Lainaa 2500 €

LainapalveluArvosanaLainasummaKorkoLaina-aikaIkäraja
Sortter
Sortter
1.000 - 60.000 €2.00% - 20.00%1 - 20 v20 vHae Nyt
Zmarta
Zmarta
1.000 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Etua
Etua
500 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 18 v18 vHae Nyt
OmaLaina
Omalaina
500 - 60.000 €4.90% - 20.00%1 - 20 v18 vHae Nyt
Rahalaitos
Rahalaitos
500 - 70.000 €4.99% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Haenyt
Haenyt
500 - 50.000 €4.50% - 38.00%1 - 15 v20 vHae Nyt

Etsitkö esimerkiksi kulutusluottoa tai muuta rahoitusvaihtoehtoa? Yleensä sellaisissa tapauksissa, joissa tarvitaan lainaa 2500e, on silloin kulutusluotto hyvä vaihtoehto lainatuotteeksi. Helppokäyttöisen lainavertailumme avulla pystyt saamaan nopeasti ja helposti kokonaiskuvan kuluttajille suunnatuista lainoista ja lainamarkkinoista, ja voit samalla myös vertailla eri lainapalveluiden tuotteita ja kuluja keskenään. Kaikki listaamamme lainapalvelut tarjoavat helpon ja nopeasti täytettävän hakemuksen lainan hakemiseksi. Lainahakemuksen pystyy aina täyttämään netissä, eikä lainan hakemisessa koskaan kestä kauaa. Nopeimmat palvelut tarjoavat lähes välittömän lainapäätöksen palvelun aukioloaikojen puitteissa. Samoin myös myönnetyt lainat maksetaan parhaassa tapauksessa tilille jopa tunnin sisällä lainan hakemisesta. Kun haet lainaa netistä heti kannattaa aina ennen lainan hakemista tehdä lainojen vertailua, sillä näin pystyt säästämään helposti paljon rahaa.

Kun kaipaat lainaa ilman vakuuksia heti tilille, on silloin syytä valita käytettäväksi nopea lainapalvelu. Helpon ja nopean lainavertailun kautta löydät useita nopeita lainapalveluita. Koska 2500 laina on summaltaan jo kohtuullisen suuri, vaatii se tietyn kokoiset kuukausittaiset bruttotulot, kuten myös vakituisen asuinosoitteen Suomesta, ja tietysti myös moitteettomat luottotiedot. Tämänkään kokoisille lainoille ei kuitenkaan tarvita erikseen henkilötakaajaa tai vakuuksia. Lainan saaminen riippuu aina lainan hakijan taloudellisesta tilanteesta. Kuukausittaisten tulojen suuruudella on siis suuri merkitys siihen, kuinka suuren lainan pystyy saamaa. Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia on kuitenkin hyvä ja nopea tapa saada lainaa tilille, sillä silloin sinun ei tarvitse asioida pankissa ja täyttää useita eri paperilomakkeita. Jos olet hakemassa lainaa rinnakkaishakijan kanssa, on sinun mahdollista saada useista eri lainapalveluista enemmän lainaa, kuin yksin haettaessa. Samoin myös lainan saamisen todennäköisyys paranee, kun käytetään rinnakkaishakijaa. Rinnakkaishakijan tulee yleensä asua samassa taloudessa, eli usein rinnakkaishakija on joko partneri, puoliso tai perheenjäsen.

Lainaa 2500 € netistä

Lainaa 2500 euroa vaatimukset

Jotta pystyisit saamaan lainaa netin kautta ilman vakuuksia ja takaajia, vaaditaan lainan hakijalta muutamien vaatimusten täyttämistä. Nämä vaatimukset eivät ole kovin korkeita, ja suurin osa suomalaisista täyttääkin nämä vaatimukset helposti. Pikavippeihin ja kulutusluottoihin vaaditaan aina tiettyä ikää. Tämä ikä vaihtelee palvelusta toiseen ja riippuu myös lainattavasta summasta. Minimi-ikäraja lainan saamiselle on kuitenkin aina 18 vuotta. Useissa palveluissa ikäraja on hieman tätä korkeampi, yleisesti se on 20 tai 12 vuotta. Iän lisäksi toinen erittäin tärkeä kriteeri ovat moitteettomat luottotiedot. Eli tiedoistasi ei saa löytyä maksuhäiriömerkintää, muuten lainan saaminen vaikeutuu huomattavasti. Jotta pystyisit hakemaan lainaa netin kautta, vaaditaan sinulta myös sähköpostiosoite, puhelinnumero, sekä tili suomalaisesta pankista verkkopankkitunnuksilla.

