VertaaLainoja.fi

VertaaLainoja.fiVertaa Lainoja on yritys, joka toimii toisella toiminimellään Firstborn, ja tekee yhteistyötä suomalaisen rahoitusalan suuremman yrityksen, Freedom Oy:n kanssa. Vertaa Lainoja toimii hyvin yksinkertaisella mutta toimivalla toimintasuunnitelmalla, jonka perusteena on auttaa yrityksen asiakkaita löytämään heille sopivimmat ja edullisimmat kulutusluotot. Käytännössä yritys siis kilpailuttaa lainoja asiakkaidensa puolesta. Yritys on päättänyt, että se on asiakkaansa puolella, ja etsii ja seuloo lainoja ammattilaisen silmin mutta asiakkaan näkökulmasta. Koska Pankit haluavat uusia asiakkaita, on asiakkailla nykypäivänä vapaus valita houkuttelevimman pankin lainatarjous, ja tämä antaa liikkumatilaa ja pelivaraa taas asiakkaalle etsiäkseen mieluinen tai itselleen sopivin laina. Vertaa Lainoja -palvelu toimii yhteistyössä 12 yrityksen kanssa, jolla yritys kilpailuttaa asiakkaidensa lainatarjoukset. Vaikka yhteistyökumppaneita on 12, tarkoittaa tämä siis käytännössä sitä, että koska lainantarjoajilla on usein erilaisia lainatuotteita tarjolla, on asiakkaan ulottuvilla huomattavasti useampia lainavaihtoehtoja, kuin vain 12 kappaletta.

Tässä taas tulee kehiin se, miten ammattilaisella lainankilpailuttaminen voi säästää huomattavasti asiakkaan aikaa. Asiakkaan ei tarvitse itse ensinnäkin etsiä, sen jälkeen tutustua, tutkia potentiaalisen lainanantajan taustoja, ja tämän lisäksi vielä kirjoittaa itse lainahakemus monine tietoine ja liitteineen, ja tämän jälkeen tutustua saamaansa lainatarjouksen ehtoihin huolella. Jos asiakas on päättänyt kilpailuttaa monia lainantarjoajia itse, tulee sama prosessi toteuttaa esimerkiksi kaikkien VertaaLainojen yhteistyökumppaneiden kohdalla vähintään 12 kertaa. Tästä saa ehkä kuvan, kuinka hidasta lainojen kilpailuttaminen on, jos sitä alkaa tekemään itse. Tämä onkin suurin syy, miksi lainoja kilpailuttavat yritykset ovat saaneet suurta suosiota, ja ajan säästäminen onkin juuri se seikka, jolla VertaaLainoja haluaa auttaa ja tukea sinua lainanhakuprosessissasi.

Hae lainaa

Onko VertaaLainoja luotettava?

VertaaLainoja.fi on valinnut yhteistyökumppanikseen ainoastaan suomalaisia yrityksiä, pankkeja, ja rahoituslaitoksia Yritys itse on tutustunut jokaiseen yhteistyökumppaniin huolella, ja tämän lisäksi selvittänyt yritysten taustat ja luotettavuuden. Näin Vertaa Lainoja voi tarjota ainoastaan luotettavia lainanantajia asiakkailleen. Koska lainanantajien luotettavuus ja vakavaraisuus on selvitetty jo etukäteen, ei asiakkaan tarvitse nähdä tätä työtä, vaan hän voi luottaa siihen, ettei tule huijatuksi laina-asioissa, ja esimerkiksi ettei lainoista löydy yllättäviä piilokuluja. Tämän lisäksi VertaaLainoja.fi on myös ajan tasalla tietoturvan kanssa, sillä sivut on suojattu SSL -tekniikalla, joka suojaa kaikki yhteydet ja niin tulevan kuin menevän tietoliikenteen sivuilta ja sivuille. Myös kaikki yhteydet, niin asiakkaan päätteeseen, kuin yhteistyökumppaneihin on suojattu. Tämä takaa tietojen suojassa pidon, ja sen, etteivät esimerkiksi arkaluontoiset tiedot pääse valumaan vääriin käsiin. Kuitenkin koska itse lainasopimus tehdään suoraan asiakkaan ja lainanantajan väliin, asiakkaan kannattaa aina vielä lainasopimuksesta tarkistaa, noudattaako lainanantaja Suomen Kuluttajaviraston määräyksiä lainatuotteille, ja onko lainalla Kuluttajalautakunnan ehtojen mukainen 14 päivän palautusaika, jos asiakas jostain syystä olisikin tyytymätön ottamaansa lainaan.

Vertaa Lainoja lyhyesti

  • Kotimainen, lainojen kilpailutukseen erikoistunut yritys
  • Toimii yhteistyössä suuren suomalaisen rahoitusalan yrityksen Freedom Finance Oy:n kanssa
  • Yhteistyössä myös 12 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa
  • Kilpailuttaa lainahakemukset nopeasti
  • Lainaa aina 500 – 50 000 euroa

