Tonnilaina

TonnilainaTonnilaina on suomalaisen Aasa Oy yrityksen lainapalvelu, jolla on markkinoilla tarjolla useita erilaisia ja menestyviä kuluttajille suunnattuja lainatuotteita. Aasa on yrityksenä keskittynyt tarjoamaan nopeita ja edullisia, sekä myös kokonaan vakuudettomia lainoja ja luottoja. Aasalla on jo tuhansia suomalaisia asiakkaita, ja he pyrkivät kehittämään toimintaansa koko ajan yhä asiakastyytyväisempään suuntaan, ottamalla jatkuvasti asiakkaiden palautteita ja kehitysideoita vastaan. Kotimaisen toiminnan lisäksi Aasalla on myös toimintaa Euroopan muissa maissa, kuten Luxemburgissa, Ruotsissa, Tallinnassa ja Puolassa. Suomessa Aasan päätoimisto on sijoittunut Helsinkiin. Aasan tarjoama lainatuote Tonnilaina, on kaikessa yksinkertaisuudessaan järkyttävän fiksu laina. Nimensä mukaisesti lainaa saa asiakas nostettua tonnin, ja tälle tonnin lainalle on todella pitkä maksuaika, jopa 19 kuukautta, mutta laina on tietenkin mahdollista maksaa pois milloin tahansa oman aikataulun mukaisesti. Tutustu tonnilainaan ja sen ehtoihin tarkemmin alla.

Hae lainaa

Onko Tonnilaina luotettava?

Lainapalvelun tarjoaa suomalainen, jo pitkään Suomessa toiminut vakavarainen yritys, joka on kasvattanut suosiotansa jo pitkään ja onnistunut myös laajentamaan toimintaansa useampaan Euroopan maahan. Tonnilainan takana siis toimii Aasa Oy, jolla on myös tarjolla Tonnilainan lisäksi myös muita lainatuotteita kotimaisilla markkinoilla. Yritys pitää yhtenä tärkeimpänä toimintakriteerinään sujuvia asiakassuhteita, ja pyrkiikin aina kuuntelemaan asiakkaidensa yksilökohtaisia tarpeita ja toiveita. Tämä näkyy yrityksen toiminnassa myös niin, että asiakkaan henkilötietosuojasta ja lainanottajan osapuolen oikeuksiin on panostettu. Kaikkien asiakkaiden tiedot, niin henkilö- kuin luottotiedotkin, on suojattu huolellisesti, ja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille osapuolille, ellei laki sitä vaadi, esimerkiksi asiakastietojen tarkistamisprosessissa Suomen Asiakasrekisteristä. Tämän lisäksi yritys noudattaa Kuluttajaviranomaisten suosituksia ja Tonnilainan ottajalla on täysi Kuluttajalautakunnan ehtojen mukainen 14 päivän palautusoikeus. Tämän lisäksi myös yritys noudattaa luotonannossaan ja kaikessa toiminnassaan ECRC:n määräämiä kriteereitä, jotka koskevat vastuullista luotonantoa. Yritys noudattaa tietenkin myös voimassaolevaa lainsäädäntöä ja muita kuluttajaviranomaisten suosituksia.

Tonnilaina lyhyesti

  • Kotimaisen, myös kansainvälisesti toimivan yrityksen lainatuote
  • Tonnilainan tarjoaa Aasa Oy
  • Nimensä mukaisesti Tonnilaina tarjoaa 1 000 euron lainan
  • Takaisinmaksuaika jopa 19 kuukautta

Tonnilaina lainatuote

Tonnilaina on yksi Aasa Oy:n lainatuotteista, joka on irrotettu yrityksen sivuilta omaksi itsenäiseksi brändikseen. Lainanantajana toimii silti kuitenkin kotimainen Aasa Oy. Tonnilaina on yksinkertainen laina, jota nimensä mukaisesti asiakas saa tonnin, eli 1000 euroa. Summassa laina on siis kiinteä. Lainalle on mahdollista saada aina 19 kuukauden takaisinmaksuoikeus. Laina on kuitenkin mahdollista maksaa takaisin aikaisemmin, eli milloin tahansa asiakkaan oman aikataulun mukaan. Laina on siis hyvä vaihtoehto sellaisiin tilanteisiin, kun kuluttaja on etsimässä suhteellisen pientä lainaa, eikä välttämättä ole kuitenkaan varma omasta takaisinmaksuaikataulustaan. Koska Tonnilaina on myös summallisesti suhteellisen pieni, on lainalla suhteellisen alhainen myöntämiskynnys, ja se on myös mahdollista saada suhteellisen nopeasti. Laina sopiikin hyvin esimerkiksi pienempiin hankintoihin, kuten vaikka matkaan, pienremonttiin, sisustukseen, tai muuhun hankintaan, ja on silti edullisempi vaihtoehto kuin esimerkiksi useimmat pikavipit.

Nykypäivän pikaiset lainat ja pikavipit taas nopeudessaan rokottavat usein asiakasta takaisinmaksuajassa, ja monet pienemmän summan nopeat lainat tulevat todella lyhyillä takaisinmaksuajoilla, ja usein myös korkeilla koroilla. Tässä Tonnilaina tulee vastaan, ja vaikka laina onkin suhteellisen pieni, ja se on mahdollista saada nopeasti ellei yhtä nopeastikin kuin perinteiset vipit, on Tonnilainalla silti erittäin pitkä takaisinmaksuaika, joka antaa joustavuutta lainanhakijalle takaisin maksussa, ja mahdollistaa lainan takaisin maksun oikeasti asiakkaan omaan tahtiin. Jos olet mahdollisesti kuitenkin etsimässä suurempaa lainaa, tai joustavampia ehtoja lainalle, kannattaa tutustua Aasan tarjoamiin muihin lainatuotteisiin, sillä monien tuotteiden joukosta saattaa löytyä helposti sopivampi ratkaisu, jos tonnin täsmälaina ei ole juuri se, mitä itse olet etsimässä.

