Pikavippi heti ilman vakuuksia ja takaajia (2024)

Pikavipit jotka tunnetaan myös nimellä pikalainat ovat lainoja, jotka ovat niiden nimen mukaisesti mahdollista saada nopeasti tilille. Ne toimivat samalla tavalla kuin muutkin lainat. Lainan määrä on yleensä suhteellisen pieni. Useimmat lainojen tarjoajat tarjoavat lainaa noin 100 eurosta 2000 euroon saakka. Helpomman ja nopeamman luottopäätöksen kustannuksena asiakkaat joutuvat maksamaan hieman korkeampia korkoja ja muita kustannuksia kuten tilinhoitopalkkioita verrattuna muihin lainoihin.

Pikavippien tarjonta Suomen markkinoilla alkoi vuonna 2005. Pienlainat kasvattivat suosiotaan huimasti pienen ajan sisällä. Viime vuosina tarjoajien määrä on vähentynyt hieman. Tarjolla on kuitenkin tälläkin hetkellä kymmeniä eri yrityksiä, jotka tarjoavat pikavippejä, kulutusluottaja sekä pienlainoja. Suomalaiset hakevat vieläkin pikalainoja kohtuullisen usein, vaikka pikavippejä onkin mediassa kovasti kritisoitu niiden korkeiden todellisten vuosikorkojen suuruudesta sekä muista kustannuksista.

Pikalaina, korot ja kulut

Toisin kuin muissa tyypillisissä lainatuotteissa, pikavippien korko ilmoitetaan usein kuukausikorkona eikä vuosikorkona. Tämä johtuu niiden suhteellisen lyhyestä laina-ajasta. Jo tämän asian takia nousee lainan todellinen vuosikorko helposti todella korkeaksi. Todellinen vuosikorko saattaa nousta jopa satoihin prosentteihin. Tällöin maksat lainasi moninkertaisesti takaisin. Kannattaakin olla tarkkana lainan koron ja kulujen kanssa, jotta et päädy maksamaan liikaa. Suomessa on alettu säätelemään pikavippien korkoja. Tältä sivustolta voit lukea tietoa erilaisista pikavipeistä sekä niiden käyttötarkoituksista. Vipin hakeminen voi useissa tapauksissa olla täysin perusteltua. Kannattaa lainaa hakiessa tehdä vertailua eri tarjoajien välillä, näin et päädy maksamaan lainastasi liikaa.

Tällä sivustolla esitellään yrityksiä, jotka tarjoavat netin kautta pikavippejä ja pikalainoja. Kaikkia lainoja voit hakea ilman takaajia tai vakuuksia 24/7, jokaisena viikonpäivänä. Pikavippi on luonteeltaan nopea sekä lyhytaikainen laina. Se on tarkoitettu yllättäviin tilanteisiin, jossa rahaa tarvitaan nopeasti. Pikavipin suuruus on yleensä suuruudestaan sadoista tuhansiin euroihin. Osa yrityksistä tarjoaa myös tätä suurempia lainoja, tällöin yleensä kyseessä on kulutusluotto. Mikäli rahantarve on äkillinen, on oikea lainatuote siinä tapauksessa yleensä pikavippi. Suurempiin ostoksiin ja rahanmenoihin kannattaa harkita kulutusluottoa pidemmällä laina-ajalla.

Mistä ja miten pikavippi ilman korkoa?

Netistä löytyy useita yrityksiä ja palveluita, joista on mahdollista hakea pikavippi täysin ilman mitään korkoja ja kuluja. Useat yritykset tarjoavat uusille asiakkaille pikavippejä muutamiin satoihin euroihin asti ilman kuluja ja korkoja. Näissä tapauksissa laina tulee maksaa kokonaisuudessaan takaisin sen ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Mikäli lainaa ei maksa takaisin eräpäivään mennessä, joutuu asiakas maksamaan kuluja. Tällaiset lainat ovat hyviä siinä tapauksessa, jos tiedät varmasti pystyväsi maksamaan lainan takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Tällöin sinulle ei aiheudu minkäänlaisia kustannuksia lainan ottamisesta. Kannattaa muistaa, että tämän tyyppisiä lainoja on tarjolla yleensä ainoastaan uusille asiakkaille.

