Lainaa 500 €

LainapalveluArvosanaLainasummaKorkoLaina-aikaIkäraja
Etua
Etua
500 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 18 v18 vHae Nyt
OmaLaina
Omalaina
500 - 60.000 €4.90% - 20.00%1 - 20 v18 vHae Nyt
Rahalaitos
Rahalaitos
500 - 70.000 €4.99% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Haenyt
Haenyt
500 - 50.000 €4.50% - 38.00%1 - 15 v20 vHae Nyt

Nykyään pikavippi ja kulutusluotto on erittäin helppoa ja nopeaa hakea netin kautta. Tämän on mahdollistanut netin mukanaan tuoma kilpailu, ja uusien lainapalveluiden tulo markkinoille. Lainan hakeminen on usein erittäin helppoa ja nopeaa. Usein vaikein asia lainaa haettaessa onkin löytää netin laajasta lainatarjonnasta parhaiten juuri itselle sopiva laina edullisesti. Me olemme halunneet tehdä oikean lainan löytämisen sinulle erittäin helpoksi. Löydätkin sivuiltamme listattuna lähes jokaisen Suomessa toimivan lainapalvelun, joka tarjoaa pikavippejä, pikalainoja sekä kulutusluottoja. Lainavertailun suorittamalla pystyt helposti löytämään tarpeisiisi sopivan lainan. Lainavertailun tekemällä pystyt myös säästämään merkittävästi rahaa, sillä lainojen hinnat poikkeavat netissä toisistaan merkittävästi. Lainavertailun avulla löydät helposti edullisimman lainan.

Lainaa heti tilille 500€

500 laina netistä

Nimensä mukaisesti sekä pikalaina että pikavippi ovat nopeita lainatuotteita. Niitä molempia pystyy hakemaan helposti netin kautta. Tällaiset lainat soveltuvat parhaiten arjessa vastaan tulevien äkillisten ja yllättävien menojen kattamiseen. Joskus vastaan tulee tilanne, jossa rahaa tarvittaisiin äkillisesti, eivätkä olemassa olevat säästöt riitä menon kattamiseen. Pikavipin voi totta kai käyttää juuri sellaiseen tarkoitukseen kuin mitä itse haluaa, mutta useimmissa tapauksissa sen käyttötarkoitus onkin juuri äkillisten ja kriittisten menojen kattaminen. Pikavippien summat vaihtelevat muutamien kymmenien eurojen summista aina pariin tuhanteen euroon. Laina 500 € on tyypillisen kokoinen pikavippi, jolla pystyt esimerkiksi ostamaan uuden jääkaapin tai korjaamaan hajonneen auton.

Lainaa haettaessa saatat tulla pohtineeksi, myönnetäänkö laina myös sinulle. Tämän selvittämiseksi varmin tapa on tietysti hakea lainaa, ja katsoa mikä on lopputulos. Voit kuitenkin päätellä muutaman perusasian avulla lainan saamisen mahdollisuudet jo ennen lainan hakemista. Pikavipit ja myös muut netin kautta otettavat lainat vaativat hakijalta vähintäänkin 18 vuoden ikää. Useat lainapalvelut käyttävät vielä tätäkin korkeampaa ikärajaa, ja lainan saamisen ikäraja on useassa palvelussa 20 – 24 vuotta. Toinen tärkeä kriteeri lainan saamiseksi on luottotiedot. Jos luottotiedoistasi löytyy maksuhäiriömerkintä, tarkoittaa se automaattisesti sitä, että lainaa ei sinulle myönnetä. Siksi kannattaakin pyrkiä pitämään luottotiedot aina kunnossa. Kolmantena vaatimuksena lainan saamiselle on yleensä säännölliset tulot. Tulojen suuruus saattaa vaikuttaa siihen, kuinka paljon lainaa sinulle myönnetään. Näiden vaatimusten lisäksi lainapalvelut vaativat yleensä joko Suomen kansalaisuutta tai vakituista asuinosoitetta Suomessa. Tietysti myös toimiva sähköpostiosoite, matkapuhelinliittymä sekä pankkitili verkkopankkitunnuksilla ovat oleellisia vaatimuksia lainan saamiseksi.

