Bank Norwegian

Parhaat vaihtoehdot vuonna 2024

LainapalveluArvosanaLainasummaKorkoLaina-aikaIkäraja
Sortter
Sortter
1.000 - 60.000 €2.00% - 20.00%1 - 20 v20 vHae Nyt
Zmarta
Zmarta
1.000 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Etua
Etua
500 - 60.000 €4.41% - 20.00%1 - 18 v18 vHae Nyt
OmaLaina
Omalaina
500 - 60.000 €4.90% - 20.00%1 - 20 v18 vHae Nyt
Rahalaitos
Rahalaitos
500 - 70.000 €4.99% - 20.00%1 - 15 v20 vHae Nyt
Ferratum
Ferratum
1 - 4.000 €19.97%0 - 10 v21 vHae Nyt
Saldo
Saldo
300 - 2.000 €13.90% - 19.90%12 - 80 kk18 vHae Nyt
Vippi
Vippi
100 - 2.000 €13.90% - 19.90%3 - 41 kk18 vHae Nyt
Haenyt
Haenyt
500 - 50.000 €4.50% - 38.00%1 - 15 v20 vHae Nyt

Bank Norwegian Bank Norwegian on suomalaisille tutumpi varmasti lentoyhtiönä kuin pankkina. Yhtiö on kuitenkin tarjonnut lainoja muissa pohjoismaissa jo vuosien ajan, ja nyt vihdoinkin vuodesta 2015 lähtien myös Suomessa. Tarjolla on erilaisia pikavippejä sekä kulutusluottoja. Yrityksestä on tullut lyhyessä ajassa todella suosittu niin lainaajien kuin myös sijoittajienkin keskuudessa.

Käytännössä Bank Norwegian on nettipankki, joka on suunnattu yksityisille markkinoille. Sen tehtävä on tarjota erilaisia talletus- ja lainatuotteita netin välityksellä. Sen tarkoituksena ei siis tulevaisuudessakaan ole tarjota perinteistä kivijalkaliikkeisiin perustuvaa pankkitoimintaa, vaan kaikki sen toiminta tapahtuu Internetin välityksellä. Lainatuote, jota yritys myöntää, on perinteinen kulutusluotto, pikavippi tai pankkilaina.

Pikavippi ja pankkilaina eivät ole ainoita tuotteita, joita yrityksellä on, vaan yritys auttaa asiakkaita myös useiden pikalainojen ja osamaksujen yhdistämisessä yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Tarjolla on myös vanhojen kulutusluottojen uudelleen kilpailuttaminen, jonka avulla sinun on mahdollista saada parempi korko vanhoille lainoillesi.

Mikäli tarvitset pientä pikavippiä tai vaikkapa suurempaa lainaa remonttia varten, saat lainatarjouksen nopeasti ja kätevästi Bank Norwegianista. Voit tilata maksuttoman lainatarjouksen vaikka heti helposti netin välityksellä yhtiön nettisivuilta.

Kaikki pikavipit

Bank Norwegian luotettava?

Kyseessä on luotettava rahoituslaitos, joka on toiminut vuodesta 2007 alkaen Norjan finanssialaa valvovan Bankenes Sikringsfondin alaisuudessa. Tämä takaa sen, että toimija täyttää kaikki rahoitusalalla vaaditut tiukat vaatimukset. Bankenes Sikringsfond takaa sen, että kuluttajien rahat ovat suojattuja siinä tapauksessa, että pankki menee konkurssiin. Sen lisäksi yhtiö on tehnyt suomen Finanssivalvonnalle ilmoituksen valtion rajat ylittävästä pankkitoiminnasta. Tämä tarkoittaa sitä, että Bank Norwegian on täysin luotettava rahoituslaitos. Muistathan myös, että kuluttajana sinulla on 14 päivän ajan peruutusoikeus netin kautta ottamallesi pikavipille.

Bank Norwegian lyhyesti

 • Ikäraja lainoille on 23 vuotta.
 • Lainan suuruus 1000 – 50 000 euroa.
 • Maksuaika 1 – 15 vuotta.
 • Tarjolla muutaman tonnin pikavippi ja myös suurempi kulutusluotto
 • Et tarvitse vakuuksia ja takaajia pikavipille tai kulutusluotolle.
 • Lainan korot ovat edulliset, vain 4,99 – 22,49 %
 • Välitön lainapäätös
 • Voit yhdistää useat pikalainat ja osamaksut yhdeksi edullisemmaksi pankkilainaksi.
 • Lainahakemuksen täyttäminen kestää vain minuutin.
 • Esimerkki pikavippi: Pikavippi 10 000 €, takaisinmaksuaika 5 vuotta, kuukausierän suuruus noin 270 €. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko on tällöin vain 10,37 %.

Kuka voi hakea pikavippiä?

Bank Norwegian käyttää samaoja ikärajoja ja ehtoja kaikille lainanhakijoille. Ne koskevat siis sekä pieniä pikavippejä että myös suurempia kulutusluottoja. Lainan hakijan tulee olla Suomen kansalainen ja hänen on myös oltava asunut pysyvästi Suomessa viimeisten kuukausien ajan. Lainanhakijalta vaaditaan säännölliset tulot, puhtaat luottotiedot sekä omat nettipankkitunnukset. Voit hakea pikavippiä minkä tahansa suomalaisen pankin asiakkaana. Lainatarjouksen voit tilata helposti netin välityksellä ilman minkäänlaista sitoutumista. Voit siis rauhassa tutustua tarjotun lainan korkoon, hintaan sekä muihin ehtoihin, ennen kuin hyväksyt lainan.

