Vivus

VivusVivus on suomalainen rahoituspalveluihin erikoistunut yritys, joka on aloittanut toimintansa keväällä vuonna 2009. Yritys aloitti toimintansa SMScredit.fi -nimen ja toiminimen alla, mutta muutaman vuoden päästä, tarkemmin vuonna 2011, yritys muutti nimensä Vivukseksi, samalla kun se yhdisti ja yhdenmukaisti tuotevalikoimansa ja tuotteidensa nimet. Vivus kuuluu 4finance -nimiseen konserniin, joka toimii Euroopassa Suomen lisäksi niin Tanskassa, Ruotsissa, Britanniassa, Liettuassa, Latviassa kuin myös Puolassa.

Vivus.fi tarjoaa suomalaisille asiakkailleen niin edullisia kuin myös joustavia pienlainoja pääosin suhteellisen lyhyille aikaväleille. Lainat eivät vaadi lainanhakijalta vakuuksia. Vivuksen tarjoamat lanasummat vaihtelevat karkeasti sanottuna 10 – 2010 euron välillä, riippuen hakijalle tarjotusta henkilökohtaisesta lainatarjouksesta. Vivuksen asiakkailla on mahdollisuus valita lainalle takaisinmaksuaika itse, ja lainan voi maksaa milloin tahansa aina 3 – 30 päivän aikana lainan ottamisesta. Vivukselle on helppoa ja yksinkertaista rekisteröityä asiakkaaksi, ja rekisteröinti on auki ympäri vuorokauden. Yritys lupaa myös asiakkailleen käsittelevänsä lainahakemukset mahdollisimman nopeasti, ja tämän lisäksi takaa joustavuutta lainojen takaisin maksuun liikkuvilla eräpäivillä, joita asiakkaan on mahdollista siirtää, eräpäivän siirron ollen tiedossa etukäteen. Vivus kilpailee myös muiden pikavippi heti -tyyppisten rahoituspalveluiden kanssa matalalla hintatasolla, ja sivuillaan ylpeileekin tarjoavansa toimialan alhaisimmat korot asiakkaillensa. Vivuksella on myös tarjota asiakkailleen niin jousta kuin myös laaja valikoima erilaisia lainoja, ja kaikki nämä palvelut tarjoaa Vivuksen osaava ja ammattitaitoinen, rahoitusalan asiantuntijoista koostuva asiakaspalvelu ja henkilökunta.

Vivus lupaa tarjota luotettavaa ja henkilökohtaista asiakaspalvelua asiakkailleen, ja tahtoo jokaisessa asiakassuhteessa sitoutua molempia osapuolia hyödyttävään, pitkäaikaiseen yhteistyöhön. Vivus välittää aidosti asiakkaidensa hyvinvoinnista, ja pyrkii myös koko ajan parantamaan heidän sisäistä järjestelmäänsä, sekä tarjolla olevia tuotteita paremmiksi. Vivus kuuntelee myös tarkkaan asiakkailtaan saamaansa asiakaspalautetta, ja pyrkii aina mahdollisuuksien puitteissa toteuttamaan asiakkaittensa toiveet ja tarpeet. Vivus on myös tukemassa aktiivisesti erilaisia yhteiskunnallisia hankkeita, sekä etsii jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita. Harvinaista onkin, että pikalainoihin erikoistunut yritys panostaa myös yhteiskunnalliseen vastuuseen. Lisää Vivuksen toiminnasta on mahdollista lukea heidän sivuiltaan. Tämän lisäksi Vivus ylpeänä esittäytyy eettisten standardien noudattajana myös työntekijöidensä oikeuksien ja puitteiden kannalta. Vivus onkin kansainvälinen yritys, jolla on ammattilaishenkilökuntaa palkattuna monilta eri aloilta. Vivuksen työntekijöiltä vaaditaan vastuullisuutta ja määrätietoisuutta, ja yhteistyön arvostamista. Vivus etsii jatkuvasti uusia potentiaalisia lahjakkuuksia tiiminsä, sillä he pyrkivät laajentamaan toimintaansa alituisesti.

Hae lainaa

Onko Vivus luotettava?

