Lainaa 2000 €

LainapalveluArvosanaLainasummaKorkoLaina-aikaIkäraja
Sortter
Sortter
1.000 - 60.000 €2.00% - 20.00%1 - 20 v20 vHae Nyt
Zmarta
Zmarta
1.000 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Etua
Etua
500 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 18 v18 vHae Nyt
OmaLaina
Omalaina
500 - 60.000 €4.90% - 20.00%1 - 20 v18 vHae Nyt
Rahalaitos
Rahalaitos
500 - 70.000 €4.99% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Haenyt
Haenyt
500 - 50.000 €4.50% - 38.00%1 - 15 v20 vHae Nyt

Elämään kuuluu yllättävät tilanteen, joissa iskee äkillinen rahantarve. Jotta tällaisista tilanteista selvittäisin, voidaan silloin hakea pikavippiä, pikalainaa tai kulutusluottoa. Tyypillisissä tapauksissa tällaisten lainojen summat ovat noin sadan euron suuruudesta aina muutamiin tuhansiin euroihin. Laina-aika lainoille vaihtelee yhdestä kuukaudesta aina noin vuoteen saakka.

Pikavipeistä puhutaan silloin, kun lainan summa on kohtuullisen pieni, yleensä alle 2 000 €. Nimensä mukaisesti kyseessä on laina, jonka pystyy hakemaan nopeasti ja helposti, ja joka myös myönnetään nopealla aikataululla ja maksetaan tilille nopeasti. Se soveltuu siis erinomaisesti sellaisiin tilanteisiin, jossa pikavippi heti tilille on tarpeen. Kulutusluotot taas ovat yleensä pikavippejä suurempia lainoja. Niiden summat vaihtelevat tyypillisesti noin tuhannesta eurosta aina 60 000 € asti. Kulutusluottojen suuremman summan takia niille myös saa pidemmän laina-ajan, joka riippuu hyvin pitkälti lainattavan summan suuruudesta. Laina-aika vaihtelee noin vuodesta aina 10 tai jopa 15 vuoteen saakka. Kulutusluotot soveltuvat erinomaisesti arjessa tarpeellisiin hankintoihin, kuten esimerkiksi kodinkoneiden ostamiseen. Kulutusluottoa voit ottaa myös vaikkapa kodin remontoimiseen, sisustamiseen, kattamaan auton huoltokustannukset tai hankinnan tai vaikka esimerkiksi lomamatkalle.

2000 laina netistä

Lainaa 2000 € netistä

Kun lainan summa ylittää 2 000 €, puhutaan tällöin yleisesti kulutusluotoista. Kulutusluotot käytetään yleensä nimensä mukaan kuluttamiseen, ja erilaisten hankintojen tekemiseen. Tyypillisissä tapauksissa kulutusluotoilla on pikavippeihin verrattuna matalammat korot. Niiden pitkän maksuajan ansiosta myös lainan kuukausittaiset maksuerät jäävät kohtuullisen pieniksi useissa tapauksissa. Tämä tuo talouteesi joustoa lainaa takaisin maksaessasi. Kulutusluoton hakeminen onnistuu helposti ja nopeasti netin kautta tehtävän hakemuksen kautta. Hakemukseen sinun tulee syöttää henkilötiedot ja taloudelliseen tilanteeseesi liittyvät tiedot. Näiden tietojen perusteella sinulle tehdään lainatarjous palvelusta.

Laina 2000 € summalla

Pikavipin ja kulutusluoton hakemin onnistuu nykyään erittäin nopeasti ja helposti netissä toimivista eri lainapalveluista. Lainahakemuksen täyttämisessä kuluu yleensä viidestä minuutista kymmeneen minuuttiin. Henkilöllisyyden varmentaminen tapahtuu lainaa hakiessa yleensä joko verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta hyväksi käyttäen. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu yhtä hyvin sekä mobiililaitteilla kuin myös tietokoneella. Hakemuksen voit jättää lainapalveluun mihin tahansa kellon aikaan. Yöllä palveluun jätetyt hakemukset käsitellään yleensä aamulla lainapalvelun avattua.