Mitä suurempi lainasumma on kyseessä, sitä suuremmat tulot lainan saamiseksi vaaditaan. 500 laina onnistuu myös pienituloisten kohdalla. Säännöllisiksi tuloiksi lainapalveluissa lasketaan yleisesti esimerkiksi palkkatulot tai eläke. Useissa tapauksissa sinun tulee lähettää lainapalveluun todiste tuloistasi. Todisteena toimii tyypillisesti joko palkkakuitti, eläkeote tai tiliote, josta tulojen suuruus selviää. Jos olet tilanteessa, jossa tuloistasi ei jää pakollisten menojen jälkeen mitään käteen, tai menosi ylittävät tulot, kannattaa lainan ottamista harkita erittäin tarkasti. Tällaisissa tapauksissa sinulle on nimittäin suuri riski siihen, että lainan takaisinmaksun kanssa tulee ongelmia. Ennen lainan hakemista ja ottamista kannattaa tehdä tarkka selvitys kuukausittaisista tuloista ja menoista, ja niiden perusteella miettiä, kuinka suuria kuukausittaisia lyhennyseriä pystyt lainasta maksamaan. Suuremmissakin lainoissa kuukausierä on mahdollista saada pieneksi pitkän maksuajan avulla. Sen haittapuolena on tosin se, että pidemmällä maksuajalla lainan korkokustannukset kasvavat. Siitä syystä johtuen laina kannattaakin aina maksaa takaisin niin nopeasti kuin mahdollista, mutta kuitenkin siten että lainan takaisinmaksaminen ei aiheuta kohtuutonta rasitetta kuukausittaiselle taloudelle.

Joustoluotto – Lainaa 500 € netistä

500 euron laina heti tilille on mahdollista hakea pikavipin sijaan myös joustoluottona. Joustoluotto on kohtuullisen tuore lainatuote markkinoilla, ja se toimii hyvin samaan tapaan kuin luottokortti. Kun haet joustoluottoa, et hae lainaa kiinteällä summalla, vaan sen sijaan haet luottotiliä, jossa on kiinteä luottoraja. Useimmissa joustoluotoissa luottoraja on noin 2 000 €. Kun sinulle on myönnetty joustoluotto, pystyt tekemään tältä luottotililtä nostoja omalle pankkitilillesi haluamallasi summalla. 500e laina onnistuu siis tältä tililtä, ja jos luottoraja on tätä summaa suurempi, jää loppu vielä käytettäväksi, ja voit tehdä luottotililtä uusia lainanostoja aina luottorajan puitteissa. Joustoluoton voit maksaa takaisin palvelusta riippuen joko yhdessä tai useammassa erässä, riippuen tietysti myös nostetun lainan suuruudesta. Useat markkinoilla olevista palveluista, jotka tarjoavat joustoluottoa, tarjoavat myös ensimmäisen noston joustoluottotililtä ilmaiseksi. Samoin myös tarjous, jossa ensimmäisen kuukauden saat ilman korkoa ja kuluja on yleinen eri joustoluottoja tarjoavien palveluiden parissa.

Pikavippi 500 € netistä

Pikalaina tai pikavippi on nimensä mukaisesti erittäin nopea lainatuote. Tällaisen lainan hakeminen netistä onnistuu erittäin helposti ja nopeasti, sillä lainan saamiseksi ei usein vaadita minkäänlaisia vakuuksia tai takaajia. Pikavipit vaihtelevat lainasummaltaan muutamista kymmenistä euroista tyypillisesti aina noin kahteen tuhanteen euroon asti. Pikavippejä tarjoavat palvelut eivät vaadi lainan hakijoilta vakuuksia tai takaajia. Tämän ansiosta lainan hakeminen ja saaminen on erittäin nopeaa. Haittapuolena tämä lainatyypin nopeus ja vakuudettomuus johtaa kuitenkin siihen, että pikavipeillä on yleisesti pankkilainoihin verrattuna tyypillisesti hieman korkeammat korkokulut.

