Koroton laina (2024)

Koroton pikavippi

Koroton pikavippi ja laina ovat melko uusia konsepteja. Kyseiset lainatuotteet ilmaantuivat markkinoille muutama vuosi sitten. Markkinoilta löytyy nykyään useita eri palveluita, joista pystyt nostamaan ensimmäisen lainan täysin ilmaiseksi. Esimerkiksi Eurolimiitti sekä Ferratum tarjoavat kyseisen tuotteen kaikille uusille asiakkaille. Kuluton ensilaina on nimensä mukaisesti täysin kuluton ja koroton laina, josta maksat takaisin ainoastaan alun perin lainaamasi summan.

Kuka tahansa saattaa elämässään joutua tilanteeseen, jossa yllättävä rahan tarve iskee. Tällaiseen tilanteeseen saattaa joutua esimerkiksi auton tai jääkaapin rikkoonnuttua yllättäen. Tällaisissa tilanteissa pikavippi on erinomainen lainatuote, jonka avulla on mahdollisuutta saada hieman pelivaraa arkeen. Pikavippi on nimensä mukaan nopeasti haettava laina, joka tuo apua arjen yllättäviin kuluihin. Pikavippien summat vaihtelevat muutamasta kymmenestä tai sadasta eurosta muutamiin tuhansiin euroihin. Kun kyseessä on tätä suurempi summa, puhutaan yleensä kulutusluotosta.

Maksuaikaa pikavipeille saa yleensä muutamasta kuukaudesta muutamaan vuoteen, riippuen tietysti lainan summasta. Kyseessä on siis lainatuotteena lyhytaikainen tuote, verrattuna esimerkiksi asuntolainaan, jossa maksuaika on tyypillisesti 20 – 30 vuotta. Pikavippiin ei yleensä myöskään tarvita minkäänlaista vakuutta tai takaajaa. Tämä tekee lainan hakemisesta erittäin nopeaa, sillä lainan tarjoajan ei tarvitse tarkistaa vakuuden sopivuutta tai henkilötakaajan tietoja. Siksipä netin kautta haettavat pikavipit on mahdollista saada erittäin nopeasti tilille. Usein lainahakemuksen täyttäminen onnistuu alle 10 minuutissa, ja lainapäätöksen saat palvelun ollessa auki muutaman minuutin kuluessa. Kun hyväksyt saamasi lainatarjouksen, maksetaan pikavippi heti tilille. Usein pikavippi tulee tilille saman päivän aikana, parhaassa tapauksessa jopa 10 – 15 minuutin kuluttua lainapäätöksen hyväksymisestä.

Koska pikavippi on vakuudeton lainatuote, on sen korko yleensä korkeampi kuin vakuudellisissa lainoissa. Pikavipeissä nimittäin lainan myöntävällä taholla on suurempi luottoriski puuttuvasta vakuudesta johtuen. Tätä luottoriskiä yrityksen pienentävät veloittamalla lainasta suurempaa korkoa. Kuitenkin koska pikavipeillä on yleensä myös erittäin lyhyt takaisinmaksuaika, tyypillisesti muutaman kuukauden luokkaa, eivät korkokustannukset ehdi nousta kokonaisuudessaan kovin suuriksi. Tästä syystä pikavippi toimiikin erinomaisesti arjen yllättävien menojen hoitamiseen. Mikäli autosi hajosi yllättäen tai jääkaappi lakkasi toimimasta, eikä tilillä ole riittävästi säästöjä, on pikavipin avulla mahdollista saada hieman joustoa arkeen. Myös esimerkiksi välttämätön kauppareissu juuri ennen tilipäivää on oivallinen käyttökohde pikavipille.[/bg_collapse]

Koroton ensilaina

Pikavippien suosio on viime vuosien aikana noussut hurjasti, ja uusia palveluita aukeaa jatkuvalla syötöllä. Tämä tarkoittaa tietysti sitä, että kilpailu asiakkaista on kovaa. Tämä taas on johtanut siihen, että lainoja myöntävät asiakkaat pyrkivät houkuttelemaan uusia asiakkaita täysin kuluttomilla pikavipeillä. Eri palveluista on mahdollista hakea pikavippi ilman korkoa 50 eurosta aina 1 000 euroon saakka. Nämä tarjoukset koskevat aina ainoastaan palvelun uusia asiakkaita. Lainaa ilman kuluja tai korkoa tarkoittaa siis käytännössä sitä, että jos vaikka lainaat 1 000 €, maksat lainastasi takaisin tasan 1 000 €, korkojen ja kulujen ollessa tasan 0 €.

Tilanteesi saattaa olla esimerkiksi seuraavan lainen: olet ennen tilipäivän koittamista elänyt hieman yli kuukausibudjetin. Viikko ennen palkan ilmaantumista tilille tilin saldo näyttää ikävästi nollaa. Tässä tapauksessa kuluton ja koroton ensilaina jostain netin pikavippipalvelusta saattaa olla erinomainen vaihtoehto talouden tasapainottamiseen. Esimerkiksi 50 € pikavipin voit ottaa kauppareissua varten, ja hieman suuremmalla 200 € lainalla saatat hyvin pärjätä kaksi viikkoa.

