Rahoitus24

Rahoitus24Rahoitus24 on suomalainen jo pitkään toiminnassa ollut rahoitusalan yritys, joka on toiminnassaan erikoistunut kilpailuttamaan erilaisia lainoja useilta kotimaisilta pankeilta ja rahoitusalan firmoilta, ja näin tarjotakseen edullisimpia lainavaihtoehtoja asiakkailleen. Yritys itsessään ei siis lainanantajana lainoille, vaan toiminnassaan välittää lainoja asiakkailleen muilta lainantarjoajilta ja pankeilta. Joku saattaisi miettiä, että miksi sitten käyttää kyseistä palvelua, kun voi vain itse hakea lainaa suoraa lainanantajilta, mutta etuna Rahoitus24 -palvelun käytössä on se, että yrityksen asiakkaana voi jo yhdellä hakemuksella tavoittaa suuren määrän erilaisia pankkeja ja kotimaisia rahoitusalan yrityksiä. Rahoitus24-palvelu seuloo asiakkaansa puolesta edullisimmat lainat, ja näin palvelun käyttäminen säästääkin siis valtavasti asiakkaan aikaa, kun itse ei tarvitse lähettää monia lainahakemuksia eri tahoille, ja tutustua useisiin lainantarjoajiin eri palveluissa. Rahoitus24-palvelun käyttäminen on myös asiakkailleen täysin maksutonta.

Palvelun avulla on helppoa ja vaivatonta vertailla useita erilaisia lainoja, ja selvitellä millaista laina on mahdollista saada juuri omaan taloudelliseen tilanteeseensa. Kaikki lainat ovat erilaisia toisistaan, joten paras tapa ottaa selville itselleen paras vaihtoehto onkin selvittää useiden eri lainantarjoajien tarjoamat lainavaihtoehdot, joiden joukosta voi valita itselleen sen parhaimman ja omaan budjettiinsa sopivimman lainan. Palvelun avulla on helppoa kilpailuttaa lainoja pikaisesti, ja pelkkä lainojen kilpailuttaminen ei tietenkään sido asiakasta ottamaan yhtäkään lainaa. Jos siis lainatarjouksista ei löydy itseään miellyttävää lainaa, on asiakkaalla tietenkin oikeus olla ottamatta yhtäkään lainoista.

Hae lainaa

Onko Rahoitus24 luotettava?

Rahoitus24-palvelu on hyväksynyt yhteistyökumppaneikseen ainoastaan luotettuja ja vakavaraisia suomalaisia rahoitusalan yrityksiä sekä pankkeja, ja näin ollen asiakas voi olla huoletta siitä, että kaikki palvelun kautta tarjotut lainatarjoukset ovat myös luotettavia ja tulevat luotettavilta tahoilta. Palvelu on myös tietenkin sitoutunut noudattamaan Suomen lakia, sekä Kuluttajasuojalautakunnan ehtoja ja määrityksiä jotka koskevat lainatuotteita. Kaikkia palvelun kautta otettuja Lainoja koskee myös kuluttajasuojalautakunnan määrittämä 14 päivän lainojen peruutusoikeus, joka on voimassa lainan allekirjoituspäivästä alkaen.

Rahoitus24 lyhyesti

  • Kotimainen erilaisten kuluttajille suunnattujen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut yritys
  • Lainaa aina 500 eurosta alkaen 50 000 euroon asti
  • Tarjolla esimerkiksi pikalainoja ja joustoluottoja
  • Useita yhteistyökumppaneita joihin kuuluu esimerkiksi suomalaisia pankkeja
  • Useimmat lainat saatavilla jo samana päivänä

