Siimpl

SiimplSiimpl on täysin kotimainen rahoitusalan yritys, jonka mottona toimii ”Lainan hakeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa”. Palvelu onkin erikoistunut kilpailuttamaan lainoja asiakkaidensa puolesta, ja pyrkii etsimään jokaiselle asiakkaalle sopivan lainan aina monen luotettavan yhteistyökumppaninsa joukosta, aina huomioiden asiakaskohtaiset lainavaatimukset. Lainan hakuprosessi on myös erittäin yksinkertainen, ja useimmiten asiakas saa lainapäätöksen itselleen jo hetkessä. Siimplen palveluiden avulla on mahdollista hakea kulutuslainaa aina 500 ja 50 000 euron väliltä, ja yrityksen korkohinnasto alkaa noin 8% koroista.  Siimplen palvelu on innovatiivinen ja uudenaikainen, ja tämä näkyy myös yrityksen nettisivuista, jotka ovat upeasti toteutettu ja kaikki tarpeellinen tieto on selkeästi löydettävissä.

Hae lainaa

Onko Siimpl luotettava?

Siimpl on kotimainen yritys, joka on saanut paljon positiivista palautetta asiakkaittensa kesken, ja yhtenä parhaana puolena yrityksen kautta lainaa ottaessa onkin se, että kaikki tahot jolle yritys lähettää lainahakemukset, ovat Siimplen pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita, ja näin ollen luotettavia ja varteenotettavia lainanantajia. Yritys on tutustunut yhteistyökumppaneidensa toimintaan tarkasti, ja todennut ne luotettavaksi toimijoiksi, ja näin ollen myös ylpeänä luottelee kaikki yhteistyökumppanit sivuillaan. Näin ollen asiakkailla on myös mahdollisuus tutustua lainanantajiin etukäteen niin tahtoessaan.

Läpinäkyvän toiminnan lisäksi yritys on panostanut niin myös tietoturvaan, kuin myös henkilötietojen suojeluun kuin myös asiakkaidensa oikeuksiin. Yrityksen verkkosivut on suojattu SSL –suojauksella, ja kaikki yhteydet niin asiakkaan kuin yhteistyökumppaneiden välillä ovat salattuja. Asiakkaan henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, ellei sitä jokin lainmukainen taho vaadi. Yritys noudattaa myös Suomen Kuluttajaviranomaisten määrityksiä ja ehtoja liittyen lainapalveluihin, ja kaikilla yrityksen kautta otetuilla lainoilla ja luotoilla on Kuluttajaviraston määräämä 14 päivän palautusoikeus.

Siimpl lyhyesti

  • Kotimainen rahoitusalan palvelu erikoistunut kilpailuttamaan kuluttajalainoja
  • Lainat aina 500 eurosta 50 000 euroon
  • Korkoprosentti alkaen 8 %
  • 15 vakavaraista yhteistyökumppania
  • Lainasumma tilille jopa saman päivän aikana

 

Siimpl lainatuotteet

Siimpl itsessään ei tarjoa omaa lainatuotetta, vaan kilpailuttaa asiakkaan puolesta kaikkien 15 yhteistyökumppaninsa lainat, ja näin pyrkii löytämään asiakkailleen edullisimman lainan, ja tukemaan asiakasta sopivan lainan valitsemisessa. Yritys on yhteydessä lainantarjoajiin asiakkaan puolesta, ja Siimplen henkilökunta pyytää lainantarjoajilta parhaimmat lainatarjoukset, jotka lähetetään takaisin asiakkaalle. Asiakkaalla on siis mahdollisuus tutustua moniin lainatarjouksiin, ja valita näistä paras vaihtoehto itselleen rauhassa. Koko prosessi on täysin maksuton asiakkaalle, ja lainahakemuksen lähettäminen vie ainoastaan pari minuuttia. Lainojen kilpailuttaminen ei vielä myöskään sido asiakasta ottamaan lainaa, vaan jos sopivaa lainaa ei tunnu löytyvän, voi asiakas kieltäytyä ottamasta yhtään lainaa niin halutessaan.  Lainahakemusta täyttäessä tulee täyttää ainoastaan omat henkilötiedot ja hieman tietoja omasta taloudesta, ja näiden tietojen mukaan asiakkaalle annetaan lainan myöntöpäätös. Kaikki data ja asiakkaan henkilötiedot lähetetään salattuina, joten arkaluontoiset tiedot ovat suojassa koko hakuprosessin ajan. Useimmiten lainapäätös tehdään heti, ja lainatarjouksia asiakas saa useimmissa tapauksissa jo saman päivän aikana, tai viimeistään muutaman päivän kuluessa.

Miksi lainojen kilpailuttaminen on kannattavaa?

Kuluttaja saattaa helposti miettiä, miksi hän kilpailuttaisi lainoja yrityksen kautta, kun hän voi tehdä sen itse ilman kustannuksia. Lainojen kilpailuttaminen itse on kuitenkin loppupeleissä todella hidasta ja aikaa vievää työtä, sillä jokaiseen lainapalveluun täytyy tutustua kunnolla, arvioida lainanantajan luotettavuus, sekä lukea lainaehdot läpi huolellisesti. Tämä työ voi viedä helposti useita tunteja, ellei jopa päiviä. Tässä on yksi syy, missä lainoja kilpailuttavan yrityksen edut tulevat esille. Kun yritys kilpailuttaa lainat asiakkaan puolesta, näkee yritys kaiken vaivan, ja asiakkaalle riittää, että hän lähettää ainoastaan yhden lainahakemuksen, jonka lainoja kilpailuttava yritys lähettää usealle potentiaaliselle lainanantajalle, joiden kanssa yritys tekee yhteistyötä. Jatkuva yhteistyö lainanantajien kanssa myös tarkoittaa sitä, että lainaa antavat tahot ovat yritykselle jo entuudestaan tuttuja, ja näin ollen myös luotettavia vaihtoja.

