Yrityslainat

YrityslainatYrityslainat (Vauraus OY)

Hae yrityslainaa Vauraus OY:n Yrityslainat- palvelusta 20 000 eurosta alkaen aina 5 000 000 euroon asti. Käytä tätä arvostelua apunasi, kun haluat tutustua erilaisiin yrityksellesi tarjolla oleviin lainatuotteisiin. Päätä sitten oppimasi pohjalta, onko kyseessä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva palvelu. Kannattaa myös lukea, mitä muut palvelua käyttäneet asiakkaat ovat kirjoittaneet kokemuksistansa. Jos löydät sopivan lainatuotteen, hae sitä ja saa yrityksellesi pikavippi heti.

Yrityslainat- palvelusta haettavissa olevan lainan keskipisteessä on se, että sitä haetaan lainanhakijan ehdoilla. Tämä tarkoittaa käytännön tasolla sitä, että sinulla on lainaa hakiessasi runsaasti valinnanvaraa hakemasi lainan suuruuden ja ehtojen valinnan suhteen. Toinen tämän lainan määrittävä ominaisuus on se, että se on vakuudeton, mikä tietysti tekee lainan hakemisesta helpomman prosessin. Kolmanneksi lainanhakijaa auttaa vielä se, että laina on saatavilla verrattain lyhyellä varoitusajalla. Kyseessä on siis eräänlainen yritysmaailman tarpeisiin kehitetty pikavippi. Juuri sen nopeuden takia tällainen laina on toimiva ratkaisu sinulle ja yrityksellesi siinä tilanteessa, jossa eteen tulee pikainen ja yllättävä rahoitustarve. Esimerkkejä tämänkaltaisesta tilanteesta voisi olla vaikkapa tilaisuus ottaa vastaan houkutteleva, mutta tavallista suurempi toimeksianto, jonka toteuttamiseen tarvitaan ylimääräisiä materiaaleja ja mahdollisesti myös uuden työntekijän palkkaaminen lyhyellä varoitusajalla. Tällaisessa tai missä tahansa muussa vastaavan kaltaisessa tilanteessa saattavat Yrityslaina- palvelun kaltaiset ”yritysmaailman pikavipit” olla toimiva ratkaisu vastaamaan yrityksesi rahoitustarpeisiin.

Tämän rahoitusyhtiön erottaa kuitenkin muista pikaisesti saatavilla olevista yritysluotoista kuitenkin se, että sen lainat toteutetaan joukkorahoituksen kautta, eli lainasi rahat tulevat suoraan sijoittajilta. Laina toimii vertaislainan periaatteella, eli rahoitusyhtiöt tekevät sopimuksen lainastasi sekä lainaasi sijoittavien sijoittajien että sinun kanssasi. Tämän seurauksena käy toki myös niin, että ennustetta lainan saamisen nopeudesta voi siis olla vaikea tehdä, koska se riippuu paljolti siitä, kuinka nopeasti lainahakemukseesi kertyy sijoittajia.

Hae lainaa

Yrityslainat lyhyesti

  • Nopeaa, vakuudetonta lainaa yrityksille.
  • Lainasummat 20 000 – 5 000 000 €.
  • Takaisinmaksuaika 6 kuukaudesta 5 vuoteen.

Kuka voi hakea lainaa?

Kuten jokaisessa lainassa, myös tässä tapauksessa vaaditaan sinulta sekä yritykseltäsi tiettyjä asioita, jotta laina on mahdollista myöntää. Tässä on esiteltynä kaikki se, mitä sinun tulee tietää lainanottokelpoisuudestasi. Kannattaa tarkistaa jo itse etukäteen, täytättääkö yrityksesi kaikki ehdot, ja oletko sinä itse kelvollinen hakemaan yritykselle lainaa. Näin vältyt turhan lainahakemuksen lähettämisen vaivalta.

Jotta yrityksesi on mahdollista saada kyseistä lainaa, täytyy sen olla Suomessa rekisteröity. Lisäksi sillä tulee olla rahoitusyhtiön omien sanojen mukaan ”riittävä takaisinmaksukyky”. Mikä sitten määrittää riittävän takaisinmaksukyvyn on hyvin tulkinnanvaraista, mutta tässä yhteydessä se perustuu täysin rahoitusyhtiön palveluksessa olevan asiantuntijan tekemään arvioon yrityksestäsi. He siis tutustuvat muun muassa yrityksesi liikevaihtoon ja luottotietoihin, ja päättävät sen pohjalta, onko sinulla tällaista ”riittävää takaisinmaksukykyä”.

Sinuun itseesi lainanhakijana liittyy vielä yksi ylimääräinen vaatimus. Tämä vaatimus on se, että sinun on oltava allekirjoitusoikeutettu yrityksessä, jolle haet lainaa. Kyseessä ei toki ole mikään yllätys – onhan vain luonnollista, että voit hakea lainaa vain yritykselle, jossa sinulla on riittävä päätösvalta tehdä tärkeä taloudellinen päätös, joka lainan hakeminen ehdottomasti on. Huomioi myös se, että sinulta odotetaan myös puhtaita henkilökohtaisia luottotietoja – pelkät moitteettomat yrityksen luottotiedot eivät riitä.

Kuinka lainaa voi hakea?

Lainaa voi hakea verkossa verrattain yksinkertaisen prosessin kautta. Tämä prosessi on suunniteltu olemaan nopeampi, kuin perinteisen pankkilainan haku. Kyseessä on siis laina, joka voi perustaa kilpailukykynsä muun muassa nopeuteensa.