Rahoitus24 Lainaa

Rahoitus24 lainatuotteet

Yritys ei siis itse ole lainanantaja, eli Rahoitus24-palvelu ei tarjoa omia nimettyjä lainatuotteitansa, vaan sen sijaan se kilpailuttaa muiden lainantarjoajien lainoja, ja näin pyrkii etsimään asiakkaillensa juuri sopivimmat lainat niin, että asiakkaat itse välttyvät kilpailuttamisen työltä ja vaivalta, ja säästäisivät aikaa. Koska lainanantajia on useita, myös lainojen ehdot vaihtelevat vähän, ja hieman riippuen lainantarjoajasta, lainan määrä, vuosikorot ja myös muut ehdot saattavat vaihdella lainojen välillä. Myös lainan lopulliset ehdot ja kokonaissumma riippuu siitä, millaisen lainan millaisilla ehdoilla hakija hyväksyy, ja minkä lainanantajan kanssa asiakas solmii lainasopimuksen. Rahoitus24 avulla on mahdollista kilpailuttaa ja etsiä itselleen lainaa aina vähintään 500 eurosta alkaen aina 50 000 euron lainoihin asti. Lainan hakija voi itse päättää minkä kokoista lainaa ja minkä tyyppistä lainaa hän haluaa hakea, ja valita erilaisista lainatyypeistä, kuten esimerkiksi haluaako hän hakea kulutusluottoa tai muuta luottoa, tai vaikka pikalainaa, joita voisi olla esimerkiksi perinteiset pikavipit.

Lainan takaisinmaksuajaksi voi asiakas itse lainahakemuksen yhteydessä päättää ajan joko 1 vuodesta alkaen, aina jopa 15 vuoteen saakka. Jos asiakas kuitenkin haluaa maksaa lainan pois ennen aikojaan, on se aina mahdollista maksaa myös etukäteen, ennen virallisesti määritetyn maksuajan päättymistä. Jos laina maksetaan etukäteen, voi asiakas tässä säästää jopa suurempia summia esimerkiksi koroissa ja kuukausittaisissa tilinhoitokuluissa. Lisäksi kuitenkin riippuu myös tietenkin lainaa myöntäneestä tahosta, millaiset maksuehdot lainalle on tarjolla.

Useimmiten lainatarjouksen lähettämällä asiakas saa lähes heti ainakin muutamia lainatarjouksia takaisin sähköpostitse. Jos lainat vaikuttavat lupaavilta ja asiakas kiinnostuu lainasta, voi hän hyväksyä haluamansa lainan ja allekirjoittaa lainasopimuksen. Jos lainojen ehdot eivät vielä olleet kohdillaan, tai asiakas haluaa ensin tutustua kaikkiin vaihtoehtoihin ennen lopullista päätöstä, voi hän odottaa, että saa ensin kaikki tarjoukset, ja sitten tutustua kaikkiin tarjouksiin rauhassa. Useimmiten odottamalla hieman pidemmän ajan, on mahdollista saada edullisempia ja houkuttelevimpia tarjouksia.

Lainojen kilpailutus vs. pikavipit nopeudessa

Verrattuna siihen, että asiakas hakisi lainaa itse suoraan tietyltä määritetyltä pankilta tai lainanantajalta, on lainojen kilpailutus verrattuna tietenkin hieman hitaampi tapa hakea lainaa. Sen sijaan kuitenkin kilpailuttamisen edut voivat olla huomattavat, etenkin lainan kokonaiskustannusten kannalta. Jos lainatun rahan tarve on kuitenkin kiireinen ja lainasumma tulisi saada tililleen heti, että siitä olisi hyötyä, voi olla, että asiakkaan on kannattavampaa hakea lainaa suoraan rahoitusalan yritykseltä. Jos kuitenkin esimerkiksi hakija harkitsee pitkäaikaisesti otettavaa suurempaa lainaa tai vaikka yhdistelmälainaa, voi lainojen kilpailutus olla todella kannattavaa. Rahoitus24 kautta lainojen kilpailuttamine on keskimäärin todella nopeaa, ja kaikkien lainatarjousten vastaanottamiseen ei yleensä kulu paria arkipäivää pidempään. Useimmat lainatarjoukset saapuvatkin asiakkaan sähköpostiin jo yhden päivän aikana hakemuksen vastaanottamisesta.

