Aasa

Parhaat vaihtoehdot vuonna 2024

LainapalveluArvosanaLainasummaKorkoLaina-aikaIkäraja
Sortter
Sortter
1.000 - 60.000 €2.00% - 20.00%1 - 20 v20 vHae Nyt
Zmarta
Zmarta
1.000 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Etua
Etua
500 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 18 v18 vHae Nyt
OmaLaina
Omalaina
500 - 60.000 €4.90% - 20.00%1 - 20 v18 vHae Nyt
Rahalaitos
Rahalaitos
500 - 70.000 €4.99% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Ferratum
Ferratum
1 - 4.000 €19.97%0 - 10 v21 vHae Nyt
Saldo
Saldo
300 - 2.000 €13.90% - 19.90%12 - 80 kk18 vHae Nyt
Vippi
Vippi
100 - 2.000 €13.90% - 19.90%3 - 41 kk18 vHae Nyt
Haenyt
Haenyt
500 - 50.000 €4.50% - 38.00%1 - 15 v20 vHae Nyt

AasaAasa Oy on täysin suomalainen rahoitusalan yritys, joka tarjoaa eri kokoisille kotitalouksille mahdollisuuksia ottaa niin joustavaa kuin edullista ja nopeaa lainaa ilman vakuuksia, erilaisiin kotitalouksien tarpeisiin. Yrityksellä on palvellut jo yli 100 000 suomalaista asiakasta toimintansa aikana. Yritys tarjoaa asiakkailleen joustavaa ja mahdollisesti räätälöityä pikalainaa, nopeasti tilille saatavaa pikavippiä, sekä myös vakuutuspalveluita Aasassa otetuille lainoille. Yrityksellä on tarjolla myös verkkosivuillaan hyödyllinen lainalaskuri, jonka avulla erilaisia lainoja ja lainamääriä sekä takaisinmaksuaikoja on helppo vertailla, ja etsiä itselleen juuri sopivin laina. Aasalla pidetään huolta myös asiakkaiden tiedoista, joita ei ikinä anneta eteenpäin pankeille tai muille rahoitusyhtiöille. Tämän lisäksi yrityksen luotettavuutta lisää se, että yritys on sitoutunut noudattamaan niin toiminnassa kuin itse luotonannossakin ECRC:n määräämiä kriteerejä vastuulliselle luotonannolle. Tämän lisäksi yritys noudattaa myös tietenkin tämän hetkistä lainsäädäntöä ja Suomen kuluttajaviranomaisten laatimia suosituksia.

Kaikki pikavipit

Onko Aasa luotettava?

Yritys on luotettava ja tarjoaa turvallisia vaihtoehtoja erilaisille lainoille niin kuluttajan oikeuksien kuin tietoturvankin kannalta. Kaikki Aasan tarjoamat lainat noudattavat kuluttajasuojalakia ja näin ollen myös niihin kuuluu myös kuluttajaviranomaisten määräämä peruutusoikeus lainalle. Aasalla noudatetaan myös tietenkin Suomen lakia liittyen lainan myöntämiseen, kuin myös ECRC:n määräämiä luotonannon kriteerejä. Tietoturvan puolesta Aasan asiakkaiden henkilötiedot on turvattu, sillä yrityksellään on käytössä tehokas salaustekniikka järjestelmässään, jotta asiakkaiden henkilö- tai luottotietoja ei voida anastaa tai väärinkäyttää. Tämän lisäksi kaikki henkilötiedot käsitellään yrityksessä henkilötietolain ja tietosuojavaltuutetun ohjeistusten mukaan.

Aasan henkilötietorekisterin käyttötarkoitus on puhtaasti käyttää asiakkaan henkilötietoja lainapäätöksen tekemiseen, ja jo lainan ottaneille asiakkaille laskutukseen, lainan perintään sekä asiakkaiden tunnistamiseen. Asiakasrekisteri on myös käytössä lakien ja viranomaismääräysten mukaisten raportointi, kysely ja kyselyvelvoitteiden suorittamiseen. Henkilötietoja saatetaan myös käyttää asiakassuhteen hallintaan, kehittämiseen, tietopalveluiden tuottamiseen, tilastointiin kuin palvelujen tarjoamiseen ja kehittämiseen, mutta aina henkilötietolain sallimissa rajoissa. Aasan henkilötietojen rekisterin sisältämiä tietoa voidaan myös jakaa konserniin kuuluvien yhteistyökumppanien ja yritysten markkinatutkimuksiin, markkinointiin, tai mahdollisesti markkinointikilpailujen järjestämiseen.