Tässä vaiheessa kuluttaja saattaisi ajatella, että silti kilpailuttaminen kannattaa ehkä tehdä itse, että säästää kuluissa kun näkee kaiken työn ja vaivan itse. Näin ei kuitenkaan ole Siimplen kohdalla, sillä Siimplen kautta lainojen kilpailutus on täysin maksutonta asiakkaille. Ainoa haittapuoli lainojen kilpailuttamisessa saattaa olla se, että se vie hieman kauemmin aikaa, kuin että hakisi lainaa suoraa esimerkiksi pankilta. Jos lainalla on oikeasti kiire ja pääprioriteetti on saada rahasumma tilille heti, ei lainoja välttämättä kannata kilpailuttaa, vaan laina kannattaa ottaa suoraan löytämältään lainanantajalta. Kuitenkin ei niin kiireisissä tapauksissa lainojen kilpailuttaminen kannattaa ehdottomasti, sillä kilpailutuksen avulla saa seulottua helposti parhaimmat lainavaihtoehdot, ja näin ollen on mahdollista löytää itselleen se oikeasti edullisin ja paras laina. Ja tämä on juuri se asia, missä Siimpl tahtoo auttaa asiakkaitaan.

Pikavippi heti tilille?

Lainojen kilpailuttaminen ei välttämättä voita nopeudessa kaikkein nopeimpia lainoja kuten pikavipit tai pikaluotot, jotka luvataan toimittaa asiakkaan tilille välittömästi. Kuitenkin Siimplen avulla lainojen kilpailuttaminen on todella nopeaa, ja itse hakuprosessi vie vain muutaman minuutin. Hakukaavakkeen lähettämisestä, asiakas saa lainapäätöksen lähes heti. Tämän jälkeen riippuu lainanantajista, kuinka nopeasti he toimittavat lainatarjouksen, mutta nopeimmat lainatarjoukset on mahdollista saada jo saman päivän aikana. Siimplellä luvataan asiakkailleen myös todella nopeat toimitukset lainanmaksussa, ja kaikki lainat lainasopimuksen kirjoittamisesta, luvataan maksaa aina 1 – 3 pankkipäivän aikana, riippuen hieman asiakkaan pankista.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Siimplen kautta lainaa voi hakea, jos hakija on täysi-ikäinen ja asuu pysyvästi Suomessa. Hakijalla tulee myös olla vakituiset tulot, jotka ylittävät hänen kuukausittaiset menonsa. Tämän lisäksi asiakkaalla tulisi olla todiste tuloistaan, esimerkiksi palkkakuitti tai ote eläkkeestä.  Koska Siimplen kautta on mahdollista hakea monenlaisia lainoja, riippuu myös hieman lainan summasta, millaisia vaatimuksia lainanhakijalle on. Myös lainanantajien vaatimukset ovat yksittäisiä ja saattavat vaihdella, joten lainanantajiin on aina hyvä tutustua, ja lukea lainaehdot tarkasti läpi. Koska lainat ovat vakuudettomia, edellytetään asiakkaan henkilötietojen tarkastamista. Tämän yritys tekee yhteistyössä Suomen Asiakasrekisteri Oy:n kanssa, jonka avulla yritys tarkistaa asiakkaan tiedot. Nopeuttaakseen lainan saamista ja edistääkseen omia lainansaantimahdollisuuksia, kannattaakin siis olla mahdollisimman rehellinen omista taloudellisesta tiedoistaan, sekä myös kertoa itsestään mahdollisimman paljon. Näin tietojen tarkastaminen sujuu nopeammin, ja edistää koko lainaprosessin etenemistä, kun ongelmatilanteita tai epäselvyyksiä ei pääse syntymään. Jos epäselvyyksiä jostain syystä syntyisi, ottaa yritys asiakkaaseen yhteyttä, ja pyytää selvittämään esimerkiksi puuttuvat tiedot, jotta hakemuksen prosessointia voidaan jatkaa.

Yhteystiedot

Siimplen asiakaspalvelu auttaa mielellään kaikissa epäselvissä tilanteissa ja kysymyksissä. Asiakaspalvelu on avoinna klo 9 – 16 arkisin, ja sähköpostia asiakaspalveluun voi lähettää osoitteessa asiakaspalvelu@siimpl.fi. Asiakaspalvelu auttaa kaikissa yleisissä kysymyksissä. Jos kaipaat vastauksia esimerkiksi teknisiin ongelmiin tai muihin vaativampiin tilanteisiin, kannattaa ottaa suoraan yhteyttä Siimplen tukeen, joka osaa auttaa tällaisissa tilanteissa paremmin. Siimplen tuki palvelee sähköpostitse osoitteessa tuki@siimpl.fi. Jos taas tahdot antaa yleisesti palautetta, risuja ja ruusuja tai kehitysideoita yritykselle, voit kohdistaa palautteesi suoraan osoitteeseen palaute@siimpl.fi, ja näin varmistut, että palaute menee henkilölle, jonka kautta ideasi ja toiveesi oikeasti otetaan käsiteltäväksi.

Hae lainaa