Lainaa 5000 €

LainapalveluArvosanaLainasummaKorkoLaina-aikaIkäraja
Sortter
Sortter
1.000 - 60.000 €2.00% - 20.00%1 - 20 v20 vHae Nyt
Zmarta
Zmarta
1.000 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Etua
Etua
500 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 18 v18 vHae Nyt
OmaLaina
Omalaina
500 - 60.000 €4.90% - 20.00%1 - 20 v18 vHae Nyt
Rahalaitos
Rahalaitos
500 - 70.000 €4.99% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Haenyt
Haenyt
500 - 50.000 €4.50% - 38.00%1 - 15 v20 vHae Nyt

Kaipaatko kulutusluottoa tai muuta rahoitusta, ja olet etsimässä lainaa 5000e summalla? Lainavertailumme avulla saat helpon ja nopean kokonaiskuvan lainamarkkinoista, ja pystyt vertailemaan eri lainapalveluiden kuluja ja ehtoja. Kaikkiin listaamiimme lainapalveluihin lainahakemuksen jättäminen onnistuu erittäin helposti ja nopeasti. Useimmissa tapauksissa saat lainapäätöksen välittömästi, ja lainaa nopeasti maksettuna omalle tilille onnistuu useimpien palveluiden kautta. Parhaissa tapauksissa saat lainan tilillesi jopa tunnin sisällä lainan hakemisesta. Lainaa netistä heti hakiessa kannattaa aina tehdä lainavertailua, jonka avulla pystyt usein säästämään lainan kuluissa huomattavasti.

Jos tarvitset lainaa ilman vakuuksia heti tilille, kannattaa silloin valita nopea palvelu. Lainavertailumme kautta sinun on mahdollista löytää usea nopea palvelu. 5000 laina vaatii useimmissa palveluissa vähintään 850 € suuruiset kuukausittaiset bruttotulot, vakituisen osoitteen Suomessa sekä moitteettomat luottotiedot. Et tarvitse lainalle ollenkaan vakuuksia tai henkilötakaajia. Lainan saamiseen vaikuttaa aina lainan hakijan taloudellinen tilanne, eli hakijan tuloilla on suuri merkitys siihen, kuinka suurta lainaa ilman vakuuksia ja takaajia on mahdollista saada netin kautta. Lainan saamisen mahdollisuutta on mahdollista parantaa usein rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakijana voi toimia esimerkiksi perheenjäsen tai puoliso.

Lainaa 5000 € netistä

Lainaa 5000 euroa vaatimukset

Lainan saamiselle vaaditaan muutamaa asiaa, joka suurimmalta osalta suomalaisista löytyy. Lainan saamiseen vaaditaan usein tiettyä ikää, joka on aina vähintään 18 vuotta. Jotkin lainapalvelut vaativat vielä tätä korkeampaa ikää. Toinen tärkeä kriteeri lainan saamiselle on puhtaat luottotiedot. Lainan saaminen netin kautta ilman luottotietoja on usein lähestulkoon mahdotonta. Lainan hakemiseen vaaditaan myös puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä suomalainen pankkitili nettipankkitunnuksilla. Näiden lisäksi usein hakijalta edellytetään joko Suomen kansalaisuutta tai vakituista asuinosoitetta Suomessa.

Kun kilpailutat netin kautta hakemasi lainan, pystyt saamaan selville halvimman lainapalvelun. Kun haet lainaa, kannattaa aina tehdä hakemus useampaan paikkaan kuin pelkästään yhteen. Usein käy niin, että laina otetaan ensimmäisestä vastaantulevasta palvelusta. Näin tulee yleensä ottaneeksi kalliin lainan. Lainaa hakiessa kannattaakin käyttää lainavertailua edullisimman lainan löytämiseksi. Voit huoletta tehdä hakemuksen eri lainapalveluihin, sillä pelkästään lainahakemuksen tekeminen ei velvoita sinua mihinkään. Kun saat sähköpostiisi eri palveluista lainatarjoukset, voit helposti vertailla niitä keskenään ja valita parhaiten sinulle sopivan lainan edullisimmalla korolla.

