Surimo

SurimoSurimo Finance Oy on rahoitusyhtiö, joka on kokonaan suomalaisessa omistuksessa, ja pyrkii tarjoamaan kuluttajille kilpailukykyisiä kulutusluottoja kätevästi verkossa. Surimolla on käytössä ainutlaatuinen online- ja scoring –liiketoimintamalli, jonka avulla yritys on tehnyt toiminnastaan erittäin nopeaa ja tehokasta. Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkailleen erilaisia luottopalveluita vastuullisesti, sekä tarjota kohtuuhintaisia pitkäaikaisia luottoja henkilöille, jotka kykenevät hoitamaan moitteettomasti velvoitteensa. Surimon palvelut tarjoavat ikään kuin vaihtoehdon perinteisille luottokorteille, tai luottokortin rinnalle. Surimolla on myös käytössä niin verkko- kuin mobiilipalvelut asiointiin, ja yritys pyrkii kehittämään molempia palveluita asiakkailleen jatkuvasti, niin helppokäyttöisyyden kuin uusimpien turvallisuusvaatimustenkin kannalta.

Tavallisen lainanhakijoiden lisäksi Surimo on ottanut huomioon myös sijoittajat, ja kehittelee nimenomaan ammattimaisille sijoittajille tarkoitettua palvelua, jolla yritys pystyisi tarjoamaan sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa erilaisiin lainainstrumentteihin mahdollisimman hyvällä tuotto- riskisuhteella. Yritys myös myöntää sivuillaan selkeästi, että vaikka Surimo pyrkiikin tarjoamaan asiakkailleen mahdollisimman kohtuuhintaisia luottoja, ovat yrityksen tarjoamat luotot kuitenkin kalliimpia kuin jos esimerkiksi vertaisi liikepankkien tarjoamiin, pankin koko asiakkuuteen liitettyihin luottoihin. Sen vuoksi Surimolla myös suositellaan ensin liikepankkien lainamahdollisuuksien selvittämistä, ennen Surimon puoleen kääntymistä. Tällainen läpinäkyvyys ja asioiden ilmaiseminen suoraan on lainoihin erikostuneelta yritykseltä erittäin esimerkillistä, ja tuo myös turvallisuuden ja luotettavuuden tunnetta asiakkaan näkökulmasta, sillä Surimo ei väkisin yritä edes väittää olevansa halvin lainatuote suomalaisilla markkinoilla. Yrityksenä Surimo Finance Oy on rekisteröitynyt Etelä-Suomen aluehallintaviraston alla toimivaan Luotonantajarekisteriin.

Hae lainaa

Onko Surimo luotettava?

Surimo pyrkii vastuullisuuteen ja läpinäkyvyyteen kaikessa toiminnassaan. Erittäin hienona eleenä yritykseltä on, että he sivuillaan myöntävät liikepankkien lainojen tulevan halvemmiksi asiakkaille kuin Surimon tarjoamat lainatuotteet. Yritys on siis alusta alkaen läpinäkyvä asiakkailleen, eikä yritä pimitellä hintoja tai kustannuksia asiakkailtaan. Kokonaan suomalaisena yrityksenä Surimon palveluita ovat käyttäneet jo useat suomalaiset, ja yritys pyrkii alituisesti kuuntelemaan asiakkaidensa palautetta, ja kehittämään tuotteitaan asiakkailtaan saaman palautteen mukaisesti.

Surimo kuuluu Luotonantajarekisteriin, joka on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston alaisena. Surimolla on myös otettu aiheellisesti huomioon lainatuotteita koskeva kuluttajainsuojalaki ja 14 päivän peruutusoikeus asiakkaille. Asiakkaan on siis mahdollista peruuttaa Surimon kanssa sovitut luottosopimukset kuluttajalautakunnan säännösten mukaisesti 14 päivän sisällä lainan nostamisesta.

