Vakuudetonlaina.com

VakuudetonLaina.comVakuudetonlaina.com on markkinoille vasta vähän aikaa sitten tullut lainapalvelu, jonka kautta pystyt kilpailuttamaan ison joukon vakuudettomia netistä haettavia lainoja helposti yhden hakemuksen avulla. Tämä helpottaa paljon työtä silloin, kun halutaan löytää edullinen laina, sillä välittäjä tekee puolestasi työn useaan lainapaikkaan tehtävistä hakemuksista. Enää sinun ei tarvitse itse toimittaa hakemusta useaan eri palveluun, riittää kun teet hakemuksen vain yhteen, ja saat sen jälkeen tarjouksen useasta eri palvelusta.

Usein silloin, kun rahan ja laina tarve yllättää, ei ole aikaa tai malttia vertailla eri lainapalveluita keskenään, sillä vertailun tekemiseen saattaa usein mennä jonkin verran aikaa, kun joudut erikseen lähettämään hakemuksia useaan eri lainapalveluun. Vakuudetonlaina.com palvelu auttaa sinua tässä säästämään sekä aikaa että rahaa. Sinun ei tarvitse muuta kuin täyttää netissä ilmainen hakemus, jonka palvelu välittää eteenpäin usealle eri lainapalvelulle ja pankille. Saat sitten näiltä rahoituslaitoksilta lainatarjouksen, joita voit vertailla keskenään, ja valita niistä sen lainan, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiin ehdoiltaan ja kustannuksiltaan.

Vakuudetonlaina.com vertailee sekä kulutusluottoja että pikavippejä. Kaikki palvelun kautta vertailtavat lainat ovat tyypiltään vakuudettomia. Niiden hakemiseksi et siis tarvitse mitään vakuuksia tai henkilötakaajaa. Palvelun kautta vertailtavien lainojen summa vaihtelee muutamasta sadasta eurosta kymmeniin tuhansiin euroihin.

Palvelu tekee yhteistyötä useamman kymmenen eri lainapalvelun ja rahoituslaitoksen kanssa. Sivuston takana on suomalainen Salus Group, joka pyörittää myös Rahoitu.fi sivustoa. Vakuudetonlaina.com auttaa kuluttajia kilpailuttamaan eri lainapalveluiden lainat, ja sen avulla on mahdollista löytää lainat edullisesti ja helposti.

Hae lainaa

Onko Vakuudetonlaina.com luotettava?

Palvelun takana on suomalainen Salus Group, joka toimii tällä hetkellä Suomen lisäksi Tanskassa ja Norjassa. Yrityksen kokenut henkilöstö takaa sen, että yritys toimii vastuullisesti ja noudattaa toiminnassaan reiluja periaatteita. Salus Group Oy kuuluu Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään kaupparekisteriin. Yrityksen päätoimialana rekisteriin on kirjattu luotonvälitystoiminta.

Palvelun kautta otetuissa lainoissa, kuten myös muissakin netin kautta otettavissa lainoissa on Suomen kuluttajansuojalain mukaisesti 14 päivän peruutusoikeus, jonka kuluessa netistä otettu laina on mahdollista perua. Jos haluat perua ottamasi lainan, tulee sinun ottaa yhteyttä suoraan

Vakuudetonlaina.com lyhyesti

 • Lainaa 500 € – 50 000 € saakka
 • Lainoihin ei vaadita vakuuksia tai takaajia
 • Saat lainatarjouksen useasta eri lainapalvelusta yhdellä hakemuksella
 • Saat lainan tilillesi suoraan heti, kun sopimus on solmittu
 • Ilmainen lainahakemus
 • Laina-aika lainoille 1 – 15 vuotta
 • Lainan kilpailuttamalla saat säästettyä merkittävästi rahaa
 • Lainojen todellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,5 % – 50,5 %
 • Lainaesimerkki: 10 000 € luotto 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Tällöin lainan kuukausittainen lyhennyserä on 210 €, johon lisätään 49 € avausmaksu sekä 5 € laskutuslisä. Tällöin lainan kokonaiskustannukseksi tulee 12 950 €. Nimelliskorko on tällöin 9,5 % ja lainan todellinen vuosikorko on 11,27 %.

Vakuudetonlaina.com lainatuote

Vakuudetonlaina.com palvelu ei tarjoa lainoja suoraan, vaan sen kautta pystyt vertailemaan eri lainapalveluiden tarjoamia kulutusluottoja, pikavippejä, joustoluottoja sekä muita vakuudettomia lainoja, joiden summat vaihtelevat 500 ja 50 000 € välillä. Tämä helpottaa paljon lainojen vertailua, sillä yhden helpon hakemuksen täytettyään saa lainatarjouksen useasta eri lainapalvelusta. Lainavertailun tekeminen itse voi usein tuntua työläältä, sillä silloin sisällöltään lähes saman hakemuksen joutuu täyttämään useaan eri otteeseen.

Kuinka voi hakea pikavippiä?

Vakuudetonlaina.com palvelussa lainaa haetaan helpon hakulomakkeen avulla. Hakulomakkeen pääset täyttämään, kun klikkaat etusivulta ”Aloita lainahakemus tästä” -painiketta. Tämän jälkeen pääset suoraan lomakkeeseen, johon syötetään henkilötiedot, kuten nimi sekä sähköpostiosoite. Samalla lomakkeesta valitaan haluttu lainasumma viidestä sadasta eurosta aina 50 000 € saakka. Samalla voit myös valita lainalle haluamasi maksuajan vuoden ja 15 vuoden väliltä.