Netistä lainaa hakiessasi kannattaa aina kilpailuttaa laina. Näin pystyt selvittämään edullisimman lainapalvelun, ja pystyt säästämään rahaa. Hakiessasi netistä lainaa kannattaa sinun aina jättää lainahakemus useampaan kuin yhteen paikkaan. Useat ihmiset tekevät siten, että hakevat lainaa ainoastaan yhdestä paikasta ja hyväksyvät sen ilman sen tarkemmin lainan ehtojen lukemista. Tällöin päädytään usein tilanteeseen, jossa on tullut otettua kalliimpi laina kuin mitä netin laajassa valikoimassa olisi tarjolla. Lainavertailun tekeminen siis kannattaa aina. Pystyt helposti tekemään lainahakemuksen useaan eri palveluun, sillä pelkkä lainahakemuksen täyttäminen ei vielä sido mihinkään. Saatuasi lainapalveluista lainatarjoukset, voit tutustua rauhassa lainan ehtoihin ja poimia niiden joukosta parhaiten juuri sinun tarpeisiisi sopivan lainan. Lainahakemuksen jättäminen on aina vielä kaiken lisäksi ilmaista.

Samanaikaisesti sinulle selviää tarjotun lainan korkojen lisäksi esimerkiksi lainan maksuaika sekä muut lainan ehdot. Useat lainapalvelut nimittäin tarjoavat lainoja, joiden ehdot riippuvat hakijan tiedoista. Tällaisissa tapauksissa ainoa tapa lainan tarkkojen ehtojen selvittämiseen on tehdä lainahakemus. Lainavertailun avulla juuri sinun tarpeisiisi paras kulutusluotto ja pikavippi löytyy helposti. Lainapalveluiden kilpailuttaminen on vielä kaiken lisäksi ilmaista sinulle, joten senkin takia kilpailutusta kannattaa tehdä.

Laina 2500 vertaislainana

Myös Suomessa vertaislainojen suosion on ollut kasvussa viime vuosien aikana. Vertaislainalla tarkoitetaan sitä, että laina otetaan suoraan toisilta ihmisiltä. Vertaislainojen välittämiseen käytetään palvelua, yksi vertaislainoja tarjoava palvelu Suomessa on Fellow Finance. Käytännössä vertaislainan ottaessasi otat siis lainan yksityiseltä lainaa tarjoavalta ihmiseltä, joka tarjoaa lainaa välityspalvelun kautta. Vertaislainojen tapauksessa kannattaa aina tarkistaa lainan ehdot ennen lainan hyväksymistä, kuten myös perinteisempien lainapalveluiden tapauksessa. Vertaislainan avulla on joskus mahdollista saada edullisempaa lainaa paremmilla ehdoilla verrattuna muihin lainapalveluihin.

Valitse sinulle paras lainavaihtoehto

Netin kautta lainojen hakemisesta on tullut viime vuosina erittäin suosittua. Erilaisten pikavippien ja kulutusluottojen osuus kaikista lainoista on ollut nousussa. Niiden suosiota selittää erityisesti niiden helppous ja nopeus. Molempia niistä on erittäin helppo hakea, ja niitä voidaan käyttää rahoittamaan erilaisia arjen tarpeita.

Kun vielä muutama vuosi sitten lainamarkkinoilta hallitsi lähes yksinomaan perinteiset pankit, ovat netin lainapalvelut kirineet kovasti suosiossa viime aikoina. Netin yleistyminen ja palveluiden siirtyminen nettiin on ollut isossa roolissa myös laina-alalla. Netin kautta lainaa hakiessasi sinun ei tarvitse ollenkaan vierailla konttorissa, eikä myöskään täyttää yhtään paperilomaketta. Myös pitkät lainaneuvottelut ovat jääneet historiaan. Sinun ei lainan hakijana tarvitse muuta kuin täyttää helppo ja nopea lainahakemus, ja odottaa lainatarjousta, jonka usein saat lähestulkoon välittömästi.