Surimo lyhyesti

  • Suomalainen, vastuullinen rahoitusyhtiö
  • Tarjoaa joustavaa kertaluottoa arjen hankintoihin
  • Kertaluotto aina 4000 euroon asti
  • Mahdollisuus saada laina heti tilille pikasiirrolla
  • Kehitteillä lainainstrumenttipalvelu ammattimaisille sijoittajille

Surimon lainatuote

Surimo Finance Oy:n tarjoama päälaina tuote on Surimo Kertaluotto, joka kuvataan nopeaksi ja vaivattomaksi vaihtoehdoksi lainalle, tarkoitettuna pääosin tilapäiseen rahan tarpeeseen. Useimmiten asiakkaat nostavat Surimon lainaa esimerkiksi remontin lisäbudjetiksi, etelänmatkalle, tai esimerkiksi tueksi auton ostoon, jottei ehkä yllättäväkin suuri hankinta heilauttaisi omaa taloutta niin paljoa. Surimon lainatuote tarjoaa pienlainoja, ja maksimissaan lainaa voi Surimolla nostaa 4000 euroa. Lainan hakeminen on tehty hyvin helpoksi asiakkaille ja onnistuu myös niin verkossa kuin mobiilipalvelun kautta. Surimon lainankäsittelyvaihe on myös suhteellisen nopea, ja kaikki luotot ovat vakuudettomia. Kun asiakas on lähettänyt lainahakemuksen, alkaa lainankäsittely heti siitä hetkestä, kun hakemus on vastaanotettu, ja myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat ovat siirrettävissä pikasiirrolla suoraan asiakkaan tilille, koko prosessi vieden ainoastaan muutamia minuutteja lainankäsittelyn jälkeen.

Surimo lainaehdot

Kuten yritys itsessään, ovat lainaehdot myös selkeitä ja joustavia Surimolla. Lainat ovat aina tasalyhenteisiä, ja takaisinmaksuajaksi voi asiakas valita joko 24 kk tai 36 kk. Lainoihin ei myöskään kuulu minkäänlaista tilinhoitomaksua. Laina on mahdollista maksaa takaisin ilman minkäänlaisia lisäkuluja, ja asiakas voi itse päättää maksaako lainan joko kokonaisuudessaan vai kenties isommissa erissä. Maksamalla laina kokonaisuudessaan tai suunniteltua suuremmissa erissä, on asiakkaan mahdollista lyhentää lainan takaisinmaksuaikaa. Surimon tarjoamaan lainasopimukseen kuuluu myös aina 6 maksuvapaata kuukautta. Maksuvapaat kuukaudet ovat asiakkaan valitsemia kuukausia, jolloin asiakkaan ei tarvitse maksaa lainaa takaisin. Maksuvapaat kuukaudet voi asiakas suunnitella ja päättää itse sopimaan omaan aikatauluunsa, ja kuukaudet tulee ainoastaan ilmoittaa asiakaspalveluun vähintään 15 päivää ennen kyseisen kuukauden eräpäivää. 15 päivän raja on luotu siksi, että Surimolle ehditään käsittelemään muutos laskuun, ja kirjaamaan maksuvapaa kuukausi ennen laskun muodostamista. Vaikkei maksuvapaana kuukautena tarvitse maksaa takaisinmaksueriä, peritään maksuvapaasta kuukaudesta kuitenkin Surimon hinnaston määräämä käsittelykulu, summaltaan 10 euroa.

Kertaluoton laskut voidaan lähettää sähköpostitse asiakkaan valitessa sähköpostilaskutus, ja näin laskut on mahdollista saada helposti joko sähköpostitse tai mahdollisesti e-laskuina. Surimon online -palvelusta on helppo tarkistaa asiakkaan tulevat 12 laskua ja laskujen eräpäivät, sekä sen hetkinen lainan tilanne yksityiskohtineen. Mikäli asiakas haluaa laskut postitse, voidaan ne toimittaa kirjeenä, mutta postitetuista laskuista peritään 3,95 euron suuruinen lisämaksu jokaista laskua kohti.

Kuinka voin hakea pikavippiä?