Pikavipit ja kustannukset

Pikavipeillä on yleensä nimensä mukaan lyhyt maksuaika. Tyypillisesti se on muutaman kuukauden mittainen. Tämä sopii hyvin yhteen pienen lainasumman kanssa. Suomalaisten keskimääräinen pikavippi on suuruudeltaan 500 €. Takaisinmaksuajan pituus on keskimäärin 90 päivää. Vaikka lainojen korkoprosentit nousevatkin melko korkeiksi, korkoa ei ehdi kertymään pitkältä aikaa kunhan vain lainan maksaa sovitussa maksuaikataulussa takaisin.

Osa pikavippiä tarjoavista palveluista ilmoittaa lainan koron kuukausikorkona. Tämä on usein erittäin hämäävää, sillä yleisin tapa ilmoittaa lainan korko on vuosikorko. Kun käytetään kuukausikorkoa, saadaan korko näyttämään pieneltä, kun todellisuudessa se saattaa olla paljon suurempi. Jos esimerkiksi lainan mainoksessa mainitaan kuukausikorko, joka on 10 prosenttia, tarkoittaa se samalla vuosikorkoa, joka on 120 %. Pikavipit kuitenkin maksetaan muita lainoja nopeammin takaisin, joten vuosikorko ei välttämättä ole paras mittari lainan todellisille kuluille.

Korko ei useissa tapauksissa ole ainoa pikavippeihin liittyvä kustannus. Usein pikavipistä peritään nostokulu, tai tilin avausmaksu. Se saattaa useissa tapauksissa olla lainaan määrään nähden merkittävän suurin. Sen prosenttiosuus nostettavasta summasta on yleensä viiden ja 25 prosentin väliltä.

Pikavippi ja korkokatto

Pikavipeille on Suomen laissa asetettu korkokatto. Sen tarkoituksena on estää lainanmyöntäjien perimät usein jopa satojen prosenttien todelliset vuosikorot. Lainan todellisia kustannuksia mittaamaan hyvä mittari on lainan todellinen vuosikorko. Se ottaa huomioon aina kaikki lainan kulut, eikä pelkästään lainan nimelliskorkoa. Todellinen vuosikorko on siis hyvä lähtökohta lainan hintojen vertaamiseen. Sekään ei kuitenkaan aina kerro kaikkea, etenkään pikavippien tapauksissa.

Pikavippien todelliset vuosikorot saattavat nousta korkeiksi nimenomaan siitä syystä, että lainan summa on pieni ja maksuaika on tyypillisesti lyhyt. Todellisen vuosikoron laskentakaavan takia pikavippien nostokulut sekä tilinhoitomaksut nostavat yleensä todellista vuosikorkoa. Pikavippien tapauksessa laina on tarkoitus yleensä maksaa takaisin paljon lyhyemmässä ajassa kuin vuosi. Todellinen vuosikorkoa onkin hyvä suuntaa antava mittari, jota kannattaa käyttää silloin, kun vertailee mikä pikavippi tai kustannusluotto on itselle paras ja edullisin. Se ei kuitenkaan ole ainoa mittari mitä kannattaa käyttää, eikä se aina kerro lainan todellista kokonaiskustannusta.