Kun jatkat eteenpäin lomakkeessa, tulee sinun syöttää vielä lainan käyttötarkoitus, henkilötunnus sekä ikäsi. Lähetettyäsi hakemuksen saat lähes välittömästi lainatarjouksen usealta eri pankilta ja muulta rahoitusyhtiöltä. Tämä säästää paljon aikaa ja vaivaa hakiessasi netistä kulutusluottoa.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Lainan saamiseen vaaditaan tiettyjen kriteerien täyttämistä. Nämä kriteerit suuri osa suomalaisista täyttääkin helposti. Lainan saamiseen vaaditaan:

 • Vähintään 20 vuoden ikä
 • Vakituinen työsuhde tai muuten säännölliset tulot
 • Luottotiedot kunnossa – ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Kuukausittaiset tulosi ovat vähintään 1 200 € kuukaudessa.

Vakituisiksi tuloiksi riittää kuukausittaisen palkan lisäksi myös esimerkiksi eläke. Riittää, kun tulosi ovat säännölliset sekä vakituiset. Lainan vaatimuksien avulla lainan myöntävä taho pyrkii tietysti karsimaan tapauksia, joissa lainan takaisinmaksu olisi epätodennäköistä. Siksi esimerkiksi luottotietonsa menettänyt henkilö ei saa palvelun kautta lainaa.

Tarvitsenko vakuuksia lainaan?

Vakuudetonlaina.com palvelun tarkoituksena on auttaa kuluttajia löytämään heille parhaiten sopiva ja edullinen laina. Kun jätät lainahakemuksen palveluun, menee se esikäsittelyyn Salus Groupilla. Tässä vaiheessa lainahakemusta verrataan Salus Groupin eri yhteistyökumppaneiden tarjoamien lainojen ehtoihin. Ne palvelut, jotka täyttävät lainahakemuksessa syötetyt kriteerit esimerkiksi lainan summasta ja takaisinmaksuajasta saavat hakemuksesi Salus Groupin välityksellä.

Vakuudettomat lainat soveltuvat hyvin sellaisiin arjessa vastaan tuleviin tilanteisiin, joissa tarvitaan pientä lisäapua taloudelliseen tilanteeseen. Vakuudeton laina tuokin apua yleensä vaivattomasti ja nopeasti. Elämä tuo mukanaan silloin tällöin odottamattomia tilanteita, joista selviämiseen tarvitaan usein hieman taloudellista joustovaraa. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi yllättävästä sairastumisesta johtuvat lääkärissäkäynnit, sakot, jääkaapin tai auton hajoaminen tai esimerkiksi vaikka lemmikkieläimen sairastuminen. Olipa taloudellinen tilanteesi

Vakuudeton laina on tarkoitettu niihin arjen tilanteisiin, joissa tarvitset pientä lisäavustusta nopeasti ja vaivattomasti. Elämässä tulee aika ajoin vastaan odottamattomia tilanteita, joissa ihminen huomaa tarvitsevansa hieman taloudellista apua. Tällainen tilanne saattaa syntyä esimerkiksi silloin, kun odottamattomasta sairastumisesta syntyy ylivoimaisia kuluja, palkkakuittisi on myöhässä tai postilaatikosta tipahtavalla laskulla on mahdottomalta tuntuva eräpäivä. Olipa taloudellinen tilanteesi mikä tahansa, me olemme valmiina auttamaan sinua juuri sinun tarpeitasi palvelevan pikalainan löytämisessä.

Kauttamme saat pikalainan arjen akuuttiin rahantarpeeseen, oli syy mikä tahansa. Sinun ei missään vaiheessa tarvitse perustella lainan tarvettasi meille tai lainan myöntävälle pankille.

Kaikki kauttamme haettavat lainat ovat täysin vakuudettomia. Tämä tarkoittaa sitä, ettei sinun tarvitse omistaa tai vakuuttaa arvokasta taloa, asuntoa tai autoa saadaksesi lainaa meiltä. Koska lainan myöntämiseksi ei vaadita vakuuksia, soveltuu pikalaina kaikille ja hakemuksen käsittelyprosessi on erittäin nopeaa ja vaivatonta. Avullamme vertailet lukuisten pankkien lainaehdot hetkessä ja saat edullisimman, juuri sinulle suunnitellun lainatarjouksen suoraan sähköpostiisi. Yhtenä Suomen nopeimpana pikalainojen tarjoajana pystymme usein siirtämään tarvitsemasi lainasumman tilillesi jo saman päivän aikana. Uskomatonta, mutta totta!

Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin syöttää toivomasi lainan tiedot pikalainalaskuriimme ja me huolehdimme kaikesta muusta. Olemme valinneet yhteistyökumppaneiksi vain Suomen luotettavimmat pankit ja käsittelemme jokaista meille tulevaa lainahakemusta yksilöllisenä – täten pystymme aina tarjoamaan parhaan mahdollisen, juuri sinun tarpeisiin räätälöidyn pikalainan. Lähetä meille hakemuksesi jo tänään ja hyödynnä markkinoiden edullisin lainatarjous. Lainan hakeminen ei ole koskaan ollut näin vaivatonta!

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@vakuudetonlaina.com tai sivuston asiakaspalvelu-chatin kautta.

Hae lainaa