Pikavippiä haettaessa kannattaa olla tarkkana siitä, mille ajanjaksolle lainan korko on ilmoitettu. Jotkin lainapalveluista mainostavat pikavippejään kuukausittaisilla koroilla perinteisen vuosikoron sijaan. 20 % korolla varustettu laina saattaa aluksi kuulostaa erittäin edulliselta, mutta kun selviää, että kyseessä onkin kuukausittainen korko ja lainan vuosikorko on täten 240 %, ei laina olekaan enää yhtä edullinen. Toisaalta kuukausikorko kertoo tavallaan paremmin lainan todelliset kustannukset, sillä yleensä pikavipit myös maksetaan nopeasti takaisin. Eri lainapalveluiden ja lainatuotteiden välillä on merkittäviä eroja. Tästä syystä sinun kannattaakin aina tehdä lainavertailua ennen kuin haet lainaa netin kautta. Lainavertailun avulla pystyt välttämään tilanteen, jossa tulet ottaneeksi turhan kalliin lainan. Lainavertailua voit tehdä helposti sivustomme kautta.

Nimensä mukaisesti pikalainoilla ja pikavipeillä on tyypillisesti melko lyhyt maksuaika, yleensä muutamasta viikosta noin muutamaan kuukauteen saakka, riippuen tietysti lainattavasta summasta. Suomalaisten keskuudessa suosituimmat pikavippisummat vaihtelevat 300 ja 500 euron välillä. Suosituin takaisinmaksuaika tälle lainatyypille on kolme kuukautta. Pikavippien tapauksessa korko saattaa olla prosentteina mitattuna suurempi kuin muissa lainatyypeissä. Kannattaa kuitenkin aina pitää mielessä, että pikavippi myös maksetaan huomattavan paljon nopeammin takaisin kuin muun tyyppiset lainat. Näin ollen lainan korkokulut eivät ehdi kasvaa kovin suuriksi.

Laina 500 € – kulutusluotto

Pikavippien ja pikalainojen ohella netistä löytyy myös paljon erilaisia kulutusluottoja. Nimensä mukaan tällaiset lainat, joita kutsutaan joskus myös käyttölainoiksi, ovat tarkoitettuaja kuluttamiseen. Pikavippeihin verrattuna kulutusluotoilla on usein pidempi maksuaika, ja niiden summat ovat myös suurempia. Niitä käytetään usein eri käyttötarkoitukseen kuin pikavippejä. Pikavippien tapauksessa yleisin käyttötarkoitus on arjessa vastaan tulevien yllättävien ja arvaamattomien menojen kattaminen, kun taas kulutusluotolla tehdään yleensä tarkkaan harkittuja hankintoja, kuten esimerkiksi kodinkoneita tai lomamatkoja. Kulutusluotto soveltuu hyvin myös esimerkiksi auton korjaamiseen tai uuden auton hankintaan.

Kulutusluotot vaihtelevat summiltaan noin 2 000 € aina 60 000 € saakka. Kun pienemmän summan kulutusluoton voi hakea helposti ja nopeasti netistä, tarvitaan suurempiin summiin yleensä riittävät tulot ja tällaisten lainojen hakuprosessi saattaa kestää kauemmin kuin summaltaan pienempien lainojen hakeminen.

Luotto 500 € ilman vakuuksia

Sekä pikavippi että kulutusluotto ovat vakuudettomia lainoja. Vakuudettomilla lainoilla tarkoitetaan sitä, että lainalle ei tarvitse antaa vakuudeksi kiinteää omaisuutta tai muuta taetta. Vakuudelliset lainat vaativat lainan hakijalta joko riittävän varallisuuden tai kiinteän omaisuuden, jotta laina voidaan myöntää. Hyvänä esimerkkinä tällaisesta lainasta toimii asuntolaina. Asuntolainan tapauksessa lainalla ostava asunto toimii pankille vakuutena. Jos lainan ottanut henkilö ei pystykään maksamaan ottamaansa lainaa takaisin, siirtyy silloin asunto tai talo pankin haltuun. Tämän lisäksi suurin osa asuntolainoista käyttää vielä takaajaa, jossa toinen henkilö takaa ensimmäisen ottaman lainan, ja jos lainan ottanut ei pysty maksamaan lainaa takaisin, siirtyy se takaajan vastuulle.