Jos haet lainaa silloin, kun lainapalvelu on auki, tulee lainapäätös sähköpostilla sinulle yleensä muutamien minuuttien kuluessa. Samaan tapaan myös hyväksytty laina maksetaan pankkitilillesi heti, nopeimmissa palveluissa jopa 15 minuutin kuluessa. Jos haet lainaa yöaikaan, eli 23 ja 07 välillä, estää Suomen laki uuden lainan myöntämisen. Siksi yöaikaan palveluihin jätetyt hakemukset käsitellään aamulla lainapalvelun ovien avattua.

2000 laina – kuka voi hakea?

Kulutusluottojen ja pikavippien hakemiseksi sinun tulee täyttää tietyt kriteerit. Kriteerit eivät ole kovin korkeat, ja useimmat suomalaiset täyttävätkin nämä vaatimukset helposti. Kaikki netin lainapalvelut edellyttävät hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää. Toiset lainapalvelut käyttävät tiukempaa ikävaatimusta, ja vaativat lainan hakijan olevat vähintään 20 – 24-vuotias. Lainaa hakevalla tulee olla täysin moitteettomat luottotiedot, eli maksuhäiriömerkintöjä ei saa tiedoista löytyä. Lainaa 2000 euroa ilman luottotietoja on lähestulkoon mahdotonta saada mistään lainapalvelusta. Näiden vaatimuksien lisäksi tyypillisiä vaatimuksia ovat osoite Suomessa, pankkitili suomalaisessa pankissa verkkopankkitunnuksilla sekä myös toimiva sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero.

Jos on päässyt käymään niin, että luottotiedoistasi löytyy maksuhäiriömerkintä, on sellaisissa tapauksissa netin kautta lainan saaminen melkein mahdotonta. Jos luottotietosi ovat menneet, on silloin parasta keskittyä siihen, että saat oman taloutesi kuntoon, ja maksat kaikki olemassa olevasi velkasi. Maksuhäiriömerkintä saattaa vaikeuttaa elämän muitakin osa-alueita kuin pelkästään lainan saamista, sillä luottotiedot vaikuttavat esimerkiksi luottokortin saamiseen, tavaroiden maksamiseen osamaksulla ja myös puhelinliittymän ja jopa vuokra-asunnon saaminen tulevat normaalia vaikeammiksi. Sen lisäksi myös työpaikkaa hakiessasi sinulta saatetaan tarkistaa luottotiedot.

Lainaa netistä heti

Kun vielä muutama vuosi sitten lainamarkkinoita hallitsivat perinteiset kivijalkapankit, on muutaman viime vuoden aikana lainamarkkinoille tullut useita erilaisia netin kautta toimivia lainoja tarjoavia yrityksiä ja palveluita. Kuten myös muilla aloilla, myös lainamarkkinoilla netin yleistyminen on muuttanut pelikenttää merkittävästi. Pikavipit ja kulutusluotot ovat kasvattaneet suosiotaan tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Tällaisten nopeiden netin kautta otettavien lainojen suosio perustuu sille, että laina on erittäin helppoa hakea vaikka kotisohvalta käsin. Kun lainaa netistä ilman vakuutuksia pystyy hakemaan muutamassa minuutissa, ei pankkikonttorissa vierailu ja paperilomakkeiden täyttäminen tunnu varteenotettavalta vaihtoehdolta. Tällaisia lainatyyppejä käytetään usein erilaisiin arjessa vastaan tuleviin yllättäviin kulueriin ja menoihin. Niiden avulla voidaan myös tehdä erilaisia hankintoja, kuten vaikkapa kodinkoneita tai lomamatkoja.

Pankit ovat ajautuneet lainamarkkinoilla kovan paikan eteen, erityisesti silloin kun kyseessä on summaltaan pienet lainat. Suuremmissa lainoissa, kuten asuntolainoissa pankit ovat säilyttäneet valta-asemansa. Netin yleistyminen ja siellä toimivat lainapalvelut ovat muuttaneet merkittävästi rahoitusmarkkinoita. Tänä päivänä on yleistä, että kulutusluottoa ja pikavippiä haetaan suoraan netin kautta nopean ja helpon netissä täytettävän hakulomakkeen avulla. Lainan hakeminen sujuu siis täysin sähköisesti, eikä sinun tarvitse vierailla konttorissa tai täyttää paperilomakkeita. Pelkkä sähköinen hakemus riittää. Useimmat netin lainapalveluista tarjoavat vieläpä lähes välittömän lainapäätöksen, jonka saat jätettyäsi hakemuksen.