Samalla pystyt selvittämään lainan koron lisäksi lainan maksuajan sekä ehdot. Tämän jälkeen sinun on helppo valita parhaiten sinulle sopiva pikavippi tai kulutusluotto. Lainapalveluiden kilpailuttaminen ei maksa lainan hakijalle mitään, eli myös siitä syystä lainoja kannattaa kilpailuttaa.

Laina 5000 vertaislainana

Viime vuosina vertaislainojen suosio on kasvanut myös Suomessa. Vertaislaina tarkoittaa sitä, että lainaa ihmiseltä ihmiselle välittää jokin palvelu. Otat siis käytännössä lainan toiselta yksityiseltä ihmiseltä. Vertaislainan kautta on mahdollista saada edullisia lanoja. Yksi tällaisista vertaislainoja välittävistä palveluista on Fellow Finance. Lainaa toiselta ihmiseltä otettaessa kannattaa ensin varmistua lainan ehdoista, kuten myös silloin, kun laina otetaan suoraan jostain lainapalvelusta.

Valitse paras lainavaihtoehto

Lainojen hakeminen netistä on yleistynyt viime vuosien aikana huomattavasti. Pikavipit ja kulutusluotot ovatkin kasvattaneet suosiotaan merkittävästi niiden helppouden ja nopeuden ansiosta. Kulutusluottojen ja pikavippien kautta onkin helppo hakea rahoitusta erilaisiin arjen tarpeisiin.

Vielä muutamia vuosia sitten hallitsivat perinteiset pankit lähes täysin laina-alaa. Internetin yleistymisen myöstä netissä toimivat lainapalvelut pystyivät paremmin kilpailemaan pankkien kanssa lainamarkkinoista. Kun haet lainaa netissä toimivasta lainapalvelusta, ei sinun tarvitse vierailla ollenkaan konttorissa tai täyttää yhtään paperikaavaketta. Myöskään pitkiä lainaneuvotteluja ei tarvita. Riittää, kun täytät yksinkertaisen lainahakemuksen ja odotat lainatarjousta. Usein lainatarjous tulee palvelusta välittömästi.

Kun haet lainaa netistä ilman vakuuksia, kannattaa aina pitää mielessä se, että eri lainatuotteilla ja lainapalveluilla on paljon eroja. Onkin hyvä tietää, mitä eri lainatuotteisiin liittyvät termit tarkoittavat, jotta pystyt valitsemaan parhaiten juuri sinun tarpeisiisi sopivan lainatyypin.

Lainaa 5000 ilman vakuuksia

Arjessa saattaa aina silloin tällöin tulla vastaan erilaisia yllättäviä tilanteita, joissa rahantarve on äkillinen ja arvaamaton. Tällöin lainan ottaminen saattaa olla hyvä vaihtoehto tilanteen ratkaisemiseksi. Tällaiset yllättävät tilanteet tulevat yleensä siten, että niihin ei ole pystytty varautumaan. Kaikilla ihmisillä ei ole tarpeeksi rahaa säästössä, jotta tällaisista yllättävistä menoista selvittäisiin. Erilaisia syitä tällaisille tilanteille saattavat olla esimerkiksi sakot, yllättävät lääkärissäkäynnit tai arjen pakolliset hankinnat. Tällöin lainaa on yleensä saatava heti tilille. Tällaisissa tilanteissa pikavipit, pikalainat sekä kulutusluotot ovat hyvä ratkaisu tilanteen helpottamiseen.

Tyypillisesti pikavipin summat vaihtelevat noin sadasta eurosta muutamaan tuhanteen euroon asti. Kun lainan summa on näin pieni, ei säännöllisten tulojen kanssa ole kovin suurta riskiä siitä, että lainaa ei pystyisi maksamaan sovitussa ajassa takaisin. Yleensä pikavipin hakemiseen sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi kaavake lainapalvelun sivulla. Lainahakemuksen täyttämisessä ei kulu kauaa aikaa, yleensä sen saa täytettyä noin 5 minuutin kuluessa. Kun lainahakemus on tehty, saat lainapalvelusta muutaman minuutin kuluttua lainatarjouksen. Lainan hakeminen on siis erittäin helppoa ja nopeaa. Pikavippien kohdalla prosessin nopeus onkin erittäin kriittistä, sillä pikavippiä käytetään yleensä arjen yllättävien ja äkillisten menojen kattamiseen. Pikavipit ovat niiden nopeuden ja helppouden ansiosta kasvattaneetkin paljon suosiota Suomen lainamarkkinoilla.