Aasan asiakaspalvelu on auttavaista, ja heihin voi olla yhteydessä ja pyytää apua itselleen sopivan lainan valitsemisessa. Aasan henkilökunta on auttavaista, ja yhdessä ammattilaisen kanssa sopiva laina lainavalimoista löytyy varmasti asiakkaan omilla ehdoilla. Lainaa, jonka ehtoihin ei ole tyytyväinen, ei kannata ikinä ottaa. Sen sijaan, jos asiakas etsii pientä näppärää lainaa, jonka summana olisi 1000 euron luokkaa, siinä tapauksessa Tonnilaina on varmasti todella hyvä vaihtoehto. Tarkemmat tiedot tonnilainan ehdoista löydät Tonninlainan verkkosivuilta, ja lähettämällä lainahakemuksen, näkee lainatarjoukset kaikki lainan tiedot yksityiskohtaisesti.

Pikavippi heti tilille?

Tonnilainaa on mahdollista saada jopa lyhyemmälläkin aikataululla, sillä hakemuksen käsittely ja asiakkaan luottotietojen tarkistaminen tapahtuu todella nopeasti. Useimmiten lainanhakuhetkestä saa asiakas jo alustavan lainanmyöntämispäätöksen lähes viipymättä, ja lainatarjous lähetetään asiakkaalle useimmiten saman päivän aikana. Tämän jälkeen asiakkaan tulee allekirjoittaa lainasopimus, jonka jälkeen laina voidaan maksaa asiakkaalle. Siihen asti, että tonni on asiakkaan tilillä, kuluu useimmiten ainoastaan 1 – 3 arkipäivää. Tonnilainaa voisikin siis sanoa erittäin vaivattomaksi ja nopeaksi lainaksi.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Tonnilainaa koskee Aasan yleiset säännöt liittyen lainanhakijoihin, eli lainanhakijan tulee olla täysi-ikäinen henkilö, ja hänen tulisi asua pysyvästi Suomessa; tämä tarkoittaen, että hän löytyy Suomen Väestörekisteristä. Muina ehtoina hakijalle on, että hänen luottotietonsa tulee olla kunnossa, eikä hänellä tule olla julkisia häiriömerkintöjä. Hakijalla tulisi olla jotakuinkin vakituiset tulot, tuloiksi kelpaa esimerkiksi vakituinen työ tai osa-aikainen työ, tai esimerkiksi vakituiset eläketulot. Tonnilainan hakemusta täyttäessä tulee asiakkaan osoittaa jokin todiste omista tuloistaan, ja arvioida omat kuukausikustannuksensa tuloihin nähden. Lainanhakijan kuukausittaiset tulot eivät saisi ylittää kuukausittaisia menoja. Laina on täysin vakuudeton laina, ei hakijalta ei edellytetä vakuuksia, kuin myöskään takaajaa lainalle. Vakuudettomat lainat ovat useimmiten huomattavasti nopeammin saatavilla kuin vakuudelliset lainat, mutta koska laina on vakuudeton, on lainanhakijalle asetettu tietyt ehdot, jotta lainaa voi hakea.

Esimerkkilaskelma Tonnilainasta

Jotta tonnilainan edullisuuden voisi hahmottaa paremmin, otetaan esimerkki lainan kokonaiskustannuksista tyypillisille lainalle. Tonnilainaa on mahdollista nostaa ainoastaan 1 000 euron summa, joten otetaan se siis esimerkkilainan summaksi. Tonnilainan luottosopimuksen kesto on taas 19 kuukautta enimmillään. Nimelliskorko lainalle on 9 %, kun taas todellinen vuosikorko lainalle on 49,94 %. Muita kuluja lainalle koostuu ainoastaan lainan järjestelypalkkio, joka on 295 euroa. Tonnilaina on siitä ainutlaatuinen laina, että vaikka laina-aika on pitkä, yli vuoden, ei lainalle silti kerry lainkaan kuukausittaisia tilinhoitokuluja, vaan tilinhoitomaksu kuukaudessa on pyöreät nolla euroa. Käydään tässä esimerkissä läpi tilanne, jossa laina maksettaisiin takaisin vasta laina-ajan päättyessä, eli 19 kuukauden päästä. Koska lainaa maksetaan kuukausittain, tulee lainan jokainen takaisinmaksu erä laskea yhteen. Yksittäinen kuukausierä lainalle olisi 52,63 euroa, kun kaikki kustannukset ja korot on laskettu yhteen. Näin itse luoton ja laina kokonaiskustannusten summaksi muodostuu 1 369,93 euroa. Summa ei ole lainkaan korkea, ottaen huomioon miten pitkä maksuaika lainalla on, joten Tonnilaina onkin oikein varteenotettava kuluttajalle, joka etsii pienempää lainaa pidemmällä maksuajalla.

Yhteystiedot

Tonnilainan eli Aasan asiakaspalvelu auttaa asiakkaitaan ja lainasta kiinnostuneita mielellään kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä, ja mahdollisissa epäselvissä tilanteissa tai ongelmissa. Myös, jos lainan kanssa ilmenisi maksuongelmia, kannattaa olla välittömästi yhteydessä Aasan asiakaspalveluun, ja sopia molemmille osapuolille paras ratkaisu yhdessä. Tonnilainan asiakaspalveluun voi olla yhteydessä osoitteessa asiakaspalvelu@aasa.fi sähköpostitse, tai vaihtoehtoisesti soittamalla suoraan henkilökunnalle puhelinnumeroon 0600 04045.

Hae lainaa