Pikavippi ilman kuluja netistä

Kuluton pikavippi on useimmissa tapauksissa lainoja tarjoavan yrityksen etu uudelle asiakkaalle. Lainan hakeminen ei edellytä sen hakijalta mitään muita sitoumuksia. Voit yksinkertaisesti hakea lainaa netistä, saat lainan tilillesi, maksat lainan takaisin sovitussa aikataulussa ja asia on sillä selvä. Aidosti korottomat ja kuluttomat pikavipit eivät sisällä mitään kustannuksia. Silloin lainan viitekorko ja myös todellinen vuosikorko joka huomio lainan todelliset kustannukset ovat tasan 0 %. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana hakiessasi pikavippiä. Jotkut yritykset mainostavat korotonta pikavippiä uusille asiakkaille, mutta sisällyttävät lainaan silti kuluja, kuten esimerkiksi tilinavausmaksun tai kuukausittaisen tilinhoitomaksun. Muista aina tutustua tarkkaan lainan ehtoihin ja sen todellisiin kustannuksiin, ennen kuin hyväksyt sinulle lähetetyn lainatarjouksen.

Miksi yritykset tarjoavat ilmaista lainaa?

Koroton ja kuluton pikavippi, pikalaina ja kulutusluotto ovat luottoa tarjoavien yritysten keino hankkia uusia asiakkaita. Ilmaisen lainan avulla pääset tutustumaan palveluun, ja jos kaikki toimii hyvin, on mahdollista että tulevaisuudessa lainan tarpeen yllättäessä nostat kyseisestä palvelusta lainaa uudestaan, vaikka joutuisitkin maksamaan lainasta korkoa.

Esimerkkinä toimikoon vaikkapa Ferratun Koroton, joka on 50 – 300 € suuruinen kertalaina. Se maksetaan ennalta määrätyssä maksuajassa yhdessä erässä kokonaan pois, ja se on täysin koroton pikavippi. Seuraava laina jonka Ferratumilta nostat sisältääkin sitten täysin normaalit palveluhinnaston mukaiset korot, kulut sekä nostopalkkiot.

Mistä koroton ensilaina?

Netistä löytyy useita eri palveluita, jotka tarjoavat lainaa ilman korkoa uusille asiakkaille. Tällaisia palveluita ovat esimerkiksi Vivus, Suomilimiitti, Limiitti.fi sekä Ferratum. Yksikään näistä ei kuitenkaan tarjoa korotonta pikavippiä vanhoille asiakkaille, vaan koroton laina on tarjolla siis ainoastaan palvelussa uusille asiakkaille. Koroton laina on tarjolla useimmissa tapauksissa varustettu noin 30 päivän maksuajalla. Suomilimiitti pikavippi tarjoaa maksuaikaa poikkeuksellisesti aina seuraavan kuun loppuun asti. Voit siis hyödyntää tämän lainan parhaiten, kun haet lainaa kuun alussa. Silloin pystyt saamaan lainallesi maksuaikaa jopa 60 vuorokautta.

Koroton laina ja sen suuruus

Kuinka paljon korotonta pikavippiä on mahdollista nostaa? Tämä riippuu paljon lainaa tarjoavasta yrityksestä. Tyypillisesti koroton pikavippi on suuruudeltaan muutamasta kymmenestä eurosta muutamaan sataan euroon. Tällä hetkellä suurimman kuluttoman pikavipin tarjoaa Suomilimiitti, josta on mahdollista hakea jopa 1 000 € koroton ensilaina. Palvelusta on mahdollista nostaa jopa 1 000 € pikavippi ilman kulua ja korkoja. Laina tulee maksaa takaisin viimeistään seuraavan kuukauden loppuun mennessä. Mikäli lainaa ei pysty maksamaan sovitussa ajassa takaisin, asetetaan lainalle korko. Lainatuote on joustoluotto, joka toimii hieman luottokortin tapaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Suomilimitti myöntää sinulle 2 000 € luottorajalla olevan luottotilin, josta syntyy kuluja vasta siinä vaiheessa, kun luotolta tekee nostoja. Voit siis hakea myöntävän luottopäätöksen, ja tehdä ensimmäisen noston 1 000 € asti täysin ilman kuluja ja korkoa, kunhan vain maksat lainan takaisin viimeistään seuraavan kuun viimeisenä päivänä. Suomilimiitti lainaa voivat hakea kaikki suomalaiset, jotka ovat täyttäneet 21 vuotta. Palvelu on avoinna maanantaista sunnuntaihin kello 8 – 22 välisenä aikana.

Koroton pikavippi tuo joustavuutta arkeen

Mikäli kaipaat talouteesi joustoa, on kuluton ja koroton pikavippi hyvä keino sen hankkimiseen. Kaikille tulee varmasti joskus arjessa eteen tilanne, jossa rahan tarve on yllättävä ja äkillinen. Tällaisiin tilanteisiin pikavipit sopivat lainatuotteena erinomaisesti, ja mikäpä sen parempaa kuin vielä täysin ilmainen pikavippi, josta joudut maksamaan takaisin ainoastaan tarkalleen lainaamasi summan. Löydät avullamme parhaat palvelut, jotka tarjoavat korottomia ensilainoja. Kannattaa aina ennen lainan ottamista vertailla eri palveluiden lainoja keskenään, myös silloin kun kyseessä on koroton pikavippi. Lainojen summat nimittäin saattavat vaihdella paljonkin.


Viimeksi päivitetty 2024-11-17 Teemu Virtanen (Lainando)