Aina kun haet lainaa, tulee sinun myös pitää mielessä lainasta aiheutuvat kulut, sekä lainan takaisinmaksaminen. Yleensä kun puhutaan pikavipeistä, kääntyy keskustelu aina jossain vaiheessa pikavippien korkeisiin korkoihin. Siksi onkin oleellista ymmärtää perinteisen pankkilainan sekä pikavipin ero. Pikavippiä käytetään yleensä tilanteessa, jossa laina tarvitaan heti, ja se aiotaan myös maksaa nopeasti pois. Pikavipeissä ei myöskään käytetä vakuuksia tai henkilötakaajia. Nämä seikat yhdessä johtavat siihen, että pikavipeissä on korkeampi korko kuin vaikkapa perinteisissä pankkilainoissa. Mutta koska nämä eri lainatuotteet on tarkoitettu erilaisiin tilanteisiin, ei niitä kannattaisikaan vertailla keskenään. Pikavippien tapauksessa laina maksetaan yleensä takaisin noin kolmen kuukauden sisällä. Näin lainan korkea korko ei pääse aiheuttamaan kokonaisuudessaan kovin korkeita korkokuluja.

Pikalainojen ja pikavippien käyttökohde on erilainen kuin perinteisillä pankkilainoilla, ja niitä käytetäänkin yleensä siihen, että pystyttäisiin maksamaan äkilliset ja välttämättömät menot. Kun pitää tämän seikan mielessä, on pikavippien korkeammat korot helppo ymmärtää. Oikein käytettynä pikalainoissa ei ole kovin suuret kokonaiskustannukset. Kannattaakin siis aina lainaa hakiessa miettiä sitä, mikä todellinen tarve on, ja että sopiiko kyseiseen tarpeeseen hyvin pikavippi, kulutusluotto vaiko kenties jokin muu lainatuote.

5000e laina kulutusluottona

Pikavipit ovat siis äkillisten ja pakollisten menojen kattamiseen käytettäviä lainoja, joiden avulla pystytään selviämään arjen yllättävistä menoista. Kulutusluotot ovat puolestaan eri tarkoitukseen käytettäviä lainoja. Kulutusluotoista käytetään joskus myös käyttöluotto-nimeä. Normaaleissa tapauksissa kulutusluoton takaisinmaksuaika on noin 5 vuotta, mutta suurempien summien kohdalla maksuaika saattaa nousta 10 – 15 vuoteen. Kulutusluotto on laina, joka nimensä mukaan on suunniteltu kuluttamiseen. Yleensä sitä käytetään harkittujen ostosten tekemiseen. Jos vaikka autosi tai pesukoneesi kaipaa päivittämistä, voidaan tällaisiin tarkoituksiin käyttää kulutusluottoa. Usein myös kulutusluoton tapauksissa lainan tarve on jokseenkin äkillinen. Kulutusluotoissa on yleensä pikavippejä matalampi korko ja pidempi maksuaika. Tyypillisesti kulutusluoton suuruus on joitain tuhansia euroja. Netin kautta on mahdollista hakea tuhansista euroista aina 50 000 € saakka. Jos tarvitset lainaa 10000 euroa heti, on kulutusluotto silloin useissa tapauksissa oikea lainatuote.

Kulutusluottojen korot pyörivät tyypillisesti kymmenen prosentin luokassa. Kulutusluuottojen suosio on viime vuosien aikana noussut paljon. Yksi tähän vaikuttavista tekijöistä on vuonna 2013 voimaan astunut laki, joka määritti korkokaton pikavipeille. Monet lainapalveluista joutuivat uudistamaan tarjontaansa, ja samalla kulutusluotoista tuli entistä suositumpia. Lainaa 10000 euroa ilman vakuuksia voidaan siis hakea helposti netin kautta kulutusluottona.