Konserni johon Vivus kuuluu, 4finance, on tunnettu pienlainayhtiö, joka toimii useassa maassa Euroopan sisällä. Konserni ja Vivus ovat sitoutuneet noudattamaan kaikessa toiminnassaan Suomen niin yleisiä kuin lainaehtoja koskevia lakeja. Tämän lisäksi Vivus noudattaa kuluttajansuojalain lainan 14 päivän peruutusoikeutta, joka oikeuttaa lainanhakijalle peruutusmahdollisuuden lainaan. Peruutusoikeus on voimassa 14 päivää lainan sopimuksen allekirjoittamisesta.

Vivus lyhyesti

  • Vivus on osa suurempaa eurooppalaista konsernia
  • Tarjoaa nopeita pikalainoja
  • Uusille asiakkaille ensimmäinen laina ilman korkoja
  • Vanhoille asiakkaille lainat myönnetään 15 minuutin sisällä

Vivus Lainaa

Vivus lainatuotteet

Vivus tarjoaa asiakkailleen Vivus pikalainan, jota on mahdollista nostaa aina 10 eurosta 400 euroon asti uutena asiakkaana. Vivuksen uusien asiakkaiden tulee ennen lainan hakua rekisteröityä Vivuksen asiakkaaksi, ja samalla luoda asiakasprofiili verkkosivuille. Tämän lisäksi asiakastunnuksen luomisen yhteydessä tulee uuden asiakkaan tunnistautua verkkopankkitunnuksilla palveluun. Yritys tarjoaa uusille asiakkailleen todella houkuttelevaa ensitarjousta lainalle, sillä uusien asiakkaiden ensimmäinen laina on täysin kuluton, eli käytännössä pikavipit heti tilille ja takaisinmaksu ilman korkoja. Asiakas siis maksaa lainastaan ainoastaan sen, mitä on lainannutkin. Tällaisia tarjouksia ei monilla pikalainoja tarjoavilla yrityksillä tule vastaan, ja tästä huomaakin, että Vivus ei ole keskittynyt tarjoamaan kertalainoja asiakkailleen, vaan pyrkii vaalimaan pidempiä asiakassuhteita. Vivuksen vanhat asiakkaat taas voivat hakea helposti uutta lainaa kirjautumalla omalle tililleen Vivuksen sivuilla. Vivuksen käyttäjätunnukset ovat helposti muistettavat, sillä käyttäjätunnuksena toimii aina käyttäjän sähköposti. Vivuksen vanhoilta asiakkailta ei vaadita niin perinpohjaista luottotietojen tarkastusta, sillä heidän tietonsa on jo kerran käyty kunnolla läpi heidän rekisteröityessään palveluun. Tämän vuoksi Vivuksen asiakkaat jotka ovat jo ottaneet yhden lainan, saavat seuraavan pikalainansa tilille tavallisesti jo 15 minuutin kuluessa. Vivuksen asiakkaana, jos sen hetkisellä tilillä on jo avoin laina, mutta laina ei riitä omiin tarpeisiin, on Vivukselta mahdollista hakea lisälainaa, jo ennen kuin vanha laina on maksettu pois. Vivukselle rekisteröitymisen yhteydessä on jokaiselle asiakkaalle myönnetty henkilökohtainen lainakatto, jonka puitteissa asiakkaille voidaan myöntää lisälainoja. Lisälainan takaisinmaksulle eräpäivät sijoittuvat samoin, kuten jo olemassa olevan lainan eräpäivät. Lisälainan hakeminen on helppoa, ja onnistuu joko verkossa Vivuksen sivuilla muutamalla klikkauksella, tai mahdollisesti soittamalla Vivuksen asiakaspalveluun asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Kuinka voi hakea pikavippiä?