Yhdistelylaina

Yhdistelylaina on laina, jonka avulla on mahdollista yhdistää kaikki sen hetkiset lainat yhdeksi, suuremmaksi lainaksi. Rahoitus24 -palvelun kautta on mahdollista etsiä tällaisia lainoja, vaikka toisinaan suuremman lainan myöntämiskynnys voi olla korkeampi. Tässä kilpailutuspalvelu tulee jälleen apuun, sillä useammalta taholta lainaa hakiessa, on myös suuremmat mahdollisuudet saada myönteisiä lainapäätöksiä. Yhdistelylaina on kätevä tapa yhdistää siis asiakkaan vanhat lainat, ja jälleen uuden paikkaavan lainan lisäksi ottaa yksi suuri laina, jolla on mahdollista maksaa kerralla kaikki muut vanhat lainat pois alta. Näin on mahdollista pienentää lainan kuukausikuluja. Yhdistelylaina on varteenotettava tapa päästä esimerkiksi piinallisesta lainakierteestä eroon. Rahoitus24-palvelun kautta on tarjolla useita eri yritysten tarjoamia yhdistelylainoja, joten ei vain pelkkien pikalainojen, mutta myös yhdistelylainoja etsiessä, kannattaa lainat kilpailuttaa Rahoitus24-palvelun avulla.

Pikavippi heti tilille?

Sillä palvelun avulla haettavia lainoja on saatavilla monia erilaisia, riippuu kokonaan lainanantajasta ja lainaa koskevista lainakohtaisista ehdoista, kuinka nopeasti laina on mahdollista saada tililleen. Palvelun kautta voi kuitenkin etsiä erilaisia lainoja, ja jos siis esimerkiksi on hakemassa pikalainoja, myönnetään pikalainat varmasti huomattavasti nopeammin kuin esimerkiksi suuremmat yhdistelylainat. Tämän vuoksi kannattaa siis myös harkita millaista lainaa on itse tarvitsemassa, ja suhteuttaa tähän, miten kiire lainan saamisella tilille on. Useimmiten nopeimmat lainatarjoukset tulevat lainanhakemisesta jo minuuteissa, ja tällaisten lainatarjousten rahat maksetaan useimmiten saman päivän aikana hakijan pankkitilille. Kuitenkin tärkeänä seikkana kannattaa pitää mielessä, että lainat, joiden tarjouksen saamisessa kestää kauemmin, voivat olla lainoja, jotka ovat myös alhaisempia kuluiltaan ja koroiltaan. Joten jos lainalla ei ole niin akuuttia kiirettä, voi olla järkevää odottaa maltillisesti kaikkia lainatarjouksia, ja vasta tämän jälkeen päättää minkä lainan ottaa, sen jälkeen, kun on ehtinyt tutustumaan kaikkiin lainatarjouksiin.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Lainaa hakevan henkilön tulee ensinnäkin olla vähintään 20 -vuotias, ja hänen palkka- tai eläketulojen tulisi olla säännölliset, sekä todistettavissa esimerkiksi palkkakuittien avulla. Lainan hakijalla ei saa olla julkisia maksuhäiriötä. Hakijan tulee myös asua vakituisesti Suomessa. Hakijan kannattaa tutustua vaatimuksiin tarkemmin palvelun nettisivuilla, joilta löytyy tarkka kuvaus vaatimuksista. Palvelun kautta lainojen kilpailutukseen ja hakemiseen ei edellytetä hakijalta vakuuksia tai takaajaa. Sen sijaan lainanhakijat tulot ja mahdolliset maksuhäiriöt tarkistutetaan, ja lainanantajat arvioivat lainan hakijan maksukyvyn saatujen tietojen perusteella. Siksi onkin erittäin tärkeää täyttää hakukaavakkeet mahdollisimman huolellisesti, sillä huolellisesti täytetty kaavake voi nopeuttaa hakuprosessia merkittävästi, ja myös parhaassa tapauksessa nopeuttaa lainan saamista.

Yhteystiedot

Yrityksen asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteessa info@rahoitus24.fi.

Hae lainaa


Viimeksi päivitetty 2024-05-04 Juha Koronen (Lainando)