Prosessin ensimmäinen vaihe on varsin loogisesti asiakkaan tunnistautuminen. Tämä tapahtuu verkkopankkitunnuksia käyttäen.

Toisessa vaiheessa valitset yrityksen, jolle haet lainaa. Valitset yrityksen listasta, jossa on esillä kaikki yritykset, joissa sinulla on allekirjoitusoikeus.

Kolmannessa vaiheessa pääsetkin sitten jo tositoimiin, eli valitsemaan lainasi. Kuten sanottua, Yrityslainat tarjoaa lainaa hyvin pitkälti lainanhakijan ehdoilla, eli tässä vaiheessa sinulla on paljon mahdollisuuksia. Sinulta halutaan tietää hakemasi lainan summa, sen korko, laina-aika sekä tietysti lainan käyttötarkoitus.

Hakemuksen liitteeksi sinun on vielä lisättävä yrityksen viimeisin tilinpäätös, kirjanpitotiedot kuluneesta tilikaudesta ja tiliote yhtiön maksuliiketilistä. Huolehdi näistä jo hakemusta tehdessäsi, jotta lainanhakuprosessi voidaan suorittaa mahdollisimman nopeasti.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, siirtyy se käsittelyyn. Saat hakemuksestasi vielä yhteenvedon sähköpostiisi. Sinuun saatetaan myös olla yhteydessä lainanmyöntämisprosessin aikana, jos sinulta tarvitaan lisää tietoja tai yksityiskohtia. Kannattaa tarjota rahoitusyhtiölle jo lainaa hakiessa mahdollisimman paljon tietoa yrityksestäsi ja hakemastasi lainasta, jotta lainan myöntäminen olisi mahdollisimman nopeaa.

Kun hakemuksesi hyväksytään, siirtyy se Yrityslainat- markkinapaikalle, jossa se on näkyvillä sijoittajille, jotka haluavat sijoittaa suoraan suomalaisten PK-yritysten yrityslainoihin. Lainasi pysyy markkinapaikalla 60 päivän ajan. Sähköpostiisi sinulle lähetetään tunnukset, joilla pääset kirjautumaan palveluun ja seuraamaan sijoittajien kertymistä lainallesi. Kun sinulla on tarpeeksi sijoittajia, voit nostaa lainan. Sinun ei kuitenkaan tarvitse odottaa sitä, että koko hakemasi summa täyttyy, vaan voit nostaa lainaa heti, kun lainaasi on sijoitettu vähintään 25 % hakemastasi lainasummasta.

Pikavippi heti?

Koska kyseessä on joukkorahoituksella toimiva lainapalvelu, voi lainan saamiseen kuluva aika vaihdella hyvinkin suuresti. Lähtökohtaisesti kyseessä on kuitenkin verrattain nopea laina, joka on toisaalta hitaampi kuin monet muut pikaisia yrityslainoja tarjoavien rahoitusyhtiöiden lainatuotteet, mutta toisaalta myös monesti perinteistä pankkilainaa nopeampi.

Miten lainan takaisinmaksu toimii?

Takaisinmaksu tapahtuu lainasopimuksen yhteydessä tehtävän takaisinmaksusuunnitelman perusteella. Tämä suunnitelma määrittelee tasasuuruiset erät, joissa laina maksetaan takaisin. Nämä maksuerät on laskettu siten, että ne ovat tosiaan keskenään samankokoisia, vaikka niihin sisältyvätkin kaikki lainaasi liittyvät kulut – ei ainoastaan lainan korko. Lainan kustannusrakenne esitellään lyhyesti seuraavassa kappaleessa.

Mitä laina maksaa?

Kyseisessä lainassa lainan korko ei siis ole ainoa siitä koituva menoerä. Tämä voi jossain määrin vaikeuttaa kokonaiskuvan saamista lainaan liittyvistä kuluista ja näkemään takaisinmaksuerien summien taakse. Mistä siis nämä maksuerät koostuvat? Lainan koron lisäksi ne sisältävät avausmaksun, palvelumaksun, sekä 1 % vuosittaisen hallinnointimaksun. Lainan korko itsessään on vaihteleva, mutta se on suuruudeltaan vähintään 4 % ja se maksetaan kuukausittain koko alkuperäisestä lainasummasta jokaisen toteutuneen lainakuukauden ajalta. Avuksi lainan kustannuksien laskemiseen kannattaa ottaa yhtiön verkkosivuilta löytyvä lainalaskuri, joka antaa sinulle hyvän yleiskuvan lainastasi aiheutuvista kustannuksista. Laina on mahdollista myös maksaa takaisin etuajassa, mutta tällöin tulee ottaa yhteyttä rahoitusyhtiön asiakaspalveluun.

Hae lainaa

Yhteystiedot

Vauraus Suomi OY

Sähköposti: info@vauraus.fi

Puhelinnumero: +358 20 33 2233

Kaupunkikohtaiset toimipisteet

Espoo

Keilaranta 1

02150 Espoo

Helsinki

Mannerheimintie 5 C, 3krs

00100 Helsinki

Jyväskylä

Kauppakatu 31 A

40100 Jyväskylä

Oulu

Technopolis, Sepänkatu 20

90100 Oulu

Pori

Kauppakeskus Teljäntori Yrjönkatu 15

28100 Pori

Tampere

Hämeenkatu 26

33200 Tampere

Turku

Aurakatu 12 A

20100 Turku