Yritysluotto.fi

Yritysluotto.fiHae Yritysluotto.fi -lainaa yrityksellesi 100 000 € asti. Pienin saatavilla oleva lainasumma on 3 000 €. Käytä tätä arvostelua apuna, kun haluat tutustua Yritysluotto.fi -lainapalveluun. Sen pohjalta voit päättää, löytyykö juuri tältä rahoitusyhtiöltä juuri sinun yrityksellesi sopiva lainatuote. Kannattaa myös lukea, mitä muut tämän yhtiön kanssa asioineet ihmiset ovat kirjoittaneet kokemuksistansa. Jos löydät yrityksellesi sopivan lainatuotteen, tartu toimeen ja saa yrityksellesi pikavippi heti.

Yritysluotto.fi tarjoaa asiakkailleen nopeaa lainapalvelua. Heidän lainojensa on tarkoitus vastata yritysmaailman nopeisiin muutoksiin ja mahdollisiin rahantarpeisiin, joita näiden äkillisten muutosten seurauksena voi kohdalle osua. Kyseessä on siis eräänlainen yrityksien tarpeisiin suunnattu pikavippi. Jos yrityksellesi esimerkiksi tarjotaan odottamatonta ja tavallista suurempaa toimeksiantoa, joka olisi houkuttelevaa ottaa vastaan, vaikka pikainen rahoitus onkin ongelma, saattavat tällaiset yritysmaailman pikavipit osoittautua hyväksi työkaluksi tilanteen ratkaisemisessa. Saat yritysluoton tilille nopeasti, ja voit sen ansiosta tehdä sen kiireellisen materiaalitilauksen tai vaikka palkata uuden työntekijän auttamaan uuden toimeksiannon toteuttamisessa.

Yritysluotto.fi -palvelu on osa suurempaa yritystä nimeltään OPR-Yritysrahoitus Oy, joka puolestaan on suomalaisen OPR-Finance Oy:n tytäryhtiö. Yritys on ollut toiminnassa vuodesta 2005 lähtien.

Hae lainaa

Yritysluotot.fi lyhyesti

  • Lyhyen varoitusajan yritysluottoa kaikenkokoisille ja -ikäisille yrityksille.
  • Lainasummat alkaen 3 000 eurosta aina 100 000 euroon asti.
  • Laina-ajat yhdestä kuukaudesta yhteen vuoteen.
  • Takaisinmaksu kuukausittaisissa tasaerissä.
  • Takaus yksityishenkilön takauksen muodossa.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainojen hakuun liittyy tietysti aina tiettyjä vaatimuksia, jotka lainanhakijan on täytettävä saadakseen myönteisen lainapäätöksen. Näihin vaatimuksiin kannattaa tutustua jo ennen lainan hakemista, jotta vältyt turhan lainahakemuksen täyttämiseltä.

Hakiessasi Yritysluotto.fi -lainaa, on yrityksesi oltava kirjattuna Suomen kaupparekisteriin, eli toisin sanoen olla kirjoilla Suomessa. Lisäksi yrityksellä täytyy olla moitteettomat luottotiedot, eli maksuhäiriömerkintöjä sieltä ei saa löytyä. Myöskään lainan takaajalla (tai takaajilla, jos kyseessä on yli 20 000 euron laina) ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissaan. Lisäksi on vielä huomattavaa, että yrityksesi jokaisen vastuuhenkilön tulee olla hyvämaineinen, eli jälleen kerran luottotietojen on oltava kunnossa.

Kuinka lainaa voi hakea?

Lainaa haetaan verkossa täytettävällä lyhyellä lomakkeella. Tämä lomake tosiaan on varsin lyhyt, eikä sen täyttäminen kestä kuin muutamia minuutteja. Tämän ansiosta lainatarjouksen voi pyytää hyvinkin matalalla kynnyksellä.

Hakiessasi lainaa tarvitset yrityksen luonnollisesti nimenkirjoitusoikeuden, jotta olet valtuutettu tekemään lainanoton kaltaisen tärkeän päätöksen yrityksesi puolesta. Lisäksi tarvitset omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnuksesi sähköistä tunnistautumista varten. Mitään ihmeellisyyksiä lainanhakuprosessia varten ei siis tarvita, vaan kyseessä on hyvinkin pikainen ja kivuton tapahtuma. Lähetettyäsi hakemuksen siirtyy se käsittelyyn. Lainapäätöksen voit saada hyvinkin pian hakemuksen jättämisen jälkeen.

Tarvitaanko vakuuksia?

Toisin kuin monissa muissa samankaltaisissa lainoissa, edellyttää Yritysluotot.fi lainan myöntämisen yhteydessä vakuuksia. Nämä vakuudet toteutetaan omavelkaisen takauksen muodossa, eli lainan takaa yksityishenkilö. Mikäli anomasi laina on suuruudeltaan alle 20 000 €, riittää yksi henkilö lainan takaajaksi. Jos tämä summa kuitenkin ylittyy, tarvitaan takaajia kaksi kappaletta. Tällainen omavelkainen takaus tarkoittaa sitä, että lainan takaaja(t) vastaa lainasta täysin samalla tavalla, kuin se olisi hänen oma henkilökohtainen velkansa. Jos siis alkuperäinen lainanottaja, eli tässä tapauksessa yrityksesi, laiminlyö takaisinmaksuvelvoitteensa, joutuu takaaja maksamaan lainan takaisin täysimääräisesti kaikki korot, kulut ja perintämaksut mukaan lukien. Takaajan asema on siis hyvin vastuullinen asema. Näiden takaajien tulee tunnistautua verkkopalvelussa ja hyväksyä sopimus takaajiksi ryhtymisestä. Lisäksi kannattaa huomioida, että jos takaaja ei ole lainaa hakevan yrityksen toimitusjohtaja, yhtiömies tai hallituksen jäsen, täytyy hänen hyväksyä sopimus kahteen kertaan kahtena peräkkäisenä päivänä.