Hakiessasi netin kautta lainaa ilman vakuuksia, on syytä pitää aina mielessä se tosiasia, että lainatauotteet ja lainapalvelut eroavat merkittävästi toisistaan. Siksi on ensiarvoisen tärkeää tietää eri lainatuotteiden ehdot sekä termit. Näin sinun on helppo valita parhaiten juuri sinulle sopivan lainatyypin sekä lainapalvelun.

Lainaa 2500 ilman vakuuksia

Arki saattaa tuoda mukanaan useita erilaisia tilanteita, joiden seurauksena saattaa aiheutua arvaamaton ja äkillinen rahan tarve. Tällaisissa tapauksissa lainan ottaminen voi olla sopiva vaihtoehto, jonka avulla tilanne saadaan ratkaistua. Yleensä tällaisiin yllättäviin tilanteisiin ei ole aina pystytty ennalta varautumaan. Kaikkien säästöt eivät aina riitä yllättävien menojen kattamiseen, ja silloin laina pystyy auttamaan tilannetta. Syitä tällaisille yllättäville ja arvaamattomille rahanmenoille voivat olla esimerkiksi sairastuminen joka johtaa pakolliseen lääkärissä käyntiin, sakot tai vaikkapa jääkaapin yllättävä rikkoontuminen. Tällaisissa tapauksissa rahaa tarvitaan usein heti. Silloin pikavippi, pikalaina tai kulutusluotto voi olla hyvä ratkaisu, jonka avulla tilannetta saadaan helpotettua.

Eri lainatuotteet

Pikavippi on ehkä yksi netin suosituimmista lainatuotteista. Sen summat vaihtelevat yleisesti noin 100 € luokasta aina muutamin tuhansiin euroihin. Laina summan ollessa näin pienikokoinen, ei säännöllisillä tuloilla varustetun hakijan tarvitse ottaa kovinkaan suurta riskiä lainaa hakiessaan, sillä säännöllisten tulojen ansiosta laina on helppo maksaa takaisin sovitun aikataulun mukaisesti. Pikavippien hakeminen netistä on helppoa, eikä sinun tarvitse yleensä tehdä muuta, kuin täyttää lomake netissä. Hakulomakkeen täyttäminen onnistuu hakijoilta tyypillisesti 5 – 10 minuutissa. Kun olet jättänyt lainahakemuksen, saat nopeimmista lainapalveluista lainatarjouksen jopa viiden minuutin sisällä. Lainahakemuksen jättäminen ja koko lainanhakuprosessi onkin siis todella helppo ja nopea. Pikavippien tapauksessa lainan saamisen nopeus on erittäin tärkeää, sillä pikavippejä käytetään juuri äkillisten ja yllättävien menojen kattamiseksi. Helppouden ja nopeuden ansiosta pikavippien suosio Suomen lainamarkkinoilla on kasvanut tasaista tahtia kaikki viime vuodet.

Hakiessasi lainaa kannattaa pitää mielessä aina se, että lainasta aiheutuu kuluja. Samoin myös lainan takaisinmaksiaikatauluun tulee kiinnittää huomiota. Usein pikavipeistä puhuttaessa keskustelu kääntyy niiden korkeisiin korkokuluihin. On kuitenkin oleellista ymmärtää normaalin pankkilainan ja pikavipin erot lainatuotteina. Pikavippejä käytetään sellaisissa tilanteissa, joissa lainan tarve on äkillinen ja arvaamaton. Laina aiotaan myös usein maksaa takaisin nopealla aikataululla, usein jopa heti seuraavasta palkasta. Pikavippien vakuudettomuuden ansiosta lainaa on nopea hakea, eikä sen saamiseen tarvita myöskään henkilötakaajia. Näiden seikkojen ansiosta pikavippien korko on perinteistä pankkilainaa kalliimpi, mutta sen lyhytaikaisuuden takia lainan kokonaiskustannukset eivät pääse nousemaan kovin suuriksi. Pankkilaina ja pikavippi siis soveltuvat täysin erilaisiin tilanteisiin, eikä niiden suora vertailu keskenään kannata.