Kun lainan saamiseksi vaaditaan vakuus, tarkoittaa se sitä, että tällöin pankilla tai lainan myöntäneellä muulla taholla on parempi varmuus siitä, että lainan ottanut henkilö maksaa lainan takaisin, ja vaikka tämä joutuisikin maksuvaikeuksiin, on pankilla aina vakuus, jonka se voi ottaa haltuunsa. Vakuudettomissa lainoissa taas lainan myöntävällä taholla on suurempi riski siitä, että lainaa ei makseta takaisin. Siksipä lainoja tarjoavat palvelut joutuvat kattamaan tätä luottoriskiä pyytämällä lainasta korkeampaa korkoa. Tämä on syy sille, miksi pikavippien ja kulutusluottojen korot ovat yleisesti kalliimpia.

Lainaa 500 heti tilille

Netistä löytyy nykyään useita kymmeniä eri lainapalveluita. Suurin osa näistä tarjoaa pikavippejä, joustoluottoja ja kulutusluottoja heti tilille. Lainapalvelun todellinen nopeus kuitenkin riippuu useasta eri tekijästä. Lainan tilille saamisen nopeuteen vaikuttavat esimerkiksi haettavan lainan summa ja käyttämäsi pankki. Ennen kuin lainapalvelu myöntää pikavipin, tarkastetaan lainan hakijalta luottotiedot sekä tulojen säännöllisyys ja riittävyys. Tämän tarkistuksen takia pikavipit eivät tupsahda aivan suoraan pankkitilille. Nopeaa lainapalvelua hyväksi käyttämällä pikavippi on kuitenkin mahdollista saada pankkitilille tunnin sisällä lainan hakemisesta. Nopeimpien lainapalveluiden maksuaika on niinkin pieni kuin 15 minuuttia. Tämä kuitenkin edellyttää sitä, että sinulla on pankkitili samassa pankissa kuin lainapalvelulla. Jos laina tulee toisen pankin tililtä, kestää rahojen siirtymisessä usein muutama pankkipäivä.

Jotta 500e laina tulee tilillesi niin nopeasti kuin mahdollista, kannattaa jo lainahakemusta tehdessä liittää hakemukseen todisteet säännöllisistä tuloista. Todisteeksi kelpaa esimerkiksi tili- tai eläkeote tai palkkakuitti. Osa palveluista myöntää nopeammin lainaltaan pienempiä summia, ja suurempien lainojen hakuprosessissa saattaa kestää pari pankkipäivää. Tästä syystä ja myös lainan kustannusten minimoimiseksi kannattaa aina hakea lainaa juuri sen verran, kuin tarvitset sitä. Joustoluoton avulla pystyt saamaan myös lainaa heti tilille, erityisesti silloin, jos tiedät että tulet tarvitsemaan lainaa heti tilille vasta tulevaisuudessa. Voit silloin hakea lainapalvelusta myönteisen luottopäätöksen jo etukäteen. Kun lainan tarve iskee, pystyt sitten tekemään helposti ja suoraan noston joustoluotolta pankkitilillesi.

Koroton laina netistä

Netissä on tarjolla muutamia uusia lainapalveluita, jotka tarjoavat uusille asiakkaille ilmaista lainaa. Tällaiset lainatarjoukset ovat kohtuullisen uusi tuttavuus Suomessa. Tällaisia lainoja tarjoavat esimerkiksi Eurolimiitti sekä Ferratum. Molemmat näistä palveluista markkinoivat korotonta ja kulutonta lainaa uusille asiakkailleen. Nämä lainat toimivat siten, että laina on koroton ja kulutun sillä ehdolla, että laina maksetaan takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Jos siis otat tällaisena lainana tuhat euroa, tarvitsee sinun ensimmäisenä eräpäivänä maksaa lainaa takaisin tasan tuhat euroa. Jos et pysty maksamaan lainaan ensimmäiseen eräpäivään mennessä takaisin, muodostuu lainasta korkokuluja ja palvelumaksuja.


Viimeksi päivitetty 2024-06-30 Teemu Virtanen (Lainando)