Lainaa 5000 euroa heti

Pikavippi ja pikalaina on helppo ja nopea hakea netin kautta. Usein monet jäävätkin miettimään sitä, onko haettu laina varmasti kaikkein edullisin. Tällaisissa tapauksissa laina kannattaa kilpailuttaa. Voit tämän sivuston kautta helposti vertailla eri lainatuotteita ja lainapalveluita keskenään, ja voit sitten valita parhaiten tarpeisiisi sopivan edullisen lainan. Lainojen vertaileminen kannattaa aina, sillä näin pystyt selvittämään lainamarkkinoiden yleisen tilanteen ja hintatason, etkä tule vahingossa ottaneeksi liian kallista lainaa. Markkinoilta löytyy kymmenittäin erilaisia lainapalveluita, joiden välillä hinnat vaihtelevat merkittävästi.

Usein laina päädytään ottamaan siitä palvelusta, josta sen ensimmäiseksi saa tai joka tulee ensin vastaan. Tämä johtaa kuitenkin siihen, että helposti otetaan liian kallis laina. Sivustomme kautta pystyt helposti ja kätevästi vertaamaan eri lainapalveluita ja niiden tarjoamia lainatuotteita. Näin pystyt valitsemaan aina edullisimman ja parhaiten juuri sinun tarpeisiisi sopivan lainan.

Lainaa 5000 € helposti netistä

Pikavipit ja pikalainat ovat nopeita netin kautta otettavia lainoja, joita voidaan käyttää äkillisten ja yllättävien rahan menojen hoitamiseen. Pikavipeille löytyy lukuisa määrä erilaisia käyttötarkoituksia, mutta ylivoimaisesti suosituin käyttötarkoitus on arjessa vastaan tullut akuutti tilanne, josta selviämiseen tarvitaan pikavippi heti tilille. Pikavipeille on vuosien mittaan tullut ehkä hieman huono maine johtuen niiden alkuaikojen korkeista koroista. Vuonna 2013 Suomessa astui voimaan laki, joka määrittää pikavipeille korkokaton. Tämä hillitsikin korkoja merkittävästi, ja nykyään pikavipit ovat turvallisia lainatuotteita. On tärkeää pitää mielessä kuitenkin se, että kyseessä on laina, joka tulee aina maksaa takaisin. Kannattaakin siis nostaa lainaa ainoastaan sen verran kuin sitä tarvitaan. Samalla lainan takaisinmaksusta kannattaa tehdä suunnitelma, jotta lainan takaisinmaksaminen ei aiheuta liian suurta rasitetta omalle tai perheen taloudelle.

Ennen laina ottamista on hyvä kartoittaa ensin se, että onko laina tarpeellinen. Jos kyseessä ei ole aivan välttämätön meno, kannattaa lainan ottamista välttää. Näin pystyt ehkä säästämään hieman rahaa kuukausittain, ja tekemään hankinnan joskus myöhemmin. Usein erilaisista elämäntilanteista pystytään selviämään menoja karsimalla. Esimerkiksi auto tai asunto on usein mahdollista vaihtaa pienempään, ja vanhaa omaisuutta on mahdollista myydä vaikkapa kirpputorilla lisätulojen saamiseksi. Jos lainan tarve on todellinen ja meno on äkillinen, kannattaa silloin tehdä kattava selvitys taloustilanteesta. Tämän selvityksen avulla pystyt arvioimaan sitä, kuinka suuria kuukausittaisia lyhennyseriä pystyt maksamaan. Nyt pystyt arvioimaan sen, kuinka suuren laina pystyt ottamaan ja kuinka pitkällä maksuajalla. Yleensä lainat kannattaa aina maksaa takaisin niin pian kuin suinkin vain mahdollista, sillä lainasta aiheutuu sitä enemmän korkokustannuksia, mitä pidempi lainan takaisinmaksuaika on. Joskus kuitenkin erityisesti suurempien lainojen kohdalla on tarpeellista pienentää kuukausittaisten lyhennyserien summaa valitsemalla lainalle pidempi takaisinmaksuaika. Sopiva takaisinmaksuajan pituus riippuu aina lainan hakijan taloudellisesta tilanteesta, lainan käyttökohteesta sekä lainan tyypistä.


Viimeksi päivitetty 2024-06-30 Tommi Mäkinen (Lainando)