Kulutusluotto ilman takaajia ja vakuuksia

Tällä sivustolla esittelemme netin tunnetuimmat ja suosituimmat pikavipit ja pikalainat. Lainasumman voit useimmissa tapauksissa valita kymmenien ja tuhansien eurojen väliltä. Maksuaikaa lainoille on tarjolla kuukausista kymmeniin vuosiin. Lainahakemuksen tekeminen on useissa tapauksissa täysin ilmaista. Kannattaakin lainaa ottaessa pyytää maksuton lainatarjous useammasta paikasta, sillä lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua vielä mihinkään. Kun saat lainatarjouksen palvelusta, voit tutustua saamaasi tarjoukseen kaikessa rauhassa ennen kuin päätät ottaa lainan.

Kulutusluotto on usein pikavippiä edullisempi

Lainatuotteena kulutusluotto on hyvinkin erilainen verrattuna pikavippiin. Yleensä pikavippi on näistä kahdesta kalliimpi, etenkin jos niiden vertailussa käytetään ainoastaan lainan todellista vuosikorkoa. Kyseessä on kuitenkin tyypiltään niin erityyppiset lainat, että niiden keskenään vertaaminen on useissa tapauksissa hankalaa. On totta, että useissa tapauksissa pikavippi tulee kulutusluottoa kalliimmaksi. Kulutusluotot on kuitenkin tarkoitettu erityyppisiin tilanteisiin kuin mitä pikavipit. Kulutusluotta käytetään yleensä suurien ja ennalta harkittujen menojen rahoittamiseen, Pikavipit taas käytetään yleensä pieniä, nopeita ja yllättäviä menoja varten, kuten esimerkiksi erääntyvän laskun maksamiseen. Kannattaa siis aina pitää lainan käyttötarkoitus mielessä lainaa ottaessa.

Kuka voi hakea pikavipin?

Pikavippien tapauksessa kyseessä on yleensä summaltaan niin pieni laina, että lainan ottamisen ikäraja on yleensä 18 ja 22 ikävuoden välissä. Pikavipit myönnetään yleensä henkilöille, jolla on puhtaat luottotiedot. Mikäli sinulla siis on maksuhäiriömerkintä, et voi saada pikavippiä. Vipin summasta riippuen sinulta saatetaan myös vaatia riittävän suuret ja säännölliset tulot.

Kuinka nopeasti pikavippi on tililläni?

Netistä löytyy kymmenittäin lainoja tarjoavia palveluita, jotka mainostavat olevansa nopeita ja tarjoavansa pikavippi heti tilille. Kuinka nopeasti on oikeasti mahdollista saada pikavippi, riippuu se muutamasta tekijästä, joita ovat esimerkiksi lainan suuruus sekä pankki jossa olet asiakkaana.

Ennen pikavipin myöntämistä laina yritykset tarkistavat lainanhakijan tulot ennen kuin he myöntävät pikavipin. Tästä syystä johtuen pikavipit eivät tule aivan heti tilille. Useissa tapauksissa se on kuitenkin mahdollista saada melko nopeasti, usein alle tunnissa. Nopeimmat lainoja tarjoavat yritykset maksavat pikavipit asiakkaiden tileille 10 – 15 minuutin sisällä lainan myöntämisestä. Usein maksun nopeuteen vaikuttaa paljon se, minkä pankin tilille vippi maksetaan.

Jotta saisit pikavipin mahdollisimman nopeasti tilillesi, kannattaa sinun toimittaa lainaa hakiessa todiste tuloistasi sähköisessä muodossa silloin kun sitä pyydetään. Todisteena toimii yleensä joko palkkakuitti tai tiliote. Yleensä pienempiä pikavippejä myönnetään helpommin heti. Eli kannattaa hakea lainaa vain sen verran mitä tarvitset. Mikäli haluat tulevaisuudessa saada pikavipin heti tilille, kannattaa harkita joustoluoton ottamista. Tällöin voit saada rahat heti tilillesi, jopa yöaikaan.