Lainan myöntämiseen tarvitaan siis henkilövakuuksia, mutta esinevakuuksia (kuten vaikkapa kiinteistö tai osakkeita) ei tarvita.

Miten takaisinmaksu toimii?

Laina maksetaan takaisin tasasuuruisissa kuukausierissä. Nämä kuukausierät sisältävät kaikki lainaan liittyvät kulut sekä tietysti lyhennykset, joilla laina lopulta maksetaan takaisin sovitun laina-ajan puitteissa. Tämä laina-aika voi liikkua missä tahansa yhden ja kahdentoista kuukauden välillä. Näiden kuukausierien avulla sinun on helppo tietää tarkalleen, kuinka paljon lainasta aiheutuu yrityksellesi kustannuksia joka kuukausi. Näin nämä kulut on helppo ottaa huomioon budjetoinnin yhteydessä, eikä lainan takaisinmaksu aiheuta missään kohtaa suurta hetkellistä painetta yrityksesi taloudelliselle tilanteelle.

Jos yrityksesi on kuitenkin mahdollista maksaa laina takaisin sovittua aikataulua nopeammin, ei sitä estä mikään. Jos siis sekä kyky että tahto lainan aikaiseen takaisinmaksuun löytyy, voi sen maksaa takaisin koska tahansa. Otathan kuitenkin huomioon sen, että toisin kuin monissa muissa vastaavissa lainapalveluissa, ei Yritysluotto.fi -lainassa säästä mitään maksamalla lainan takaisin etuajassa. Maksat siis joka tapauksessa lainan kulut koko suunnitellulta laina-ajalta, vaikka koko laina-aika ei aikaisen takaisinmaksun vuoksi olisikaan toteutunut. Tällaisesta toiminnasta ei kuitenkaan rangaista, eli mitään ylimääräisiä kuluja etuajassa maksamisesta ei synny. Kulut pysyvät siis täysin samana, kuin mitä lainasopimuksen yhteydessä on suunniteltu.

Mitä laina maksaa?

Lainojen hinnoittelu on pyritty tekemään läpinäkyväksi ja yksinkertaiseksi, jotta hakuprosessi olisi mahdollisimman helppo. Kullekin lainasummalle ja -ajalle on annettu kiinteä toimituspalkkio, joka sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut yhden nimen alla. Näihin toimituspalkkioihin on mahdollista tutustua Yritysluotot.fi -verkkosivulta löytyvän lainalaskurin avulla. Käytä tätä laskuria saadaksesi nopea kuva mahdollisen lainasi hinnasta.

Pikavippi heti tilille?

Kyseessä olevien lainatuotteiden erityinen vahvuus on niiden nopeus. Rahoitusyhtiö lupaa yrityksellesi myönnettävän lainan saapumisen tiukallakin aikataululla. Tämän ansiosta yhtiön lainat sopivat nimenomaan nopeisiin ja odottamattomiin yritysmaailman kuluihin, kuten vaikkapa uuden kiireapulaisen palkkaamiseen tai pikaisen toimeksiannon rahoittamiseen.

Kuinka kauan lainan saapumisessa sitten tarkalleen menee? Yhtiö lupaa, että jos lainahakemus jätetään kaikkien tarpeellisten allekirjoitusten kanssa ennen kello kuuttatoista arkipäivänä, tulevat he antamaan lainapäätöksen vielä saman päivän aikana. Jos hyväksyvä lainapäätös annetaan, tulevat rahat yrityksesi käyttöön lyhyellä aikataululla. Laina lähetään yrityksesi tilille vielä samana päivänä, jos kello ei ole vielä kuuttatoista hyväksyvän lainapäätöksen saapuessa. Jos tämä hetki on jo mennyt, lähetetään rahat viimeistään seuraavana pankkipäivänä. Ota kuitenkin huomioon se, että mikäli yrityksesi ei käytä Nordean pankkitiliä, eivät rahat tule näkyviin välittömästi niiden lähettämisen jälkeen. Rahojen arvioitu saapumisaika muihin pankkeihin kuin Nordeaan on yhdestä kahteen päivää.

Yhteystiedot

OPR-Yritysrahoitus Oy

Lautatarhankatu 8 B

00580 HELSINKI

Y-tunnus 2575602

Asiakaspalvelu:

Avoinna arkipäivisin klo 9 – 17. Puhelinnumero: 020 741 2032. Numeroon vastataan arkipäivisin klo 9 – 17. Sähköposti: asiakaspalvelu@yritysluotto.fi, Fax: 020 741 2031

Hae lainaa