Pikalainoissa ja pikavipeissä käyttökohde on usein sellainen, johon rahaa tarvitaan äkillisesti. Kun pidät nämä pankkilainan ja pikavipin erot mielessä, on pikavipin korkeampi korkoprosentti helpompi ymmärtää. Oikein käytettyinä pikavipit ja pikavipit ovat verrattain edullisia lainatuotteita. Aina kun haet lainaa, kannattaa miettiä omaa tarvetta, ja miettiä sopisiko siihen parhaiten kulutusluotto, pikavippi, vaiko kenties perinteinen pankkilaina.

2500e laina kulutusluottona

Kun pikavippejä käytetään tyypillisissä tapauksissa pakollisten, äkillisten ja yllättävien menojen kattamiseksi. Niiden avulla voidaan selvitä arjen yllättävistä kuluista. kulutusluotto taas puolestaan on eri tarkoituksiin tarkoitettu laina. Niitä kutsutaan myös nimellä käyttöluotto. Kulutusluotot ovat pikavippeihin verrattuna suuremmalla summalla varustettuja lainoja, joihin on tarjolla myös pidempi maksuaika. Yleisesti kulutusluotoille tarjotaan suunnilleen 5 vuotta maksuaikaa, mutta suuremmissa summissa maksuaikaa saattaa olla tarjolla 10 – 15 vuotta. Kulutusluotto on nimensä mukaisesti kuluttamiseen tarkoitettu laina. Sen voit käyttää esimerkiksi tarkkaan harkittujen ja suunniteltujen ostosten tekemiseen. Esimerkiksi kodinkoneiden ja kalusteiden hankintaan kulutusluotto saattaa olla hyvä vaihtoehto. Se soveltuu hyvin myös esimerkiksi auton hankkimiseen tai huoltamiseen, tai lomamatkan kulujen kattamiseen. Tyypillisissä tapauksissa kulutusluotoissa on pikavippeihin verrattuna edullisempi korko ja samalla myös pidempi maksuaika. Yleisissä tapauksissa kulutusluottojen summat alkavat noin 2 000 € ja jatkuvat aina 60 000 € saakka. Lainatarpeesi ollessa 2500 euroa heti, voi kulutusluotto silloin olla oikea lainatuote sinun tarpeisiisi.

Kulutusluottojen suosio on ollut viime vuosina kasvamaan päin. Tähän on vaikuttanut varmasti 2013 aikana voimaan tullut uusi laki. Tämä laki määräsi pikavipeille korkokaton, jonka seurauksena useat lainayritykset joutuivat muuttamaan lainatuotteiden tarjontaansa. Tämä muutos johti useissa palveluissa kulutusluottojen tarjonnan kasvuun. Lainaa 2500 euroa ilman vakuuksia onnistuu siis kulutusluottona netin lainapalveluista.

Lainaa 2500 euroa heti

Pikalaina sekä myös pikavippi ovat lainatuotteita, joita erittäin nopeaa ja helppoa hakea netistä. Usein lainaa hakevat jäävät miettimään, onko valittu vaihtoehto sittenkään se kaikkein edullisin lainatuote. Kun tällainen tilanne tulee vastaan, ja et ole varma lainan edullisuudesta, kannattaa aina kilpailuttaa eri lainapalveluita. Sivustomme kautta pystyt helposti vertailemaan eri lainapalveluiden tuotteita ja palveluita, joiden joukosta voit valita juuri parhaiten sinulle sopivan lainan. Vertaileminen kannattaa aina, sillä sen avulla pystyt saamaan hyvän kuvan yleisestä lainamarkkinoiden tilanteesta. Näin et tule epähuomiossa ottaneeksi liian kallista lainaa. Lainamarkkinoilta löytyy tällä hetkellä kymmeniä erilaisia palveluita, jotka tarjoavat lainaa. Näiden välillä eri lainatuotteiden hinnat vaihtelevat merkittävän paljon.

Usein lainaa hakevat päätyvät ottamaan lainan ensimmäisestä palvelusta, josta laina myönnetään tai siitä palvelusta, joka sattuu tulemaan ensimmäisenä vastaan. Tämä johtaa kuitenkin helposti siihen, että tulet ottaneeksi kalliin lainan. Sivuillamme pystyt tekemään lainavertailua, jonka avulla sinun on helppo löytää parhaiten sinun tarpeitasi vastaava kulutusluotto.


Viimeksi päivitetty 2024-06-30 Juha Koronen (Lainando)