Suomilimiitti

SuomilimiittiSuomilimiitti on W-yhtiöt Oy:n tarjoama lainatuote. W-Yhtiöt Oy on täysin suomalaisten omistuksessa oleva rahoitusyritys, joka on perustettu Suomessa vuonna 2006. Yrityksellä on asiakaskuntaa jo satojatuhansia suomalaisia kuluttajia, ja yritys onkin keskittynyt auttamaan kuluttajia heidän erilaisissa rahoitustarpeissaan. Yritys palvelee asiakkaitaan jokaisena vuoden päivänä, ja pyrkii niin nopeaan kuin ystävälliseen asiakaspalveluun tilanteessa kuin tilanteessa. Yritys pyrkii myös kaikessa toiminnassaan joustavuuteen, niin palvelun kuin tuotteidensakin puolesta. Yrityksen lainatuotteet on tarkoitettu pääosin arjen kuluihin tai muihin hankintoihin, ja W-yhtiöt Oy tarjoaakin joustavaa luottoja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Heidän tuotteensa onkin yksi suomen suosituimmista lainapalveluista. W-yhtiöt Oy:n lainatuotteet ovat myös Tuntitili –vertailupalvelun suosittelemia. Suomilimiitti pyrkii mahdollistamaan joustavat lainat asiakkailleen, ja palvelun avulla on mahdollista nostaa eriä vaikka tarvittaessa päivittäin, tietenkin tehden nostot oman henkilökohtaisen luottorajan puitteissa. Luottoa nostaessa yritys veloittaa nostosta 15% nostopalkkion, mutta tämä onkin luoton ainoa kulu, kunhan luotto maksetaan takaisin sovittujen eräpäivien puitteissa. Suomilimiitin käytäntönä on laskuttaa asiakkaan tekemät nostot aina seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä, joka näin mahdollistaa asiakkaalle keskimääräisesti 45 päivän korottoman maksuajan. Luoton osamaksu on myös mahdollista helposti, sillä minimikuukausieränä voi maksaa vain laskuun merkityn minimilyhennyksen, joka on 12,5% asiakkaan sen hetkisestä avoimesta saldosta. Minimilyhennys on kuitenkin vähimmillään 50 euroa kuukaudessa.

Hae lainaa

Suomilimiitti lyhyesti

  • Joustava luottopalvelu pienemmille summille
  • Maksimiluotto 2 000 euroa
  • Suomilimiitin asiakkuuden avaaminen ilmaista
  • Jokaisesta nostosta peritään 15 % nostokulu

Suomilimiitti Lainaa

Onko Suomilimiitti luotettava?

Suomilimiitti noudattaa lainassaan kuluttajasuojalain mukaista 14 päivän peruutusoikeutta, eli asiakkaalla on oikeus epäröidessään lainaa, peruuttaa sovittu luottosopimus 14 päivän aikana sopimuksen kirjoittamisesta. Luotonantajana Suomilimiitille toimii J.W. Yhtiöt Oy. Kuluttajasuojalain lisäksi Suomilimiitti panostaa tietenkin myös tietoturvaan. Yritys käyttää samaa turvajärjestelmää mikä on käytössä myös pankeilla, eli sivut ja verkkoyhteys on suojattu SSL-tekniikalla. Kaikki yrityksen tiedostot ovat myös suojattu tietoturvarajoitteiden mukaisesti suojatussa ympäristössä, jonne ulkopuolisilla ei ole pääsyä. Palveluun kirjaudutaan sisään aina asiakkaan omilla verkkopankkitunnuksilla, mobiilitunnuksilla, tai mahdollisesti verkkopankkitunnuksilla sisäänkirjautumisen yhteydessä asiakkaalle annetulla PIN-koodilla ja henkilöllisyystunnuksella. Voisi siis sanoa, että Suomilimiitillä otetaan myös tietoturva tosissaan.