Netistä löytyy kymmenittäin erilaisia palveluita, jotka mainostavat itseään nopeiksi. Useat palvelut lupaavat jopa lainan heti tilille. Tekemämme vertailun mukaan nopeimmat palvelut siirtävät myönnetyt lainat tilille 10 minuutin sisällä. Mikäli haet suurempaa kulutusluottoa, kestää niissä rahan saaminen yleensä yhdestä kahteen pankkipäivään. Tarvittujen todisteiden liittäminen lainahakemukseen nopeuttaa aina lainahakemuksen käsittelyä.

Pikavippi ja palautusoikeus

Suomen kuluttajansuojalain mukaan voit peruuttaa ottamasi pikavipin 14 päivän sisällä lainan ottamisessa. Kuluttajansuojalain tarkoituksena on toimia asiakkaan turvana niissä tilanteissa, kun myyjältä saatu tuote ei vastaa sitä mitä on sovittu. Kuluttajien 14 päivän palautusoikeus pätee myös netin ja puhelimen kautta otettuihin pikavippeihin. Yleensä luoton peruuttamiseen riittää netin kautta tehtävä ilmoitus. Peruutuksen voi siis tehdä esimerkiksi sähköpostin välityksellä. Kun olet peruuttanut lainan, on sinulla 30 päivää aikaa palauttaa laina. Lainanantajalla on oikeus periä korkoa siltä ajalta, kun luotto oli maksettuna tilillesi.

Kuinka suuri pikavippi on lainana?

Kun yleisesti puhutaan pikavipeistä, kyseessä on silloin keskimäärin muutamasta sadasta muutamaan tuhanteen euroon oleva laina. Yleisin summa liikkuu sadoissa euroissa. Pienempi pikavippi on mahdollista saada omalle tilille nopeammin kuin iso.

Milloin pikavippi pitää maksaa takaisin?

Useimmissa tapauksissa pikavipille saa maksuaikaa kuukaudesta vuoteen. Eri lainapalvelut tarjoavat eri maksuaikoja. Alla olevassa listassa on esitelty muutama esimerkki.

  • Suomilimiitti: Maksuaika 3 – 46 kuukautta
  • Bigbank: Maksuaika 6 – 120 kuukautta
  • Ostosraha: Maksuaika 12 – 60 kuukatta.
  • Credigo: Maksuaika 1 – 5 vuotta
  • fi: Maksuaika 12 kuukautta.
  • Blue Finance: Maksuaika 12 kuukautta
  • Vivus: Maksuaika 1 – 30 päivää
  • Lainasto: Maksuaika 6 kuukautta
  • Ekstraluotto: Maksuaika 3 – 101 kuukautta

Myönnetäänkö pikavippi hakijoille ilman vakuuksia ja takaajia?

Yleisesti pikavipeistä puhuttaessa lainasummat nousevat korkeintaan muutamaan tuhanteen euroon. Tällaisissa tapauksissa useimmat lainoja tarjoavat palvelut myöntävät pikavippejä täysin ilman mitään takaajia tai vakuuksia. Jotkut luottoja tarjoavat yritykset saattavat vaatia lainoille takauksen. Kun haet pikavippiä ja sille takauksen eri palvelusta, tulee todellisen vuosikoron laskemisesta todella vaikeaa. Tästä syystä kannattaa välttää lainapalveluja, jotka vaativat lainalle erikseen toisesta palvelusta ostettavan takauksen.

Hae pikavippi heti tilille arjen yllättäviin tilanteisiin

Sanoiko autosi sopimuksen irti? Päästikö jääkaappi toimintasavut ulos? Laskut rästissä? Vai tuliko vastaan kenties joku muu yllättävä menoerä? Kyseiset tilanteet ovat tuttuja meille kaikille. Siksi esittelemmekin tällä sivulla laajan kattauksen yrityksiä ja palveluita, joiden kautta saat haettua pienen tai vaikka myös vähän suuremmankin pikavipin tai pikalainan. Vertailemalla eri palveluita ja niiden hintoja pystyt säästämään rahaa lainasta aiheutuvissa kustannuksissa. Esittelemme eri palvelujen hinnat, maksuajat sekä lainojen ehdot.