Lainan hakeminen Vivuksella on helppoa. Uusien asiakkaiden tulee luoda asiakasprofiili Vivuksen sivuille, ja ensimmäisellä kirjautumiskerralla tunnistautua omilla suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla. Rekisteröitymisen jälkeen voi asiakas kirjautua luomillaan tunnuksilla sisään Vivuksen palveluun. Kirjauduttuaan sisään voi asiakas lähettää lainahakemuksen, jonka yhteydessä tulee täyttää tietoja omasta sen hetkisestä taloudesta, maksukyvystä, sekä suunnitellusta takaisinmaksun aikataulusta. Hakemuksen kysymyksiin kannattaa vastata mahdollisimman tarkasti, sillä se nopeuttaa hakemuksen käsittelemistä. Hakemuksen lähettämisen jälkeen Vivuksella tarkistetaan hakemus, ja jos päätös lainalle on myönteinen ja asiakas allekirjoittaa lainatarjouksen, siirretään lainatut rahat asiakkaan tilille pikimmiten.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Vivuksen myöntämää luottoa voi hakea todistetusti pysyvästi Suomessa asuva, vähintään 20 -vuotias henkilö. Henkilöllä tulee olla niin pysyvä osoite Suomessa, kuin myös suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset. Henkilöllä ei tule ole entuudestaan maksuhäiriötä. Vivuksen luotonhakijalta edellytetään rekisteröitymistä Luotonantajan palveluun, ja tämän lisäksi tunnistautumista Luotonantajan hyväksymällä tavalla, jotta asiakkaan maksukyky voidaan vahvistaa. Ensimmäistä kertaa Vivuksen luottoa hakeville asiakkaille on mahdollisen myönnettävän luoton määrä rajattu 400 euroon turvallisuussyistä. Ensimmäisen lainan jälkeen nousee luottokatto Vivuksen asiakkaille 2010 euroon. Laina-ajan voimassaollessa, asiakkaan on mahdollista nostaa luottoa hänelle myönnetyn luottorajan puitteissa.

Pikavippi heti tilille?

Vivuksella on saatavilla käytännössä pikavippi heti asiakkaan tilille. Vivuksen jo lainaa ottaneiden asiakkaiden seuraava laina siirtyy asiakkaan ilmoittamalle tilille automaattisesti jo 15 minuutin kuluessa. Uusien asiakkaiden lainat pyritään myös käsittelemään yhtä nopeasti, ja lähes kaikissa tapauksissa uusienkin asiakkaiden lainat siirtyvät tilille 15 minuutin aikana. Siirtoaika riippuu kuitenkin myös asiakkaan käyttämästä pankista. Jos asiakkaalla on käytössään S-pankki, POP Pankki tai Ålandsbanken, kestää rahojen siirtämisessä yleensä 1 – 2 arkipäivää. Vivuksen maksuliikennettä hallinnoidaan arkisin klo 7 – 23 välisenä aikana. Kaikki asiakkaiden lähettämät manuaaliset hakemukset käsitellään Vivuksella asiakaspalvelun aukiolon puitteissa, mutta kuitenkaan viimeistään 72 tunnin sisällä hakemuksen lähetyksestä.

Yhteystiedot

Vivuksen asiakaspalvelu palvelee asiakkaitaan niin puhelimitse, sähköpostitse, kuin myös Vivuksen verkkosivuilta löytyvällä online -chat palvelun kautta. Puhelimitse yrityksen asiakaspalvelu auttaa asiakkaittaan arkisin klo 9 – 18 välillä, ja lauantaisin klo 10 – 16 välillä. Sunnuntaisin asiakaspalvelu on suljettu. Vivuksen asiakaspalvelun online chat on avoinna samoina aikoina kuin puhelinpalvelukin. Online chat on kätevä tapa kysyä asiakaspalvelusta nopeasti asioita, ja saada vastaus huomattavasti sähköpostia vikkelämmin. Asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella Vivukseen voi ottaa yhteyttä sähköpostitse. Vivuksen yhteystiedot ovat seuraavat: 4finance Oy, Y-tunnus: 2257545-4, Postiosoite: Mikonkatu 15 A, 00100 Helsinki, Puhelinnumero: 0600 550 750, Sähköposti: asiakaspalvelu@vivus.fi. Asiakaspalvelun aukioloajat: Arkisin kello 9 – 18, lauantaisin 10 – 16, sunnuntaisin suljettu.

Hae lainaa


Viimeksi päivitetty 2024-05-04 Juha Koronen (Lainando)