Suomilimiitti lainatuote

Suomilimiitti lainatuote on joustava luotto omiin tarpeisiin, silloin kun tarpeet rahalle saattavat yllättää äkistikin. Luottoa on myöntämisen jälkeen mahdollista nostaa luottorajan mukaisesti vaikka joka päivä, sovittaen luoton omiin tarpeisiinsa.

Suomilimiittiä voi nostaa halutessaan aina 2 000 euroon asti jatkuvana luottona. Luotolle sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa luottoraja, joka on jatkuvasti käytössä. Ensimmäinen luottonosto maksetaan asiakkaalle tilille heti klo 8 – 22 välillä, myös viikonloppuisin. Nostokuluja jokaiselle nostolle kertyy 15 % noston määrästä, mutta muita kuluja luotolla ei ole. Nimellinen vuosikorko luotolle on 106,8 %. Luotolta tehdyt nostot laskutetaan asiakkaalta aina seuraavan kuun loppupuolella, ja näin ollen asiakas saakin siis itselleen takaisinmaksuaikaa 45 päivää. Luottoa on myös mahdollista maksaa osamaksuilla, maksamalla ainoastaan minimilyhennys, eli 12,5 % saldosta, vähimmillään kuitenkin 50 euroa kuussa. Suomilimiitin kätevänä puolena on myös se, että palvelun voi ottaa ilmaiseksi käyttöön, ja pitää ilmaiseksi käytössä, vaikkei nostaisikaan luottoa jatkuvasti. Koska ainoastaan palvelun joustoluoton käyttäminen maksaa, eli veloittaa aiemmin mainitun 15 % nostokulun nostosta, on tämä kyseinen joustoluotto siis hyvä vaihtoehto esimerkiksi vararahastoksi, jonka säilyttäminen on ilmaista. Jos epäilee että pahoja päiviä on tulossa, mutta ei välttämättä vielä kuitenkaan tarvitsisi luottoa, voi Suomilimiitille avata tilin, ja käyttää palvelua, jos tilanne jossain vaiheessa tulee sitä vaatimaan. Suomilimiitin lainahakemus on mahdollista lähettää milloin tahansa netistä, mutta lainahakemukset sekä myös nostojen siirrot käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina, eli klo 8 – 22 välisenä aikana niin arkisin kuin viikonloppuisinkin.

Muita kuluja nostokulujen sijaan ei ole, paitsi tapauksissa joissa asiakas haluaa käyttää osamaksua takaisin maksuerän muotona. Saadessaan kuukausittaisen laskun, voi asiakas itse päättää, haluaako maksaa laskun kertamaksuna, vai mahdollisesti hyödyntää Suomilimiitin tarjoamaa osamaksumahdollisuutta. Mikäli asiakas päätyy hyödyntämään osamaksua, erälle, joka jää osamaksun jälkeen jäljelle jäävälle saldolle avoimeksi, tullaan laskemaan korkoa. Korko koskee seuraavaa laskutusjaksoa, ja korko erälle lasketaan kuukausikorolla, jonka määrä on 8,9 %.

Kuinka voin hakea pikavippiä?

Suomalaiset usein haluavat ottaa lainaa ilman vakuuksia ja nimenomaan netissä, sen takia että hakeminen on niin helppoa, ilman että joutuu fyysisesti käymään pankkikonttorissa. Netissä otetut lainat myönnetään myös nopeasti, ja parhaassa tapauksessa ne saa käyttöönsä heti nostopäätöksestä.

Suomilimiitin lainaa on helppo ja nopea hakea netistä, täyttämällä yrityksen sivuilla oleva lainahakemukseen tarkoitettu kaavake. Hakemuksen lähettäminen ja luoton käyttöönotto edellyttää henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia. Jos hakijalla ei ole verkkopankkitunnuksia, niiden luominen on välttämätöntä ennen luoton hakemista. Verkkopankkitunnukset voi saada asioimalla oman lähipankkinsa konttorissa. Yritys pyrkii suorittamaan lainan myöntämispäätökset aina mahdollisimman nopeasti. Jos lainapäätös on positiivinen, myönnetty laina siirretään heti pankkitilille, jonka asiakas on ilmoittanut hakemuksensa ohessa, jos kyseessä on joko Nordean, Aktian, Handelsebankin, Danske Bankin, Osuuspankin, Säästöpankin, S-pankin tai POP-pankin pankkitili. Internetistä asiakkaan hakema koroton laina on tietenkin nimensä mukaisesti koroton, eli lainaehtojen määrittelemien ehtojen puitteissa koroton laina. Korottomalla lainalla asiakas maksaa ainoastaan käyttämästään luotosta. Suomilimiitillä onkin tarjolla jopa Suomen suurin koroton laina heidän uusille asiakkailleen.

