VertaaPankkeja.fi

VertaaPankkeja.fiVertaa Pankkeja on kotimainen rahoitusalan palvelu, joka on erikoistunut vertailemaan pankeilta ja eri rahoitusalan yrityksiltä saatavia kuluttajille suunnattuja lainoja. Palvelun avulla asiakkaiden on mahdollista vertailla ja kilpailuttaa useita lainoja, ja säästyä itse kilpailuttamisen työltä. Palvelulla on myös käytössään ehkä yksi suurimmista valikoimista lainantarjoajia, joille lainahakemus lähetetään. Vertaa Pankkeja -palvelun käyttäminen on asiakkaille täysin maksutonta, ja sitä kautta on mahdollista etsiä itselleen sopivaa lainaa aina 500 ja 50 000 euron väliltä. Sivujen kautta löydettävien lainojen laina-ajat vaihtelevat aina vuodesta 15 vuoteen, riippuen lainantarjoajasta ja tietenkin myös lainan määrästä. Palvelua kannattaakin hyödyntää, jos on esimerkiksi etsimässä ensimmäistä lainaa, tai tahtoo vertailla useita lainanantajia keskenään. Useimmiten useille lainantarjoajille on todella työlästä lähettää aina uusi hakemus, mutta VertaaPankkeja.fi:n avulla voi ainoastaan yhdellä hakemuksella tavoittaa monia lainanantajia. Yhteistyössä toimiviin lainanantajiin voikin tutustua helposti suoraan yrityksen nettisivuilla.

Kaikki pikavipit

Onko VertaaPankkeja.fi luotettava?

Kaikki yhteistyökumppanit joille lainahakemus lähetetään, ovat kotimaisia yrityksiä, pääosin pienpankkeja, mutta joukosta löytyy myös erilaisia rahoitusalaan erikoistuneita yrityksiä. Yhteistyökumppanit on valittu huolella, ja niin, että ne ovat taatusti luotettavia tahoja. Lainasopimuksen ehdot riippuvat tietenkin lainanantajasta, sillä lainasopimus sovitaan suoraan lainanhakijan ja lainanmyöntäjän välille. Siksi eri lainoille saattaakin olla erilaiset ehdot. Tämän vuoksi onkin tärkeää aina tarkistaa, että jos on pienintäkään mahdollisuutta siitä, että jostain syystä tahtoisi perua ottamansa lainan, että lainaa koskee Kuluttajalautakunnan ehtojen mukainen 14 päivän lainanpalautusoikeus. Ehto kannattaa tarkistaa suoraan lainanantajan sivuilta, tai mahdollisesti lainasopimuksesta, jos siitä löytyy maininta.

Vertaa Pankkeja lyhyesti

  • Lainoja kilpailuttava yritys
  • Todella monia yhteistyökumppaneita; jopa Suomen laajin valikoima
  • Nopea palvelu ja lainahakemusten käsittely
  • Lainaa aina 500 ja 50 000 euron väliltä
  • Tarjoaa myös kattavan valikoiman yhdistelylainoja

VertaaPankkeja.fi lainatuotteet

Koska palvelu on erikoistunut kilpailuttamaan lainoja, on palvelun kautta löydettävissä todella monenlaisia lainoja erilaisilla ehdoilla. Palvelun kautta lainaa voi hakea minimissään 500 euroa, ja enimmillään 50 000 euroa. Lainapäätös luvataan toimittaa asiakkaalle heti hakemuksen lähettämisestä, ja asiakkaan vastaanotettu hakemus kilpailutetaan jopa 20 eri rahoitusalan yrityksellä ja pankilla. Palvelun käyttämisestä ei koidu asiakkaalle minkäänlaisia kuluja, ja lainahakemuksen lähettäminen ei sido asiakasta vielä yhteenkään lainaan. Asiakkaalla on mahdollisuus tutustua omassa rauhassaan saamiinsa lainatarjouksiin, ja sopivan löydyttäessä voi hän sopia lainasopimuksen suoraan lainanantajan kanssa allekirjoittamalla lainasopimus, joka yleensä löytyy liitteenä lainatarjouksen mukana. Palvelun kautta on myös mahdollista löytää lainoja todella pitkällä maksuajalla, jopa 15 vuoteen asti. Useimmiten pidemmän maksuajan lainat ovat hidashakuisempia sillä ne monesti edellyttävät takaajaa lainalle, mutta Vertaa Pankkeja -sivun kautta löytyvät lainat ovat kaikki vakuudettomia.

Yhteistyökumppanit ja niiden vertailumahdollisuus

Palvelulla on todella monia yhteistyökumppaneita, joilla asiakkaan lähettämä lainahakemus kilpailutetaan. Yhteensä rahoitusalan yrityksiä, joilla lainat kilpailutetaan löytyy 20, mutta koska lainantarjoajilla on monilla monia eri lainatuotteita tarjolla, tarkoittaa tämä, että oikeasti lainavaihtoehtoja asiakkaalle on huomattavasti enemmän. Tunnetuimpia lainanantajia, joilla lainat kilpailutetaan, on esimerkiksi Ferratum, Suomilimiitti, ege, Lainasto, Aasa ja Surimo. Joukossa on siis pankkien lisäksi todella paljon pienempiä rahoitusalan yrityksiä, jotka ovat keskittyneet tarjoamaan nykyaikaisia, joustavia ja nopeita luottopalveluita.