Vertaa Lainoja lainatuotteet

Palvelun kautta lainaa on mahdollista hakea minimissään 500 euroa, ja enimmillään aina 50 000 suuruisia lainoja. Lainan takaisinmaksuajaksi voi asiakas valita aina minkä tahansa ajan yhden vuoden ja 15 vuoden väliltä. Kun ehdot lainalle on asetettu, lähetetään lainahakemus ainoastaan lainantarjoajille, joilla on jo tiedossa, että he tarjoavat hakijan ehtojen mukaista lainaa tuotevalikoimassaan. Laina kilpailutetaan eri tahoilla, ja tämän jälkeen kaikki saadut lainatarjoukset lähetetään suoraan lainanhakijalle. Hakijalla on aikaa tutustua lainaan rauhassa, ja hän voi itse arvioida kaikki saamansa lainatarjoukset, ja valita niistä itselleen parhaan. Kuitenkaan lainahakemuksen lähettäminen ei sido asiakasta lainan ottamiseen, vaan asiakkaalla on täysi oikeus kieltäytyä ottamasta yhtäkään lainaa, jos ne eivät ole hänelle mieluisia. Jos ensimmäisellä kerralla ei sopivaa lainaa löytynyt, voi asiakas myös halutessaan lähettää uuden lainahakemuksen, esimerkiksi muuttaen hieman lainaehtoja, ja katsoen näin, löytyisikö eri ehdoilla hänelle sopivampaa lainaa.

Parasta Vertaa Lainojen palvelussa onkin se, että se on täysin ilmaista. Kustannuksia asiakkaalle ei siis synny, vaikka hän lähettäisi useammankin lainahakemuksen erilaisilla ehdoilla, ja etsisi näiden keskuudesta itselleen parhaimman lainan. Toisena ainutlaatuisena puolena VertaaLainoja.fi:n palvelussa on se, että vaikka lainat useimmiten saa lähes yhtä nopeasti tililleen kuin pikavipit, on lainoille mahdollisuus valita todella pitkät maksuajat. Useimmiten pikavippi -tyyppisten nopeiden ja vakuudettomien lainojen maksuajat ovat rajattu suhteellisen lyhyiksi, ja se onkin useimmiten pikavippien kompastuskivi. Vertaa Lainojen palvelun avulla on kuitenkin mahdollista etsiä inhimillisempää lainaa, ja valitsemaan lainan itselleen omilla ehdoillaan, ilman että joutuu sopeutumaan liian hetkiseen takaisinmaksuaikatauluun. VertaaLainoja.fi:n palvelun avulla on mahdollista etsiä pitkiä maksuaikoja myös pienemmillekin lainasummille. Tämä on suhteellisen harvinaista jopa lainoja kilpailuttavien yritysten kesken, joten palvelu saattaa olla todella osuva ratkaisu etenkin henkilöille, jotka etsivät pienempää lainaa, mutta pidemmällä maksuajalla, tai tahtovat joustoa maksuaikaan.

Pikavippi heti tilille?

Lainojen saaminen tilille riippuu täysin lainanantajasta, ja koska lainantarjoajia ja heidän palveluitaan on monenlaisia tarjolla, ei VertaaLainoja.fi:n palvelulla ole yhtä yksittäistä sääntöä, kuinka nopeasti asiakas voi saada lainasumman tilillensä. Tämän vuoksi kannattaakin tutustua huolella jokaiseen saamaansa lainatarjoukseen, ja ottaa lainantarjoajakohtaisesti selvää, kuinka nopeasti laina on mahdollista saada tilille. Epävarmoissa tilanteissa kannattaa aina ottaa yhteyttä lainantarjoajan asiakaspalveluun, ja varmistaa kuinka kauan lainansaamisessa kestää. Keskimääräinen aika kuitenkin lainojen kilpailuttamiselle Vertaa Lainoja -palvelun kautta on, että alustava lainapäätös annetaan asiakkaalle lähes viipymättä, ja tämän jälkeen päivän sisällä asiakas saa itselleen useimmat lainatarjoukset. Nopeimmat tarjoukset saattavat tulla vain muutamissa tunneissa, ja hitaimmat tarjoukset saapuvat päivän parin sisällä. Riippuen hieman lainan sisällöstä, laina maksetaan asiakkaalle useimmiten 1 – 3 arkipäivän aikana siitä hetkestä, kun asiakas on allekirjoittanut lainasopimuksen.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Jotta lainaa on mahdollista hakea palvelun kautta, tulee hakijan olla vähintään 18 -vuotias, ja asua pysyvästi Suomessa. Hakijalla tulee myös olla vakituiset palkka- tai eläketulot, jotka ylittävät vuodessa yli 7200 euroa. Hakijalla tulisi myös olla todiste tuloistaan. Tämän lisäksi hakijalla ei saa olla maksihäiriöitä, ja hänen pitää todistaa, että on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti, ja pystyy siihen jatkossakin. Hakijan tulojen tulee myös ylittää kuukausittaiset menot, jotta asiakas pystyy maksamaan nostettua lainaa takaisin sovitussa aikataulussa. Yllä mainitut seikat ovat peruskriteerit lainojen kilpailuttamiselle, mutta riippuen hieman minkälaista lainaa hakija hakee, onko laina suuri vai pieni, haetaanko lainaa millaisella maksuajalla; kaikki nämä seikat vaikuttavat pankkikohtaisiin päätöksiin, millaista lainaa hakijalle voidaan turvallisesti myöntää. Tämän vuoksi onkin tärkeää antaa itsestään kaikki tiedot rehellisesti hakemuksen yhteydessä. Hakemuksen tarkka täyttäminen myös nopeuttaa hakemuksen käsittelyaikaa. Kuitenkin, yhtenä hyvänä puolena lainojen kilpailuttamisessa piilee se, että koska lainaa haetaan samalla hakemukselta monelta eri lainantarjoajalta, ei hakemusta pysäytä se, vaikka yksi lainantarjoaja ei hyväksyisikään asiakkaan hakemusta, kun lainantarjoajia on tavoitettavissa monia.

Yhteystiedot

Yrityksen asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@vertaalainoja.fi.

Hae lainaa