Tarvitsenko vakuuksia lainaan?

Suomilimiitin myöntämiseksi ei asiakas tarvitse minkäänlaisia vakuuksia tai takaajia lainan nostamiselle. Suomilimiitti on mahdollista myöntää kaikille yli 21 –vuotiaille henkilöille, jotka täyttävät vaaditut ehdot ja lainaehtojen kelpoisuusmääritelmän. Myönteinen päätös lainalle edellyttää muun muassa luotonhakijalta Suomen kansalaisuutta, virallisia osoitetietoja Suomessa, henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia, moitteettomia luottotietoja sekä omaa matkapuhelinnumeroa.

Kaikki asiakkaan tiedot tarkistetaan kuluttajaluottojen kyselyjärjestelmästä, ja tietojen välittäjänä toimii Suomen Asiakastieto Oyj. Tiedot asiakkaasta kerätään ainoastaan luottohakemusta ja sen käsittelyä varten, eikä muita irrelevantteja tietoja pyydetä Asiakastieto Oy:ltä. Hakemuksen yhteydessä kerättyjä tietoja asiakkaasta ei tulla luovuttamaan ulkopuolisille, ilman että perusteena olisi painava lain mukainen velvoite. Tosin viranomaisilla saattaa olla mahdollisesti pääsy tietoihin oman toimintansa kautta. Tämän lisäksi kuitenkin luotonhakijalla itsellään on oikeus tarkistaa mitä tietoja hänestä on luovutettu ja mille tahoille tiedot on mahdollisesti luovutettu Kuluttajaluottojen kyselyjärjestelmästä. Tarkistusoikeuden on toteuttanut Suomen Asiakastieto Oy, joten tapauksissa jossa tietoja tahtoo selvittää, tulee olla yhteydessä tähän tahoon.

Pikavippi heti tilille?

Suomilimiitin pikavippi -lainatuotetta on mahdollista nostaa helposti verkkopalvelussa, jonne kirjaudutaan joko omilla verkkopankkitunnuksilla tai ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä saadulla PIN –koodilla ja oman henkilöllisyystunnuksen yhdistelmällä. Tämän lisäksi Suomilimiittiä on myös mahdollista nostaa jopa pelkällä tekstiviestillä, lähettämällä haluamansa summan suuruuden Suomilimiitin tekstiviestipalveluun. Miniminosto Suomilimiittiin on kerralla 10 euroa.

Yhteistiedot

Suomilimiitti eli Suomilimiittiä tarjoava yritys J.W. Yhtiöt Oy toimii Lahdesta käsin, ja yrityksen asiakaspalvelu on auki vuoden jokaisena päivänä, niin arkisin kuin viikonloppuisinkin klo 8 – 22. Luottohakemuksia voi yritykselle lähettää ympäri vuorokauden, mutta niin hakemukset kuin nostojen siirrotkin käsitellään ainoastaan asiakaspalvelun aukioloaikoina. Asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella, yritykseen voi ottaa kätevästi yhteyttä sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi. Alta löydät tarkemmat yhteystiedot yrityksestä. Osoite: J.W.-Yhtiöt Oy, Aleksanterinkatu 17 B, 15110 Lahti, asiakaspalvelun puhelinnumero: 03 3399 3600 ja sähköposti: asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi

Hae lainaa


Viimeksi päivitetty 2024-05-04 Teemu Virtanen (Lainando)