Yhdistä pikavipit edullisemmaksi lainaksi

Löydät sivustoltamme vinkkejä myös siihen, kuinka voit yhdistää useat pienet korkeakorkoiset pikavipit yhdeksi kulutusluotoksi, joka on usein koroltaan edullisempi. Mikäli olet tilanteessa, jossa joudut ottamaan paljon pikavippejä tai sinulla on vanjoja pikavippejä useista eri palveluista, kannattaa silloin miettiä lainojen yhdistämistä. Kun maksat lyhennyksiä useaan eri paikkaan, päädyt yleensä maksamaan tilinhoitokuluja moneen kertaan. Silloin sinulle saattaa olla kannattavaa yhdistää lainasi edullisemmaksi kulutusluotoksi.

Lainojen yhdistäminen onnistuu tänä päivänä netin avustuksella varsin helposti, ja kyseistä palvelua tarjoavia sivustoja löytyy netistä useita. Kun maksat lainanhoitokuluja ainoastaan yhteen paikkaan, pystyt säästämään rahaa. Lisäksi kulutusluotoissa on yleensä edullisemmat korot kuin pikalainoissa. Kun yhdistät pikavipit edullisemmaksi kulutusluotoksi, kannattaa pyrkiä lisäämään talouteesi tuloja ja karsimaan menoja, jotta et joudu taas ottamaan uutta pikavippiä ennen kuin saat vanhat lainasi maksettua pois.

Hae pikavippi järkevästi

Kun olet hakemassa pikavippiä, pikalainaa tai kulutusluottoa, kannattaa miettiä aina tarkkaan, onko tarve lainalle pakollinen. Mikäli lainaa tosiaan tarvitset, kannattaa käyttää hieman aikaa tutustumalla eri lainapalveluihin ja niiden tarjoamiin korkoihin. Vertailemalla pystyt säästämään joissain tapauksissa jopa satoja euroja lainojen kuluessa. Kannattaa tarkistaa erityisesti uudet pikavipit, ja niitä tarjoavat yritykset, sillä usein tällaiset yritykset tarjoavat parempia hintoja houkutellakseen uusia asiakkaita. Kannattaa siis tehdä vertailua eri palveluista. Pidä myös mielessä se, että pikavipit on tarkoitettu hetkellisiä ja yllättäviä rahanmenoja varten. Kannattaa siis pitää oma talous aina kunnossa, eikä rahoittaa elämistään pikavipeillä.

Tietoa sivustosta

Tämä sivusto on tehty kaikkia ihmisiä varten, jotka tarvitsevat tietoa pikavipeistä. Olemme keränneet tälle sivulle erittäin laajan kattauksen kaikista Suomessa toimivista lainoja myöntävistä yrityksistä. Voit sivuston avulle helposti vertailla eri palveluita ja näin löytää juuri parhaiten sinun tarpeisiisi sopivan vippipalvelun. Vertailua tehdessäsi kannattaa kiinnittää huomiota ainakin vipin todelliseen vuosikorkoon, sekä lainasta aiheutuviin muihin kuluihin.

Kannattaa myös aina tarkistaa, maksaako lainan hakeminen jotain. Suurimmassa osassa palveluista hakeminen on täysin ilmaista ja hoituu helposti netin välityksellä. Toiset palveluista käyttävät tekstivistin kautta hakemista, jolloin hakemuksen jättämiseen liittyy yleensä maksu. Kannattaa muistaa myös verrata lainojen takaisinmaksuaikoja, ja valita sinun tilanteeseesi parhaiten sopivin maksuaika.