Kätevintä VertaaPankkeja.fi -sivulla on, että lainanantajia pääsee itse vertailemaan heti suoraan, ilman että joutuu lähettämään sokkona lainahakemuksen kilpailutettavaksi. Useimmiten lainoja kilpailuttavat yritykset eivät kerro mitään yhteistyökumppaneistaan, mutta tämän kyseisen palvelun sivulla on asiakkaille tarjolla todella kätevä vertailuväline, jonka avulla asiakkaat voivat itse tutustua jokaiseen lainaan, joita palvelun kautta on saatavilla. Näin ollen voi asiakas myös hyvin käyttää pelkkää kyseistä vertailupalvelua, ja jos löytää varmasti itselleen mieleisimmän lainan jo näin, voi asiakas edetä hakemaan lainaa suoraa lainanantajalta. Parhainta vertailuvälineessä on, että se ei ole pelkkä listaus lainoista, vaan että sen avulla voi oikeasti selata esimerkiksi edullisimpia lainoja, suosituimpia lainoja, ja asettaa hakukriteereiksi juuri itse haluamansa lainaehdot, ja näin selata vain lainoja, joita jo muutenkin oikeasti harkitsisi.

Yhdistelylaina

Tavallisten pienempien kuluttajaluottojen ja pikavipit -kategorian lainojen lisäksi sivusto on panostanut yhteistyökumppaneissaan myös palveluntarjoajiin, jotka tarjoavat hieman suurempia lainoja ja yhdistelylainoja. Yhdistelylaina on laina, jonka avulla kuluttajan on mahdollista kasata kaikki aiemmat lainansa yhdeksi, suuremmaksi lainaksi. Etenkin henkilöille, ketkä ovat joutuneet tai riskissä joutua velkakierteeseen, on yhdistelylaina usein toimiva vaihtoehto päästä siitä irti. Ennen yhdistelylainan ottamista tulee asiakkaan laskea yhteen, kuinka suuren summan hän tarvitsee, että voi maksaa kaikki vanhat roikkuviksi jääneet lainansa pois siltä istumalta. Tämä on summa, minkä verran yhdistelylainaa tulee ottaa. Lainansaannin jälkeen maksetaan tällä lainalla kaikki vanhat yksittäiset lainat pois, ja tämän jälkeen asiakas jatkaa ainoastaan yhden, kyseisen yhdistelylainan pois maksamista. Etuna yhdistelylainassa on se, että ainoastaan yhden lainan kanssa asiakas säästää usein todella suuria summia kuukausittaisissa kuluissa, kuten esimerkiksi korkoprosentissa ja kuukausittaisissa tilinhoitomaksuissa. VertaaPankkeja.fi:n sivuilta löytyy monia houkuttelevia yhdistelylainoja, joihin kannattaakin tutustua.

Pikavippi heti tilille?

Koska palvelu on erikoistunut vain välittämään lainoja, riippuu kokonaan lainantarjoajasta, miten nopeasti lainaa voi saada tilille. Tässä tapauksessa voi asiakas joutuakin näkemään hieman vaivaa, ja ottamaan itse selvää kuinka nopeasti mikäkin laina on mahdollista saada käytettäväksi, etenkin jos lainalla on kiire. Joka tapauksessa VertaaPankkeja.fi:n palvelu on silti nopea ja hoitaa kilpailuttamisen ripeästi, ja ehdottomasti vaivattomammin ja nopeammin, kuin että itse lähtisi kilpailuttamaan kyseiset lainat. Useimmiten kilpailutetut lainatarjoukset asiakas saa päivän sisällä itselleen, mutta joillakin lainanantajilla saattaa kestää pidempään. Sama koskee myös lainan maksamista, useimmat lainat on mahdollista saada tililleen samana päivinä, mutta riippuen täysin asiakkaan pankista ja lainantarjoajasta, voi lainan saamisessa mennä muutama arkipäivä. Jos lainalla kuitenkin on kiire, kannattaa harkita palvelun vertailuvälineen käyttämistä, etsiä sieltä itselleen sopiva laina, ja hakea suoraan lainanantajan palvelusta kyseistä lainaa.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Eri lainantarjoajien ehdot lainoille vaihtelevat hieman, joten sääntöihin ja ehtoihin sekä hakukelpoisuuteen kannattaa tutustua lainanantajakohtaisesti. Joka tapauksessa lainojen kilpailutukseen palvelun avulla on tietyt säännöt, ja hakijan tuleekin olla vähintään 20 -vuotias, ja hänellä tulee olla Suomen kansalaisuus. Tämän lisäksi hakijalla ei saa olla luottotietomerkintöjä tai häiriötä. Hakijalta vaaditaan myös jatkuvia tuloja, ja että hänen tulonsa ovat vähintään 7200 euroa vuodossa. Nämä ovat siis sivuston yleiset säännöt, joilla on mahdollista lähettää lainojen kilpailutushakemus. On kuitenkin lainakohtaista, esimerkiksi millaista tulotasoa minkäkin kokoinen laina vaatii, mutta kilpailutuksessa on se hyvä puoli, että asiakas varmasti löytää itselleen sopivan tahon, jolta voi saada lainaa omien ehtojensa ja maksukyvyn mukaisesti.

Yhteystiedot

Yritys toimii Suomessa osoitteessa Taitotie 1, 63300 Alavus. Toimiston aukioloajat ovat klo 8 16.30 arkisin, ja lauantaisin toimisto palvelee asiakkaita klo 8 – 14 välillä. Sunnuntaisin toimisto on suljettu. Yrityksen asiakaspalvelu auttaa asiakkaitaan, mielellään aina missä tahansa epäselvissä kysymyksissä ja asioissa. Yhteyttä asiakaspalveluun toimiston aukioloaikojen ulkopuolella voit ottaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@vertaapankkeja.fi.

Kaikki pikavipit