Yritys käyttää tietolähteenään asiakastietoihin kahta väylää; Suomen Asiakastieto Oy:tä ja Bisnode Finland Oy:n ylläpitämää kyselyjärjestelmää. Asiakkaan tiedot rekisteröidään Aasan asiakasrekisteriin asiakkaan lähettämän lainahakemuksen yhteydessä. Toisilta luotonantajilta saatetaan mahdollisesti kysellä tietoja asiakkaan aikaisimmista luotonannoista, sillä yritys ei tue luottoa luotolle -menettelyä tai vanhojen luottojen takaisinmaksua uudella luotolla. Tietoja voidaan myös luovuttaa toisille luotonantajille samaisesta syystä, mutta tietenkin vain asiakkaan antaman toimeksiannon ja suostumuksen perusteella. Kaikki tällaiset tiedon luovutukset tapahtuvat aina Suomen Asiakastieto Oy:llä ylläpidetyn järjestelmän kautta. Tietoja ei ikinä luovuta EU:n tai ETA -alueen ulkopuolelle.

Aasa lyhyesti

  • Suomalainen Helsingissä toimiva rahoitusalan yritys
  • Räätälöidyt lainapalvelut asiakkaille
  • Lainattu summa mahdollista saada nopeasti tilille
  • Lainaa aina 10 000 euroon asti
  • Lainan lisäksi tarjoaa asiakkailleen myös vakuutuspalveluita lainalle
  • Koko lainanhakemusprosessi Aasalla on mahdollista suorittaa suoraan netissä

Aasa Lainaa

Aasa lainatuotteet

Aasan tarjoamilla luotonantopalveluilla on mahdollista saada lainaa jopa 10 000 euroa lähes heti omalle tililleen, täyttäen yrityksen sivuilta löytyvä helppo ja nopea nettikaavake. Aavan laina on tarkoitettu erilaisiin kotitalouksien tarpeisiin, kuten isompiin hankintoihin, remonttiin, tai muihin yllättäviin kustannuksiin. Jos Aasan valmis luottomalli ei sovi asiakkaalle, on laina mahdollista räätälöidä jokaiselle asiakkaalle yksityiskohtaisesti, ottamalla yrityksen asiakaspalveluun yhteyttä.

Ilman räätälöinnin tarvetta Aasa lainaa on helppo hakea internetissä hakukaavakkeella, jonka täyttämiseen menee vain muutama minuutti. Hakemuksen saavuttua Aasalle, asiakaspalvelu käsittelee hakukaavakkeen, ja tietojen tarkastamisen jälkeen lähetetään asiakkaalle lainasopimus sähköpostitse allekirjoitettavaksi. Kun asiakas on allekirjoittanut sopimuksen, lähetetään lainattu summa asiakkaan tilille välittömästi. Aasan tarjoamat lainat eivät myöskään edellytä vakuuksia tai takaajaa, mikä myös helpottaa lainanhakuprosessia huomattavasti.

Joustavan luoton lisäksi Aasalla on myös sivupalveluna tarjolla Aasa Pikavippi asiakkailleen. Pikavippi on nopea kertalaina, jolla on mahdollista nostaa aina 2 000 – 10 000 euron suuruinen pikavippi heti tilille. Pikavipit on tarkoitettu esimerkiksi talouden paikkaamiseen tai esimerkiksi isompien hankintojen kustantamiseen. Myös pikavippi on mahdollista maksaa takaisin joustavasti kuukausittain maksettavissa erissä. Kaikkia pikavippejä koskee myös 14 päivän peruutusoikeus, joka on täysin maksuton. Aasan pikavippiä on mahdollista hakea samalla tavalla kuten Aasan tarjoamaa lainaakin, eli yrityksen verkkosivuilta. Sivuilta löytyy hakemuskaavake, jossa tulee tunnistautua sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksillaan, ja täyttää lainahakemuksessa vaadittavat tiedot, kuten omat henkilötiedot, sekä vastata omaan talouteen liittyviin selvennyskysymyksiin rehellisesti. Kun hakemus on lähetetty ja Aasan asiakaspalvelu vastaanottanut sen, jos päätös pikavipille on positiivinen, lähetetään asiakkaalle päätös heti. Asiakkaan tulee enää allekirjoittaa sopimus, joka onnistuu helposti verkkopankkitunnuksilla sähköisellä allekirjoituksella. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen asiakas saa lainaamansa pikavipin summan heti tilillensä.