Yleensä pienille lainoille edullisemmaksi tulee ottaa lyhyt maksuaika. Mikäli taas tarvitset hieman enemmän aikaa saadaksesi taloutesi kuntoon, kannattaa silloin valita hieman pidempi maksuaika. Laina-aikoja ja lainojen kuluja vertailemalla pystyt säästämään yleensä huomattaviakin summia rahaa. Markkinoille tulee jatkuvasti uusia yrityksiä, jotka myöntävät pieniä lainoja. Monesti nämä uudet vippipaikat tarjoavatkin pienempiä kuluja etenkin uusille asiakkaille, sillä yritykset haluavat näin mainostaa itseään ja tehdä itsensä tunnetuiksi markkinoilla.

Kulutusluotto heti netistä hakemalla

Onko sinulla tarvetta saada heti kulutusluottoa? Tällaisessa tilanteessa kannattaa ottaa rauhallisesti, ja verrata erilaisia tarjolla olevia vaihtoehtoja tarkkaan. Usein hätätilanteessa otetaan laina ensimmäisestä paikasta mistä sen saa. Tällöin päädytään yleensä maksamaan enemmän kuluja, kuin mitä vertailemalla eri palveluita.

Jos huomaat, että olet ottanut kalliin pikavipin tai kulutusluoton, ei peli ole vielä menetetty. Vaikka olisit ottanut aikaisemmin vaikkapa useammankin pikavipin tai pikalainan, voit aina kilpailuttaa lainasi uudelleen toisessa palvelussa. Tämä usein kannattaa, ja muualta saattaa saada edullisemman lainan. Tärkeää on muistaa kiireellisissäkin tilanteissa pysyä rauhallisena ja ottaa lainaa ainoastaan sen verran kuin sitä tarvitsee.

Pikavippi yksityiseltä

Nykyään voit hakea pikalainoja myös yksityisiltä ihmisiltä. Kyseisen lainamuodon nimi on vertaislainaaminen. Kyseessä on melko tuore ilmiö Suomen lainamarkkinoina. Tällaisissa lainoissa lainaa myöntävät rahoituslaitosten sijaan normaalit ihmiset. Yksityiset ihmiset lainaavat siis rahaa toisille yksityisille tahoille. Tätä kautta on mahdollista saada edullisemmat korot lainalle kuin rahoitusyhtiön kautta lainaa hakemalla.

Suomessa pikavippejä koskevat lait muuttuivat vuonna 2013, ja tämän seurauksena uudet pikavippejä tarjoavat yritykset ovat useassa tapauksessa edullisempia kuin jo ennestään markkinoilla olleet. Tämän on mahdollistanut vertauslainaus, joka on täysin uusi tapa lainata rahaa Suomen markkinoilla. Se jää vielä nähtäväksi saavuttaako kyseinen lainamuoto kuinka pysyvän aseman Suomen lainamarkkinoilla. Mikäli olet etsimässä lainantarjoajaa ja uudet vippipaikat kiinnostavat sinua, löydät tältä sivustolta paljon tietoa kaikista uusista sekä myös vanhoista pikavippejä tarjoavista yrityksistä. Voit rauhassa tutustua lainoja myöntäviin palveluihin ja etsiä juuri sinun tilanteeseen sopivan palvelun helposti tämän sivuston kautta.

Hae pikavippi aina vastuullisesti

Mikäli olet hakemassa pikavippiä tai kulutusluottoa netistä, kannattaa se aina tehdä mahdollisimman vastuullisesti sekä pitkään harkiten. Ennen kuin täytät lainahakemuksen mieti tarkkaan ennen kuin otat sen. Etenkin silloin kun on kyse suuremmista kulutusluotoista, pitää sinun olla varma siitä, että tulosi riittävät niin pitkään, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Jos haet vaikkapa 5000 euron kulutusluottoa viiden vuoden takaisinmaksuajalla, kannattaa sinun miettiä, riittävätkö tulosi kattamaan lainan takaisin maksun koko viiden vuoden ajan. Mikäli laskelmissasi näyttää siltä, että talous joutuu ehkä hieman liian koville, kannattaa ainakin pienentää haettavan lainan määrää.

