voi maksaa lainan takaisin vaikka yhdessä kuukaudessa. Jos olet uusi asiakas, eikä sinulla ole ennestään Credit24 tiliä, voit nostaa ensilainan täysin ilman korkoja ja kuluja ensimmäiseksi kuukaudeksi.

Tämän joustavan maksuajan lisäksi kannattaa myös pitää mielessä se, että Rahapalvelu tarjoaa mahdollisuuden maksuvapaan kuukauden pitämiseen. Se tarkoittaa käytännössä siis sitä, että et tuon kyseisen kuukauden aikana joudu lyhentämään lainaa tai edes maksamaan tuon kuukauden korkoa. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että näiltä maksuvapailta kuukausilta kertyy lainalle korkoa normaalisti, eikä lainan summa pienene tämän maksuvapaan kuukauden aikana. Maksuvapaa kuukausi myös maksaa 20 €. Tämä maksu lisätään tuleviin lainan maksuihin, eli sitä ei tarvitse maksaa heti silloin, kun maksuvapaata kuukautta haetaan. Maksuvapaa kuukausi voikin olla hyvä vaihtoehto silloin, kun taloudellinen tilanne on jostain syystä kiristynyt. Maksuvapaata kuukautta voi hakea helposti netin välityksellä.

Rahapalvelu hinnasto

Kuten muidenkin joustoluottojen tapauksessa, maksat ainoastaan tekemistäsi nostoista. Ensimmäinen nosto palvelussa on ilmainen, tämän jälkeen tehdyistä nostoista peritään 6,95 % nostopalkkio, jonka suuruus on kuitenkin aina vähintään 5 €. Alla esitetty muut lainan kulut

 • Lainan todellinen vuosikorko, joka ottaa huomioon kaikki kulut 49,85% – 153,63%.
 • Luottotilin avausmaksu: 0 €.
 • Kuukausittainen tilinhoitomaksu: 0 €.
 • Luottorajan laskeminen: 20 €.
 • Maksuvapaa kuukausi: 20 €.
 • Maksumuistutus: 5 €.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Rahapalvelu luottotilin hakemiseen vaaditaan vähintään 19 vuoden ikä, vakituinen asuinosoite Suomessa sekä säännölliset tulot, kuten esimerkiksi eläke tai palkka. Lainan saamisen ehtona on puhtaat luottotiedot, eli maksuhäiriömerkintöjä ei saa löytyä. Jos sinulla on jo olemassa Credit24 tili, et voi hakea luottoa Rahapalvelun kautta.

Kuinka voin hakea pikavippiä?

Rahapalvelu luoton hakemiseen tarvitset pelkästään toimivan nettiyhteyden sekä verkkopankkitunnukset. Pääset täyttämään luottohakemuksen Rahapalvelun sivuilla. Pelkästään hakemuksen täyttäminen ei velvoita sinua mihinkään, ja hakemuksen jättäminen on täysin ilmaista. Saat päätöksen luotosta lähes välittömästi, jonka jälkeen voit nostaa luottoa haluamasi summan tilille.

Voit tehdä nostoja luottotililtä luottorajan puitteissa milloin vain. Lainapalvelun ollessa avoinna siirtyvät rahat pankkitilillesi noin 15 minuutissa. Palvelu on avoinna joka päivä kello 8 – 22 välisenä aikana. Ensimmäinen nosto on ilmainen, toisesta nostosta lähtien peritään palveluhinnaston mukainen nostopalkkio.

Voit valita hakemuksen täyttämisen yhteydessä sinulle parhaiten sopivan eräpäivän. Eräpäivän muuttaminen onnistuu myös myöhemmin, mutta silloin siitä veloitetaan palveluhinnaston mukainen palvelumaksu.

Rahapalvelu lainasi laskutusasioita voit hallinnoida Credit24 Online -palvelun kautta. Sieltä näet kaikki luottoosi liittyvät tiedot, ja voit esimerkiksi muuttaa luottorajaasi ja ottaa käyttöösi eräpäivän muistutuksen.

Pikavippi heti tilille?

Kun olet saanut palvelusta hyväksytyn luottopäätöksen, siirretään rahat pankkitilillesi kun olet tehnyt nostopyynnön. Nostopyynnöt maksetaan keskimäärin noin 15 minuutin kuluessa lainan hakijan pankkitilille.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Lainan hakeminen palvelun kautta onnistuu milloin tahansa. Lainapalvelusta maksetaan nostoja kuluttajien tileille kello 8 – 22 välisenä aikana jokaisena viikonpäivänä. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 9 – 17. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä joko sähköpostitse tai ilmaisen puhelinnumeron kautta. Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@rahapalalvelu.fi ja puhelinnumero: 0800-144-344. Yritys ja Y-tunnus: IPD Digital Finland Oy, Y-Tunnus: 1979999-1, Osoite: Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki, Rekisteröintitunnus: 2011/PU215A).

Hae lainaa