Aasa pikavipin vakuutus

Aasalla tarjotaan myös asiakkaille lainapalvelujen lisäksi oheispalveluna vakuutusta lainalle. Aasa-Lainavakuutus on tarkoitettu edulliseksi ja vaivattomaksi tavaksi suojata asiakkaan ottama laina. Suurin osa Aasan asiakkaista onkin hyödyntänyt myös lainavakuutustaan tehdessään lainasopimuksen Aasalla. Tästä lisäpisteitä Aasalle, sillä monet pikavippi tai pikaisesti suurempiakin lainoja tarjoavat oikeasti nopeat palvelut eivät usein tarjoa minkäänlaisia vakuutuspalveluita turvaamaan lainoja. Lainavakuutuksella on esimerkiksi mahdollista turvata lainan takaisinmaksu esimerkiksi kuolemantapauksissa. Tämä suoja on mahdollista liittää lainaan joko heti lainaa haettaessa, mutta vakuuden lisääminen lainaan onnistuu myös mahdollisesti jälkikäteen ottamalla yhteyttä Aasan asiakaspalveluun. Lainavakuutus toimii hieman samalla tavalla käytännössä kuin henkivakuutus. Vakuutuksen ottaminen lainalle on myös täysin vapaaehtoista, ja sen ottaminen ei vaikuta lainan myöntämiseen tai muihin lainaehtoihin mitenkään. Lainalle vakuutuksen ottanut henkilö maksaa vakuutusmaksua kuukausittain aina lainanlyhennyksen yhteydessä. Vakuutuksen voi myös irtisanoa milloin tahansa. Vakuutuksen ehtoina on, että vakuutus on voimassa ainoastaan 75 ikävuoteen saakka. Aasan vakuutukset lainoille takaa yrityksen yhteistyökumppanina toimiva NOVIS Insurance Company Inc., joka on eurooppalainen vakuutusyhtiö, joka on toiminut vuodesta 2012 asti. Aasan vakuutus maksaa 18 euroa kuukaudessa, ja vakuutusta on mahdollista saada aina 9 000 euron suuruisiin lainoihin asti.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Aasan lainaa on mahdollista hakea, jos on täyttänyt yli 20 vuotta. Hakijan tulee myös asua vakituisesti Suomessa. Lainanhakijalta edellytetään myös, että heidän luottotietonsa ovat kunnossa ja oikeustoimikelpoisia. Hakijan tulee lainaa hakiessa tunnistautua yrityksen määrittelemällä tavalla, joka useimmiten tarkoittaa tunnistautumista omilla verkkopankkitunnuksillaan. Tarkkoihin vaatimuksiin lainan hakijan edellytyksistä kannattaa tutustua tarkemmin Aasan ohjeistuksesta lainan hakuun. Epäselvissä tapauksissa on syytä ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, joka auttaa mielellään erilaisissa kysymyksissä ja epäselvissä tilanteissa.

Tarvitsenko vakuuksia lainaan?

Aasan lainaa hakevat eivät tarvitse vakuuksia lainaan. Lainanhakijalta ei myöskään vaadita takaajaa lainalle, mutta lainanhakijan tulee täyttää Aasan muut ehdot lainan myöntämiselle, jotka liittyvät niin lainanhakijan vakituiseen asuinmaahan kuin sen hetkiseen taloudelliseen tilanteeseen. Tarkat ehdot lainanhakijan hyväksyttävyydestä löytyy Aasan verkkosivuilta.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Aasaan voi ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Yrityksen sivuilta löytyy myös kattava UKK eli usein kysytyt kysymykset -osio, josta löytää helposti vastaukset yleisimpiin kysymyksiin ja perustietoja lainasta. Asiakaspalvelun puhelinpalvelun ja sähköpostin lisäksi yrityksen verkkosivuilla toimii chattineuvonta, jossa voi kysyä suoraan reaaliaikaisesti apua Aasan asiakaspalvelijoita chatin välityksellä. Chat on avoinna asiakaspalveluaikojen puitteissa. Aasan yhteystiedot löytyvät alta: Aasa Oy, Hiomotie 19, 00380 Helsinki, Puhelin: 0600 04045, Sähköposti: asiakaspalvelu@aasa.fi.

Kaikki pikavipit


Viimeksi päivitetty 2024-06-30 Juha Koronen (Lainando)