Pidä myös mielessä, että pikavippi on lainana tarkoitettu ainoastaan hätätapauksista selviämiseen. Sellaisiin tilanteisiin, kun omat rahat eivät yksinkertaisesti riitä, etkä voi saada muualta lainaa. Kannattaa siis miettiä sitä, tarvitsetko oikeasti pikavippiä. Kannattaa myös miettiä lainaamista esimerkiksi ystäviltä tai sukulaisilta. Pikavippejä ei tule ottaa ylimääräisten arjen hankintojen kuten shoppailun tai illanviettojen rahoittamiseksi. Sinun on siis tarpeellista selvittää, onko rahanmeno täysin tarpeellinen, ja samalla myös miettiä sitä, että kestääkö taloutesi lainan takaisin maksamisen.

Jos sinulle tulee ongelmia lainan tai vipin takaisin maksamisessa, kannattaa siinä tapauksessa ottaa heti yhteyttä lainan myöntäneeseen tahoon ja neuvotella lainalle uusi maksuaikataulu. Velkaantuminen on nykyään alati kasvava ongelma, ja monet etenkin nuoret ihmiset ovat saaneet itselleen pikavipin takia maksuhäiriömerkinnän. Mikäli olet siinä tilanteessa, että harkitset pikavipin ottamista, kannattaa ensin miettiä voitko karsia jotain tämän hetkisistä menoistasi edes siksi aikaa, että maksat lainan takaisin. Voit ansaita lisätuloja esimerkiksi myymällä netissä vanhoja tavaroita tai vaatteita.

Pikavipin todellinen vuosikorko

Kaikkien pikavippipalvelujen tulee aina kertoa lainan todellinen vuosikorko. Se on hyvä mittari lainan todellisille kustannuksille. Kun lainalle lasketaan todellinen vuosikorko, siinä otetaan huomioon aina kaikki lainaan kohdistuvat menot. Todellisen vuosikorkoon otetaan huomioon myös maksuajan pituus. Tästä syystä pidemmällä maksuajalla olevissa luotoissa on edullisempi todellinen vuosikorko. Kannattaa aina kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon kun olet ottamassa pikavippiä. Näet todellisen vuosikoron aina kaikkien lainojen lainasopimuksesta, joka sinun tulee allekirjoittaa saadaksesi lainan.

Todellinen vuosikorko on siis hyvä tapa lainan kokonaiskustannusten mittaamiseen. Lyhytaikaisissa lainoissa, joiden summa on pieni vääristää se hieman lainan kustannuksia, sillä laina maksetaan usein takaisin lyhyemmässä ajassa kuin vuodessa. Tästä syystä myös lainan muiden kustannusten kuin koron rajoittamista on suunniteltu lisättäväksi Suomen lakiin. Tällä hetkellä laissa ei ole mitään rajoituksia sille, kuinka paljon lainaan liittyviä muita kuluja voidaan periä. Pikavippeihin sisältyy usein esimerkiksi nostokuluja sekä tilinhoitomaksuja.

Halvin pikavippi löytyy vertaamalla

Netin halvin pikavippi voi olla hankala löytää, ellet tiedä mistä katsoa. Pikavippipalveluita on tarjolla kymmenittäin erilaisia. Osa niistä on kalliita, mutta joukosta löytyy myös erittäin edullisia tarjoajia, jotkut tarjoavat lainaa jopa täysin ilman kuluja. Kun valitset palvelua pikavipille, kannattaa vertailla eri lainojen korkoihin ja kuluihin. Tämän sivuston kautta pystyt helposti vertailemaan eri palveluiden tarjoamiin tuotteisiin, maksuaikoihin sekä kustannuksiin. Lainojen vertaaminen keskenään on helppoa, kun olet päättänyt minkä kokoista pikavippiä tarvitset. Voit sen jälkeen vertailla palveluita helposti keskenään.


Viimeksi päivitetty 2024-11-17 Juha Koronen (Lainando)