Surimon lainaa voi hakea kuka tahansa 19 – 72 -vuotias henkilö, jonka luottotiedot ovat moitteettomat. Surimolla vaaditaan myös lainanhakijalta säännölliset tulot. Lainanhakijan tulee myös asia pysyvästi Suomessa, jotta lainaa on mahdollista myöntää hakijalle. Hakijalla tulee myös olla suomalainen pankkitili jossakin suomalaisista pankeista, ja lainanhakijalla ei tulisi olla maksuhäiriömerkintöjä. Surimolla suoritetaan aina luottokelpoisuus arvio hakijalle, jossa arvioidaan hakijan takaisinmaksu kyky lainalle. Lainanhakijalla tulee myös olla verkkopankkitunnukset pankkiinsa, jotta hän pystyy tunnistautumaan palveluun niiden avulla. Verkkopankkitunnukset on mahdollista saada omasta pankistaan vierailemalla läheisimmässä toimipisteessä.

Surimon lainat on tarkoitettu niin arjen menoihin, isompiin hankintoihin, tai vaikka juhliin. Yleisiä syitä Surimon asiakkailla on esimerkiksi remontti, auto, tai vaikka loma etelässä.

Tarvitsenko vakuuksia lainaan?

Surimon tarjoamat pikavipit, toisin sanoen siis kertalainat ovat täysin vakuudettomia lainan ottajille. Sen sijaan hakijan luottotiedot ja kykenevyys lainan takaisin maksuun arvioidaan lainahakemuksen yhteydessä, ja myönteinen päätös hakemukselle tehdään asiakkaan antamien tietojen perusteella. Toisinaan yritys saattaa pyytää asiakkaaltaan perustietojen ja verkkopankissa tunnistautumisen lisäksi mahdollisesti pistokoe -luontoisesti viimeistä palkkanauhaa, veroilmoituksen erittelyosaa vai vaikka eläkepäätöstä. Lainan hakija ei siis tarvitse vakuuksia tai mahdollista takaajaa Surimon kertaluoton hakemiseen.

Pikavippi heti tilille?

Surimon pikavippi -lainatuotetta eli kertaluottoa voi hakea mihin tahansa aikaan vuorokaudesta, ja hakemuksen lähettämisen jälkeen yritys antaa päätöksen lainan myöntämiselle. Jos päätös on myönteinen, on Surimon antama tarjous lainasta voimassa 7 päivää, jona aikana laina tulee hyväksyä. Asiakkaan hyväksyessä lainatarjous rahat voidaan siirtää pikasiirrolla asiakkaan tilille lähes heti. Normaalilla siirrolla lopullisesta lainapäätöksestä rahat saapuvat asiakkaan tilille viimeistään seuraavana pankkipäivänä, mutta lähes jokaisessa tapauksessa saman päivän aikana. Pikasiirrolla, jolla rahat voidaan siirtää tilille heti, veloitetaan 3% suuruinen välityspalkkio nostetusta summasta, kattamaan pankkien veloittamia pikasiirtojen kustannuksia. Asiakkaan ensilainaan liittyvä rahaliikenne maksetaan aina klo 7.00 – 23.00 välisenä aika arkisin ja viikonloppuisin.

Yhteistiedot

Surimoon voit ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Yrityksen nettisivuilla toimii myös online chat -palvelu, jossa voit keskustella asiakaspalvelun kanssa reaaliaikaisesti. Sivuilta löytyy myös kattava FAQ, eli useimmiten kysytyt kysymykset -osio, josta näkee helposti vastaukset kaikkein yleisimpiin kysymyksiin. FAQ -osioon kannattaakin käydä tutustumassa ennen lainan hakemista, sillä se tarjoaa hyvän tiivistelmän Surimon lainatuotteisiin. Alta löydät vielä Surimon yhteystiedot: Surimo Finance Oy, PL 140, 00531 Helsinki, puhelin: 010 323 8500 (ma – pe klo 9 – 17), sähköposti: asiakaspalvelu@surimo.fi.

Hae lainaa


Viimeksi päivitetty 2024-05-04 Juha Koronen (Lainando)