Paljonko voin hakea lainaa?

Bank Norwegian myöntää lainoja laajalla skaalalla ja myös erilaisilla maksuajoilla. Bank Norwegian tekee maksukyky-arvion ja riskianalyysin jokaisen lainanhakijan kohdalla, ja sen perusteella lainan suuruus määräytyy kullekin lainan hakijalle. Eli siis lainanhakijan tulot, työllisyystilanne ja muiden maksukykyyn vaikuttavien asioiden tulee olla oikeassa suhteessa haettavan lainan suuruuteen nähden. Maksuaikaa lainoille on tarjolla eri pituisina ajanjaksoina. Maksuajan pituuteen vaikuttaa totta kai myös haetun lainan summa.

Bank Norwegian hinnasto

Bank Norwegian laina ja pikavippi hinnat koostuvat alkuun tulevasta perustamismaksusta, kuukausittaisesta tilinhoitomaksusta sekä korosta. Koron suuruuteen vaikuttavia tekijöitä ovat esimerkiksi hakijan ikä, tulot sekä oletetut menot. Näiden lisäksi korkoon vaikuttaa todennäköisesti se, käyttääkö lainaa muiden lainojen yhdistämiseen vaiko esimerkiksi asunnon remonttiin tai auton ostamiseen. Bank Norwegian Finlandin lainaa voit hakea ilmaiseksi helposti netin välityksellä. Voit siis tehdä pikavippi- tai lainahakemuksen, jolloin saat tarkan tiedon korkoprosentistasi, ennen kuin hyväksyt lainan. Lainahakemuksen tekeminen onnistuu helposti ja nopeasti netin kautta. Voit tutustua tarkkaan sinulle tarjottuun lainaan ja lainaehdotukseen ennen sen hyväksymistä.

Kuinka hakea lainaa Bank Norwegianilta?

Lainan hakeminen onnistuu kokonaisuudessaan helposti netin välityksellä. Lainan hakeminen etenee seuraavalla tavalla:

 • Siirry Bank Norwegian -sivustolle ja valitse sieltä lainaosio
 • Syötä haluamasi lainan summa. Tämän jälkeen sinun tulee täyttää henkilötietosi.
 • Sinun tulee syöttää hakemukseen tulotietosi, työsuhteen tilanne, asumismuoto, lasten määrä sekä tieto kaikista muista mahdollisista veloista.
 • Seuraavassa vaiheessa sinun tulee hyväksyä lainan ehdot. Kun hyväksyt lainaehdot, annat Bank Norwegian AS:lle luvan tarkistaa sinun luottotiedot sekä antamiesi tietojen oikeellisuuden. Prosessi käyttää hyödyksi esimerkiksi Suomen Asiakastieto Oy:n henkilötietojärjestelmää
 • Kun olet hyväksynyt ehdot, siirry eteenpäin ja odota luottopäätöstä. Sinulta saatetaan pyytää vielä tarkentavia tietoja, kuten todisteita tuloistasi, ennen luottopäätöksen saamista.

Pikavippi heti tilille?

Koska ennen lainan myöntämistä antamasi tiedot ja luottotietosi tarkistetaan, et valitettavasti pysty saamaan välittömästi pikavippiä tilillesi. Prosessi on kuitenkin erittäin nopea, ja lainan saaminen samana päivänä on hyvinkin todennäköistä. Mikäli haet lainaa palvelusta sen aukioloaikana ja toimitat vaaditut liitteet välittömästi, saatat hyvinkin saada lainan omalle tilillesi vielä samana päivänä. Jos haet suurempaa lainaa, saattaa sen saaminen omalle tilille kestää yleensä 1 – 2 pankkipäivää. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä heti, kun laina on maksettu pankkitilillesi.

Voinko yhdistää useat pikavipit yhdeksi pankkilainaksi?

Mikäli sinulla on useampi kallis pikavippi, laina tai osamaksulaskuja, voit yhdistää ne helposti yhdeksi edullisemmaksi pankkilainaksi. Sinun tarvitsee vain laittaa lainahakemusta täyttäessä ruksi kohtaan “Maksa muita velkoja”. Kun olet valinnut tuon kohdan, voit myöhemmin antaa tiedot niistä lainoista, jotka haluat vaihtaa edullisemmaksi lainaksi. Pikalainat ja pikavipit on helppo muuttaa näin edullisemmaksi pankkilainaksi. Tällöin Bank Norwegian maksaa edelliset pikavippisi pois, ja saat mahdollisesti lainasta ylijäävän osan käyttöön tilillesi. Voit myös kilpailuttaa vanhan kulutusluottosi helposti. Kilpailutus on suosittua esimerkiksi asuntolainojen kohdalla, mutta kulutusluottojen kohdalla sitä tehdään harvoin. Jos sinulla on ennestään kallis kulutusluotto, autoluotto tai vaikka remonttilaina, voit pyytää Bank Norwegianilta uuden lainatarjouksen, jos vaikka saisit paremman lainatarjouksen. Lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina, niin uusien kuin vanhojenkin lainojen kohdalla, ja suosittelemme sitä kaikille.

Asiakaspalvelu

Bank Norwegian palvelee asiakkaita suomeksi arkisin kello 11 ja 17 välillä. Asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse numerosta 07 532 66 200. Sähköinen yhteydenotto onnistuu helposti yhtiön nettisivuilta löytyvän lomakkeen avulla.

Kaikki pikavipit


Viimeksi päivitetty 2024-06-30 Teemu Virtanen (Lainando)