Lainaa nopeasti tilille onnistuu siis usean eri palvelun kautta. Ei kuitenkaan kannata aina valita ensimmäistä vastaan tullutta lainapalvelua, tai hyväksyä heti ensimmäistä sinulle tehtyä lainatarjousta. Lainapalveluiden väleillä on nimittäin huomattavia eroja hinnoissa ja lainojen ehdoissa. Kun suoritat nopean vertailun eri lainapalveluiden välillä saat paremman kuvan lainamarkkinoista ja pystyt helposti tekemään säästöjä lainojen kuluissa. Lainojen vertailu on myös ilmaista, sillä lainan hakeminen ei maksa sinulle mitään. Lainahakemuksen jättäminen ei myöskään velvoita sinua vielä mihinkään, vaan voit rauhassa verrata eri tarjouksia keskenään ennen lainapäätöksen tekemistä.

Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia

Arki tuo usein mukanaan yllättäviä tilanteita, joista selviämiseksi olisi oleellista saada rahaa nopeasti. Tällaisiin tilanteisiin pikavippi saattaa olla oivallinen lainatuote, jonka avulla yllättävä rahanmeno saadaan katettua. Yleensä tällaisiin tilanteisiin ei ole pystytty ennalta varautumaan, ja usein olemassa olevat säästöt eivät välttämättä ole riittävän suuret menoerän kattamiseksi. Tällaisiin tilanteisiin saattavat johtaa esimerkiksi yllättävät sairastapaukset, sakkojen saaminen, eläinlääkärissä asiointi, tai vaikkapa hajonnut auto tai jääkaappi. Tällaisiin tilanteisiin liittyy yleensä akuutti rahan tarve, jossa laina olisi saatava nopeasti. Pikalaina, pikavippi tai kulutusluotto voikin olla tällaisissa tilanteissa hyvä vaihtoehto, sillä tämän tyyppiset lainat on mahdollista saada nopeasti tilille.

Nimensä mukaisesti pikavipit ovat lainoja, jotka on mahdollista saada nopeasti. Pikavippien summat vaihtelevat tyypillisesti noin 300 € ylöspäin noin 2 000 € saakka. Lainan summan ollessa kohtuullisen pieni maksetaan laina yleensä nopeasti takaisin. Tyypillinen maksuaika pikavipeille onkin muutamasta viikosta noin kolmeen kuukauteen asti. Pikavippien hakeminen onnistuu erittäin helposti netin välityksellä. Lainan hakuun vaaditaan pelkästään yksi sähköinen lomake. Kun olet jättänyt lainahakemuksen lainapalveluun, saat yleensä luottopäätöksen lähes välittömästi. Pikavippejä pystyy siis hakemaan erittäin helposti ja koko lainanhakuprosessi on suunniteltu mahdollisimman nopeaksi ja helpoksi. Lainan nopeus onkin ensisijaisen tärkeää pikavippien tapauksessa, jotta lainoilla pystytään kattamaan arjessa vastaan tulleet yllättävät rahanmenot.

Kun olet hakemassa lainaa tai miettimässä lainan ottamista, kannattaa pitää aina mielessä lainaan liittyvät kulut sekä myös lainan takaisinmaksun aikataulun. Kun puhutaan pikavipeistä, kääntyy silloin keskustelu nopeasti lainoihin liittyviin korkeisiin korkoihin. Pikavippien korko onkin yleensä pankkilainojen korkoihin verrattuna korkea. Täytyy kuitenkin pitää mielessä, että kyseessä on täysin erilaiset lainatuotteet, ja siten lainojen suora vertailu keskenään ei onnistu kovin helposti. Kun perinteisiä pankkilainoja käytetään yleisesti erittäin suuriin hankintoihin, kuten auton tai asunnon ostamiseen ja lainaan vaaditaan henkilötakaaja ja vakuus, on lainan korko totta kai alhainen, sillä pankilla on hyvät takeet siitä, että laina myös maksetaan takaisin. Pikavipit taas haetaan äkillisiin ja akuutteihin rahan menoihin, ja laina maksetaan nopealla aikataululla takaisin. Pikavippeihin ei vaadita henkilötakaajia eikä vakuuksia, mikä tietysti lisää lainapalvelun riskiä, jota se paikkaa pikavipin korkeammalla korolla. Kun otetaan kuitenkin huomioon se, että pikavippi maksetaan takaisin usein seuraavan palkan tultua tilille, tarkoittaa se sitä, että pikavipin euromääräiset kustannukset eivät usein nouse kovin korkeiksi, kun taas pankkilainassa korkoa maksetaan usean vuoden tai peräti vuosikymmenen ajalta.

Pikavippien ja pikalainojen käyttötarkoitus siis eroaa merkittävästi pankkilainojen vastaavista, ei tällaisia lainatuotteita voi oikein vertailla keskenään. Pikavippi soveltuu arjen yllättävien menojen kattamiseen sellaisissa tilanteissa, kun säästössä ei ole tarpeeksi rahaa. Pankkilainan käyttökohde on tarkkaan ja pitkään harkittu, eräänlainen sijoitus. Kun ymmärrät nämä lainatuotteiden erot, on helpompi käsittää myös niiden erilainen hintarakenne. Kun olet harkitsemassa lainan ottamista, tulee sinun miettiä mikä lainan käyttökohde on ja valita sitten parhaiten tähän käyttökohteeseen soveltuva lainatuote.

Lainaa 10000 euroa ilman vakuuksia

Pikavippejä ja pikalainoja voi siis käyttää arjen yllättävien sekä äkillisten rahanmenojen kattamiseen. Kulutusluottoa taas puolestaan käytetään sen nimen mukaisesti kuluttamiseen ja erilaisiin hankintoihin. Kulutusluottoa haetaan yleensä silloin, kun mielessä on pitkään ja tarkkaan hankittu käyttökohde rahoille. Pikavippien tapaan kulutusluotot ovat kohtuullisen nopeita lainatuotteita, eli niitä voidaan käyttää myös yllättävien menoerien kattamiseksi. Kulutusluotoista käytetään toisinaan myös käyttöluotto-nimeä. Kun pikavippien summa jää alle kahteen tuhanteen euroon, alkavat kulutusluottojen summat tästä ylöspäin. Netistä löytyy useita eri lainapalveluita, joista voit hakea lainaa muutaman tuhannen euron summista aina 60 000 € saakka.

Kulutusluoton maksuaika riippuu paljon lainan summasta. Pienempikokoiset summat maksetaan yleensä takaisin vuodessa tai parissa, kun taas useampien kymmenien tuhansien lainat taas vaativat yleisesti noin kymmenen tai 25 vuotta maksuaikaa. Tyypillisesti kulutusluottoihin on tarjolla pikavippejä edullisemmat korot. Jos kaipaat lainaa 10000 euroa heti tilillesi, on silloin kulutusluotto korkealla todennäköisyydellä sinulle sopiva lainatuote.

Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia

Pikavippien ja pikalainojen nopean luonteen ansiosta saatat tulla joskus tilanteeseen, jossa huomaatkin ottaneesi kalliin lainan. Tällaisten tilanteiden välttämiseksi kannattaa aina tehdä lainavertailua. Lainavertailun avulla pystyt vertailemaan eri lainapalveluita ja niiden tarjoamia tuotteita keskenään. Pystyt tekemään lainavertailun helposti ja vaivattomasti sivujemme kautta. Lainavertailun avulla pystyt usein tekemään merkittäviä säästöjä lainojen koroissa ja palvelumaksuissa. Suomessa toimii useita kymmeniä eri lainapalveluita. Hinnat näiden välillä vaihtelevat suuresti, eli vertailu kannattaa aina.

Voit toteuttaa vertailun helposti myös siten, että jätät lainahakemuksen useaan eri lainapalveluun. Itse lainahakemuksen tekeminen on yleensä aina ilmaista. Lainahakemuksen jättäminen palveluun ei myöskään sido sinua lainan ottamiseen. Voit siis tehdä niin, että teet hakemuksen useampaan eri paikkaan halutulla lainasummalla. Kun saat lainatarjoukset sähköpostilla, voit sitten helposti vertailla lainojen maksuja ja korkoja, ja valita näistä lainan, joka soveltuu sinulle parhaiten. Edullisin laina netistä löytyy aina vertailemalla eri vaihtoehtoja.


Viimeksi päivitetty 2024-06-30 Tommi Mäkinen (Lainando)